Βαν γκογκ οντως δεν εχω πολλα μηνυματα εδω αν εννοεις αυτο για νεος..παντως επειδη αν μη τι αλλο διακρινω πως αν και αντιπαλος εχεις θανατηφορες ατακες λεω να ανταλαξουμε αποψεις σε πιο ηπιο επιπεδο και αναγνωριζω το μεριδιο ευθυνης αν ειπα κατι προσβλητικο .ΚΑΙ φυσικα δεν ενοοω ανταλλαγη αποψεων τυπου λαυριου και λουτσας προχτες.. :- το ιδιο ισχυει και για τον νικ 278
Φίλε μου εγω έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τις διάφορες ομάδες και αφου θέλεις θα στην πω εδω (Σπανιότατα μιλάω σοβαρά ...όσοι με ξέρουν το βλέπουν αυτό)
Η κάθε ομάδα παγκοσμίως έχει "χαρακτήρα"
Αυτός εμπεριέχει πάρα πολλά στοιχεία ....από το χρώμα,το σύμβολο,τις ρίζες της κ.λ.π.
Όσοι ταυτίζονται με τις ομάδες, οι οπαδοί τους δηλαδή έχουν κάποια από αυτά τα στοιχεία μέσα τους.
Στον Παναθηναϊκό αλλά και σε κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες υπάρχει έντονα ένα στοιχείο των οπαδών που δεν το έχει η ομάδα ...
Υπάρχουν οπαδοί που έχουν γίνει Παναθηναϊκοί επειδή απλά δεν γουστάρουν τον Ολυμπιακό ..... Αυτό το έθρεψε και το θέριεψε ο Βαρδινογιάννης αγνοόντας ότι μια μέρα θα γύρναγε μπούμεραγκ πάνω του ....
Το κατάλαβε αρχές της δεκαετίας του 90 ... Τότε είχε δώσει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό ....αλλά οι οπαδοί του τον έβριζαν ...επειδή σε 1-2 παιχνίδια δεν είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό ......
Στις μέρες μας και μετα από 10 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού οι άνθρωποι αυτοί έγιναν και έκαναν και τα παιδια τους θηρία ανήμερα ....
Ετσι στο DNA της ομάδας προσπαθούν να βάλουν κάτι που δεν έχει ... Ο Καραγκούνης είναι Παναθηναϊκός ...δεν μπορεις να τον κάνεις φόλα αντιολυμπιακό με το ζόρι ...
Κάτι τέτοια πράγματα και κάποιες τέτοιες πιέσεις και σαφώς αυτού του είδους η νοοτροπία κρατάει ένα σωματείο σαν τον Παναθηναϊκό πίσω .....
3 εφημερίδες που τις διαβάζουν 3000 άτομα .... αλλά τα πρωτοσελιδα τους τα βλέπουν εκατομμύρια ... απλα προκαλούν καταστρέφοντας την ομάδα σας ....δημιουργόντας σύγχιση στο dna της ομάδας σας
Αυτά .... κουράστηκα και φανταζομαι κούρασα ....