sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ελα κεφαλονια να σε φροντιζω....χαχαχα
ασε..εχω ξενερωσει με την ζωη μου...
σημερα μου τελειωσε και το ταμειο ανεργειας, και δουλεια πουθενα!
εχω σαλταρει!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ελα κεφαλονια να σε φροντιζω....χαχαχα
ασε..εχω ξενερωσει με την ζωη μου...
σημερα μου τελειωσε και το ταμειο ανεργειας, και δουλεια πουθενα!
εχω σαλταρει!
ρε παιδια, αφου γνωριζεστε ολοι εδω μεσα, γιατι δεν πατε για κανεναν καφε, να γλιτωσετε και τα ματακια σας απο το pc ;;;;
Ελα κεφαλονια να σε φροντιζω....Θα εχεις τα παντα...
![]()
![]()
![]()
Τιποτα ...κατι δικα μας...θα μας πει και η βαλερια οτι δεν ειναι κλωναρι...παιδια τι λετε;;;
δεν καταλαβαινω η Χριστιανη!!!!
Ποσο χρονων εισαι?σ'ευχαριστω καλε μου
αλλα δεν νομιζω..
σ'ευχαριστω καλε μου
αλλα δεν νομιζω..
Ποσο χρονων εισαι?![]()
Τιποτα ...κατι δικα μας...θα μας πει και η βαλερια οτι δεν ειναι κλωναρι...![]()
Δεν πειραζει θα ερθω εγω....θα σου φερω και μια συναγριδα....σ'ευχαριστω καλε μου
αλλα δεν νομιζω..
Τι λες παιδακι μου, να παω για καφε με τον κιθαρα και ξαφνικα να ανεβει στην πλατη μου?ρε παιδια, αφου γνωριζεστε ολοι εδω μεσα, γιατι δεν πατε για κανεναν καφε, να γλιτωσετε και τα ματακια σας απο το pc ;;;;
Δεν πειραζει θα ερθω εγω....θα σου φερω και μια συναγριδα....
ειμαι 27 και μενω Αθηνα
Μια χαρα ...στην ηλικια εισαι οριακα μεσα...λιγο πιο μεγαλη και δεν μου εκανες...ειμαι 27 και μενω Αθηνα
Τι λες παιδακι μου, να παω για καφε με τον κιθαρα και ξαφνικα να ανεβει στην πλατη μου?
Περιοχή.....η Αθήνα είναι μεγάλη...![]()
Ειχε.πολυ νταραβερι ειχε βλεπω αυτη η παλια μαριαννα![]()
κατι αλλο;;
διευθυνση μηπως;;
Τι λες παιδακι μου, να παω για καφε με τον κιθαρα και ξαφνικα να ανεβει στην πλατη μου?
Ε να παρει χρωμα το μαγουλακι της μαριαννασ μας....μεσα στο νεφος...πφφφΓια πρωτεΐνες?
Μια χαρα ...στην ηλικια εισαι οριακα μεσα...λιγο πιο μεγαλη και δεν μου εκανες...