brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.588
- Πόντοι
- 2.606
παιζει κι αυτος καπου μπασκετ αλλα φιλε μιλαμε οτι ειναι σαν εγγυος στον μηνα τουΤον αδελφό του επίσης.
Γιγαντόσογο βρε παιδί μου
παιζει κι αυτος καπου μπασκετ αλλα φιλε μιλαμε οτι ειναι σαν εγγυος στον μηνα τουΤον αδελφό του επίσης.
Ο πατερας του ρε νομιζω ειναι ειναι κλασικος ελληναρας. Καπου στην νετ τον ειχα δει νομιζω.πισα κατραμι λεμε ο πατερας του δεν ξερω δεν τον εχω δει ποτε αν ειναι ασπρος η μαυρος
Από Καβάλα είσαι τύπε?ασχετο παιδια την μανα του του την εχετε δει?μιλαμε για 1.85+ καπου 180 κιλα βουνο
Τον αδελφό του επίσης.
οχι φιλεΑπό Καβάλα είσαι τύπε?
Και ο Σόφο πριν πάει σε μεγάλη ομάδα έπινε και ήταν παχύς, μετά τον πλάκωσαν στην γυμναστική και έστρωσε!παιζει κι αυτος καπου μπασκετ αλλα φιλε μιλαμε οτι ειναι σαν εγγυος στον μηνα του
Και ο Σόφο πριν πάει σε μεγάλη ομάδα έπινε και ήταν παχύς, μετά τον πλάκωσαν στην γυμναστική και έστρωσε!
Είναι φαγανό το παιδί, τι να κάνει!τι εστρωσε ρε τυπε δεν εκοβε το φαι με τιποτα. στον γαβρο τραβαγανε τα μαλλια τους καθε φορα γιαυτο τον διωξανε
για δες αυτό, ίσως σε βοηθήσει λίγο...
θα ειναι τιποτα μελη του σαιτ μπαχαλακηδες μαντο παραμυθάκι με τους επαγγελματίες παίκτες πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, το επάγγελμά τους είναι να παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ και μέσα σ'αυτά τα πλαίσια να δέχονται κριτική, όχι να κάθονται να τους φτύνουν και να περιμένουμε να κάνουν τις κότες επειδή είναι επαγγελματίες, θα φτάσουμε στο σημείο να τους χύνουν κιόλας όταν μπαίνουν στην φυσούνα από ψηλά και θα λέμε γιατί δεν τα κατάπιαν
θα ειναι τιποτα μελη του σαιτ μπαχαλακηδες μαν
Που διαβασες ότι τον εφτυσαν ρε φιλε; Εγω σε οσα σαιτ και αν κοιταξα βλεπω ότι τον εβριζαν... Αν δεν μπορει τα μπινελικια να γινει ψαλτης όχι μπασκετμπολισταςτο παραμυθάκι με τους επαγγελματίες παίκτες πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, το επάγγελμά τους είναι να παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ και μέσα σ'αυτά τα πλαίσια να δέχονται κριτική, όχι να κάθονται να τους φτύνουν και να περιμένουμε να κάνουν τις κότες επειδή είναι επαγγελματίες, θα φτάσουμε στο σημείο να τους χύνουν κιόλας όταν μπαίνουν στην φυσούνα από ψηλά και θα λέμε γιατί δεν τα κατάπιαν
o ρατσισμος υπαρχει απο ολους κ προς ολους..
οι περισσοτεροι λαοι κοροιδευουν καποιον κ τους κοροιδευει καποιος αλλος...οχι φυσικα ολοι σε μια χωρα ειναι ρατσιστες...αλλα μια μεριδα καθε χωρας...
κ οι Ελληνες πχ μπορει να κοροιδευουν Αλβανους κ μαυρους...ενω να τους κοροιδευουν Βορειοευρωπαιοι, Γερμανοι κτλ...ξαδερφος μου που φορεσε καπελακι με την Ελληνικη σημαια στο Μοναχο...δεν φανταζεστε τι ακουσε...
πολλοι ανθρωποι νιωθουν ανωτεροι αν κοροιδευουν καποιον αλλον...ετσι βρισκουν ευκολη διεξοδο...
κ οι Εβραιοι υπεστησαν τα πανδεινα απο Ναζι κ κανουν ενα σωρο ασχημα πραγματα στους Παλαιστινιους...
επειδη εχω παει κ Ισραηλ κ Παλαιστινη βεβαια εχω συναντησει κ πολλα ενταξει ατομα εκει κατω που δε συμφωνουν με οσα κανουν οι κυβερνησεις τους...αλλα πολυς κοσμος ειδικα αυτοι που δε διαβαζουν ειναι ευκολοπιστοι στην προπαγανδα των καναλιων κτων φανατικων...λενε ...μας ριχνουν βομβες οι Παλαιστινιοι...εμεις τι να κανουμε? να κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια ? εχουμε 10 Αρανικα κρατη γυρω μα ςπου θελουν να μας εξοντωσουν, να μας εξαφανισου...τι πρεπει να κανουμε? να στησουμε κ...λο?
Έλεος ρε τύπε, το πρώτο ποστ το γράφει και στις δηλώσεις του προέδρου της Μακάμπι αναφέρεται, πάρε τη ρατσιστική σου μιζέρια και βρες άλλο θρεντ να πεις το πόνο σου. Το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να δείξεις πόσο άσχημα φέρθηκε ο ΜΑΥΡΟΣ, πες το να το χαρείς τουλάχιστον που κρύβεσαι σαν την παρθένα τη μέρα του γάμου.Που διαβασες ότι τον εφτυσαν ρε φιλε; Εγω σε οσα σαιτ και αν κοιταξα βλεπω ότι τον εβριζα... Αν δεν μπορει τα μπινελικια να γινει ψαλτης όχι μπασκετμπολιστας
Και πολύ καλά έκανε ο Σχορτσιανίτης. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΝΕ !
Αν το κάθε μουνάκι που σαν γιόκας του μπαμπάκα του νομίζει ότι μπορεί αβρόχοις ποσίν να βρίζει μανάδες και γυναίκες και σόγια, τότε ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ γιατί έμαθε στο ζαβό δειλό κακομαθημένο και καλοπροστατευμένο αρχιδάκι ένα μάθημα ζωής : όταν τσαντίζεις τον αρκούδο, ο αρκούδος μπορεί να σε κυνηγήσει και να σε γαμήσει. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ για να μάθεις να ΣΕΒΕΣΑΙ !!!
Να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμα. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχω με τους Εβραίους. Αντίθετα τους συμπαθώ. Το ίδιο ας έκανε κι αν το πουστράκι που τον έβριζε ήταν Ασιάτης, Έλληνας, Τούρκος, Εσκιμώος, Αυστραλός, Αρειανός ή από το Άλφα του Κενταύρου ή Ελοχίμ (που λέει και ο τιτανομεγιστοτεράστιος σόουμαν Λακόπουλος) !
Άει στο διάολο επιτέλους με τους τζάμπα μάγκες.
Και ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ο πατέρας του δήθεν φιλάθλου με το άσπρο τισερτ που έτρεξε πιο γρήγορα κι από τον Κεντέρη για να γλιτώσει, να ξέρει ότι είναι ένας αποτυχημένος μαλάκας γιατί μεγάλωσε και υποστηρίζει ένα εμπαθές δειλό στράκι νέτα σκέτα ! ΑΥΤΑ.