Επισκέπτης
Σε άλλον μιλάω, άλλος πετάγεται σαν πορδή.
Σε άλλον μιλάω, άλλος πετάγεται σαν πορδή.
Σου απαντησα αλλα οι εμμονες σου δεν σε αφηνουν να δεις....Αν ήσουνα μάγκας, θα έλεγες στον Υπουργό οτι είπε μια μαλακία και να την αποσύρει.
Αλλά δεν είσαι μάγκας, προτίμησες την ασφάλεια, την καφρίλα (σαν να λέμε τη στοργή και το προδέρμ) των υπολοίπων.
Αν έχεις να μου πεις κάτι γι' αυτό, έχει καλώς. Ειδ' άλλως, σε χαιρετώ οριστικά.
τσου μωρη παπια..ολο δεν μας μιλας γιατι & καλα εχεις ανωτερο επιπεδο & ολο τριγυρνας οπου γραφουμε & ξυνεσαι στην γκλιτσα μας..αντε μην φωναξω τον υπουργο & τον dikky να σε ξαναξεπουπουλιασουν & σημερα..τι θελεις βραδυατικα???στερητικα συνδρομα σε εχουν πιασει???
αντε να κρυφτεις τωρα μωρη παπια..σε παραδιδω στα χερια(και οχι μονο)του υπουργου..
Τις χυδαιότητες των δικών μου οπαδών εγώ τις έκραξα επανειλημμένα. Μπες στο θρεντ "Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ" και θα το δεις.Σου απαντησα αλλα οι εμμονες σου δεν σε αφηνουν να δεις....
θελεις να απολογηθω εγω για κατι που ειπε ο Υπουργος αλλα εσυ δεν λες Τιποτα για τις χυδαιοτητες των δικων σου?
Σε χαιρετω και εγω λοιπον.....
Και οποτε με χρειαζεται ο Παναθηναικος εγω θα ειμαι εκει!!!!
ααα και εγω νιπτω τας χειρας μου / παπια σε παραδιδω στο DIKY .....
Δε ξερω τι ρολο βαραει ο μιστερ μαρφιν εν ελλαδι προφανως και δεν ερχεται μονο για την καυλα για τον παο...
Δεν ξέρω τι θα έκανε η δεν θα έκανε ο κύριος που λες.Εσυ ρε φιλε ξερεις τι χρειαζοσουνα / τον mclein ..... / εισαι πολυ τυχερος που δεν γραφει πλεον / θα σε εκανε να βγεις απο το σαϊτ την ιδια βραδια .....
Ρε μεγαλε δεν θα ελθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αν ειναι απατεωνας ο Κοκκαλης και ο Λουβαρης ......ετσι ειναι φιλε gaudi....οπως βεβαια και οι αρχιπρακτορες των μυστικων υπηρεσιων που κυβερνουν αυτην την στιγμη τον ΟΣΦΠ δεν πηραν τον γαβρο γιατι ειναι αγνοι φιλαθλοι.....απο που κι ως που γαβρος ο Κοκκαλης που ηταν στην δουλεψη της Σταζι-KGB και εδινε συστηματικα πληροφοριες για την χωρα του....αλλο βεβαια εαν τελευταια μεταπηδησε στο αντιπαλο στρατοπεδο της CIA και στην εταιρεια του κατασκευαζονται τσιπακια για τους πυραυλους του ΝΑΤΟ....απο που κι ως που γαβρος ο Λουβαρης , ο ανθρωπος που μπροστα σε ενα Ειδικο Δικαστηριο ομολογησε οτι εκτελωντας εντολες Κοσκωτα(αλλος πρακτορισκος της CIA...) πηγαινε στον πρωθυπουργο της χωρας τα pampers γεματα πεντοχιλιαρα....μονο λιγοι γαβροι τα θυμουνται αυτα τα γεγονοτα της συγχρονης ιστοριας και αυτους θελουμε σε αυτο το thread , δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι ζωα με IQ Τσουκαλα....
στα παπαρια μας ρε τι ειναι & τι δεν ειναι ο σωκρατες..απο την στιγμη που εχει κανει φιλιππινεζα τον σωφερ & εσας κλαψομουνηδες ας ειναι οτι του επιτρεπει η κοινωνια που ζουμε..ο πρωτος ειναι η τελευταιος???δεν μας λες ομως & για τους καβουρογιαννηδες απο που εβγαλαν το χρημα???μηπως σπαζοντας το εμπαργκο οπλων στην ροδεσια???αρα λαθρεμποριο οπλων???δεν μας λες ομως & για τους κοντορεβυθουληδες που υπερτιμολογουν τα φαρμακα που πουλανε στις γριες με τις συνταξεις των 250 ευρω..τι παπαριες μας τσαμπουνατε εδω???για τις τεσσαρες κατ επαναλλειψη εχετε να πειτε κατι???αντε κλαψτε ποιο κει γιατι μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα....ετσι ειναι φιλε gaudi....οπως βεβαια και οι αρχιπρακτορες των μυστικων υπηρεσιων που κυβερνουν αυτην την στιγμη τον ΟΣΦΠ δεν πηραν τον γαβρο γιατι ειναι αγνοι φιλαθλοι.....απο που κι ως που γαβρος ο Κοκκαλης που ηταν στην δουλεψη της Σταζι-KGB και εδινε συστηματικα πληροφοριες για την χωρα του....αλλο βεβαια εαν τελευταια μεταπηδησε στο αντιπαλο στρατοπεδο της CIA και στην εταιρεια του κατασκευαζονται τσιπακια για τους πυραυλους του ΝΑΤΟ....απο που κι ως που γαβρος ο Λουβαρης , ο ανθρωπος που μπροστα σε ενα Ειδικο Δικαστηριο ομολογησε οτι εκτελωντας εντολες Κοσκωτα(αλλος πρακτορισκος της CIA...) πηγαινε στον πρωθυπουργο της χωρας τα pampers γεματα πεντοχιλιαρα....μονο λιγοι γαβροι τα θυμουνται αυτα τα γεγονοτα της συγχρονης ιστοριας και αυτους θελουμε σε αυτο το thread , δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι ζωα με IQ Τσουκαλα....
στα παπαρια μας ρε τι ειναι & τι δεν ειναι ο σωκρατες..απο την στιγμη που εχει κανει φιλιππινεζα τον σωφερ & εσας κλαψομουνηδες ας ειναι οτι του επιτρεπει η κοινωνια που ζουμε..ο πρωτος ειναι η τελευταιος???δεν μας λες ομως & για τους καβουρογιαννηδες απο που εβγαλαν το χρημα???μηπως σπαζοντας το εμπαργκο οπλων στην ροδεσια???αρα λαθρεμποριο οπλων???δεν μας λες ομως & για τους κοντορεβυθουληδες που υπερτιμολογουν τα φαρμακα που πουλανε στις γριες με τις συνταξεις των 250 ευρω..τι παπαριες μας τσαμπουνατε εδω???για τις τεσσαρες κατ επαναλλειψη εχετε να πειτε κατι???αντε κλαψτε ποιο κει γιατι μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..
Χτεσινοί κλαψιάρηδες και κότες, σημερινοί μάγκες......ξεχασες και τον μπαρμπαΓιωργη τον μπιστολερο αλλα Clint Eastwood .....
Χτεσινοί κλαψιάρηδες και κότες, σημερινοί μάγκες......
Κοτ κοτ κοτ κοτ.......Αντε στη μαμα σου
Ειλικρινά συγχαρητήρια...σε μία εβδομάδα μέσα έπιασες τα 3 αστέρια...και εις ανώτερα....300 μηνύματα κιόλας....μπράβο...αν και τα 200 είναι προς τον Υπουργό με την παράκληση να ζητήσει...συγνώμη......Κοτ κοτ κοτ κοτ.......