redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλα να παθει τυπε με τους εβραιους δεν βγαζεις ακρη ας μην πηγαινε στους βρωμιαρηδεςγια δες αυτό, ίσως σε βοηθήσει λίγο...
καλα να παθει τυπε με τους εβραιους δεν βγαζεις ακρη ας μην πηγαινε στους βρωμιαρηδεςγια δες αυτό, ίσως σε βοηθήσει λίγο...
καλα να παθει τυπε με τους εβραιους δεν βγαζεις ακρη ας μην πηγαινε στους βρωμιαρηδες
Δείτε κ. Τσουλούφα,
Δύο πράγματα είναι σίγουρα. Το πρώτο είναι ότι έπρεπε να συγκρατηθεί, και το δεύτερο ότι το χρώμα του δέρματός του δεν έχει καμμία σημασία. Έχουμε δεί τα ίδια και χειρότερα από λευκούς. Νέναντ Κρστιτς, Μίλος Τεόντοσιτς...
εγώ από το βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω,χτύπησε κάποιον; ή απλώς κινήθηκε απειλητικά;
και ο σχωρεμενος ο ντραζεν πολυ μανουριαρης
Αυτός κι αν ήταν... Θεός σ'χωρές τον.
δε το γουσταρα καθολου το μουνακι. για φαπες ητανε
Να που εχει γιατι αν δεν ειχε θα γραφατε ολοι ότι μας ντροπιασε στο εξωτερικο κλπ...Δείτε κ. Τσουλούφα,
Δύο πράγματα είναι σίγουρα. Το πρώτο είναι ότι έπρεπε να συγκρατηθεί, και το δεύτερο ότι το χρώμα του δέρματός του δεν έχει καμμία σημασία. Έχουμε δεί τα ίδια και χειρότερα από λευκούς. Νέναντ Κρστιτς, Μίλος Τεόντοσιτς...
συγνωμη... Νεγρος ηθελα να πωMαλακιδη ,πισω απο τα πληκτρα βλεπω την λεξη "αραπης" την γραφεις πολυ ανετα ...
δεν κρινει την Ελληνικοτητα του το ποστ μου αλλα τη μαλακια που διαβαζουμε εδώ μεσααράπης μέ έλληνα πατέρα όμως καμμιά σχέση μέ τόν αντεντοκούμπο.........
πάντως έδειρε μιά εξέδρα μόνος του...... και πέσαμ καμμια 20ρια νά τόν τραβήξουν καί ακόμα προσπαθούν...
εάν δέν έφευγε μόνος του θά τούς είχε λιώσει όλους......
πρωτη φορα εβρισαν αθλητη σε γηπεδο τυπε μου;;;Αν δούλευες σ'ένα μαγαζί π.χ. και έμπαινε μέσα ένας πελάτης και σου έλεγε "είσαι σκουπίδι" σε έβριζε και σε έφτυνε...τι θα έκανες???
Να που εχει γιατι αν δεν ειχε θα γραφατε ολοι ότι μας ντροπιασε στο εξωτερικο κλπ...
Είναι ξεκαθαρο όμως. Το ιδιο ΛΑΘΟΣ από έναν μαυρο η ασπρο Ελληνα χριζει διαφορετικης αντιμετωπισης. Ειμαι σιγουρος ότι σε καμια περιπτωση δεν θα διαβαζα καλα εκανε με την ιδια ευκολια....Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το επιχείρημά σας.
Να που εχει γιατι αν δεν ειχε θα γραφατε ολοι ότι μας ντροπιασε στο εξωτερικο κλπ...
Είναι ξεκαθαρο όμως. Το ιδιο ΛΑΘΟΣ από έναν μαυρο η ασπρο Ελληνα χριζει διαφορετικης αντιμετωπισης. Ειμαι σιγουρος ότι σε καμια περιπτωση δεν θα διαβαζα καλα εκανε με την ιδια ευκολια....
Συγνωμη αλλα λετε ότι ενας αθλητης που τον "εβρισαν και τον εφτυσαν" εκανε ένα γηπεδο μπουρδελο και εκανε καλα;;;
Γιατι επειδή είναι Ελληνας αραπης;
Είναι ξεκαθαρο όμως. Το ιδιο ΛΑΘΟΣ από έναν μαυρο η ασπρο Ελληνα χριζει διαφορετικης αντιμετωπισης. Ειμαι σιγουρος ότι σε καμια περιπτωση δεν θα διαβαζα καλα εκανε με την ιδια ευκολια....
εσυ σιγουρα όχι τυπε μου. Εσυ γουστάρεις την μανουρα του παιχτη απλα. Οι αλλοι που καταδικαζουν την βια απ οπου προερχεται αλλα όχι από έναν επαγκελματια αθλητη που αποτελει παράδειγμα...ρε παιχτουρι τι παλαβα λες. σιγα που μας ντροπιασε και σιγα που σκεφτηκαμε το χρωμα.
εσυ σιγουρα όχι τυπε μου. Εσυ γουστάρεις την μανουρα του παιχτη απλα. Οι αλλοι που καταδικαζουν την βια απ οπου προερχεται αλλα όχι από έναν επαγκελματια αθλητη που αποτελει παράδειγμα...
Φανταζομαι καταλαβαίνεις που το παω.. ;)