Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν ήσουνα μάγκας, θα έλεγες στον Υπουργό οτι είπε μια μαλακία και να την αποσύρει.
Αλλά δεν είσαι μάγκας, προτίμησες την ασφάλεια, την καφρίλα (σαν να λέμε τη στοργή και το προδέρμ) των υπολοίπων.
Αν έχεις να μου πεις κάτι γι' αυτό, έχει καλώς. Ειδ' άλλως, σε χαιρετώ οριστικά.
Σου απαντησα αλλα οι εμμονες σου δεν σε αφηνουν να δεις....
θελεις να απολογηθω εγω για κατι που ειπε ο Υπουργος αλλα εσυ δεν λες Τιποτα για τις χυδαιοτητες των δικων σου?
Σε χαιρετω και εγω λοιπον.....

Και οποτε με χρειαζεται ο Παναθηναικος εγω θα ειμαι εκει!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
τσου μωρη παπια..ολο δεν μας μιλας γιατι & καλα εχεις ανωτερο επιπεδο & ολο τριγυρνας οπου γραφουμε & ξυνεσαι στην γκλιτσα μας..αντε μην φωναξω τον υπουργο & τον dikky να σε ξαναξεπουπουλιασουν & σημερα..τι θελεις βραδυατικα???στερητικα συνδρομα σε εχουν πιασει???

Φωναζω ΠΑΡΟΝ / πηγα σημερα στο ζωολογικο κηπο και ταϊσα τις παπιες / ενα ευχαριστω δεν ακουσα

Επισκέπτης
αντε να κρυφτεις τωρα μωρη παπια..σε παραδιδω στα χερια(και οχι μονο)του υπουργου..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
γεια σου φεθρουλινι :grin:
συγνωμη αγορινα μου αλλα μπηκα για λιγο στο site και ηθελα απλα να σε χαιρετησω και να σου δωσω ραντεβου για πιο αργα το βραδυ οπου θα γινει και το οριστικο σου ξεπουπουλιασμα γιατι τωρα δεν μπορω..και παλι συγνωμη που λεει και ο υπουργος :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σου απαντησα αλλα οι εμμονες σου δεν σε αφηνουν να δεις....
θελεις να απολογηθω εγω για κατι που ειπε ο Υπουργος αλλα εσυ δεν λες Τιποτα για τις χυδαιοτητες των δικων σου?
Σε χαιρετω και εγω λοιπον.....

Και οποτε με χρειαζεται ο Παναθηναικος εγω θα ειμαι εκει!!!!
Τις χυδαιότητες των δικών μου οπαδών εγώ τις έκραξα επανειλημμένα. Μπες στο θρεντ "Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ" και θα το δεις.
Εσύ πότε έκανες το αντίστοιχο? Γιατί δεν το θυμάμαι. Και εφόσον ισχύει, θέλω αποδείξεις. Όχι όμως συγγνώμες τύπου Υπουργού, αυτές δεν τις πιστεύω.
Αντιθέτως, θυμάμαι πολύ καλά τι μου σούρνατε εν χορώ όλοι χτες, μέχρι που επενέβη ο sonyp, γιατί εκεί ..άρχισε η γαργάρα και η σιωπή των αμνών.
Λέω κάτι λάθος;

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Δε ξερω τι ρολο βαραει ο μιστερ μαρφιν εν ελλαδι προφανως και δεν ερχεται μονο για την καυλα για τον παο...

..ετσι ειναι φιλε gaudi....οπως βεβαια και οι αρχιπρακτορες των μυστικων υπηρεσιων που κυβερνουν αυτην την στιγμη τον ΟΣΦΠ δεν  πηραν τον γαβρο γιατι ειναι  αγνοι  φιλαθλοι.....απο που κι ως που γαβρος ο Κοκκαλης που ηταν στην δουλεψη της Σταζι-KGB και εδινε συστηματικα πληροφοριες για την χωρα του....αλλο βεβαια εαν τελευταια μεταπηδησε στο αντιπαλο στρατοπεδο της CIA και  στην εταιρεια του κατασκευαζονται τσιπακια για τους πυραυλους του ΝΑΤΟ....απο που κι ως που γαβρος ο Λουβαρης , ο ανθρωπος που μπροστα σε ενα Ειδικο Δικαστηριο ομολογησε οτι  εκτελωντας εντολες Κοσκωτα(αλλος πρακτορισκος της CIA...) πηγαινε στον πρωθυπουργο της χωρας τα pampers γεματα πεντοχιλιαρα....μονο λιγοι γαβροι τα θυμουνται αυτα τα γεγονοτα της συγχρονης ιστοριας και αυτους θελουμε  σε αυτο το  thread , δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι ζωα με IQ Τσουκαλα....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εσυ ρε φιλε ξερεις τι χρειαζοσουνα / τον mclein  ..... / εισαι πολυ τυχερος που δεν γραφει πλεον / θα σε εκανε να βγεις απο το σαϊτ την ιδια βραδια .....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αφιερωμενο :

ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟ(ΠΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ ΧΥΝΩ ,PARIS LATINO ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσυ ρε φιλε ξερεις τι χρειαζοσουνα / τον mclein  ..... / εισαι πολυ τυχερος που δεν γραφει πλεον / θα σε εκανε να βγεις απο το σαϊτ την ιδια βραδια .....
Δεν ξέρω τι θα έκανε η δεν θα έκανε ο κύριος που λες.
Εσύ πάντως, τα μάζεψες σαν κότα βρεγμένη μπροστά στον sonyp. Οπότε μη μιλάς.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
..ετσι ειναι φιλε gaudi....οπως βεβαια και οι αρχιπρακτορες των μυστικων υπηρεσιων που κυβερνουν αυτην την στιγμη τον ΟΣΦΠ δεν  πηραν τον γαβρο γιατι ειναι  αγνοι  φιλαθλοι.....απο που κι ως που γαβρος ο Κοκκαλης που ηταν στην δουλεψη της Σταζι-KGB και εδινε συστηματικα πληροφοριες για την χωρα του....αλλο βεβαια εαν τελευταια μεταπηδησε στο αντιπαλο στρατοπεδο της CIA και  στην εταιρεια του κατασκευαζονται τσιπακια για τους πυραυλους του ΝΑΤΟ....απο που κι ως που γαβρος ο Λουβαρης , ο ανθρωπος που μπροστα σε ενα Ειδικο Δικαστηριο ομολογησε οτι  εκτελωντας εντολες Κοσκωτα(αλλος πρακτορισκος της CIA...) πηγαινε στον πρωθυπουργο της χωρας τα pampers γεματα πεντοχιλιαρα....μονο λιγοι γαβροι τα θυμουνται αυτα τα γεγονοτα της συγχρονης ιστοριας και αυτους θελουμε  σε αυτο το  thread , δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι ζωα με IQ Τσουκαλα....
Ρε μεγαλε δεν θα ελθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αν ειναι απατεωνας ο Κοκκαλης και ο Λουβαρης ....
ας πουμε οτι ειναι !!!!(οσο και οι βαρδινογιανεοι ....που εσπαγαν τα εμπαργκο για πλακα..)

αλλα ΔΕΝ εχεις ακουσει ποτε οτι ο πατερας του Λουβαρη ηταν απο τους Μεγαλυτερους Τερματοφυλακες του Ολυμπιακου
και ο Κοκκαλης κολλητος του απο παιδι του Θεοδωριδη και του Θεοδωρακακη?
που ζεις ρε φιλέ? δηλαδη τι ομαδα ειναι ? παοκ? αρης?

Επισκέπτης
στα παπαρια μας ρε τι ειναι & τι δεν ειναι ο σωκρατες..απο την στιγμη που εχει κανει φιλιππινεζα τον σωφερ & εσας κλαψομουνηδες ας ειναι οτι του επιτρεπει η κοινωνια που ζουμε..ο πρωτος ειναι η τελευταιος???δεν μας λες ομως & για τους καβουρογιαννηδες απο που εβγαλαν το χρημα???μηπως σπαζοντας το εμπαργκο οπλων στην ροδεσια???αρα λαθρεμποριο οπλων???δεν μας λες ομως & για τους κοντορεβυθουληδες που υπερτιμολογουν τα φαρμακα που πουλανε στις γριες με τις συνταξεις των 250 ευρω..τι παπαριες μας τσαμπουνατε εδω???για τις τεσσαρες κατ επαναλλειψη εχετε να πειτε κατι???αντε κλαψτε ποιο κει γιατι μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
στα παπαρια μας ρε τι ειναι & τι δεν ειναι ο σωκρατες..απο την στιγμη που εχει κανει φιλιππινεζα τον σωφερ & εσας κλαψομουνηδες ας ειναι οτι του επιτρεπει η κοινωνια που ζουμε..ο πρωτος ειναι η τελευταιος???δεν μας λες ομως & για τους καβουρογιαννηδες απο που εβγαλαν το χρημα???μηπως σπαζοντας το εμπαργκο οπλων στην ροδεσια???αρα λαθρεμποριο οπλων???δεν μας λες ομως & για τους κοντορεβυθουληδες που υπερτιμολογουν τα φαρμακα που πουλανε στις γριες με τις συνταξεις των 250 ευρω..τι παπαριες μας τσαμπουνατε εδω???για τις τεσσαρες κατ επαναλλειψη εχετε να πειτε κατι???αντε κλαψτε ποιο κει γιατι μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..

ξεχασες και τον μπαρμπαΓιωργη τον μπιστολερο αλλα Clint Eastwood .....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε fethry σε εχουν βαλει παλι στο κοσκινο και σε κοσκινιζουν...
τοσο θυμα εισαι?
καλα σου κανουν!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Κοτ κοτ κοτ κοτ.......
Ειλικρινά συγχαρητήρια...σε μία εβδομάδα μέσα έπιασες τα 3 αστέρια...και εις ανώτερα....300 μηνύματα κιόλας....μπράβο...αν και τα 200 είναι προς τον Υπουργό με την παράκληση να ζητήσει...συγνώμη......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom