Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καταρχήν οι γαύροι να σταματήσουν την ευρώπη γιατί μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς. Ποιός θα ξεχάσει την 7άρα. Ο Ελευθερόπουλος έτρωγε βροχή τα γκόλ!

Όσο για την ομάδα μου, πολύ φοβάμαι πως έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις κ ίσως η ήττα από τον ολυμπιακό δεν ήταν τυχαία. Και τί εννοώ. [size=15pt]Δε μπορεί ο Σαλπιγκόλ να χάνει τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη.[/size] Το ίδιο ο Ιβανσιντσ. Για το πέναλτι που το έστειλε ο άλλος στο πάνω στον τερματοφύλακα? Και μετά βλέπεις στην επόμενη αγωνιστική τον Σαλπιγκόλ να βάζει ένα τρομερό γκόλ και αναρωτιέσαι τί στο καλό είχε πάθει την Τετάρτη που μας πέρασε.

Δε συζητώ ότι κώλος του Ολυμπιακού έχει γίνει σαν πηγάδι. Όπως γράφανε σωστά οι εφημερίδες, μόνο το αεροπλάνο που μετέφερε την Βέντερ δεν έπεσε χαχαχαχα Μήπως έχετε κάποιον στην ομάδα και κάνει βουντού?
α δηλαδη με αυτη τη λογικη οταν ο σαλπιγγιδης βγαινει τετατετ να σταματαει ο αγωνας και να μετραει σαν γκολ αφου εχει βαλει πιο δυσκολα μωρε.
βρε τι λετε πατε καλα?
τι εννοεις δε μπορει?
ηταν συνενοημενοι ε?
λενε ας φαμε το τετραμπαλο για να βγει ο βγενοπουλος θεος και να μας κανει ομαδα και μετα θα δειτε δεν θα χανουμε τιποτα

Range

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πως κανετε ετσι ρε παιδια πλακα κανουμε / η ομαδα μου με κανει μαγγα και την εχω εξουσιοδοτησει να της παιρνετε πιπες, σιγα μην παω εγω :rockon:

...προσεξε μην σου κοπει το γελακι μετα την Πεμπτη......ευτυχως βεβαια που αρκετοι Ολυμπιακοι δεν εχουν το IQ κρετινου που σε διακρινει αν κρινουμε απο τα  βλακωδη μηνυματα που στελνεις.....πολλοι γαβροι θα ηθελαν την ενεργη αναμειξη του Βγενοπουλου με τα διοικητικα του ΠΑΟ γιατι
εαν αποδεικνυοταν οτι εχει την τρελλα του Παυλαρα , ο Κοκκαλης(ισως μαζι με Αγγελοπουλαιους) θα επενδυε περισσοτερο στον ΟΣΦΠ για να ακολουθησει.....αλλα που να σου περασει απο το μυαλο αυτη η σκεψη , ετσι κρετινε ?

Υ.Γ.τα βαρδηνογιαννικα MEGA , STAR δεν εκαναν κουβεντα για Βγενοπουλο...νομιζουν οτι το εμπαργο στην πληροφορηση θα εχει αποτελεσμα ? ...οι εξελιξεις εχουν  ηδη δρομολογηθει....

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Είναι λίγο λυπηρό να κάνουμε σαν τρελοί για συλλαλητήρια της ομάδας μας και να μην βγαίνουμε στους δρόμους για σοβαρότερα προβλήματα που μας ταλανίζουν καθημερινά.Ο ορισμός του αποπροσανατολισμού δλδ.

..δεν σημαίνει πάντως οτι είναι και λάθος.Το δικαιολογώ και μάλιστα μπορεί να είμαι και εκεί.Δε νομίζω οτι με το να είσαι κοντά στην ομάδα σου σε κάνει ανδράποδο κάποιων επιχειρηματιών.Είναι ο μόνος τρόπος να δηλώσουμε οτι ο ΠΑΟ για μας δεν είναι μετοχές...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
α δηλαδη με αυτη τη λογικη οταν ο σαλπιγγιδης βγαινει τετατετ να σταματαει ο αγωνας και να μετραει σαν γκολ αφου εχει βαλει πιο δυσκολα μωρε.
βρε τι λετε πατε καλα?
τι εννοεις δε μπορει?
ηταν συνενοημενοι ε?
λενε ας φαμε το τετραμπαλο για να βγει ο βγενοπουλος θεος και να μας κανει ομαδα και μετα θα δειτε δεν θα χανουμε τιποτα
Φίλε κι εσυ αν είχες πάθει όσα έχουν πάθει οι Βάζελοι τα τελευταία χρόνια ... με αποκορύφωμα τα Τεταρτιάτικα .....θα έγραφες τις μαλακίες του αιώνα ....ασε τα παληκάρια να  εκτονωθούν ....
Μπενόπουλος & Βγενόπουλος και στην μέση Γιαννακόπουλος .... η πουτάνα του Κόκκαλη (1992-1997)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε κι εσυ αν είχες πάθει όσα έχουν πάθει οι Βάζελοι τα τελευταία χρόνια ... με αποκορύφωμα τα Τεταρτιάτικα .....θα έγραφες τις μαλακίες του αιώνα ....ασε τα παληκάρια να  εκτονωθούν ....
Μπενόπουλος & Βγενόπουλος και στην μέση Γιαννακόπουλος .... η πουτάνα του Κόκκαλη (1992-1997)
και μετά το 1997?....ποιός έιναι η πουτάνα?..ασθενής μνήμη...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δε συζητώ ότι κώλος του Ολυμπιακού έχει γίνει σαν πηγάδι.
Άλλης ομάδας έχει γίνει ο κώλος σαν...πηγάδι.....απο μία ξεγυρισμένη τεσσάρα....εκεί να δείς κωλοφαρδία αυτή η ομάδα.....για 8 ήταν.....ξέχασα....ΠΑΟ την λένε......

Επισκέπτης
ρε μαστορα,ποσα θες να μας τρελλανεις???1-4,3-0,4-0 σου θυμιζουν αυτες οι ψωλιες τιποτε η να σου βαλω τις φωτο να καυλωσει λιγο η τρυπουλα σου παλι???αντε τραβα πιασε θεση στο συνταγμα & δωσε & το τηλ της μαρινας γιατι μαλλον εχεις ξεκουτιανει τελειως & δεν το χρειαζεσαι πλεον..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Φίλε Ο Κόκκαλης απέδειξε στον Γιαννακόπουλο ότι τον έχει για πουτάνα στην ίσια κόντρα τον έσκισε και μάλιστα πολυ άσχημα ....αντίθετα ο κοντορεβυθούλης έγινε μάγκας όταν ουδεις ασχολείται
Σαν να την λέω εγω σε ένα Παναθηναϊκό στο Πόλο .... τι να του πω? αφου δεν ασχολείται ....
Το Κακό είναι ότι και τον Ρίγκο που δεν μίλαγε προκλητικά .... μια κουβέντα τον έφαγε ... Το κλειδωμα του πρωταθλήματος στην Παιανία ...

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Η απίστευτη κινητοποίηση των απλών φιλάθλων της ομάδας μας από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμα και από τις ΗΠΑ ( !!! ) η οποία μετέτρεψε μια απλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αναζήτησης ελπίδας σε συλλαλητήριο αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για το ποιός ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ είναι ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Ήταν επόμενο να αναβληθεί η συνέντευξη τύπου, δεδομένου ΟΤΙ κανείς δε μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για δημόσια συγκέντρωση στο Σύνταγμα και μάλιστα για συγκέντρωση οργανωμένη ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ...

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι αντιληπτό ακόμα και με την απλούστερη λογική.

Το μηνυμα ομως του πληγωμενου,οργισμενου αλλα ποτε ξενερωμενου πρασινου κοσμου το πηραν ολοι.Και το μηνυμα αυτο ειναι βεβαιο οτι θα ωφελησει εναν και μονο εναν.Τον παναθηναικο μας!!!

Συνεχιζουμε να παλευουμε για τον παναθηναικο των ονειρων μας

Επισκέπτης
Η απίστευτη κινητοποίηση των απλών φιλάθλων της ομάδας μας από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, [size=15pt]ακόμα και από τις ΗΠΑ [/size] ( !!! ) η οποία μετέτρεψε μια απλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αναζήτησης ελπίδας σε συλλαλητήριο αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για το ποιός ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ είναι ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Ήταν επόμενο να αναβληθεί η συνέντευξη τύπου, δεδομένου ΟΤΙ κανείς δε μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για δημόσια συγκέντρωση στο Σύνταγμα και μάλιστα για συγκέντρωση οργανωμένη ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ...

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι αντιληπτό ακόμα και με την απλούστερη λογική.

Το μηνυμα ομως του πληγωμενου,οργισμενου αλλα ποτε ξενερωμενου πρασινου κοσμου το πηραν ολοι.Και το μηνυμα αυτο ειναι βεβαιο οτι θα ωφελησει εναν και μονο εναν.Τον παναθηναικο μας!!!

Συνεχιζουμε να παλευουμε για τον παναθηναικο των ονειρων μας
πες μας & τ' αλλο με τον τοτο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η αναβολή της συνέντευξης Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου για τον Παναθηναϊκό! Η απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον κ. Βγενόπουλο, ύστερα από διαβουλεύσεις με συνεργάτες του, και προκάλεσε αίσθηση γιατί οι φίλοι του ΠΑΟ περίμεναν ανυπόμονα τις εξαγγελίες του μεθαύριο.

αρχισε τις διπλοματιες. αφου ειναι καλος ρε. οταν θα σας τον κανει χειροτερο απο οτι ειναι τωρα
θα σας αρχισει τα διπλοματικα και θα σας τρελανει μαγγες
αφηστε το σοφερ. τουλαχιστον με τουτον πατε και καμοια ευρωπη

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ρε μάγκες .... τι θα γινει με τον τίτλο αυτού του θρεντ ?
Τι πάει να πει ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται ?
Και ποιος τους είπε ότι είμαι διαθέσιμος κάθε μέρα ?
Την περασμένη Τετάρτη δεν ικανοποιήθηκε? ....κάθε μέρα θα πηδάμε τον ίδιο πελάτη ?
Λοιπόν με χρειάζεται δεν με χρειάζεται εμένα στα @@ μου .... Με το κωλαράκι του θα ασχοληθώ σε κανα χρόνο πάλι .... να έχει σφίξει και λίγο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Την περασμένη Τετάρτη δεν ικανοποιήθηκε? ....κάθε μέρα θα πηδάμε τον ίδιο πελάτη ?
Λοιπόν με χρειάζεται δεν με χρειάζεται εμένα στα @@ μου .... Με το κωλαράκι του θα ασχοληθώ σε κανα χρόνο πάλι .... να έχει σφίξει και λίγο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και το τραγουδι του θρεντ
σου χρειαζετε[size=12pt](παο)[/size] σου χρειαζετε[size=12pt](παο)[/size]
σου χρειαζετε ενας αντρας[size=12pt](οσφπ)[/size] που να μοιαζετε
να πονας[size=12pt](4-0)[/size] και αυτος γιασενα να μην νοιαζετε

Επισκέπτης
ρε πουστηηηηηηηηηηηηηηηη ζωγραφεεεεεεεεεεε..τι εγραψες παλι???ρεεεεεεεεεεεε μου επεσε το τσαι πανω στο πληκτρολογιο απο τα γελια..αει στα διαλα επιτελους.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom