Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ειλικρινά συγχαρητήρια...σε μία εβδομάδα μέσα έπιασες τα 3 αστέρια...και εις ανώτερα....300 μηνύματα κιόλας....μπράβο...αν και τα 200 είναι προς τον Υπουργό με την παράκληση να ζητήσει...συγνώμη......
...που ζήτησε. Για την ακρίβεια, τα έκανε πάνω του μπροστά στον sonyp.
Είπαμε, είσαστε μάγκες όταν βρίσκετε κάποιον μόνο του, αλλά μπροστά στην εξουσία η μαγκιά ...εξαφανίζεται παραδόξως.
Α, και σε ευχαριστώ που μετράς τα ποστ μου. Αν ποτέ σε καλέσω σε φαγητό (λέμε τώρα), να μετράς και τις μπουκιές μου.

Επισκέπτης
Ειλικρινά συγχαρητήρια...σε μία εβδομάδα μέσα έπιασες τα 3 αστέρια...και εις ανώτερα....300 μηνύματα κιόλας....μπράβο...αν και τα 200 είναι προς τον Υπουργό με την παράκληση να ζητήσει...συγνώμη......
το κακο ειναι οτι εκ παραλληλου βλεπω λαζοπουλο & δεν ξερω με ποιον καραγκιοζη να πρωτογελασω..μιλαμε οτι η παπια εχει βαρεσει tilt μετα απο την τελευταια 4αρα-βιασμο παρα φυση..

Επισκέπτης
μωρη κουφαλα υπουργε γιατι γεννηθηκες τοσο γλυκοτσουτσουνος???εμεις τι φταιμε ρε αληταμπουροεπιστημονα να μας ταλαιπωρει η καθε τανα σου???

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Είπαμε, είσαστε μάγκες όταν βρίσκετε κάποιον μόνο του, αλλά μπροστά στην εξουσία η μαγκιά ...εξαφανίζεται παραδόξως.
Α, και σε ευχαριστώ που μετράς τα ποστ μου. Αν ποτέ σε καλέσω σε φαγητό (λέμε τώρα), να μετράς και τις μπουκιές μου.
μωρη ανοργασμικη παπαρα δεν εχεις κατι αλλο να κανεις και γραφεις απο το πρωι ως το βραδυ εδω μεσα? εισαι η ξεφτιλα των βαζελων ρε δεν το χεις καταλαβει? εχω δει πολλους τελειωμενους, αλλα σαν εσενα τοσο πολυ δεν εχω ξαναδει! σιγα μην μας καλεσεις και για φαγητο βρε ντακτειλ, μονο πιτουρα εχεις να μας κερασεις γιατι αυτα τρως πρωι βραδυ και κλανεις γαυροσπερμα. και ξερεις γιατι κανενας βαζελος δεν σε υπερασπιζεται?γιατι εισαι παπια ενω αυτοι ειναι κοτες και δεν μπορειτε να επικοινωνισετε!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ πάντως το λέω στα αλήθεια αυτό που σου έγραψα....δεν σε ειρωνεύομαι....απλά έχεις υπάρξει τυχερός που δεν σε πέτυχαν ο έλβις ή ο μακλέϊν....και φυσικά ο plaesure που το έχει ρίξει στο χαβά....δεν έβγαζες άκρη μαζί τους...θα έπρεπε να έκλεινες το pc...και μην σου πώ να το πέταγες και απο το παράθυρο.....
ΥΓ1--->Γιατί ρε να μην με καλέσεις????Σε καλώ εγώ λοιπόν.....θα σου κάνω το τραπέζι.....πάμε ψαροταβέρνα.....κερνάω γαύρο τηγανητό....μην μου πείς για Β.Προάστια...δεν τα μπορώ τα..κυριλέ.......
ΥΓ2--->Τα γραφόμενά σου κάποιον μου θυμίζουν.....είναι η πρώτη φορά που κάνεις εγγραφή και γενικά γράφεις???Αλήθεια το ρωτάω αυτό......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ πάντως το λέω στα αλήθεια αυτό που σου έγραψα....δεν σε ειρωνεύομαι....απλά έχεις υπάρξει τυχερός που δεν σε πέτυχαν ο έλβις ή ο μακλέϊν....και φυσικά ο plaesure που το έχει ρίξει στο χαβά....δεν έβγαζες άκρη μαζί τους...θα έπρεπε να έκλεινες το pc...και μην σου πώ να το πέταγες και απο το παράθυρο.....
ΥΓ1--->Γιατί ρε να μην με καλέσεις????Σε καλώ εγώ λοιπόν.....θα σου κάνω το τραπέζι.....πάμε ψαροταβέρνα.....κερνάω γαύρο τηγανητό....μην μου πείς για Β.Προάστια...δεν τα μπορώ τα..κυριλέ.......
ΥΓ2--->Τα γραφόμενά σου κάποιον μου θυμίζουν.....είναι η πρώτη φορά που κάνεις εγγραφή και γενικά γράφεις???Αλήθεια το ρωτάω αυτό......
Τι θα μου κάνανε δηλαδή αυτοί που λες; Πέρα απο μαγκιές τύπου Υπουργού και μετά ..μόκο.
Απο τραμπούκους δεν μασάω αγαπητέ, το είδες.
Όσο για το φαγητό που λες, ευχαρίστως, υπο την προϋπόθεση να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη μου, που μετά τα χτεσινά δεν την έχεις. Και μόνο υπό την προϋπόθεση να κεράσω εγώ φυσικά.
Και ναι, πρώτη φορά γράφω εδώ (όχι στο νετ γενικά, εννοώ το bourdela.com). Τόσο παράξενο σου φαίνεται? Λόγω επαγγέλματος, είμαι πολλές ώρες σπίτι και με ανοιχτό τον υπολογιστή, αν σου κάνουν εντύπωση τα πολλά μου ποστ

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
DIKY παμε και μπες και σε αυτο το θρεντ για να ανεβαζεις τα βιντεο καλυτερα / αντε μωρε μαλακα ολα εγω θα στα λεω ...

[youtube=425,350]t_qwcqXAM-w[/youtube]
Aυτο ειναι κοτα αλλα δεν πειραζει ...
[youtube=425,350]uV7pc4WyWqs&feature[/youtube]

Πες μου φεθ σε ποιο εβγαλες το πιο πολυ αιμα ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μωρη ανοργασμικη παπαρα δεν εχεις κατι αλλο να κανεις και γραφεις απο το πρωι ως το βραδυ εδω μεσα? εισαι η ξεφτιλα των βαζελων ρε δεν το χεις καταλαβει? εχω δει πολλους τελειωμενους, αλλα σαν εσενα τοσο πολυ δεν εχω ξαναδει! σιγα μην μας καλεσεις και για φαγητο βρε ντακτειλ, μονο πιτουρα εχεις να μας κερασεις γιατι αυτα τρως πρωι βραδυ και κλανεις γαυροσπερμα. και ξερεις γιατι κανενας βαζελος δεν σε υπερασπιζεται?γιατι εισαι παπια ενω αυτοι ειναι κοτες και δεν μπορειτε να επικοινωνισετε!
Άλλα έλεγες χτες το βράδυ στον Υπουργό. Θες να στο θυμίσω, ανορθόγραφο παλικαράκι?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τι θα μου κάνανε δηλαδή αυτοί που λες; Πέρα απο μαγκιές τύπου Υπουργού και μετά ..μόκο.
Απο τραμπούκους δεν μασάω αγαπητέ, το είδες.
Όσο για το φαγητό που λες, ευχαρίστως, υπο την προϋπόθεση να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη μου, που μετά τα χτεσινά δεν την έχεις. Και μόνο υπό την προϋπόθεση να κεράσω εγώ φυσικά.
Και ναι, πρώτη φορά γράφω εδώ (όχι στο νετ γενικά, εννοώ το bourdela.com). Τόσο παράξενο σου φαίνεται? Λόγω επαγγέλματος, είμαι πολλές ώρες σπίτι και με ανοιχτό τον υπολογιστή, αν σου κάνουν εντύπωση τα πολλά μου ποστ
Κοίτα...εμπιστοσύνη δεν μπορείς να ανακτήσεις μέσω ίντερνετ....αλλά δεν πείράζει...η καλή θέληση να υπάρχει....για αυτούς που σου είπα όντως θα είχες χάσει την μπάλλα...δεν σου είπα φυσικά πως θα σε χτυπήσουν ή θα σε τρομοκρατήσουν...πρός θεού.....απλά θα έχανες την μπάλλα....δεν σε ρώτησα αν λόγω δουλειάς γράφεις πολύ...απλά αυτά που γράφεις κάποιον μου θυμίζουν....και επειδή εδώ μέσα τα 2πλά και 3πλά nick είναι θεσμός.....απλά σε ρώτησα...μου είπες πως όχι...σε πιστεύω...δεν έχω λόγο και εξάλλου να μην το κάνω....
ΥΓ1--->Χθές τί σου έκανα και έχασα την εμπιστοσύνη σου?????
ΥΓ2--->Το πρώτο φαϊ δικό μου.....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Άλλα έλεγες χτες το βράδυ στον Υπουργό. Θες να στο θυμίσω, ανορθόγραφο παλικαράκι?
θυμησε μου τι ελεγα χθες μωρη παπιού.
και επειδη κατι ειπες για ορθογραφια σου μαθαινω εστω και αργα οτι το "παλικαρακι" γραφεται ¨παλληκαρακι". αλλα τι περιμενεις απο καποιον που αντι να μιλαει ελληνικα λεει πα πα πα πα  :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες αυτη η αντιπαραθεση πρεπει καπου να τελειωσει....
ειναι κουραστικη....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κοίτα...εμπιστοσύνη δεν μπορείς να ανακτήσεις μέσω ίντερνετ....αλλά δεν πείράζει...η καλή θέληση να υπάρχει....για αυτούς που σου είπα όντως θα είχες χάσει την μπάλλα...δεν σου είπα φυσικά πως θα σε χτυπήσουν ή θα σε τρομοκρατήσουν...πρός θεού.....απλά θα έχανες την μπάλλα....δεν σε ρώτησα αν λόγω δουλειάς γράφεις πολύ...απλά αυτά που γράφεις κάποιον μου θυμίζουν....και επειδή εδώ μέσα τα 2πλά και 3πλά nick είναι θεσμός.....απλά σε ρώτησα...μου είπες πως όχι...σε πιστεύω...δεν έχω λόγο και εξάλλου να μην το κάνω....
ΥΓ1--->Χθές τί σου έκανα και έχασα την εμπιστοσύνη σου?????
ΥΓ2--->Το πρώτο φαϊ δικό μου.....
Μην τα ξαναλέμε, φιλαράκι. Αλλά ας είναι
Προ ημερών ο Υπουργός έκανε μια χοντρομαλακία που με πείραξε. Δε λέω οτι εγώ είμαι υπεράνω μαλακιών, αλλά α. ποτέ δεν θα έβριζα μανάδες β. θα ζητούσα συγγνώμη.
Όταν επέμενα να ζητήσει συγγνώμη (και είχα κάθε δικαίωμα, πόσο μάλλον όταν εγώ τουλαχιστον έβαλα χέρι σε κάτι ανεγκέφαλους βάζελους που πόσταραν στο πράσινο θρεντ κάτι πραγματικά απαράδεκτο), περίμενα να βρω έστω και έναν που να αναγνώριζε οτι έγινε μαλακία και οτι πρέπει να επανορθωθεί. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σας δεν το έκανε. Αντιθέτως, όλοι με ειρωνευτήκατε και με βρίσατε, εκμεταλλευόμενοι οτι ήμουνα ένας και ήσασταν πολλοί. Δεν περίμενα να γράψετε κατά του Ολυμπιακού, αλλά να καυτηριάσετε κάτι εξώφθαλμα μαλακισμένο. Ουδείς είχε τα @@ να το κάνει (συμπεριλαμβανομένου εσού, λυπάμαι).
Όταν όμως ο sonyp βγήκε και ποστάρισε το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Υπουργού, ο μεν Υπουργός άρχισε να κλαψουρίζει, οι δε υπόλοιποι το στρίψατε δια του αρραβώνος.
Και σήμερα ξανάρχισαν τα γνωστά πρωτότυπα βρισίδια, απο τον pleasuregiver, τον DIKY και τον ίδιο τον Υπουργό.
Δεν είναι ζήτημα ομάδας, είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Αν λοιπόν το καταλαβαίνεις, ελπίζω να καταλαβαίνεις και την επιμονή μου.
Στ' αλήθεια όμως, μπορείς να ταυτιστείς με άτομα σαν τον pleasuregiver (μου είπανε μάλιστα οτι είναι και 45άρης, τρομάρα του) η τον DIKY? Ανεξάρτητα απο ομάδες, σε καλύπτει αυτό το επίπεδο; Δες τι μου γράφουνε και σήμερα ακόμα και βγάλε συμπέρασμα. Τι θα έκανες δηλαδή εσύ στη θέση μου; Θα τα μάζευες ως κότα;
Περιμένω μια ειλικρινή -και όχι οπαδική- απάντηση.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
και ο Κοκκαλης κολλητος του απο παιδι του Θεοδωριδη και του Θεοδωρακακη?
που ζεις ρε φιλέ?

...o  Κοκκαλης κολλητος του Θεοδωριδη ?????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:Και τοτε ρε μαγκα πως γινεται και του πηρε την γυναικα ? Θυμιζω για οσους δεν ξερουν οτι η Ελενη Κοκκαλη ειναι η πρωην γυναικα του Σαββα Θεοδωριδη....εκτος κι αν ο Kροκους εκτος απο την πατριδα του προδιδει με την ιδια ευκολια τους φιλους του...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και επειδη κατι ειπες για ορθογραφια σου μαθαινω εστω και αργα οτι το "παλικαρακι" γραφεται ¨παλληκαρακι". αλλα τι περιμενεις απο καποιον που αντι να μιλαει ελληνικα λεει πα πα πα πα  :2funny:
Θρεντ "Και το Μαη θαναι ωραία με την κούπα στον Περαία", σελίδα 596.

DIKY απευθυνόμενος στον Υπουργό: "μ αρεσει οταν σε στριμωχνουνε και προσπαθεις να δικαιολογηθεις σαν πουτανα.. :2funny: :2funny:"

Συ είπας.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Toν pleasure δεν τον ξερω προσωπικα δεν εκφερω αποψη / ο DIKY ειναι για τον πουτσο πραγματικα .. / ντρεπομαι που ειμαστε φιλοι και για αυτο αλλωστε DIKY - και στο λεω ετσι χυμα - δεν πολυβγαινω μαζι σου / πας συνεχεια σε στριπ και μαλακιζεσαι / ενω οι Βαζελοι ρε παιδι μου πανε στο Μεγαρο / εχουν μια κουλτουρα να ουμε ....

φεθ ερωτηση : η παπια συνοδευευται καλυτερα μα γλυκοξυνη σαλτσα ή ανανα ????

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Θρεντ "Και το Μαη θαναι ωραία με την κούπα στον Περαία", σελίδα 596.

DIKY απευθυνόμενος στον Υπουργό: "μ αρεσει οταν σε στριμωχνουνε και προσπαθεις να δικαιολογηθεις σαν πουτανα.. :2funny: :2funny:"

Συ είπας.

Συ ειπας - συ ξειπας

Ανακαλεσε DIKY / θα με βγαλουν και πουτανα στη Συγγρου ....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
φεθ ερωτηση : η παπια συνοδευευται καλυτερα μα γλυκοξυνη σαλτσα ή ανανα ????
Τα υπουργεία σου μέσα, ουτέ να φάς δεν ξέρεις....
Πεκίνου μόνο, με τις πιτούλες, τις διάφορες πρασινάδες κλπ κλπ.

Βρε ακόμα δεν του πέρασε του πάπιου?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και επειδη κατι ειπες για ορθογραφια σου μαθαινω εστω και αργα οτι το "παλικαρακι" γραφεται ¨παλληκαρακι". αλλα τι περιμενεις απο καποιον που αντι να μιλαει ελληνικα λεει πα πα πα πα  :2funny:

Παλικαράκι
Μικρό ορθογραφικό λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη, έκδοση 1995, σελίδα 685
Άλλη απορία;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...περίμενα να βρω έστω και έναν που να αναγνώριζε οτι έγινε μαλακία και οτι πρέπει να επανορθωθεί. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σας δεν το έκανε. Αντιθέτως, όλοι με ειρωνευτήκατε και με βρίσατε, εκμεταλλευόμενοι οτι ήμουνα ένας και ήσασταν πολλοί. Δεν περίμενα να γράψετε κατά του Ολυμπιακού, αλλά να καυτηριάσετε κάτι εξώφθαλμα μαλακισμένο. Ουδείς είχε τα @@ να το κάνει (συμπεριλαμβανομένου εσού, λυπάμαι).

Είδες που έχεις κάνει λάθος???Και πήγα μόνο 3 σελίδες πίσω....αν πάω και πάρα πολύ πίσω θα έβλεπες...αλλά βαριέμαι να το κάνω τώρα.....και δεν το κάνω για να το παίξω καλός...απλά αυτό πιστεύω....

Σου είπα:Διαφωνώ κάθετα αλλά δεν είμαι ο κακός ο λύκος ή ακόμα κανένας mod για να κάνω παρατηρήσεις.....ο καθένας εδώ έχει την ευθύνη των γραφόμενών του...βρές ένα δικό μου post και τα ξαναλέμε....πόσες φορές πρέπει να στο πώ....

για τίς μάνες πάντως έχεις απόλυτο δίκιο.....δεν συμφωνώ...δεν φταίνε σε κάτι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom