Κοίτα...εμπιστοσύνη δεν μπορείς να ανακτήσεις μέσω ίντερνετ....αλλά δεν πείράζει...η καλή θέληση να υπάρχει....για αυτούς που σου είπα όντως θα είχες χάσει την μπάλλα...δεν σου είπα φυσικά πως θα σε χτυπήσουν ή θα σε τρομοκρατήσουν...πρός θεού.....απλά θα έχανες την μπάλλα....δεν σε ρώτησα αν λόγω δουλειάς γράφεις πολύ...απλά αυτά που γράφεις κάποιον μου θυμίζουν....και επειδή εδώ μέσα τα 2πλά και 3πλά nick είναι θεσμός.....απλά σε ρώτησα...μου είπες πως όχι...σε πιστεύω...δεν έχω λόγο και εξάλλου να μην το κάνω....
ΥΓ1--->Χθές τί σου έκανα και έχασα την εμπιστοσύνη σου?????
ΥΓ2--->Το πρώτο φαϊ δικό μου.....
Μην τα ξαναλέμε, φιλαράκι. Αλλά ας είναι
Προ ημερών ο Υπουργός έκανε μια χοντρομαλακία που με πείραξε. Δε λέω οτι εγώ είμαι υπεράνω μαλακιών, αλλά α. ποτέ δεν θα έβριζα μανάδες β. θα ζητούσα συγγνώμη.
Όταν επέμενα να ζητήσει συγγνώμη (και είχα κάθε δικαίωμα, πόσο μάλλον όταν εγώ τουλαχιστον έβαλα χέρι σε κάτι ανεγκέφαλους βάζελους που πόσταραν στο πράσινο θρεντ κάτι πραγματικά απαράδεκτο), περίμενα να βρω έστω και έναν που να αναγνώριζε οτι έγινε μαλακία και οτι πρέπει να επανορθωθεί. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σας δεν το έκανε. Αντιθέτως, όλοι με ειρωνευτήκατε και με βρίσατε, εκμεταλλευόμενοι οτι ήμουνα ένας και ήσασταν πολλοί. Δεν περίμενα να γράψετε κατά του Ολυμπιακού, αλλά να καυτηριάσετε κάτι εξώφθαλμα μαλακισμένο. Ουδείς είχε τα @@ να το κάνει (συμπεριλαμβανομένου εσού, λυπάμαι).
Όταν όμως ο sonyp βγήκε και ποστάρισε το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Υπουργού, ο μεν Υπουργός άρχισε να κλαψουρίζει, οι δε υπόλοιποι το στρίψατε δια του αρραβώνος.
Και σήμερα ξανάρχισαν τα γνωστά πρωτότυπα βρισίδια, απο τον pleasuregiver, τον DIKY και τον ίδιο τον Υπουργό.
Δεν είναι ζήτημα ομάδας, είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Αν λοιπόν το καταλαβαίνεις, ελπίζω να καταλαβαίνεις και την επιμονή μου.
Στ' αλήθεια όμως, μπορείς να ταυτιστείς με άτομα σαν τον pleasuregiver (μου είπανε μάλιστα οτι είναι και 45άρης, τρομάρα του) η τον DIKY? Ανεξάρτητα απο ομάδες, σε καλύπτει αυτό το επίπεδο; Δες τι μου γράφουνε και σήμερα ακόμα και βγάλε συμπέρασμα. Τι θα έκανες δηλαδή εσύ στη θέση μου; Θα τα μάζευες ως κότα;
Περιμένω μια ειλικρινή -και όχι οπαδική- απάντηση.