Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θεέ μου..γιατί οι γαύροι είναι τόσο...γαύροι.....και έχουν και επιλεκτική μνήμη...και ξεχνούν τις παραγραφές χρεών για να μην πέσουν βου εθνική...και ανοίγουν και το τριανταφυλλένιο στοματάκι τους και νομίζουν ότι λένε κάτι.....χαζά παιδιά χαρά γεμάτα.... :uglystupid:...κουπεπε κουπεπε.... :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
θεέ μου..γιατί οι γαύροι είναι τόσο...γαύροι.....και έχουν και επιλεκτική μνήμη...και ξεχνούν τις παραγραφές χρεών για να μην πέσουν βου εθνική...και ανοίγουν και το τριανταφυλλένιο στοματάκι τους και νομίζουν ότι λένε κάτι.....χαζά παιδιά χαρά γεμάτα.... :uglystupid:...κουπεπε κουπεπε.... :2funny:
Άστα αυτά...πές για τις....αιμοραϊδες........ :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τραβα στο πιτσουνι σιτυ να κλαψεις & αν δεν καθεσαι καλα θα σου στειλω κανα αιγαλεωτη να σε ισιωσει..

Υ.Γ εσυ talos43 θα πας στην πορεια??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θα δειξει ρε φιλε το αμεσο μελλον.εμεις εχουμε τα δικα μας (οπαδικα-διοικητικα)εσεις δεν μπορω να καταλβω τι ζορι τραβατε με μας.αν εμεις σας καναμε 4 γκολ και ειχαμε περασει και στους 16 της ευρωπης(συνηθες φαινομενο)ουτε που θα καθομασταν να ασχοληθουμε με σας.θα μου πεις μερικα λεπτα μετα τη ληξη του 4-0 ο πετρακης (γιος του πρακτωρα) βγηκε και μιλησε για την ιστορια του παναθηναικου.αυτο δειχνει πως οτι κι αν κανετε ζειτε στη σκια μας.ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, μόνο που από αυτή την ιδέα ταίζεται μόνο η οικογένεια του ιδιοκτήτη της και όσοι παίκτες παίζουνε και όχι η δική σου αδερφε. Καλές είναι οι ιδέες αν δεν σου απανθρακώνουν το κεφάλι. Κι εγώ είμαι Ολυμπιακός αλλά δεν θα πάω να πνιγώ άμα χάσει ρε φίλαράκο. Η ομάδα όπως και όλες οι ιδέες επηζούν, εμείς μόνο χαλάμε τη ζαχαρένια μας. Και μετά λέμε γιατί πεθαίνει κόσμος σταγήπεδα...
Στο λέω και πάλι ιδέα ναι, όχι όλη μας η ζωη...ακούς εκεί συλαλλητήριο....εδώ δεν έχει ο κόσμος να ΄φαει...εμείς θα κρατάμε τα μπόσικα του Τζίγγερ, του Κοκκαλη και του Ντέμη...λες και αυτούς τους ένοιαξε πώς έβγαλα εγώ το πενηντάρικο να πάω να δω τον Ολυμπιακό. στα χαμηλά τους ολονώνε..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
χαιρομαι που σε ενα site για μπουρδελα γινεται η προσπαθεια μαζωξης παναθηναικων για ενα καλυτερο αυριο :2funny: :2funny: :2funny: ρε τεσσαρες που θελετε για να στρωσετε! :-*

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Βρε χαζό, αφού σε δουλεύουνε εδώ, γιατί μπαίνεις;
Μπουχαχαχαχαχα........με δουλεύουνε....χαχαχαχαχα...να είσαι καλά....αφού 2 είσαστε ρε συ...οι άλλοι είναι όλοι γαύροι.....

και να δωσει το τηλ της μαρινας επιτελους.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Άστα αυτά...πές για τις....αιμοραϊδες........ :2funny: :2funny: :2funny:
απάντησα καλέ μου....διάβασε...φιλάκια..
τραβα στο πιτσουνι σιτυ να κλαψεις & αν δεν καθεσαι καλα θα σου στειλω κανα αιγαλεωτη να σε ισιωσει..

Υ.Γ εσυ talos43 θα πας στην πορεια??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άσε...μόνο αιγαλεώτες δεν φοβάμαι...έχουμε παίξει ξύλο με αυτούς....άφθονο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μπουχαχαχαχαχα........με δουλεύουνε....χαχαχαχαχα...να είσαι καλά....αφού 2 είσαστε ρε συ...οι άλλοι είναι όλοι γαύροι.....

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ναι βρε..είμαστε δύο και κάνουμε για πενήντα..εσείς που είστε πενήντα και δεν κάνετε για κανένα τι να πείτε.....μαρινόπληκτε..

Επισκέπτης
θα δειξει ρε φιλε το αμεσο μελλον.εμεις εχουμε τα δικα μας (οπαδικα-διοικητικα)εσεις δεν μπορω να καταλβω τι ζορι τραβατε με μας.αν εμεις σας καναμε 4 γκολ και ειχαμε περασει και στους 16 της ευρωπης(συνηθες φαινομενο)ουτε που θα καθομασταν να ασχοληθουμε με σας.θα μου πεις μερικα λεπτα μετα τη ληξη του 4-0 ο πετρακης (γιος του πρακτωρα) βγηκε και μιλησε για την ιστορια του παναθηναικου.αυτο δειχνει πως οτι κι αν κανετε ζειτε στη σκια μας.ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ
τι ζορι να εχουμε ρε φιλε???εγω ευχομαι να τα χιλιασετε γιατι μου εχετε χαρισει απειρες ευχαριστες στιγμες στην ζωη μου..προσωπικα σας εχω ανακυρηξει επισημους διασκεδαστες μου..τυφλα να εχει ο λαζοπουλος,ο χαρυ κλυν,ο βεγγος,ο χατζηχρηστος κλπ..παναθα ρε..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ουτε που θα καθομασταν να ασχοληθουμε με σαςΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ
και ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαστε μαζι σας? εμας μας νοια;ζει το ματς με την τσελσυ για τους 16, εσας σας εχουμε για πλακα να κανουμε χαβαλε γιατι καλως η κακως η δευτερη μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα μαζευει τις τεσσαρες μας. / το μεγαλειο του παναθηναικου? :2funny: :2funny: :helpplea: :helpplea:

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ναι, μόνο που από αυτή την ιδέα ταίζεται μόνο η οικογένεια του ιδιοκτήτη της και όσοι παίκτες παίζουνε και όχι η δική σου αδερφε. Καλές είναι οι ιδέες αν δεν σου απανθρακώνουν το κεφάλι. Κι εγώ είμαι Ολυμπιακός αλλά δεν θα πάω να πνιγώ άμα χάσει ρε φίλαράκο. Η ομάδα όπως και όλες οι ιδέες επηζούν, εμείς μόνο χαλάμε τη ζαχαρένια μας. Και μετά λέμε γιατί πεθαίνει κόσμος σταγήπεδα...
Στο λέω και πάλι ιδέα ναι, όχι όλη μας η ζωη...ακούς εκεί συλαλλητήριο....εδώ δεν έχει ο κόσμος να ΄φαει...εμείς θα κρατάμε τα μπόσικα του Τζίγγερ, του Κοκκαλη και του Ντέμη...λες και αυτούς τους ένοιαξε πώς έβγαλα εγώ το πενηντάρικο να πάω να δω τον Ολυμπιακό. στα χαμηλά τους ολονώνε..
οπως τη βλεπει ο καθενας αδερφε.σεβαστη η αποψη σου αλλα διαφωνω.εγω μεγαλωσα μεσα στα γηπεδα με τον παναθηναικο στην καρδια και δεν σκεφτομαι καννενα χρηματικο αντιτιμο μπροστα στην ιδεα που με εκπροσωπει.δεν με ενδιαφερει αν κονομαει ο Α η ο Β ας ειμουν κι εγω επιχειρηματιας να κονομαγα.δεν γινετε να κονομαμε ολοι φιλε.εμενα με ενδιαφερει η ομαδα μου να πηγαινει καλα και ο τζιγγερ ειναι εμποδιο σε αυτο.τε πα οπως την βλεπει ο καθενας

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Eγω παντως θα παω στο Συνταγμα / θα με αναγνωρισετε γιατι θα φοραω στριγκο βαθυ σαν κι αυτο

Επισκέπτης
Eγω παντως θα παω στο Συνταγμα / θα με αναγνωρισετε γιατι θα φοραω στριγκο βαθυ σαν κι αυτο

τραβα ρε στο θρεντ του γαυρου να σκουπισεις τα δακρυα του φεθρυ που μας τα εχει κανει τσουρεκια με την παρτη σου..ποσο γλυκοψωλης εισαι τελικα & δεν μπορουν να σε ξεχασουν??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom