Νέα

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιτέθηκε σε οπαδούς της Χαποέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το χρωμα κοιτατε που εγραψα αλλα η ερωτηση μου ηταν η εξης

καλα εκανε. εχεις κατσει πολλες φορες να φας φτυσιδια? δεν ακουμπησε κανεναν. εκανε μαρς και εσπασε τον τσαμπουκα. την επομενη φορα θα το σκεφτει δυο φορες και θα καταπιει το σαλιο του ο επιδοξος. συμπερασμα: no harm no faz, job well done.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.657
Πόντοι
25.467
με κουρασατε λιγο αλλα το κανατε  :grin:

Κάνετε μεγάλο λάθος.

Ιδού η πρώτη μου ανάρτηση στο παρόν νήμα:

Δείτε κ. Τσουλούφα,

Δύο πράγματα είναι σίγουρα. Το πρώτο είναι ότι έπρεπε να συγκρατηθεί, και το δεύτερο ότι το χρώμα του δέρματός του δεν έχει καμμία σημασία. Έχουμε δεί τα ίδια και χειρότερα από λευκούς. Νέναντ Κρστιτς, Μίλος Τεόντοσιτς...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.588
Πόντοι
2.606
ασχετο παιδια την μανα του του την εχετε δει?μιλαμε για 1.85+ καπου 180 κιλα βουνο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δηλαδη στα ελληνικα γηπεδα δεν ειχε ακουσει τιποτα; Εδω μια περιοδο και οι δικοι μας τους βριζανε και επαιζαν κυνηγητο στους διαδρομους.
Νταξει ο αλλος με την ασπρη μπλουζα θρασυδειλο ανθρωπακι ηταν, αλλα δεν δικαιολογει κατι αυτο. Εγω βλεπω στην εξεδρα, παιδια,γυναικες, γενικα ατομα που απλα πηγαν να δουν εναν αγωνα και οχι να τους σπρωχνει το βουνο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.588
Πόντοι
2.606
εχει κι εναν αδερφο μικροτερο περιπου στο 1.98 με στομαχι σαν εγγυος ο οποιος γαμει ενα πετιτ λευκο μουνακι ομορφουλικο καπου στο 1.60.πως μπαινει το πραμα του μεσα ενας θεος ξερει

Επισκέπτης
καλα εκανε. εχεις κατσει πολλες φορες να φας φτυσιδια? δεν ακουμπησε κανεναν. εκανε μαρς και εσπασε τον τσαμπουκα. την επομενη φορα θα το σκεφτει δυο φορες και θα καταπιει το σαλιο του ο επιδοξος. συμπερασμα: no harm no faz, job well done.
Από εσενα το δεχομαι γιατι αυτος είναι ο τροπος σκεψης σου γενικα. Δεν αλλαζεις αναλογα με την κουβεντα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ πάντως δεν θα τον έβριζα....όσοι τον έχουν δει από κοντά καταλαβαίνουν τι εννοώ....

Επισκέπτης
Δηλαδη στα ελληνικα γηπεδα δεν ειχε ακουσει τιποτα; Εδω μια περιοδο και οι δικοι μας τους βριζανε και επαιζαν κυνηγητο στους διαδρομους.
Νταξει ο αλλος με την ασπρη μπλουζα θρασυδειλο ανθρωπακι ηταν, αλλα δεν δικαιολογει κατι αυτο. Εγω βλεπω στην εξεδρα, παιδια,γυναικες, γενικα ατομα που απλα πηγαν να δουν εναν αγωνα και οχι να τους σπρωχνει το βουνο.
Πες τα ρε τυπε :rockon: :rockon: :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως Ρεντ, ωραία εικόνα έβαλες....κοίτα και την δική μου, του χρόνου μπορεί να σε προπονώ..... :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.657
Πόντοι
25.467
ναι δεν ειχα αυτό στο μυαλο μου σαν καταδικη... Η παρεκτροπή του χαους οφ φαν μου αρεσε καλυτερα :2funny:

Σας το ξεκαθάρισα και πιό κάτω.

Δεν θεωρώ την καταδίκη,  αποκήρυξη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πάντως Ρεντ, ωραία εικόνα έβαλες....κοίτα και την δική μου, του χρόνου μπορεί να σε προπονώ..... :grin:
τοσο παπαρας που ειναι ο μουρινιο τυπε μπορει να τον ξαναδωσει δανεικο και να κρατησει τορρες και ετο  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Eφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσιανίτη  (δις)  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τοσο παπαρας που ειναι ο μουρινιο τυπε μπορει να τον ξαναδωσει δανεικο και να κρατησει τορρες και ετο  :2funny: :2funny: :2funny:
Δήλωσε οτι ο δανεισμός του Λουκάκου λειτουργεί καλά για την Τσέλσι...ίσως τον ήθελε πιο έτοιμο...και σίγουρα θα πάρει στράικερ το καλοκαίρι....
εγώ λέω να πάρει τον Σχορτσιανίτη και να του μάθει μπάλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom