Νέα

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιτέθηκε σε οπαδούς της Χαποέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δείτε κ. Τσουλούφα μου,

θυμάστε το περιστατικό, όπου ο εξόχότατος κ. Πάγκαλος απευθυνόμενος σε γερμανό αξιωματούχο, δήλωσε ότι η γερμανία είναι ένας γίγαντας με μυαλό νάνου;

Προσωπικά, δεν τον χαρακτήρισα αγενή, όταν το δήλωσε. Αγενή  και προσβλητικό τον χαρακτήρισαν κάτι Μητσοτακαίοι... κάτι Καραμανλαίοι... κάτι Βαρβιτσιωταίοι... κάτι Κακλαμανέοι... κάτι Βενιζελέοι... κάτι Σκανδαλιδαίοι... κάτι Λαλιωταίοι κ.λ.π.

Τον χαρακτήρισα όμως μαλάκα όταν ανακάλεσε.
Εσενα σε πιστευω γιατι ετσι το βλέπεις γενικα. Που σημαινει ότι τα ιδια θα λες και αν ενας λευκος παιχτης ορμησει σε μαυρους οπαδους.. Δεν θα το καταδικασεις για να δημιουργήσεις εντυπωση

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467
Εσενα σε πιστευω γιατι ετσι το βλέπεις γενικα. Που σημαινει ότι τα ιδια θα λες και αν ενας λευκος παιχτης ορμησει σε μαυρους οπαδους.. Δεν θα το καταδικασεις για να δημιουργήσεις εντυπωση

Νομίζω ότι σας το έχω ξαναγράψει. Το: "καταδικάζω", δεν είναι συνώνυμο του : "απαρνούμαι".

Επισκέπτης
Νομίζω ότι σας το έχω ξαναγράψει. Το: "καταδικάζω", δεν είναι συνώνυμο του : "απαρνούμαι".
εδώ ο άλλος θελει να του κανει αγαλμα λεει...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δίκαιη η αγανάκτηση του παίχτη,καταδικαστέα αθλητικά η συμπεριφορά του.
Το αν είναι μαύρος,Ελληνας ή οτιδήποτε άλλο δεν έχει καμιά σημασία.
Καμία ντροπή δεν προκάλεσε σε κανέναν,πρόκειται απλά για ένα παράπτωμα που πιθανόν θα τιμωρηθεί αθλητικά.
Δεν περιέχει καμιά κοινωνική,πολιτική ή αλλη προέκταση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467
Καμία ντροπή δεν προκάλεσε σε κανέναν,πρόκειται απλά για ένα παράπτωμα που πιθανόν θα τιμωρηθεί αθλητικά.

Έτσι!

Επισκέπτης
Για την πραξη του παιχτη καλα τα λες. Εγω μιλαω για την αντιμετωπιση.
Από ολους εδώ μεσα μονο εγω τον κατεκρινα και μαντεψε...

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Αυτός ο τυπάκος με την λευκή μπλούζα που την κάνει με γρήγορα πηδηματάκια, διαβάζω ότι είναι ο υιός του προέδρου της χαποέλ είμαι σίγουρος οτι θα χρειάστηκε καμιά δεκαριά πάνες όταν είδε το 2,06 μ και 170 κιλα βουνό να έρχεται κατα πάνω του   :tooth:

URL]]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εσύ εγραψες για το χρώμα, αλλοι χάρηκαν που την έπεσε στους εβραίους κλπ.Ολα αυτά δεν εχουν καμία σημασία.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα προς συζήτηση.Θα έπρεπε να ειναι στην κατηγορία το αστείο της ημέρας.
Το θέμα είναι μόνο αθλητικό,τελος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467

Βασιζόμενος όμως όχι στην αθλητικά ανάρμοστη συμπεριφορά που επέδειξε, αλλά στο χρώμα του δέρματός του.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

Η καταδίκη της πράξης είναι δεδομένη.

Επισκέπτης
Εσύ εγραψες για το χρώμα αλλοι χάρηκαν που την έπεσε στους εβραίους κλπ.Ολα αυτά δεν εχουν καμία σημασία.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα προς συζήτηση.Θα έπρεπε να ειναι στην κατηγορία τπ αστείο της ημέρας.
Βασιζόμενος όμως όχι στην αθλητικά ανάρμοστη συμπεριφορά που επέδειξε, αλλά στο χρώμα του δέρματός του.
Το χρωμα κοιτατε που εγραψα αλλα η ερωτηση μου ηταν η εξης
Συγνωμη αλλα λετε ότι ενας αθλητης που τον "εβρισαν και τον εφτυσαν" εκανε ένα γηπεδο μπουρδελο και εκανε καλα;;;
Γιατι επειδή είναι Ελληνας αραπης;
:think: :think: :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το Ελληνας και αράπης δεν εχει καμια σχεση.Παραφέρθηκε και τελος.
Απορω τι συζητάμε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467
Το χρωμα κοιτατε που εγραψα αλλα η ερωτηση μου ηταν η εξης

Αν λοιπόν κατακρίνατε μόνο την αθλητική συμπεριφορά του, τότε δεν είστε ο μοναδικός που το έπραξε (όπως μας γράψατε).  :)

Το ίδιο κάναμε και εγώ, και ο κ. Χαβαλόσπιτος.  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
τιποτα τωρα που συμφωνούμε ότι παραφερθηκε και δεν εκανε καλα μια χαρα  :)
Εχει καμια σχεση το τι χρωμα εχει το δερμα του ή η καταγωγή του με το γεγονος αυτό καθ αυτό?

Επισκέπτης
Αν λοιπόν κατακρίνατε μόνο την αθλητική συμπεριφορά του, τότε δεν είστε ο μοναδικός που το έπραξε (όπως μας γράψατε).

Το ίδιο κάναμε και εγώ, και ο κ. Χαβαλόσπιτος.
με κουρασατε λιγο αλλα το κανατε  :grin:
Εχει καμια σχεση το τι χρωμα εχει το δερμα του ή η καταγωγή του με το γεγονος αυτό καθ αυτό της πράξης του?
Όχι ειπαμε. Εχει να κανει με το πως αντιμετωπίζεται η πραξη αυτή από τον μικροκοσμο του μπου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η Μακάμπι, δια στόματος, Σιμόν Μιζράχι, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να τιμωρήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη καθώς όπως τόνισε ο πρόεδρος της ισραηλινής ομάδας το πόσα μπορεί να ανεχθεί να ακούει ο κάθε παίκτης από την κερκίδα έχουν και ένα... όριο!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έκανε επίθεση στην κερκίδα των οπαδών της Χάποελ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μακάμπι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), με τον Σιμόν Μιζράχι να ζητά κατανόηση για την συμπεριφορά του παίκτη.

«Ασφαλώς και είμαστε εναντίον κάθε λεκτικής ή σωματικής βίας, αλλά κάποιες φορές η λεκτική βία μπορεί να είναι πιο οδυνηρή από τη σωματική. Υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορεί να ανεχθεί κάποιος παίκτης να τον φτύνουν και να βρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Η διοργανώτρια αρχή και η αστυνομία θα έπρεπε να πάρουν μέτρα. Εμείς δεν πρόκειται να τιμωρήσουμε τον Σοφοκλή. Ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη και θα μιλήσουμε ξανά μαζί του αύριο», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι.

Πάντως, παρά την στήριξη της ομάδας του, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία αποκλεισμού από το ισραηλινό πρωτάθλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom