baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.825
- Πόντοι
- 6.035
ποτε θα βγουμε τετραδα
εσυ εγω ο στραπονσταμ και νωντας
ποτε θα βγουμε τετραδα
Όχι δεν το λέω..απαπαπα...να με βάλει πάλι να κοιμηθώEγω ρε Καθριν....αλλα μη το πειs στον κουμπαρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kανει και τετοια?????Ελα να κοιμηθειs με μενα, να ζηλεψειΌχι δεν το λέω..απαπαπα...να με βάλει πάλι να κοιμηθώ
στο χαλάκι της εξώπορτας?
Όχι δεν το λέω..απαπαπα...να με βάλει πάλι να κοιμηθώ
στο χαλάκι της εξώπορτας?
Όχι...έχει μια μανία να τα ξυρίζει όλα..ακόμα και το χαλάκι..!!!Το χαλακι ειναι χνουδοτο ή οχι?![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=186274;type=avatar[/img[/URL]]
Αυτος!
[/quote]
Εσυ εισαι κλωνος της Αλιντισσας???
Εγώ λέω να το κάνουμε όπως το "Άνδρες έτοιμοι για όλα"....θα εμφανίζονται οι άνδρες της παρέας,θα τραγουδάνε και θα χορεύουν,και θα κάνουν φλερτ,τα κορίτσια από κάτω θα ψηφίζουν,και θα έρχονται οι εκτελέστριες να πετάνε στην πισίνα όποιον ψηφίσανε τα κορίτσια από κάτω......και στο τέλος οι 3 που έμειναν,θα τα πετάξουν "όλα".....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eίσαι σίγουρος ότι θα το αντέξεις αυτό?και στο τέλος οι 3 που έμειναν,θα τα πετάξουν "όλα"
Eχω ενα θεμα με τον χορο....Μονο μπρεικ-ντανs μπορωΕγώ λέω να το κάνουμε όπως το "Άνδρες έτοιμοι για όλα"....θα εμφανίζονται οι άνδρες της παρέας,θα τραγουδάνε και θα χορεύουν,και θα κάνουν φλερτ,τα κορίτσια από κάτω θα ψηφίζουν,και θα έρχονται οι εκτελέστριες να πετάνε στην πισίνα όποιον ψηφίσανε τα κορίτσια από κάτω......και στο τέλος οι 3 που έμειναν,θα τα πετάξουν "όλα".....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε..χμ...συγνώμη..
Μπορείτε να μου κρατήσετε μία θέση μπροστά μπροστά?
Αν είναι όλες κλεισμένες..δεν πειράζει..
Θα φέρω σκαμπώ..
Eίσαι σίγουρος ότι θα το αντέξεις αυτό?
Eχω ενα θεμα με τον χορο....Μονο μπρεικ-ντανs μπορω![]()
Αυτός ο άλλος πρέπει να είναι και γαμώ τους γκόμενους
Πάει και για πρωθυπουργός απ ότι διαβάζω στις δημοσκοπήσεις.Επιτέλους ένας μπουδελιάρης στο Μαξίμου.Αυτός ο άλλος πρέπει να είναι και γαμώ τους γκόμενους
Αυτός ο άλλος πρέπει να είναι και γαμώ τους γκόμενους
Κοίτα..όχι να αναλάβω την παρουσίαση μόνο?Εσύ θα είσαι η παρουσιάστρια...
Θα κάνουμε τουρνουά,με 100 άνδρες (10 σε κάθε γύρο),και στο τέλος θα μονομαχήσουν οι 10 νικητές από κάθε γύρο,και από κει θα αναδειχθεί το απόλυτο αρσενικό (όχι το apolyto_arseniko,αλλά το κυριολεκτικά απόλυτο αρσενικό),του φόρουμ.....
Θα το αντέξω.......
Κουλ......![]()
Κοίτα..όχι να αναλάβω την παρουσίαση μόνο?
Να γλύψω κι εγώ κανένα κοκαλάκι στο τέλος..
Δεν θα κάνω εγώ τζάμπα τόσες γαργάρες για να βγαίνει ωραία η φωνή μου
στη παρουσίασηηηηη...α![]()