Μία απορία. Γιατί μου έλεγες ότι είσαι αδελφή προισταμένη στον Ερυθρό Σταυρό?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο πιο σέξι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Γιατί δε βλέπω ακόμα ανακοίνωση;;;
Τελοσπάντων την κάνω εγώ...
ΣεξοΕκλογές 2008
Ενσωμάτωση: 100.00%
Έγκυρα: 38 ψηφοδέλτια
Άκυρα/Λευκά: του γκόμπρ ήταν σίγουρο λευκό γιατί το πιτσίλισε![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Νοθευμένες ψήφοι: του τάλου με δώρο έναν αγιασμό (τσάμπα μου'ρθε
)
Τελικό αποτέλεσμα
βυζολάγνος 18 (47.4%)
Πάθος για τη γυναίκα 20 (52.6%)
Ο Βύζος παίρνει τομπούλογλου και νικητής ανακηρύσσεται ο Πάθος.
Όποιος θέλει να πετάξει γάντι, κάλτσα, σκούφο ή ό,τι έχει πρόχειρο να μου πει να σκύψω!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΣεξοΕκλογές 2008
Ενσωμάτωση: 100.00%
Έγκυρα: 38 ψηφοδέλτια
Άκυρα/Λευκά: του γκόμπρ ήταν σίγουρο λευκό γιατί το πιτσίλισε
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Νοθευμένες ψήφοι: του τάλου με δώρο έναν αγιασμό (τσάμπα μου'ρθε
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Τελικό αποτέλεσμα
βυζολάγνος 18 (47.4%)
Πάθος για τη γυναίκα 20 (52.6%)
Ο Βύζος παίρνει τομπούλογλου και νικητής ανακηρύσσεται ο Πάθος.
Όποιος θέλει να πετάξει γάντι, κάλτσα, σκούφο ή ό,τι έχει πρόχειρο να μου πει να σκύψω!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ρε ψάρακααααααααααααααααααααααααα πού είσαι;
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μία απορία. Γιατί μου έλεγες ότι είσαι αδελφή προισταμένη στον Ερυθρό Σταυρό?
Αφού χρειάζεσαι περίθαλψη... τι να σε κάνω;
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Γιατί δε βλέπω ακόμα ανακοίνωση;;;
Τι λες ρε βύζο... εννοείς ότι θέλεις να αποσυρθείς πριν κλείσει η ψηφοφορία; Δεν το βλέπω...
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Κι εδώ που τα λέμε δεν προλαβαίνω κιόλας, φεύγω για ΣΚ. Από Δευτέρα κάτι γίνεταιΤι λες ρε βύζο... εννοείς ότι θέλεις να αποσυρθείς πριν κλείσει η ψηφοφορία; Δεν το βλέπω...
![Mrs Booty :booty: :booty:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_booty.gif)
Επισκέπτης
Τι θα γινει siasia ολο στην γυρα εισαι.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Από Δευτέρα κάτι γίνεται![]()
Ελπίζω να μην εννοείς τη Δευτέρα Παρου-σία!!!
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Σοβαρό ερώτημα θέτεις συνάδελφε, έχω δηλώσει ότι θα εγκαταλείψω την αλητεία αμέσως μόλις βρω κάτι καλύτεροΤι θα γινει siasia ολο στην γυρα εισαι.
![Mrs Booty :booty: :booty:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_booty.gif)
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Αυτήν εννοώ, αλλά για το δικό σου το χαρτήρι θα την αλλάξω, θα την κάνω Δευτέρα 15/09/08. Όσοι πιστοί ας ψηφίσουν νωρίτεραΕλπίζω να μην εννοείς τη Δευτέρα Παρου-σία!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
E τοτε να συναντηθουμε να τα πουμε ,ποτε δεν ξερεις.Σοβαρό ερώτημα θέτεις συνάδελφε, έχω δηλώσει ότι θα εγκαταλείψω την αλητεία αμέσως μόλις βρω κάτι καλύτερο![]()
Μηπως και εγω σταματησω τις αλητιες.
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Και... να μη δώσω το τηλέφωνό μου για έπαθλο;E τοτε να συναντηθουμε να τα πουμε ,ποτε δεν ξερεις.
Μηπως και εγω σταματησω τις αλητιες.![]()
Επισκέπτης
Α δεν μπορω να εκφερω γνωμη για αυτο.
Εμενα παντως αμα θες μου το δινεις .
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μπροστά σε όλους;Α δεν μπορω να εκφερω γνωμη για αυτο.
Επισκέπτης
E οχι και μπροστα χρυσο μου.
Ειπαμε.
Ειπαμε.
Επισκέπτης
Τι εγινε ζηλευουμε talos43.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
Αντε να γινουμε ανθρωποι.όχι βρε...σας σπρώχνω.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις