Νέα

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιτέθηκε σε οπαδούς της Χαποέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλα να παθει τυπε με τους εβραιους δεν βγαζεις ακρη ας μην πηγαινε στους βρωμιαρηδες

μέσα το άρθρο γενικεύει το θέμα των ύβρεων.
καλή η πλάκα και το πείραγμα αλλά να μην το παραχέζουμε με μανάδες, γυναίκες, παιδιά κλπ.
δεν νομίζω να ξέφευγε αν δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό.
και στο κάτω κάτω, αφού ο άλλος παρίστανε τον μάγκα από την εξέδρα γιατί δεν τον αντιμετώπισε στα ίσια αλλά έγινε  :badair: ?
καλά το τελευταίο δεν στέκει, απλά λέω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δείτε κ. Τσουλούφα,

Δύο πράγματα είναι σίγουρα. Το πρώτο είναι ότι έπρεπε να συγκρατηθεί, και το δεύτερο ότι το χρώμα του δέρματός του δεν έχει καμμία σημασία. Έχουμε δεί τα ίδια και χειρότερα από λευκούς. Νέναντ Κρστιτς, Μίλος Τεόντοσιτς...

και ο σχωρεμενος ο ντραζεν πολυ μανουριαρης

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ από το βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω,χτύπησε κάποιον; ή απλώς κινήθηκε απειλητικά;

οχι ρε τυπε τι να δειρει. σκορπισανε ολοι μολις ειδανε την κατολισθηση ναρχεται κατα πανω τους. τρεχανε και βλεπανε τρειλερ το βλεπω το θανατο σου  :grin:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Δηλαδή αυτοί οι λαλάκες οι γονείς με τα παιδιά τους στο γήπεδο δεν ενοχλούνταν που τα παιδιά τους άκουγαν τις βρισιές του φιλάθλου (απόγονου της κότας)?

Ντουυυυ ρε... καλά τους έκανε. Ας τον απελάσσουν... Άνθρωποι είναι και οι αθλητές, τι είναι ρομπότ. Έχει συμβεί και με πολύ μεγαλύτερους αστέρες και σε μεγαλύτερα γήπεδα (Καντονά, Ρούνει κλπ)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.348
Πόντοι
25.467
δε το γουσταρα καθολου το μουνακι. για φαπες ητανε

Τεράστιοα μουνόπανο σερβιέτα. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα φτυσίματα σε αντίπαλους; Τις τρικλοποδιές; Τις γονατιές στα αρχίδια αχαμνά;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
zidane-materazzi.jpg

Επισκέπτης
Δείτε κ. Τσουλούφα,

Δύο πράγματα είναι σίγουρα. Το πρώτο είναι ότι έπρεπε να συγκρατηθεί, και το δεύτερο ότι το χρώμα του δέρματός του δεν έχει καμμία σημασία. Έχουμε δεί τα ίδια και χειρότερα από λευκούς. Νέναντ Κρστιτς, Μίλος Τεόντοσιτς...
Να που εχει γιατι αν δεν ειχε θα γραφατε ολοι ότι μας ντροπιασε στο εξωτερικο κλπ...

Επισκέπτης
αράπης μέ έλληνα πατέρα όμως καμμιά σχέση μέ τόν αντεντοκούμπο.........
πάντως έδειρε μιά εξέδρα μόνος του...... και πέσαμ καμμια 20ρια νά τόν τραβήξουν καί ακόμα προσπαθούν...
εάν δέν έφευγε μόνος του θά τούς είχε λιώσει όλους......
δεν κρινει την Ελληνικοτητα του το ποστ μου αλλα τη μαλακια που διαβαζουμε εδώ μεσα

Επισκέπτης
Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το επιχείρημά σας.
Είναι ξεκαθαρο όμως. Το ιδιο ΛΑΘΟΣ από έναν μαυρο η ασπρο Ελληνα χριζει διαφορετικης αντιμετωπισης. Ειμαι σιγουρος ότι σε καμια περιπτωση δεν θα διαβαζα καλα εκανε με την ιδια ευκολια....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να που εχει γιατι αν δεν ειχε θα γραφατε ολοι ότι μας ντροπιασε στο εξωτερικο κλπ...

Είναι ξεκαθαρο όμως. Το ιδιο ΛΑΘΟΣ από έναν μαυρο η ασπρο Ελληνα χριζει διαφορετικης αντιμετωπισης. Ειμαι σιγουρος ότι σε καμια περιπτωση δεν θα διαβαζα καλα εκανε με την ιδια ευκολια....

ρε παιχτουρι τι παλαβα λες. σιγα που μας ντροπιασε και σιγα που σκεφτηκαμε το χρωμα.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Συγνωμη αλλα λετε ότι ενας αθλητης που τον "εβρισαν και τον εφτυσαν" εκανε ένα γηπεδο μπουρδελο και εκανε καλα;;;
Γιατι επειδή είναι Ελληνας αραπης; :think: :think: :think:

για σας, με λένε κθούλου και περιφέρω τον ρατσισμό μου όπου βρεθώ.  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.348
Πόντοι
25.467

Δείτε κ. Τσουλούφα μου,

θυμάστε το περιστατικό, όπου ο εξόχότατος κ. Πάγκαλος απευθυνόμενος σε γερμανό αξιωματούχο, δήλωσε ότι η γερμανία είναι ένας γίγαντας με μυαλό νάνου;

Προσωπικά, δεν τον χαρακτήρισα αγενή, όταν το δήλωσε. Αγενή  και προσβλητικό τον χαρακτήρισαν κάτι Μητσοτακαίοι... κάτι Καραμανλαίοι... κάτι Βαρβιτσιωταίοι... κάτι Κακλαμανέοι... κάτι Βενιζελέοι... κάτι Σκανδαλιδαίοι... κάτι Λαλιωταίοι κ.λ.π.

Τον χαρακτήρισα όμως μαλάκα όταν ανακάλεσε.

Επισκέπτης
ρε παιχτουρι τι παλαβα λες. σιγα που μας ντροπιασε και σιγα που σκεφτηκαμε το χρωμα.
εσυ σιγουρα όχι τυπε μου. Εσυ γουστάρεις την μανουρα του παιχτη απλα. Οι αλλοι που καταδικαζουν την βια απ οπου προερχεται αλλα όχι από έναν επαγκελματια αθλητη που αποτελει παράδειγμα...
Φανταζομαι καταλαβαίνεις που το παω..  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ σιγουρα όχι τυπε μου. Εσυ γουστάρεις την μανουρα του παιχτη απλα. Οι αλλοι που καταδικαζουν την βια απ οπου προερχεται αλλα όχι από έναν επαγκελματια αθλητη που αποτελει παράδειγμα...
Φανταζομαι καταλαβαίνεις που το παω..  ;)

μα και το χρωμα που ειπες δεν κολλαει πουθενα ειμαι σιγουρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom