Νέα

Ο πιο σέξι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος ειναι ο αντρας της χρονιας του σαιτ

• poustiki kithara

Ψήφοι: 9 3,9%
  • stam_90

Ψήφοι: 6 2,6%
  • gl

Ψήφοι: 17 7,3%
  • lion7

Ψήφοι: 10 4,3%
  • sinnerman

Ψήφοι: 8 3,4%
  • boldemort

Ψήφοι: 5 2,2%
  • baros

Ψήφοι: 3 1,3%
  • house of fun

Ψήφοι: 12 5,2%
  • osooso

Ψήφοι: 5 2,2%
  • apoluto arseniko

Ψήφοι: 42 18,1%
  • pz89 (papazongk)

• λιλας

Ψήφοι: 30 12,9%
  • περσονας

Ψήφοι: 7 3,0%
  • kosnik26

• νωντας

• anal hunter

Ψήφοι: 8 3,4%
  • altek 21

• jo145

• alex71

• bakalis

Ψήφοι: 22 9,5%
  • cheyene

Ψήφοι: 23 9,9%
  • farkeli

• speed

Ψήφοι: 9 3,9%
  • αλλος

Ψήφοι: 91 39,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μην αγχώνεσαι τύπε, στην ίδια μοίρα είμαστε.
εγώ αυτό το εξάμηνο το ξέρω ότι δεν θα γαμήσω μουνί.
ρίξε μια ματιά για να μάθεις τον λόγο το προηγούμενο εξάμηνο λίγα πράγματα πάλι, χαζές γκόμενες από μαθηματικό/τεμ
εμετικές συνδικαλίστριες
μπάζα από την σχολή μου
κάποια νούμερα, αλλά δε βαριέσαι, θα έρθει καλοκαιράκι και θα κάνω την πτυχιακή μου και σε καμια δεκαριά χρόνια που θα έχω δουλέψει 10-12 ώρες τη μέρα και θα έχω λεφτά θα είμαι πλέον στη φάση της ζωής μου που θα μπορώ να ζήσω σαν άνθρωπος αλλά μέχρι τότε θα μου έχουν πέσει τα μαλλιά θα έχουν ασπρίσει οι τρίχες, όσες έχουν μείνει, θα είμαι μεγάλος για οικογένεια, ....
χαλαρά ρε, όλα θα πάνε κατ' ευχήν :2funny:

τυπε στα αρχιδια σου... αστους εδω να τσακωνονται  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω τις εχω παντελως γραμμενες τις εξω γκομενες μετα απο κατι τελευταιες χυλοπιτες
που εφαγα πριν 5 μηνες... κανα 5μηνο εχω να την πεσω με 6μηνο....τελος

Και οποτε κελαηδισει ο απο κατω... παω καμια τσαρκα
μην δυσκολευεις την ζωη σου. Αστους να ανταγωνιζονται...
στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο να το θυμασαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μη μασάτε ρε, είμαστε επιστήμονες λέμε :2funny:

Ο ρόλος του μεταγλωττιστή. Λεξικογραφική ανάλυση, κανονικές εκφράσεις, αιτιοκρατικά και μη αιτιοκρατικά αυτόματα, μέθοδοι κατασκευής λεξικογραφικού αναλυτή, γεννήτριες λεξικογραφικών αναλυτών. Συντακτική ανάλυση, γραμματικές ανεξάρτητες συμφραζομένων, παραγωγές, δέντρα συντακτικής ανάλυσης, διφορούμενη γραμματικές, εξάλειψη διφορούμενης ανάλυσης. Κατασκευή συντακτικών αναλυτών, καθοδική ανάλυση, αναδρομική καθοδική ανάλυση, καθοδική ανάλυση με πρόβλεψη, LL(k), LL(1) αναλυτές και γραμματικές. Αφηρημένα συντακτικά δέντρα, ανοδική συντακτική ανάλυση, ασυμφωνίες στην ανοδική ανάλυση, LR(k), LR(1) αναλυτές και γραμματικές. Κατασκευή του SLR πίνακα ανάλυσης, βελτιώσεις. Γραμματικές γνωρισμάτων, συντακτικά οδηγούμενη μετάφραση, υλοποίηση σε LL και LR αναλυτές. Eνδιάμεσος κώδικας, η γλώσσα alpha, χρήση κρυφών μεταβλητών, παραγωγή ενδιάμεσου κώδικα. Η εικονική μηχανή alpha, αρχιτεκτονική, σύνολο εντολών, δυναμικές γλώσσες, περιβάλλον εκτέλεσης και οργάνωση μνήμης, παραγωγή τελικού κώδικα μηχανής, κατασκευή της εικονικής μηχανής, υλοποίηση και σύνδεση συναρτήσεων βιβλιοθήκης. Θέματα βελτιστοποίησης. Εργαστήριο προγραμματισμού: κατασκευή ενός πλήρους μεταγλωττιστή με χρήση Lex και Yacc τύπου εργαλείων, κατασκευή της εικονικής μηχανής, κατασκευή συναρτήσεων βιβλιοθήκης.

συναρτησεις βιβλιοθηκης εχεις και στον πυρηνα του ΛΙνουξ.... κανε απο εκει μια κοπια και πηγαινε
τες ετοιμες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αντε γιατι αρκετα ασχοληθηκαμε με την καθε πατσαβουρα. -.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τυπε στα αρχιδια σου... αστους εδω να τσακωνονται  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω τις εχω παντελως γραμμενες τις εξω γκομενες μετα απο κατι τελευταιες χυλοπιτες
που εφαγα πριν 5 μηνες... κανα 5μηνο εχω να την πεσω με 6μηνο....τελος

Και οποτε κελαηδισει ο απο κατω... παω καμια τσαρκα
μην δυσκολευεις την ζωη σου. Αστους να ανταγωνιζονται...
στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο να το θυμασαι.
κάτι παρόμοιο , που ξενέρωσα, μου έτυχε και εμένα σήμερα.
δεν ξέρω, αλλά μερικές συζητήσεις που γίνονται εδώ μέσα, μου έχουν τύχει την ίδια μέρα με το ίδιο ακριβώς μοτίβο.
περίεργο, πολύ περίεργο.
αλλάζω σιγά σιγά τακτική όμως.
προτείνω φαγητό πλέον, όχι καφέδες και μαλακίες και με το που προτείνω το φαγητό μετά πετάω και το "να πάμε κάπου τα δυο μας".
οπότε αν είναι να κάτσει, πάμε τρώμε και μετά πούτσα.
άμα κωλώσει, τότε γλιτώνω το φαί την πάρλα και όλα καλά και ανθηρά.
αλλά μιλάμε για πολύ κώδικα φέτος... έχω γράψει ίσα με 10-15 χιλιάδες γραμμές σε διάφορες μαλακίες... και μέχρι το καλοκαίρι πιστεύω ένα 10χίλιαρο το έχω στο νερό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κάτι παρόμοιο , που ξενέρωσα, μου έτυχε και εμένα σήμερα.
δεν ξέρω, αλλά μερικές συζητήσεις που γίνονται εδώ μέσα, μου έχουν τύχει την ίδια μέρα με το ίδιο ακριβώς μοτίβο.
περίεργο, πολύ περίεργο.
αλλάζω σιγά σιγά τακτική όμως.
προτείνω φαγητό πλέον, όχι καφέδες και μαλακίες και με το που προτείνω το φαγητό μετά πετάω και το "να πάμε κάπου τα δυο μας".
οπότε αν είναι να κάτσει, πάμε τρώμε και μετά πούτσα.
άμα κωλώσει, τότε γλιτώνω το φαί την πάρλα και όλα καλά και ανθηρά.
αλλά μιλάμε για πολύ κώδικα φέτος... έχω γράψει ίσα με 10-15 χιλιάδες γραμμές σε διάφορες μαλακίες... και μέχρι το καλοκαίρι πιστεύω ένα 10χίλιαρο το έχω στο νερό.

δεν ξερω τυπε η εγω δεν εκανα κατι καλα η δεν με ηθελε η φαση.
Εκανα αρκετες παραχωρησεις παντως.... αλλα δεν θα κατσω να κανω και την παραχωρηση
την εσχατη να γινω σαν καρναβαλος συμφωνα με τα δεδομενα της εποχης και να μπαινω φεησμπουκ
να ξημεροβραδιαζομαι.. ΟΧΙ. τελος . Και δεν μιλαμε για μια... μιλαμε για 5-10 προσπαθειες διαφορετικες πχ

καλα κανεις και γραφεις κωδικα.... χρειαζεται  :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η εγω πεφτω σε μαλακισμενες η εγω ειμαι μαλακας η ολοι λενε παραμυθια της χαλιμας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν δεν ξερεις ενα ατομο ,δεν μπορεις να εισαι σιγουρη για τιποτε !
Εγω ξερω για σενα ,αλλα εσυ δεν ξερεις τιποτε για μενα !
Απο τις πλακες που κανουμε ,δεν μπορεις να συμπερανεις τιποτε !
Π.Χ. ο Anal Hunter που βριζει συνεχεια ,στην πραγματικη ζωη ειναι πολυ τυπικος ,ευγενικος και ωραιο τυπακι.

ερευνητη σταρχιδια μου τι ξερεις κ τι οχι για μενα. δε με αφορα. ουτε με νοιαζει να μαθω κατι για σενα. στο σωρο με τους πεταμενους εισαι. σταρχιδια μου κ ο αναλ κ ο καθε μαλακας αναλ.
τραβα στο διαολο λεμε. που θα πεις κ οτι ξερεις για μενα. νουμερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom