You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο πιο σέξι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.465
- Πόντοι
- 25.467
Πάλι ΔΕΝ με ψήφισες?
Εμένα πάντως με πίκρανε πολύ η γλυκιά μικρή μου Αστέρω. :-
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ναι σε είδοςΔωροδοκίες παίζουν
αν ειναι ετσι, ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Εμένα πάντως με πίκρανε πολύ η γλυκιά μικρή μου Αστέρω. :-
ΑΣΤΕΡΩ?
:-*
ξεχασατε να ανοιξετε θρετ με το ποιος απο εδω την εχει μεγαλυτερη. πιστευω οτι θα ειναι ενα επιτυχες θρετ. θα γελασουμε.
αυτο εχει λυθει απο παλια αλλωστε οι παλιοι θα θυμουνται και το περιβοητο ο λαρυ με το μεγαλο το παπαρι!!!!!
Επισκέπτης
ποιους αλλους προτεινεις για υποψηφιους;
Όσους υπάρχουν σε αυτή τη λίστα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
αν ειναι ετσι, ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Επισκέπτης
Φίλα μου το παπάρι ρε μαλακομπούκωμα,και πάψε να παραφράζεις τα λεγόμενα μου.........κοίτα τα χάλια σου που δε μπορείς να αρθρώσεις λέξη και άσε με εμένα
σερετης
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ναι οντως ας το ανοιξει καποιοςξεχασατε να ανοιξετε θρετ με το ποιος απο εδω την εχει μεγαλυτερη. πιστευω οτι θα ειναι ενα επιτυχες θρετ. θα γελασουμε.
δεν το ανοιγω εγω γτ θα μου το σβησει κανενας ημιπουστας τραβελοφιλος υπαλληλακος
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Άνοιξέ το ρε Νωντάκο,δε θα το σβήσουν στο υπόσχομαι.
Επισκέπτης
Eχει ανοιχτεί τέτοιο θρεντ αλλά συγχωνεύτηκε με www.bourdela.com/forum/index.php?topic=78716.0]αυτό εδώ[/url].ξεχασατε να ανοιξετε θρετ με το ποιος απο εδω την εχει μεγαλυτερη. πιστευω οτι θα ειναι ενα επιτυχες θρετ. θα γελασουμε.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αν είναι ένα ΠΣΚ με d _ _ _ a ,δαγκωτό..Ναι σε είδος
σερετης
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
φευγω τωρα [size=30pt]ΦΙΛΕ[/size]Άνοιξέ το ρε Νωντάκο,δε θα το σβήσουν στο υπόσχομαι.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
φευγω τωρα [size=30pt]ΦΙΛΕ[/size]
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.465
- Πόντοι
- 25.467
Φίλα μου το παπάρι ρε μαλακομπούκωμα,και πάψε να παραφράζεις τα λεγόμενα μου.........κοίτα τα χάλια σου που δε μπορείς να αρθρώσεις λέξη και άσε με εμένα
Αν νομίζετε ότι με καυλώνετε λέγοντάς μου προστυχόλογα, απατάσθαι. Σας το έχει πεί και άλλες φορές. Δεν σας πηδάω με τίποτα.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Βάλτε ψηφοφορία,για το ποιος άνδρας του φόρουμ,ξέρει να τραγουδάει καλύτερα απ'όλους....να σας νικήσω.....
με τίνος τραγουδιστή την φωνή σου έχουν πει (ή πιστεύεις από μόνος σου) ότι μοιάζει (έστω και λίγο, στην χρειά ή στο στυλ) η φωνή σου
Επισκέπτης
με τίνος τραγουδιστή την φωνή σου έχουν πει (ή πιστεύεις από μόνος σου) ότι μοιάζει (έστω και λίγο, στην χρειά ή στο στυλ) η φωνή σου
Δε μου έχουν πει ότι μοιάζει με κάποιου.....αλλά εγώ θα έλεγα με του Marian Gold.....
Αν νομίζετε ότι με καυλώνετε λέγοντάς μου προστυχόλογα, απατάσθαι. Σας το έχει πεί και άλλες φορές. Δεν σας πηδάω με τίποτα.
Άντε γύρνα στον τάφο σου τώρα.....αρκετά κυκλοφόρησε το "φάντασμα" σου.....μαλακιστίρι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Δε μου έχουν πει ότι μοιάζει με κάποιου.....αλλά εγώ θα έλεγα με του Marian Gold.....
Άντε γύρνα στον τάφο σου τώρα.....αρκετά κυκλοφόρησε το "φάντασμα" σου.....μαλακιστίρι
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.465
- Πόντοι
- 25.467
Εικοσιπέντε λεπτά σας πήρε για να κάνετε τον μπιντέ σας; Φαντάζομαι πόσο βρωμερός είναι ο πρωκτός σας! Απαπαπαπαα.....Δεν σας πηδάω με τίποτα!
Εικοσιπέντε λεπτά σας πήρε για να κάνετε τον μπιντέ σας; Φαντάζομαι πόσο βρωμερός είναι ο πρωκτός σας! Απαπαπαπαα.....Δεν σας πηδάω με τίποτα!
Αγιε, τελευταια σας βλέπω να παρασυρεστε και να κανεντε διαλογους με χρηστες και επιπεδο κατω των δυνατοτητων σας.
Κοιταξτε το.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K