Νέα

O Sexy δεσμός μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manost
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Manost

Manost

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
875
Πόντοι
361
Την είχα και εγώ γκομενα φίλε στο ίδιο σπίτι πηγεναμε

OK! Είπαμε αλλα οχι κι ετσι! παιρνει ποδι η μικρη, τελος Αυγουστου, τουλαχιστον να βγαλουμε το καλοκαιρι. Ειναι Αθηνα παντως για ενημερωση σας, κι εχει πιασει σπιτι στο Παγκρατι, σε καθετο της Φορμιωνος. Ηρθε πριν 1,5 μηνα.
ΟΚ, καλα ηταν οσο κρατησε! μια χαρα. Ευτυχως που εχουμε κι αυτο το σιτε κι μας ανοιγουν τα ματια!

Ευχαριστω συναγωνιστες! Πολύ χρησιμες οι πληροφοριες σας.

Αν καποιος αλλος εχει κι αλλες πληροφοριες καλοδεχουμενες.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
OK! Είπαμε αλλα οχι κι ετσι! παιρνει ποδι η μικρη, τελος Αυγουστου, τουλαχιστον να βγαλουμε το καλοκαιρι. Ειναι Αθηνα παντως για ενημερωση σας, κι εχει πιασει σπιτι στο Παγκρατι, σε καθετο της Φορμιωνος. Ηρθε πριν 1,5 μηνα.
ΟΚ, καλα ηταν οσο κρατησε! μια χαρα. Ευτυχως που εχουμε κι αυτο το σιτε κι μας ανοιγουν τα ματια!

ερχεται σε μενα αρχες σεπτεμβρη τυπε.... :S :S :S....θα σου στειλω φωτο.... :jerking2:

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288

Τύπε,υπηρέτησα μαζί του στο Αφγανιστάν πριν κάνει την επέμβαση αλλαγής φίλου... Το παπάρι το έχει ακόμα για να καβλωνει...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

Α καλα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
311
Πόντοι
26
Αυτοί που ανεβάζουν φωτό που δεν είναι δικές τους και μετά όταν τους ξεμπροστιάζουν συνεχίζουν το παραμύθι είναι δυο φορές για ξύλο.Έχουν πρόβλημα στο μυαλό 2 φορές.Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου απο τη λαλακία που τους δέρνει.

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
κωλο δεν δινει? τι να το κανεις το τριο δεν σου φτανει αυτή? μην εισαι πλεονέκτης. παντως από τα εσώρουχα δειχνει επαγγελματιας του ανατολικου μπλοκ.
Nik, είσαι λάθος...το καλό κορασιδιο θέλει πράμα... πρέπει να δώσει πόνο όσο δεν πάει...

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
:headbang: :headbang: :headbang:

Εχω λιωσει!!!  :2funny:

Φιλε 55αρη, αν μου βγαλεις μια φωτο ΣΟΥ μπροστα απο αυτη την υπεροχη ταπετσαρια τοιχου που ειναι η "κοπελα" στα "ΒΠ" σου πληρωνω οποιαδηποτε αγωνιστρια εχεις αχτι να πας δωρο.  :2funny: :2funny: :2funny:

index.php

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Αν και ειμαι στα 55 μου χρόνια ακόμα  τα καταφέρνω καλα  :knockinb: :knockinb: ......! Το νέο μου απόκτημα!!!

Θα ήθελα να μου εξηγήσεις το κίνητρό σου για τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών. Έστω ότι μας κορόιδευες και σε πιστεύαμε. Τι θα κέρδιζες αν κάποιοι άγνωστοι που δεν μπορούσαν / ήξεραν να κάνουν αντίστροφη αναζήτηση φωτογραφιών στο διαδίκτυο νόμιζαν ότι είσαι μεγάλος εραστής και σου έλεγαν μπράβο.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.242
Πόντοι
2.646
Τυπε μην τους ακούς,εγώ σε πιστεύω.Κανονισε παρτουζα με την δικιά σου και την αδερφή του άλλου τύπου στην 1η σελίδα και στα παπαρια της. :wanker: :wanker: :wanker:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
:headbang: :headbang: :headbang:

Εχω λιωσει!!!  :2funny:

Φιλε 55αρη, αν μου βγαλεις μια φωτο ΣΟΥ μπροστα απο αυτη την υπεροχη ταπετσαρια τοιχου που ειναι η "κοπελα" στα "ΒΠ" σου πληρωνω οποιαδηποτε αγωνιστρια εχεις αχτι να πας δωρο.  :2funny: :2funny: :2funny:

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=281231.0;attach=1036201;image[/img[/URL]]
[/quote]

Να τος τυπε. :S :S :S

Συνημμένα

• hjhj.jpg
    hjhj.jpg
    209,4 KB · Εμφανίσεις: 118

Επισκέπτης
Τυπε μονο οι μπαχαλακηδες διαθετουν αποκλειστικές photos για ολα τα ποιοτικα νηματα του site  :S :S :S

Ετσι τυπε μου γιαυτο και δεχομεθα πολεμο....πως σου φανηκε ο επιδοξος νεος Λορεντζο;Μετρια πραγματα θα ελεγα... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom