Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Eγω παντως θα παω στο Συνταγμα / θα με αναγνωρισετε γιατι θα φοραω στριγκο βαθυ σαν κι αυτο

να πάτε Κε υπουργέ..να πάτε...το πως θα φύγετε δεν ξέρω....όρθιος..ξαπλωτός....ειδικά άμα πείτε τι πιστεύετε... :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τραβα ρε στο θρεντ του γαυρου να σκουπισεις τα δακρυα του φεθρυ που μας τα εχει κανει τσουρεκια με την παρτη σου..ποσο γλυκοψωλης εισαι τελικα & δεν μπορουν να σε ξεχασουν??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να πάτε Κε υπουργέ..να πάτε...το πως θα φύγετε δεν ξέρω....όρθιος..ξαπλωτός....ειδικά άμα πείτε τι πιστεύετε... :2funny:

Συνήθως οι Υπουργοί...ξαπλωτοί είναι!!!!!

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαστε μαζι σας? εμας μας νοια;ζει το ματς με την τσελσυ για τους 16, εσας σας εχουμε για πλακα να κανουμε χαβαλε γιατι καλως η κακως η δευτερη μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα μαζευει τις τεσσαρες μας. / το μεγαλειο του παναθηναικου? :2funny: :2funny: :helpplea: :helpplea:
το μεγαλειο του παναθηναικου μεγαλε ειναι πως περναγαμε  στους 16 απο την 5η αγωνιστικη και κατεβαιναμε αδιαφοροι τη 6η αγωνιστικη με τη μαγιορκα και σεις περασατε στους 16 και φωταγωγησατε τον πειραια και βγηκατε στους δρομους και μιλατε για τελικο τσ.λιγκ!!!το μεγαλειο μεγαλε ειναι που πηγαμε στους 4 και στο πρωτο παιχνιδι (με αγιαξ εκτος) καναμε 2πλο.ΣΤΟΥΣ 4 ΚΑΝΑΜΕ 2ΠΛΟ κι εσυ εκανες διπλο μετα απο 10-11 χρονια συνεχομενης παρουσιας και εκανες σα να ανακαλυψες την αμερικη.τε πα στους 4 δεν πηγες και δε θα πας ποτε κι εχω παει μια φορα τελικο και  2 φορες στους 4.οσο για τα μεταξυ μας σου χω ριξει κι εγω κατι 4αρες ξεγυρισμενες αλλα δεν καθομαι εκει.αντε να στην ειπα τοτε για καμια βδομαδα.εσεις μετα απο 50 χρονια ακομα για το 1-4 θα λετε.γι'αυτο σου λεω στη σκια μας ζειτε παρτε το χαμπαρι

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ο παναθηναικος χρειαζεται εμας τους παντοτινους εραστες του! γι αυτο θα ειμαι εκει να μου περνετε πιπες ενας ενας! :dancing:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
το μεγαλειο του παναθηναικου μεγαλε ειναι πως περναγαμε  στους 16 απο την 5η αγωνιστικη και κατεβαιναμε αδιαφοροι τη 6η αγωνιστικη με τη μαγιορκα και σεις περασατε στους 16 και φωταγωγησατε τον πειραια και βγηκατε στους δρομους και μιλατε για τελικο τσ.λιγκ!!!το μεγαλειο μεγαλε ειναι που πηγαμε στους 4 και στο πρωτο παιχνιδι (με αγιαξ εκτος) καναμε 2πλο.ΣΤΟΥΣ 4 ΚΑΝΑΜΕ 2ΠΛΟ κι εσυ εκανες διπλο μετα απο 10-11 χρονια συνεχομενης παρουσιας και εκανες σα να ανακαλυψες την αμερικη.τε πα στους 4 δεν πηγες και δε θα πας ποτε κι εχω παει μια φορα τελικο και  2 φορες στους 4.οσο για τα μεταξυ μας σου χω ριξει κι εγω κατι 4αρες ξεγυρισμενες αλλα δεν καθομαι εκει.αντε να στην ειπα τοτε για καμια βδομαδα.εσεις μετα απο 50 χρονια ακομα για το 1-4 θα λετε.γι'αυτο σου λεω στη σκια μας ζειτε παρτε το χαμπαρι

αδιαφοροι με την τελειωμενη μαγιορκα γιατι μια ζωη ειχατε κωλοφαρδες κληρωσεις / νικησατε τον αγιαξ που σας επαιζε μονοτερμα σε ολο τον αγωνα και οταν εβαλε γκολ ο βαζεχα δεν το πιστευε πως εγινε και ξεχασε να το πανυγηρισει-μετα σας γαμησανε στο οακα και τις σηκ=μαιουλες που φερατε τις βαλατε στον κωλο σας μετα το ματς / οι δικες μου 4αρες ειναι προσφατες και πονανε πιο πολυ τα προσφατα γαμησια γιατι ο κωλαρακος ειναι ακομη ανοιχτος / τωρα ποιος ζει στην σκια του αλλου τα νουμερα το δειχνουν..κατσε μια μερα και μετρα ποσα κυπελλα σας ριχνουμε και μετα ελα να παρεις πιπες απο την σκια μου

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αδιαφοροι με την τελειωμενη μαγιορκα γιατι μια ζωη ειχατε κωλοφαρδες κληρωσεις / νικησατε τον αγιαξ που σας επαιζε μονοτερμα σε ολο τον αγωνα και οταν εβαλε γκολ ο βαζεχα δεν το πιστευε πως εγινε και ξεχασε να το πανυγηρισει-μετα σας γαμησανε στο οακα και τις σηκ=μαιουλες που φερατε τις βαλατε στον κωλο σας μετα το ματς / οι δικες μου 4αρες ειναι προσφατες και πονανε πιο πολυ τα προσφατα γαμησια γιατι ο κωλαρακος ειναι ακομη ανοιχτος / τωρα ποιος ζει στην σκια του αλλου τα νουμερα το δειχνουν..κατσε μια μερα και μετρα ποσα κυπελλα σας ριχνουμε και μετα ελα να παρεις πιπες απο την σκια μου

....πηγαινε να τσιμπουκωσεις ρε καραγκιοζη  τον αρχιπρακτορα και μετα ελα να γραψεις σε αυτο το thread.....τσακισου να χειροκροτησεις ρε ανθρωπαριο τον Λουβαρη των pampers.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο παναθηναικος χρειαζεται εμας τους παντοτινους εραστες του! γι αυτο θα ειμαι εκει να μου περνετε πιπες ενας ενας! :dancing:
άμα τάχεις τόσο βαριά ρε μεγάλε πήγαινε και πες τους τι είσαι...γιατί πίσω απο το πληκτρολόγιο όλοι μάγκες είμαστε...'αντε ντε αμα σου βαστάει..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
άμα τάχεις τόσο βαριά ρε μεγάλε πήγαινε και πες τους τι είσαι...γιατί πίσω απο το πληκτρολόγιο όλοι μάγκες είμαστε...'αντε ντε αμα σου βαστάει..

πως κανετε ετσι ρε παιδια πλακα κανουμε / η ομαδα μου με κανει μαγγα και την εχω εξουσιοδοτησει να της παιρνετε πιπες, σιγα μην παω εγω :rockon:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
αν δεν φυγουν ολοι οι αυλικοι γυρω απο τον τζιγγερ δεν θα παει πουθενα ο παναθηναικος.επιτελους αν δεν μπορει να δωσει φραγκα και παιρνει ολους τους ξοφλημενους πχ ενακαριρε, ντοι.δημουτσο.και εχει ξοφλημενους παικτες πχ ο γαυρος παπαδοπουλος,ο βυντρα,ο μαντζιος,ο σεριτς.να δωσει την ομαδα σε 1 ανθρωπο που σκοπευει να την φερει ξανα στην κορυφη,και να κανει και μεγαλες μεταγραφες.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

φιλε ο DIKY γαμαει και δερνει / αστο μην το ψαχνεις / απλα ξερεις τι γινεται και θα στο πω κρυφα μην μας ακουσει : καμια φορα γαμαει με τον κωλο ......

Γιώργος1986

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα τώρα είναι την Πέμπτη όλοι στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για να δείξουμε τι πραγματικά θέλουμε ως οπαδοί του Παναθηναϊκού αλλιώς το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό στα χέρια του Βαρδινογιάννη να τον φτάσει πιο χαμηλά και ο πάτος τελειωμό δεν θα έχει. Άντε να κάνουμε κάτι κι εμείς επιτέλους.

Επισκέπτης
Το θέμα τώρα είναι την Πέμπτη όλοι στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για να δείξουμε τι πραγματικά θέλουμε ως οπαδοί του Παναθηναϊκού αλλιώς το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό στα χέρια του Βαρδινογιάννη να τον φτάσει πιο χαμηλά [size=30pt]και ο πάτος τελειωμό δεν θα έχει[/size]. Άντε να κάνουμε κάτι κι εμείς επιτέλους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μου αρέσει τώρα που οι βάζελοι βλέπουν σαν μεσσία τον Βγενόπουλο…

Ο οποίος βγήκε και είπε για τον Πέτρο ότι πουλάει τσάμπα μαγκιά με τα λεφτά του μπαμπά του.
Ποιός ? Ο Βγενόπουλος που πουλάει μαγκιά με τα ξένα λεφτά του Μπαλαουί…

Άσχετα πάντως με την έκβαση της υπόθεσης της ιδιοκτησίας, η πούτσα που περιμένει τον Βγενόπουλο είναι γνωστή στην πιάτσα. Οι εμίρηδες που του δώσανε τον παρά δεν είναι μαλάκες ούτε φιλανθρωπικό σωματείο. Του δώσανε 10 και περιμένουν από αυτόν να τους επιστρέψει 20. Όταν θα περάσουν 2-3 χρονάκια και από τις επενδύσεις που έκανε αρχίζει να παίρνει τα αρχίδια του καράμπελα, τότε η πορεία του είναι προδιαγεγραμμένη. Σούτ στον Βγενόπουλο και την θέση του παίρνει άλλος ο οποίος αρχίζει να ξεπουλάει άρον άρον τις εταιρίες που αγόρασε για να σωθούν όσα λεφτά έχουν απομείνει...

Τώρα αν μέσα σε αυτούς θα είναι και ο Παναθηναϊκός θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε. Σίγουρα πάντως ο πάτος τελειωμό δεν θα έχει !

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ο βγενοπουλος για παο δεν ασχολειται να τον παρει..ενα κομματι θελει η το μανατζμεντ..και φυσικα χωρις τους αραβες αποπισω...μονος του κανει αυτη τη κινηση..και μη ξεχναμε οτι η νετμεντ εχει κανει τρελλη  προταση 45 εκ ευρω να παρει την σουπερ λιγκ πακετο και η MIG εχει κανει προταση να παρει τη μητρικη νετμεντ 600 εκ ευρω...καπως συνδεονται αυτα ε?και φυσικα οι βαρδινογιαννηδες δεν υπαρχει περιπτωση να κατσουν να συζητησουν οτιδηποτε...και λογικο ειναι...νομιζω οτι πεφτει δουλεμα γενικως και οτι η ανακοινωση ανεβηκε μετα την τεσσαρα  δεν ηταν τυχαιο..

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Καταρχήν οι γαύροι να σταματήσουν την ευρώπη γιατί μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς. Ποιός θα ξεχάσει την 7άρα. Ο Ελευθερόπουλος έτρωγε βροχή τα γκόλ!

Όσο για την ομάδα μου, πολύ φοβάμαι πως έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις κ ίσως η ήττα από τον ολυμπιακό δεν ήταν τυχαία. Και τί εννοώ. Δε μπορεί ο Σαλπιγκόλ να χάνει τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη. Το ίδιο ο Ιβανσιντσ. Για το πέναλτι που το έστειλε ο άλλος στο πάνω στον τερματοφύλακα? Και μετά βλέπεις στην επόμενη αγωνιστική τον Σαλπιγκόλ να βάζει ένα τρομερό γκόλ και αναρωτιέσαι τί στο καλό είχε πάθει την Τετάρτη που μας πέρασε.

Δε συζητώ ότι κώλος του Ολυμπιακού έχει γίνει σαν πηγάδι. Όπως γράφανε σωστά οι εφημερίδες, μόνο το αεροπλάνο που μετέφερε την Βέντερ δεν έπεσε χαχαχαχα Μήπως έχετε κάποιον στην ομάδα και κάνει βουντού?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
με τετοια μυαλα... αν παει ο παπαδοπουλος σε ολυμπιακο κ πιασει θα βριζουν παλι τζιγγερ και ουτε σε 10 χρονια τιτλος....κ σιγα μην χανουν οι παιχτες τα γκολ γιατι υπαρχει σχεδιο..ουτε ο γεωργιου σε εντεκαχρονα δεν τα λεει αυτα...ελεος

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχήν οι γαύροι να σταματήσουν την ευρώπη γιατί μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς. Ποιός θα ξεχάσει την 7άρα. Ο Ελευθερόπουλος έτρωγε βροχή τα γκόλ!

Όσο για την ομάδα μου, πολύ φοβάμαι πως έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις κ ίσως η ήττα από τον ολυμπιακό δεν ήταν τυχαία. Και τί εννοώ. Δε μπορεί ο Σαλπιγκόλ να χάνει τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη. Το ίδιο ο Ιβανσιντσ. Για το πέναλτι που το έστειλε ο άλλος στο πάνω στον τερματοφύλακα? Και μετά βλέπεις στην επόμενη αγωνιστική τον Σαλπιγκόλ να βάζει ένα τρομερό γκόλ και αναρωτιέσαι τί στο καλό είχε πάθει την Τετάρτη που μας πέρασε.

Δε συζητώ ότι κώλος του Ολυμπιακού έχει γίνει σαν πηγάδι. Όπως γράφανε σωστά οι εφημερίδες, μόνο το αεροπλάνο που μετέφερε την Βέντερ δεν έπεσε χαχαχαχα Μήπως έχετε κάποιον στην ομάδα και κάνει βουντού?
Eσυ αυτα να πιστευεις και ερχονται καινουργιες τεσσαρες!!!!
καλα μυαλα!!!! και διαβαζε derby !!!!
δεν φταιει οτι δεν εχετε ομαδα , οχι ρε !!!!
η ατυχια φταιει!!!!!
ε ρε γλεντια!!!!

Επισκέπτης
με τετοια μυαλα... αν παει ο παπαδοπουλος σε ολυμπιακο κ πιασει θα βριζουν παλι τζιγγερ και ουτε σε 10 χρονια τιτλος....κ σιγα μην χανουν οι παιχτες τα γκολ γιατι υπαρχει σχεδιο..ουτε ο γεωργιου σε εντεκαχρονα δεν τα λεει αυτα...ελεος
τι ελεος ρε φιλε..αστους να αυτοξεφτιλιζονται..εχουμε πεσει κατω απο τα γελια με αυτα που γραφουν..μην μας την χαλας σε παρακαλω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom