Νέα

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιτέθηκε σε οπαδούς της Χαποέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πισα κατραμι λεμε ο πατερας του δεν ξερω δεν τον εχω δει ποτε αν ειναι ασπρος η μαυρος
Ο πατερας του ρε νομιζω ειναι ειναι κλασικος ελληναρας. Καπου στην νετ τον ειχα δει νομιζω.
Οσο για την υπολοιπη οικογενεια...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τον αδελφό του επίσης.
Γιγαντόσογο βρε παιδί μου  :2funny:
URL]]

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
παιζει κι αυτος καπου μπασκετ αλλα φιλε μιλαμε οτι ειναι σαν εγγυος στον μηνα του
Και ο Σόφο πριν πάει σε μεγάλη ομάδα έπινε και ήταν παχύς, μετά τον πλάκωσαν στην γυμναστική και έστρωσε!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και ο Σόφο πριν πάει σε μεγάλη ομάδα έπινε και ήταν παχύς, μετά τον πλάκωσαν στην γυμναστική και έστρωσε!

τι εστρωσε ρε τυπε δεν εκοβε το φαι με τιποτα. στον γαβρο τραβαγανε τα μαλλια τους καθε φορα γιαυτο τον διωξανε

Επισκέπτης
Εχω δει παιχτες να τρωνε μπουκαλια, νομισματα, κροτιδες, μπινελικια με το κουταλι (να σου πεθανει το παιδι πουτανας γιε Αλεξανδρή...) και να μην κανει τιποτα. Επισης εχω δει παιχτες να κανουν ένα  :birdman: και να τιμωρούνται... Αν καποιος καταλαβαινει την διαφορα του ουγκανου, πιθανότατα χασικλα οπαδου με τον επαγκελματια αθλητη μπορει να καταλαβει τι λεω από το πρωι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.588
Πόντοι
2.606
εχουν παρει και οι δυο απο το καλουπι της μανας τους μιλαμε σαν την γυναικα του μπιμπι σε 1.85 υψος

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720

Και πολύ καλά έκανε ο Σχορτσιανίτης. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΝΕ !

Αν το κάθε μουνάκι που σαν γιόκας του μπαμπάκα του νομίζει ότι μπορεί αβρόχοις ποσίν να βρίζει μανάδες και γυναίκες και σόγια, τότε ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ γιατί έμαθε στο ζαβό δειλό κακομαθημένο και καλοπροστατευμένο  αρχιδάκι ένα μάθημα ζωής : όταν τσαντίζεις τον αρκούδο, ο αρκούδος μπορεί να σε κυνηγήσει και να σε γαμήσει. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ για να μάθεις να ΣΕΒΕΣΑΙ !!!

Να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμα. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχω με τους Εβραίους. Αντίθετα τους συμπαθώ. Το ίδιο ας έκανε κι αν το πουστράκι που τον έβριζε ήταν Ασιάτης, Έλληνας, Τούρκος, Εσκιμώος, Αυστραλός, Αρειανός ή από το Άλφα του Κενταύρου ή Ελοχίμ (που λέει και ο τιτανομεγιστοτεράστιος σόουμαν Λακόπουλος) !

Άει στο διάολο επιτέλους με τους τζάμπα μάγκες. ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να ανέχεται του καθενός την μαλακία και το κόμπλεξ !

Και ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ο πατέρας του δήθεν φιλάθλου με το άσπρο τισερτ που έτρεξε πιο γρήγορα κι από τον Κεντέρη για να γλιτώσει, να ξέρει ότι είναι ένας αποτυχημένος μαλάκας γιατί μεγάλωσε και υποστηρίζει ένα εμπαθές δειλό στράκι νέτα σκέτα ! ΑΥΤΑ.

Επισκέπτης
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, αφού έγινε δέκτης ρατσιστικών συνθημάτων, κινήθηκε επιθετικά προς οπαδό της Χάποελ Τελ Αβίβ. Οι οπαδοί της τον έβριζαν εν χορώ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μακάμπι.
Να και το χρωμα που λεγαμε :grin:
Η πλακα είναι ότι οι Εβραιοι φωναζαν ρατσιστικα συνθηματα στον μαυρο  :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

το παραμυθάκι με τους επαγγελματίες παίκτες πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, το επάγγελμά τους είναι να παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ και μέσα σ'αυτά τα πλαίσια να δέχονται κριτική, όχι να κάθονται να τους φτύνουν και να περιμένουμε να κάνουν τις κότες επειδή είναι επαγγελματίες, θα φτάσουμε στο σημείο να τους χύνουν κιόλας όταν μπαίνουν στην φυσούνα από ψηλά και θα λέμε γιατί δεν τα κατάπιαν :headbang:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
o ρατσισμος υπαρχει απο ολους κ προς ολους..

οι περισσοτεροι λαοι κοροιδευουν καποιον κ τους κοροιδευει καποιος αλλος...οχι φυσικα ολοι σε μια χωρα ειναι ρατσιστες...αλλα μια μεριδα καθε χωρας...

κ οι Ελληνες πχ μπορει να κοροιδευουν Αλβανους κ μαυρους...ενω να τους κοροιδευουν Βορειοευρωπαιοι, Γερμανοι κτλ...ξαδερφος μου που φορεσε καπελακι με την Ελληνικη σημαια στο Μοναχο...δεν φανταζεστε τι ακουσε...

πολλοι ανθρωποι νιωθουν ανωτεροι αν κοροιδευουν καποιον αλλον...ετσι βρισκουν ευκολη διεξοδο...

κ οι Εβραιοι υπεστησαν τα πανδεινα απο Ναζι κ κανουν ενα σωρο ασχημα πραγματα στους Παλαιστινιους...

επειδη εχω παει κ Ισραηλ κ Παλαιστινη βεβαια εχω συναντησει κ πολλα ενταξει ατομα εκει κατω που δε συμφωνουν με οσα κανουν οι κυβερνησεις τους...αλλα πολυς κοσμος ειδικα αυτοι που δε διαβαζουν ειναι ευκολοπιστοι στην προπαγανδα των καναλιων κτων φανατικων...λενε ...μας ριχνουν βομβες οι Παλαιστινιοι...εμεις τι να κανουμε? να κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια ? εχουμε 10 Αραβικα κρατη γυρω μας που θελουν να μας εξοντωσουν, να μας εξαφανισου...τι πρεπει να κανουμε? να στησουμε κ...λο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το παραμυθάκι με τους επαγγελματίες παίκτες πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, το επάγγελμά τους είναι να παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ και μέσα σ'αυτά τα πλαίσια να δέχονται κριτική, όχι να κάθονται να τους φτύνουν και να περιμένουμε να κάνουν τις κότες επειδή είναι επαγγελματίες, θα φτάσουμε στο σημείο να τους χύνουν κιόλας όταν μπαίνουν στην φυσούνα από ψηλά και θα λέμε γιατί δεν τα κατάπιαν :headbang:
θα ειναι τιποτα μελη του σαιτ μπαχαλακηδες μαν :2on1:

Επισκέπτης
Που διαβασες ότι τον εφτυσαν ρε φιλε; Εγω σε οσα σαιτ και αν κοιταξα βλεπω ότι τον εβριζαν... Αν δεν μπορει τα μπινελικια να γινει ψαλτης όχι μπασκετμπολιστας

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
o ρατσισμος υπαρχει απο ολους κ προς ολους..

οι περισσοτεροι λαοι κοροιδευουν καποιον κ τους κοροιδευει καποιος αλλος...οχι φυσικα ολοι σε μια χωρα ειναι ρατσιστες...αλλα μια μεριδα καθε χωρας...

κ οι Ελληνες πχ μπορει να κοροιδευουν Αλβανους κ μαυρους...ενω να τους κοροιδευουν Βορειοευρωπαιοι, Γερμανοι κτλ...ξαδερφος μου που φορεσε καπελακι με την Ελληνικη σημαια στο Μοναχο...δεν φανταζεστε τι ακουσε...

πολλοι ανθρωποι νιωθουν ανωτεροι αν κοροιδευουν καποιον αλλον...ετσι βρισκουν ευκολη διεξοδο...

κ οι Εβραιοι υπεστησαν τα πανδεινα απο Ναζι κ κανουν ενα σωρο ασχημα πραγματα στους Παλαιστινιους...

επειδη εχω παει κ Ισραηλ κ Παλαιστινη βεβαια εχω συναντησει κ πολλα ενταξει ατομα εκει κατω που δε συμφωνουν με οσα κανουν οι κυβερνησεις τους...αλλα πολυς κοσμος ειδικα αυτοι που δε διαβαζουν ειναι ευκολοπιστοι στην προπαγανδα των καναλιων κτων φανατικων...λενε ...μας ριχνουν βομβες οι Παλαιστινιοι...εμεις τι να κανουμε? να κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια ? εχουμε 10 Αρανικα κρατη γυρω μα ςπου θελουν να μας εξοντωσουν, να μας εξαφανισου...τι πρεπει να κανουμε? να στησουμε κ...λο?

Ε για να το λες κάτι θα ξέρεις ... εξάλλου εσείς είσαστε που βρίζατε τόσα χρόνια τον Σχορτσιανίτη .

Πόση υποκρισία πια ...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Που διαβασες ότι τον εφτυσαν ρε φιλε; Εγω σε οσα σαιτ και αν κοιταξα βλεπω ότι τον εβριζα... Αν δεν μπορει τα μπινελικια να γινει ψαλτης όχι μπασκετμπολιστας
Έλεος ρε τύπε, το πρώτο ποστ το γράφει και στις δηλώσεις του προέδρου της Μακάμπι αναφέρεται, πάρε τη ρατσιστική σου μιζέρια και βρες άλλο θρεντ να πεις το πόνο σου. Το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να δείξεις πόσο άσχημα φέρθηκε ο ΜΑΥΡΟΣ, πες το να το χαρείς τουλάχιστον που κρύβεσαι σαν την παρθένα τη μέρα του γάμου.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Και πολύ καλά έκανε ο Σχορτσιανίτης. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΝΕ !

Αν το κάθε μουνάκι που σαν γιόκας του μπαμπάκα του νομίζει ότι μπορεί αβρόχοις ποσίν να βρίζει μανάδες και γυναίκες και σόγια, τότε ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ γιατί έμαθε στο ζαβό δειλό κακομαθημένο και καλοπροστατευμένο  αρχιδάκι ένα μάθημα ζωής : όταν τσαντίζεις τον αρκούδο, ο αρκούδος μπορεί να σε κυνηγήσει και να σε γαμήσει. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ για να μάθεις να ΣΕΒΕΣΑΙ !!!

Να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμα. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχω με τους Εβραίους. Αντίθετα τους συμπαθώ. Το ίδιο ας έκανε κι αν το πουστράκι που τον έβριζε ήταν Ασιάτης, Έλληνας, Τούρκος, Εσκιμώος, Αυστραλός, Αρειανός ή από το Άλφα του Κενταύρου ή Ελοχίμ (που λέει και ο τιτανομεγιστοτεράστιος σόουμαν Λακόπουλος) !

Άει στο διάολο επιτέλους με τους τζάμπα μάγκες.

Και ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ο πατέρας του δήθεν φιλάθλου με το άσπρο τισερτ που έτρεξε πιο γρήγορα κι από τον Κεντέρη για να γλιτώσει, να ξέρει ότι είναι ένας αποτυχημένος μαλάκας γιατί μεγάλωσε και υποστηρίζει ένα εμπαθές δειλό στράκι νέτα σκέτα ! ΑΥΤΑ.

:jerking: :jerking: :jerking:

Μαλακίες. Σε όλα τα γήπεδα του κόσμου γίνονται αυτά. Ο Ρόλος του παίκτη δεν είναι να πλακώνεται με την κερκίδα ούτε να προκαλεί επεισόδια με την συμπεριφορά του.
Να κάθεται να ακούει να τον βρίζουν; Ναι! Αυτά έχει η δουλειά του και το γνώριζε όταν ξεκίναγε την καριέρα του. Όταν μάλιστα πληρώνεται τον χρόνο με λεφτά που το 99% των φιλάθλων δεν πρόκειται να δουν ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή τους, να κάνει μόκο και να μάθει να μην απαντάει. Αν δεν του αρέσει αυτό το επάγγελμα να αλλάξει. 

Το ότι η χυδαιότητα και η προκλητικότητα ορισμένων φιλάθλων έχει ξεφύγει ισχύει, αλλά αυτά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουν οι διοικήσεις των ομάδων, η αστυνομία, τα αρμόδια κρατικά όργανα κλπ. Όχι οι αθλητές!

Ντροπή του και εύχομαι να φάει γερή καμπάνα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom