talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αναλαμπή του άσκεφτου μου ήταν......τώρα καινούργια μετά απο 10 μήνες...ΧΑΧΑΧΑΧΑ... εσύ το σκέφτηκες αυτό τάλε;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αναλαμπή του άσκεφτου μου ήταν......τώρα καινούργια μετά απο 10 μήνες...ΧΑΧΑΧΑΧΑ... εσύ το σκέφτηκες αυτό τάλε;
Θα σε φάει ρε ΒΑΒΥ, μόνο αυτός μας κάνει να κατουριόμαστε από τα γέλια![]()
Ειναι και ο BABY υποψηφιος;![]()
τελος στις ψηφοφοριες?
να βγαλουμε κ τον πιο χιουμοριστα..
Τον ασπρουλιάρη, τον ασπρουλιάρη !!!
Εγω μπαινω σε ψηφοφορια με το λευκο αγορι γιατι του το χρωσταω να με κατατροποσει μιας και ειχαμε κατι διαφορες μεταξυ μας στο παρελθον.
αρχιπιμιδιάρης.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχα!!!![]()
![]()
![]()
τι θρεντ ειναι αυτα ρε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηθελε να του πει η μπουμπ οτι ειναι ο πιο σεξι εδω μεσα...αλλα που μυαλο ;Πού το ξέθαψες ρε άνθρωπααααα???![]()
Τι σουπιά είσαι ρε!!!![]()
![]()
![]()
Πού το ξέθαψες ρε άνθρωπααααα???![]()
Τι σουπιά είσαι ρε!!!![]()
![]()
![]()
οχι μονο η μπουμπηθελε να του πει η μπουμπ οτι ειναι ο πιο σεξι εδω μεσα...αλλα που μυαλο ;![]()
![]()
![]()
ε βοηθα δεν μου ερχονται αλλοιβαλε παιδι μου κι αλλες επιλογες! ημαρτον
Έβαλε τον pz δεν σου φτάνει;;;βαλε παιδι μου κι αλλες επιλογες! ημαρτον
λιλας!λάιον
ΛΑ Ι ΟΝ