Επισκέπτης
Αλεχ ειχα ρωτησει κατι αλλα δεν ειχα προλαβει να δω την απαντηση σου..κατι ασχετο με το θεμα..γιατι οταν παταω αποσυνδεση εξακολουθει και με δειχνει συνδεδεμενο μια ωρα ακομα?
Να ρωτήσεις καποιον διαχειριστη του σάιτ. Δεν το γνωριζω.Αλεχ ειχα ρωτησει κατι αλλα δεν ειχα προλαβει να δω την απαντηση σου..κατι ασχετο με το θεμα..γιατι οταν παταω αποσυνδεση εξακολουθει και με δειχνει συνδεδεμενο μια ωρα ακομα?
μπα εχω πει ναρκωτικα και τζογο τα σιχαινομαι..ειναι τα οπλα του κακου στην γη για να μας καταστρεφουν την ευτυχια μας... >Μύρωνα σκέφτεσαι να φορτώσεις για το 15γουστο??![]()
Μη το λες...νομίζω ότι τα ναρκωτικά και ο τζόγος ερεθίζουν το ίδιο κέντρο του εγκεφάλου όπως και το σεξ..άλλωστε το αλκοολ είναι το μεγαλύτερο ναρκωτικό...Άσε που εντάξυ...ας κερδίσω το τζόκερ καθησμένος σε χιονισμένα τοπία και ας πάει να γαμηθεί...ας καταστραφεί και λίγο η ζωή μουμπα εχω πει ναρκωτικα και τζογο τα σιχαινομαι..ειναι τα οπλα του κακου στην γη για να μας καταστρεφουν την ευτυχια μας... >![]()
δεν νομιζω οτι κερδιζει κανεις σ αυτα τα παιχνιδια..αν ξερεις κανεναν που κερδισε να μας το πεις..αντιθετα ειναι παμπολλοι οσοι καταστραφηκαν απο τον τζογοΜη το λες...νομίζω ότι τα ναρκωτικά και ο τζόγος ερεθίζουν το ίδιο κέντρο του εγκεφάλου όπως και το σεξ..άλλωστε το αλκοολ είναι το μεγαλύτερο ναρκωτικό...Άσε που εντάξυ...ας κερδίσω το τζόκερ καθησμένος σε χιονισμένα τοπία και ας πάει να γαμηθεί...ας καταστραφεί και λίγο η ζωή μου![]()
![]()
Ξέρω λίγους που κέρδισαν και πάρα πολλούς που έχασαν.Δεν σου εγγυάται κανένας ότι θα κερδίσεις.Παίζεις για την ευκαιρία να κερδίσεις,όχι επειδή σου υποσχεθήκαν κάτι.Η ζωή σε πολλά θέματα είναι τζόγος. Ναι δεν κερδίζουν πολλοί αλλά μπορείς να κερδίσεις.Το έγραψα και στο προφιλ από κάτω,μια φράση που το συνοψίζει.δεν νομιζω οτι κερδιζει κανεις σ αυτα τα παιχνιδια..αν ξερεις κανεναν που κερδισε να μας το πεις..αντιθετα ειναι παμπολλοι οσοι καταστραφηκαν απο τον τζογο
Εμεις ξερεις τι βιντεακι περιμενουμε.μακγες ανεβασα ενα σπεσιαλ βιντεακι..δειτε το ειναι σπανιο
μπες αρχικη να το δειςΕμεις ξερεις τι βιντεακι περιμενουμε.![]()
Η ίδια η μητέρα του κοριτσιού σε συνέντευξη της έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να πεθάνει αυτός γιατί τότε δεν θα υποφέρει όπως υποφέρει το κοριτσάκι.Υπάρχει λόγος που όποιος απελπίζεται από την ζωή σκέφτεται την αυτοκτονία.
Δεν εχεις ΙΔΕΑ όμως τι είναι η φυλακη. Ειδικα για τέτοιον κρατουμενο. Ιδέα.Που να υποφερει ρε τυπε? Στην φυλακη με ολα του τα φιλαρακια? Με φαι 3 φορες τη μερα τσιγαρα ποτα τηλεοραση και οτι θες?και σε 20 χρονια μαξ εξω? Για αυτον αυτο ειναι διακοπες οχι τιμωρια. Το να ξερεις οτι θα πεθανεις ομως ειναι το μεγαλυτερο ψυχικο βασανηστηριο. Αν νομιζεις οτι δεν υποφερεις με την θανατικη ποινη τοτε εισαι τελειως γιαχου...τυπε
Ο καθένας έχει την άποψη του.Που να υποφερει ρε τυπε? Στην φυλακη με ολα του τα φιλαρακια? Με φαι 3 φορες τη μερα τσιγαρα ποτα τηλεοραση και οτι θες?και σε 20 χρονια μαξ εξω? Για αυτον αυτο ειναι διακοπες οχι τιμωρια. Το να ξερεις οτι θα πεθανεις ομως ειναι το μεγαλυτερο ψυχικο βασανηστηριο. Αν νομιζεις οτι δεν υποφερεις με την θανατικη ποινη τοτε εισαι τελειως γιαχου...τυπε
Δεν έχω διαπιστώσει ποτέ αν ισχύει ο ''άγραφος νόμος'' για τους βιαστές και τους παιδεραστές στις φυλακές. Αλλά ο συγκεκριμένος μόνο από τους φύλακες θα φάει τόσο ξύλο που δε θα βρίσκει τη μύτη του στον καθρέφτη..Δεν εχεις ΙΔΕΑ όμως τι είναι η φυλακη. Ειδικα για τέτοιον κρατουμενο. Ιδέα.
Δεν εχεις ΙΔΕΑ όμως τι είναι η φυλακη. Ειδικα για τέτοιον κρατουμενο. Ιδέα.
παλιες καλες εποχες τυπε :SΕξαιρετικά τραγική ημέρα για τη χώρα, που σήμανε ουσιαστικά την παύση της θανατικής ποινής...
σε 15 χρονια εξω θα ειναι τυπεδηλαδη στην Αμερικη που τους εκτελουν ειναι πιο βλακες απο μας? τον πακιστανο που αφησε φυτο την Μυρτω δεν πρεπει να τον εκετελεσουν? αν ηταν κορη σου τι θα ελεγες?
οτι χειροτερο ειναι αυτοΔεν έχω διαπιστώσει ποτέ αν ισχύει ο ''άγραφος νόμος'' για τους βιαστές και τους παιδεραστές στις φυλακές. Αλλά ο συγκεκριμένος μόνο από τους φύλακες θα φάει τόσο ξύλο που δε θα βρίσκει τη μύτη του στον καθρέφτη..
Ελεγα οτι και αυτο θα ηταν δικια σου ιστορια!!!Παλι καλα!!!!Η ιστορια ειναι γνωστη ομως το αρθρο ειναι συγκλονιστικο και περιγραφει με καθε λεπτομερεια το εγκλημα και την τιμωρια..οσοι εχετε χρονο διαβαστε το..ειναι μακροσκελες αλλα συγκλονιστικο..