Ενοχλείστε όταν κάποιος "αλλόθρησκος" μπαίνει στο δικό σας θρεντ, κάνετε γαργάρα τις δικαιολογίες "Όχι κύριε, δεν το έκανα εγώ" του Υπουργού όταν τον ζορίζει ο moderator για τις βρισιές στις μανάδες των αντιπάλων οπαδών, αλλά κατά τα άλλα όλο εδώ είσαστε και προκαλείτε, με επιχειρήματα τρίτης Δημοτικού μάλιστα.ρε πουστηηηηηηηηηηηηηηηη ζωγραφεεεεεεεεεεε..τι εγραψες παλι???ρεεεεεεεεεεεε μου επεσε το τσαι πανω στο πληκτρολογιο απο τα γελια..αει στα διαλα επιτελους..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 709
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παναθηναικος ειμαι και δεν εχω σκοπο να βρισω..φιλε σονυ για σενα το λεω που τα κεφαλαια ενος μηνυματος μου σε μαρανανε και μου στειλες και μηνυμα για αυτο...Ενω εσυ εδω εισαι υποδειγμα συμπεριφορας Τεσπα γινεται μια κινηση αλλαγης του ιδιοκτισιακου του παο, οπως και σε αλλες ομαδες κατα καιρους ( απογονοι, αεκ 44, ομαδα δημοσιου θεσ/νικης που πηρε διαφημιση απο τη δεπα τελικα, ( μπαοκ) ηρα-ρεμος μυτιληναιος,κλπ). Διαβαζοντας λοιπον εδω τα μηνυματα βλεπω μια συγκινητικη πρεμουρα για την αλλαγη η οχι της ιδιοκτισιας στον ΠΑΟ. Δε ξερω τι ρολο βαραει ο μιστερ μαρφιν εν ελλαδι προφανως και δεν ερχεται μονο για την καυλα για τον παο...Καυλες και πιστη εχουν για τις ομαδες τους μονο οι οπαδοι που χαιρονται οταν χανουν και λυπουντε ανιδιοτελως οταν χανουν. ΓΙΑ μενα επισης εχει αποτυχει ο σωφερ και η φαμιλια του , διοτι και να φυγουν ακομα και η παιανια ειναι δικη τους οποτε δεν μενει τιποτα στο συλλογο. Απετυχε επισης γιατι σε 27 χρονια εχει παρει μονο 7 πρωταθληματα, μας εχει κανει να απολογουμαστε ΕΜΕΙΣ λες και φταιμε για τις επικοινωνιακες τους παπαριες, για τον οφη και αλλα πολλα.Απετυχε γιατι διχασε τον κοσμο με συνδεσμους τσατσων και αποπαιδια απο την αλλη..ΤΕΛΟΣ παντων αφηστε μας να βρουμε εμεις την ακρη και μην ανησυχειτε τοσο πολυ..Στην τελικη εμεις για να συνεχισουμε να υπαρχουμε δε σβηνουμε κοντερ με χρεη σαν κλεμενοι ταχογραφοι ( Μη κοιτατε γυρω σας ξερετε γιατι λεω απογονοι),εκτος και αν ασχολειστε γιατι μαθατε ισως την οικονομικη ισχυ του ομιλου που ΙΣΩΣ παρει τον ΠΑΟ και εχετε γεμισει τιποτα καθετηρες...Υ.Γ Μη το σβησεις παλι, εγραψα με μικρα
αν διαβασεις λιγο τους κανονες θα καταλαβειςφιλε σονυ για σενα το λεω που τα κεφαλαια ενος μηνυματος μου σε μαρανανε και μου στειλες και μηνυμα για αυτο...
αλλα μαλλον δεν μπηκες για να μιλησεις αλλα για να προσβαλεις
νικ278....?
4. Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.
5. Απαγορεύεται αυστηρά η μόνιμη χρήση χρωμάτων ή/και bold, italic και όλα τα σχετικά BB Codes.
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.
ειδες κατι που να εχει σχεση με τον παραπανω κανονα..?
4. Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.
5. Απαγορεύεται αυστηρά η μόνιμη χρήση χρωμάτων ή/και bold, italic και όλα τα σχετικά BB Codes.
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.
ειδες κατι που να εχει σχεση με τον παραπανω κανονα..?
To αντιθετο περνουν αστερακια.gaudi72
μην μασας....ποστ που βριζουνε και προκαλουνε ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ....
σωστο και αυτο!!!To αντιθετο περνουν αστερακια.
νικος278 δε σε ειδα να ενοχλεισαι απο τα υβριστικα μηνυματα που αποτελουν το 90% του συγκεκριμενου θρεντ.. Επιλεκτικη ευαισθησια διακρινω...και στην τελικη εισαι νομικος εκπροσωπος του κυριου που απευθηνα το λογο? δε τον εβρισα αλλωστε
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Ρε μάγκες ....από προχτες που άκουσα ότι το συνοθύλευμα της ροχάλας και της σφαλιάρας θα το εξαγοράσει ο όμιλος της ΜΑΡΦΙΝ ...ανταριάστηκα ... Μιλάμε μου έγινε κάγκελο .... τα πόδια μου τρέμουν .... το στομάχι μου σφίχτηκε .... αγόρασα σκύλο και έβαλα συναγερμό ....φοβαμαι και να φοβηθώ πια ...
Ρε μιλάμε για δύναμη τώρα .... MIG ...όχι ΜI Gελάτε δεν είναι αστείο
Βγενόπουλος γίγαντας ...έχετε ιδέα απο γίγαντες ? ... στο φούρνο με κρεμυδάκια πιάσε και καμια ατζουγια μικρέ !!!
Ρε αλλάζω ομάδα λέμε .... 4-0 ρέζους θετικό ...αλλάζω σπίτι ..αλλάζω χώρα ....αλλάζω γκόμενα
Οι άνθρωποι δεν αστειεύονται ..... εμεις αστεευόμαστε μαζί τους ....
Α ρε καρπαζοεισπράκτορες φουκαράδες .... τι όνειρο είδατε πάλι ...σαν της περασμένης Τρίτης το βράδυ με χαρα ξυπνήσατε με χαρά στα σκέλια σας κοιμηθήκατε .... 100 χρόνια πήγατε να κλείσετε και σας κοροϊδεύουν και τα 4χρονα .... Ρε ο Μαρφίνας είναι ψείρα στην ψωλότριχα του Κόκκαλη .... Γκομενάκι θα τον κάνει και αυτόν όπως έχει κάνει όλους τους Προέδρους σας ....
Βγενόπουλος γίγαντας ...έχετε ιδέα απο γίγαντες ? ... στο φούρνο με κρεμυδάκια πιάσε και καμια ατζουγια μικρέ !!!
Ρε αλλάζω ομάδα λέμε .... 4-0 ρέζους θετικό ...αλλάζω σπίτι ..αλλάζω χώρα ....αλλάζω γκόμενα
Α ρε καρπαζοεισπράκτορες φουκαράδες .... τι όνειρο είδατε πάλι ...σαν της περασμένης Τρίτης το βράδυ με χαρα ξυπνήσατε με χαρά στα σκέλια σας κοιμηθήκατε .... 100 χρόνια πήγατε να κλείσετε και σας κοροϊδεύουν και τα 4χρονα .... Ρε ο Μαρφίνας είναι ψείρα στην ψωλότριχα του Κόκκαλη .... Γκομενάκι θα τον κάνει και αυτόν όπως έχει κάνει όλους τους Προέδρους σας ....
Επισκέπτης
σαν κι' αυτη που εχει ο npap στο αβαταρ του???Ρε μάγκες ....από προχτες που άκουσα ότι το συνοθύλευμα της ροχάλας και της σφαλιάρας θα το εξαγοράσει ο όμιλος της ΜΑΡΦΙΝ ...ανταριάστηκα ... Μιλάμε μου έγινε κάγκελο .... τα πόδια μου τρέμουν .... το στομάχι μου σφίχτηκε .... αγόρασα σκύλο και έβαλα συναγερμό ....φοβαμαι και να φοβηθώ πια ...
Α ρε καρπαζοεισπράκτορες φουκαράδες .... τι όνειρο είδατε πάλι ...σαν της περασμένης Τρίτης το βράδυ με χαρα ξυπνήσατε με χαρά στα σκέλια σας κοιμηθήκατε .... 100 χρόνια πήγατε να κλείσετε και σας κοροϊδεύουν και τα 4χρονα .... [size=15pt]Ρε ο Μαρφίνας είναι ψείρα στην ψωλότριχα του Κόκκαλη[/size] .... Γκομενάκι θα τον κάνει και αυτόν όπως έχει κάνει όλους τους Προέδρους σας ....
νομικος δεν ειμαι καθενος . τωρα οσο αναφορα τις βρυσιες βρυσια και προσβολη δεν ειναι ιδιες εννοιεςνικος278 δε σε ειδα να ενοχλεισαι απο τα υβριστικα μηνυματα που αποτελουν το 90% του συγκεκριμενου θρεντ.. Επιλεκτικη ευαισθησια διακρινω...και στην τελικη εισαι νομικος εκπροσωπος του κυριου που απευθηνα το λογο? δε τον εβρισα αλλωστε
υ.γ νικος 278 μολις ειδα τα μηνυματακια σου πριν στο θεμα και ζητω συγνωμη..Εχεις πολυ σοβαρα επιχειρηματα και βγηκες να κραξεις επειδη την ειπα σε καποιον επιδη ετσι μαρεσε στην τελικη...Οσο για την αμεση απαντηση απο υπερασπιστη του κροκους ( αν ξερεις τι ειναι ) η εισαι αβουλος υπερασπιστης ενος που ετυχε να ειναι προεδρος στην ομαδα σου και αμα φυγει θα παιζεις στο γηπεδο του αιαντα σαλαμινας) η ανηκεις στο πεη ρολλ (οπως το εγραψα) και φοβασαι μη χασεις κανενα μισθο..Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εσεις ταυτιζεστε με προσωπα ( προεδρους απατεωνες- πρακτορες της σταζι, κατοχους αδαμαντορυχειων και ταμπυ ταμπυ κοσκοτα) , ενω καποιοι αλλοι ( οχι ολοι εχουμε και μεις τσατσους διοικητικους) κανουμε εστω κατι να αλλαξει το πραγμα..οσο για την μαρφιν εχεις δικιο ισως ανοιχτηκα πολυ και εχασα το δικιο μου γιατι στα ριαπαπα μου ο εκαστοτε ιδιοκτητης των ΜΕΤΟΧΩΝ...εγω απλα οπαδος ειμαι και οχι υπαλληλος.
Η ομαδα σου πλαστογραφει ακομα και την ιδια της την ιστοριαυ.γ νικος 278 μολις ειδα τα μηνυματακια σου πριν στο θεμα και ζητω συγνωμη..Εχεις πολυ σοβαρα επιχειρηματα και βγηκες να κραξεις επειδη την ειπα σε καποιον επιδη ετσι μαρεσε στην τελικη...Οσο για την αμεση απαντηση απο υπερασπιστη του κροκους ( αν ξερεις τι ειναι ) η εισαι αβουλος υπερασπιστης ενος που ετυχε να ειναι προεδρος στην ομαδα σου και αμα φυγει θα παιζεις στο γηπεδο του αιαντα σαλαμινας) η ανηκεις στο πεη ρολλ (οπως το εγραψα) και φοβασαι μη χασεις κανενα μισθο..Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εσεις ταυτιζεστε με προσωπα ( προεδρους απατεωνες- πρακτορες της σταζι, κατοχους αδαμαντορυχειων και ταμπυ ταμπυ κοσκοτα) , ενω καποιοι αλλοι ( οχι ολοι εχουμε και μεις τσατσους διοικητικους) κανουμε εστω κατι να αλλαξει το πραγμα..οσο για την μαρφιν εχεις δικιο ισως ανοιχτηκα πολυ και εχασα το δικιο μου γιατι στα ριαπαπα μου ο εκαστοτε ιδιοκτητης των ΜΕΤΟΧΩΝ...εγω απλα οπαδος ειμαι και οχι υπαλληλος.
Αναφερει στο εμλημα της ετος ιδρυσης 1908
Ενώ στην πραγματικοτητα ιδυθηκε στις 10/8/1922
Και αναγνωριστηκε επισημα από την πολιτεια 13/5/1924
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αθλητικο σωματειο που και επισημα αποτελουσε ομαδα του κρατους
Στα επισημα εγγραφα της αναγραφοντουσαν σε μονιμη βαση τα εξης
Πανω αριστερα επιτιμος προεδρος ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ
Πανω δεξια ποστατης ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Στο φως στις 7/11/1995 σελιδες 1-6 συνεντευξη του βασεχα:
Πραγματικα νοιοθω πικρα για τον κοσμο μας
Αν ηταν στη θεση μας ο ολυμπιακος το γηπεδο θα γεμιζε και θα εμενε και κοσμος εξω από το καραισκακη.
Όταν κανει κρυο οι φιλαθλοι μας καθονται σπιτι
Όταν χιονιζει πανε για σκι
Όταν κανει ζεστη πανε για μπανιο
Τι να πω?
Δεν είναι μονο οι μετεγγραφες που ο κοσμος δεν ερχετε στο οακα
Ο λογος είναι στο ότι εχουμε διαφορετικο κοσμο
Είναι πιο κακομαθημενος
Οι οπαδοι του οσφπ είναι πιο κοντα στην ομαδα τους από τη φυση τους
Αλλα διψανε και για επιτυχιες
Δεν ζηλευω τιποτα από τον οσφπ
Αλλα αν μπορουσα να παρω κατι θα επαιρνα την υποστηριξη του κοσμου του
Αυτή την τρομερη υποστηριξη μεσα και εξω
Και τελος στο φως στις 17/10/1996 σελιδα 9 μιλαει ο προεδρος των Athens funs
Και λεει :
Ο παναθηναικος κοσμος αναμφιβολα είναι ο ΄΄ρεκορντμαν΄΄ στην κατηγορια εισητηριων που κατά καιρους εχουν αφησει αφωνους ακομα και τους αντιπαλους οπαδους
Ενδεικτικα παραδειγματα στο οακα
3/12/97 παο – ορεστιαδα 164 εισητηρια
9/11/95 παο –αεκ 1662 εισητηρια
11/12/96 παο ηρακλης 526 εισητηρια
17/1/96 παο-δοξα βυρωνα 526 εισητηρια
Παο –καβαλα(ημιτελικα κυπελου)1781 εισητηρια
γιατι δεν σας φτιαχνει η πολιτεια ένα θεατρο2000 ατομων να παρακολουθητε τις προσπαθειες σας?
ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ
κατι παλιο που βρηκα μολις τωρα στο κομπιουτορα μου
Και που να τους δεις και στο δικό τους θρεντ, που είναι και ο καθρέφτης τους.υ.γ νικος 278 μολις ειδα τα μηνυματακια σου πριν στο θεμα και ζητω συγνωμη..Εχεις πολυ σοβαρα επιχειρηματα και βγηκες να κραξεις επειδη την ειπα σε καποιον επιδη ετσι μαρεσε στην τελικη...Οσο για την αμεση απαντηση απο υπερασπιστη του κροκους ( αν ξερεις τι ειναι ) η εισαι αβουλος υπερασπιστης ενος που ετυχε να ειναι προεδρος στην ομαδα σου και αμα φυγει θα παιζεις στο γηπεδο του αιαντα σαλαμινας) η ανηκεις στο πεη ρολλ (οπως το εγραψα) και φοβασαι μη χασεις κανενα μισθο..Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εσεις ταυτιζεστε με προσωπα ( προεδρους απατεωνες- πρακτορες της σταζι, κατοχους αδαμαντορυχειων και ταμπυ ταμπυ κοσκοτα) , ενω καποιοι αλλοι ( οχι ολοι εχουμε και μεις τσατσους διοικητικους) κανουμε εστω κατι να αλλαξει το πραγμα..οσο για την μαρφιν εχεις δικιο ισως ανοιχτηκα πολυ και εχασα το δικιο μου γιατι στα ριαπαπα μου ο εκαστοτε ιδιοκτητης των ΜΕΤΟΧΩΝ...εγω απλα οπαδος ειμαι και οχι υπαλληλος.
Βρίζουνε τις μανάδες συλλήβδην όλων των Παναθηναϊκών, όταν διαμαρτύρομαι με ειρωνεύονται κατά κύματα, αλλά μετά, που τους ξεμπροστιάζει ο moderator, αρχίζουν να ψελλίζουν "κύριε, κύριε, δεν ήμουνα εγώ", σαν γυναικούλες.
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Πάντως "ακούγεσαι" ...νέος και περιέργως κατασταλλαγμένοςυ.γ νικος 278 μολις ειδα τα μηνυματακια σου πριν στο θεμα και ζητω συγνωμη..Εχεις πολυ σοβαρα επιχειρηματα και βγηκες να κραξεις επειδη την ειπα σε καποιον επιδη ετσι μαρεσε στην τελικη...Οσο για την αμεση απαντηση απο υπερασπιστη του κροκους ( αν ξερεις τι ειναι ) η εισαι αβουλος υπερασπιστης ενος που ετυχε να ειναι προεδρος στην ομαδα σου και αμα φυγει θα παιζεις στο γηπεδο του αιαντα σαλαμινας) η ανηκεις στο πεη ρολλ (οπως το εγραψα) και φοβασαι μη χασεις κανενα μισθο..Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εσεις ταυτιζεστε με προσωπα ( προεδρους απατεωνες- πρακτορες της σταζι, κατοχους αδαμαντορυχειων και ταμπυ ταμπυ κοσκοτα) , ενω καποιοι αλλοι ( οχι ολοι εχουμε και μεις τσατσους διοικητικους) κανουμε εστω κατι να αλλαξει το πραγμα..οσο για την μαρφιν εχεις δικιο ισως ανοιχτηκα πολυ και εχασα το δικιο μου γιατι στα ριαπαπα μου ο εκαστοτε ιδιοκτητης των ΜΕΤΟΧΩΝ...εγω απλα οπαδος ειμαι και οχι υπαλληλος.
Μήπως να αλλάξεις και ομάδα να μην είσαι τόσο λυπημένος ?
Ακούω παιδιά να μονολογούν και να τα πιάνουν κλάματα στο δρόμο και δεν ξέρω αν είναι EMO ή Παναθηναϊκοί ...
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΡε μάγκες ....από προχτες που άκουσα ότι το συνοθύλευμα της ροχάλας και της σφαλιάρας θα το εξαγοράσει ο όμιλος της ΜΑΡΦΙΝ ...ανταριάστηκα ... Μιλάμε μου έγινε κάγκελο .... τα πόδια μου τρέμουν .... το στομάχι μου σφίχτηκε .... αγόρασα σκύλο και έβαλα συναγερμό ....φοβαμαι και να φοβηθώ πια ...
VANGOG Ο Θεος του ΣΑΙΤ !!!!!
Εγραψες ιστορια φιλε ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ !!!!!
επεσα απο την καρεκλα μου !!!!!
Μα δεν ειπα εσενα υπαλληλο αδερφε παρανοησες για αλλον πηγαινε...αλλα τελικα εβγαλα λαυρακι επεσα στα γραφεια του πρωταθλητη ( εφημεριδα) ! και επαναλαμβανω αφου ειστε τοσο κορυφαιοι και ανωτεροι γιατι ασχολειστε με το χρονο ιδρυσεως ? Εγω ειμαι παναθηναικος ( διαφωνεις και μαγκια σου αλλοιμονο χωρις αντιπαλους δε λεει) αλλα εσυ μαλλον εισαι πρωτα αντι κατι παρα ολυμπιακος...καλο το αρχειο ε βεβαια με αφεντικο με μιζες 5.5 μυρια ευρω εχει παρει καλα κομπιουτερια
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Αλέξανδρε εμεις βέβαια είμαστε μέσα σε αυτό το θρεντ .... γιατι ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται .... σωστά ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Είσαι και κατρουλής λοιπόν "φίλε" μου, που "συζητάς πολιτισμένα" μαζί μου κατά τα άλλα.
Αλλά βέβαια, όχι και προκλητικός. Μόνο κάτι γαργάρες έκανες, όπως όλοι σας, τη χτεσινή ιστορία με τον Υπουργό (άνευ χαρτοφυλακίου και παντελονιών).
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις