sootosalani
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2016
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Γεια σε όλους η δική μου ιστορία διαδραματίστηκε πριν περίπου ένα μήνα .τότε που αναγκαστηκαμε με τη γυναίκα μου να μετακομίσουμε για λίγο καιρό στο χωριό στο πατρικό μου μέχρι να βρούμε άλλο σπίτι μιας και τα οικονομικά μου είχαν καταρρεύσει όταν με απέλεισαν και βρήκα δουλειά σε μια άλλη εταιρεία αλλά σε κατώτερη θέση απ' αυτή που είχα παλιά, έτσι τα χρήματα ήταν λιγότερα.στην αρχή όταν γνώρισα τη γυναίκα μου εκτός του ότι σε όλους στην παρέα μας έπεσε το σαγόνι λόγο της απίστευτης εμφάνισης της λόγο του ότι είχε απίστευτο κορμί με φοβερές καμπύλες τις οποίες φρόντιζε δε φρόντιζε να τονίζει αυτές φαίνονταν από μακριά ,είχε μεγάλα στήθη και φοβερά λεπτή μέση αδύνατη με μια κωλαρα όνειρο.οταν είδα ότι όσο γνωριζωμαστε ανταποκρίνεται δεν πίστευα στην τύχη μου .απ' τους πρώτους μήνες κατάλαβα ότι είχε ακριβά γούστα σε φαγητό διακοπές σπίτι ανέσεις,εγώ τότε πριν τρία χρόνια στα καλύτερα μου οικονομικά γρήγορα μέσα σε έξι μήνες σχέση και ενώ συζουσαμε συμφωνήσαμε να παντρευτούμε ,μετά το γάμο άλλαξε λίγο το σεξ πλέον δεν ξεπερνούσε το μια φορά την εβδομάδα γιατί ήταν κουρασμένη πριν το γάμο δύο η τρεις το πολύ αλλά ήταν τόσο καύλα που δεν ήθελα με τίποτα να την αφήσω .μόλις έχασα τη δουλειά μου και μετά από λίγο η συμπεριφορά της άλλαξε προς το χειρότερο το σεξ ήταν μια στης δεκαπέντε προκαταρκτικά ούτε μου τον έπαιζε πλέον .το είχα παράπονο που ποτέ δεν μου είχε πάρει μια πίπα το πρόσωπο της ήταν πολύ όμορφο και σέξι με ωραία σαρκώδη χείλη ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ήταν λεπτά σχετικά ομορφα.εβγαζε κάτι αριστοκρατικό αλλά και πρόστυχο ταυτόχρονα,πολλές φορές την φαντασιονομουνα να μου κάνει πίπες και έχυνα με τη σκέψη αλλά ποτέ δεν μου το έκανε, παρόλο που εγώ της είχα κάνει αρκετές φορές γλειφομούνι ,αυτή ποτέ δεν μου έκανε πίπες έλεγε ότι είναι σιχαμερό και υποτιμητικό για τη γυναίκα όπως και το πρωκτικό ,παρόλο που δε φημιζομαι για το μέγεθος μου και της είχα υποσχεθεί ότι δεν θα την πονέσω σίγουρα μιας και το πέος μου ήταν γύρω στα 12 εκατοστά αλλά αυτή δεν ήθελε ούτε να τ ακουσει.οι μόνες στάσεις που κάναμε σεξ ήταν αυτή από κάτω ανάσκελα και γω από πάνω κλασικά η αυτή από πάνω κάτι που δεν συνιθιζε όμως συνήθως κάναμε το κλασικό .όταν μετακομίσαμε στο χωριό ήταν όλο γκρίνια στην αρχή δεν γουστάρε καθόλου ειδικά την πρώτη εβδομάδα όλα της βρομουσαν ,μια μέρα τη δεύτερη εβδομάδα ήρθε ο ξάδερφος μου από Αμερική ο οποίος είχε απ' ότι έμαθα πιάσει την καλή εκεί και είχε κάνει λεφτά με ουρά μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ .είχε έρθει για μια εβδομάδα στο χωριό να δει τους δικούς του και θα έφευγε, την πρώτη μέρα ήρθε να με δει ήταν όπως πάντα κοντός με μια μεγάλη κοιλιά και τώρα είχε αφήσει και μουστάκι,δεν έμοιαζε να τον άλλαξε πολύ στο ντύσιμο η στους τρόπους η Αμερική αλλά είχε πάρει μια χαρακτηριστική ομιλία ελληνο Αμερικανού λόγο των πολλών χρόνων στην Αμερική εκεί που μίλαγε ελληνικά πέταγε και μια αγγλική λέξη μέσα η και πρόταση πολλές φορές .ενώ συνήθως γυρνούσε στο χωριό με ένα καουμποικο καπέλο .η Στέλλα η γυναίκα μου μόλις τον γνώρισε φάνηκε να μην τον συμπάθησε ιδιαίτερα ενώ μετά από κάνα δυο μέρες παρατήρησα κάνα δυο φορές που συναντηθήκαμε ότι ο ξάδερφος ο Τομ κοιτούσε πολύ σχολαστικά τις καμπύλες και γενικά τις αναλογίες της Στέλλας της γυναίκας μου . φαίνονταν πολύ καυλομενος μαζί της ,μια μέρα η Στέλλα ήρθε όλο φουρια και μου είπε -καλά πως τόλμησες να μου κριψεις κάτι τέτοιο; -για ποιο πράγμα μιλάς; -ότι ο Τομ είναι εκατομιριουχος; -δεν το θεώρησα σημαντικό γιατί να στο πω τι μας νοιάζει δεν είναι δικά μας ,τότε με επρηξε να του ζητήσω να με δανησει , -μα καλά εσύ δεν τον έλεγες σάπιο κοιλιά και χοντρομπαλα και άξεστο,-εεε ναι ίσως υπερέβαλα αλλά χρειαζόμαστε τα λεφτά .εγώ της είπα ότι σε μια εβδομάδα φεύγουμε και δεν χρειάζεται θα μετακομίσουμε στην πόλη ,τελικά αφού με πρήξε ,του ζήτησα αλλά αυτός μου είπε ότι θα το κάνει, αλλά εδώ δεν έχει πολλά χρήματα και θα του πάρει καιρό να μπορέσει να μου δώσει ,η Στέλλα δεν χάρηκε με τέτοια καθυστέρηση .έτσι μου είπε να τον φωνάξω να του κάνουμε το τραπέζι μήπως μας τα δώσει νωρίτερα,τον πήγαμε το μεσημέρι σε ένα ταβερνάκι στη θάλασσα, η Στέλλα όταν την είδα τρελάθηκα είχε ντυθεί πολύ σέξι και προκλητικά τέτοια ρούχα δεν την είχα ξαναδεί να φοράει ,από πάνω μια μπλούζα που ήταν δείγμα μπλούζας με πολύ ανοιχτό μπούστο μπροστά τα στήθη της σε μεγάλο βαθμό ήταν σε κοινή θέα και η μέση κι ο αφαλός έξω, από κάτω ένα κολάν απίστευτα κολλητό που τόνιζε την Τουρλωτο κωλο της κι άλλο. Η μπλούζα που φορούσε ήταν κάπως έτσι ήταν η δεν ήταν προκλητική ;μήπως υπερβάλλω απ' τη ζήλια ;