Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Συ ειπας - συ ξειπας

Ανακαλεσε DIKY / θα με βγαλουν και πουτανα στη Συγγρου ....

τιμη σου να σε βγαλουν πουτανα στην συγγρου και διπλα στην χαρα μαλιστα αλλα που να δεις εσυ τετοιες δοξες :grin:.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Παλικαράκι
Μικρό ορθογραφικό λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη, έκδοση 1995, σελίδα 685
Άλλη απορία;

ανοιξε και λεξικο ο μαλακας να δει πως γραφεται το παλληκαρι. το θεμα δεν ειναι πως γραφεται αλλα να εισαι κιολας..αλλα εσυ παπια γεννηθηκες και παπια στο φουρνο με πατατες θα πεθανεις και θα σε κλαινε οι ρεγγες που θα σε συνοδευουν..αληθεια παπια με ρεγγα παει?για να ακουσω αποψεις..

Επισκέπτης
Μόνο στην ορθογραφία;  :)
γενικά εγώ είμαι της θέσεις ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε σε θρεντ άλλων ομάδων και να προκαλούμε γιατί δεν μας αρέσει κάτι που λένε το οποίο είναι αντίθετο προς την ομάδα μας.
μερικοί εδώ μέσα το έχουν δει πασάδες και για αυτούς ισχύει αυτό που είπε ο Μωάμεθ ότι κάθε προφήτης μετά από εμένα είναι γάιδαρος.
δεν μπορεί μερικοί οπαδοί μιας ομάδας να θέλουν να επιβάλουν την δική τους άποψη, αν δεν συμφωνούν σε κάτι που σχολιάζεται σε ένα αντίπαλο ομαδικά θρέντ καλύτερα την άποψη τους να την συζητάνε στο δικό τους θρέντ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
DIKY εχει και Μικρο ορθογραφικο λεξικο Φυτρακης ο παπιος / τι να κλασει μπροστα μου με Μπαμπινιωτη 2032 σελιδες ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είδες που έχεις κάνει λάθος???Και πήγα μόνο 3 σελίδες πίσω....αν πάω και πάρα πολύ πίσω θα έβλεπες...αλλά βαριέμαι να το κάνω τώρα.....και δεν το κάνω για να το παίξω καλός...απλά αυτό πιστεύω....

Πολύ απλά, θα περίμενα απο κάποιον έντιμο άνθρωπο να επιμείνει περισσότερο όταν κάποιος επιμένει και έχει δίκιο γι' αυτό που επιμένει. Και όχι να εναρμονίζεται με τη γενική γαβροφροσύνη, βαζελοφροσύνη κλπ.
Εν πάση περιπτώσει, το ζήτημα με σένα ποδολάγνε, όπως και με τον alexandros32 θεωρείται πια λήξαν απο μένα. (Για τους υπόλοιπους όμως πυροβολημένους που λες, νίπτω τας χείρας μου).
Φίλοι.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάγκες...ηρεμία...ξεφεύγετε.......ο άνθρωπος τουλάχιστον δεν έχει βρίσει κανέναν.....μην τα ισοπεδώνεται όλα....άλλο η πλάκα και ο χαβαλές και άλλο οι προσωπικές αντιπαραθέσεις......

Πολύ απλά, θα περίμενα απο κάποιον έντιμο άνθρωπο να επιμείνει περισσότερο όταν κάποιος επιμένει και έχει δίκιο γι' αυτό που επιμένει. Και όχι να εναρμονίζεται με τη γενική γαβροφροσύνη, βαζελοφροσύνη κλπ.
Εν πάση περιπτώσει, το ζήτημα με σένα ποδολάγνε, όπως και με τον alexandros32 θεωρείται πια λήξαν απο μένα. (Για τους υπόλοιπους όμως πυροβολημένους που λες, νίπτω τας χείρας μου).
Φίλοι.
Ρε συ...την μία μου λές δεν είπα τίποτα..την άλλη ότι δεν επέμεινα...δεν μπορώ να το κάνω αυτό....όπως και ο καθένας...αν ήμουν mod θα το έκανα.....αλλά τώρα δεν μπορώ.....
ΥΓ--->Κερνάμε φαγητό...εγώ και ο Άλεξ..... :rockon: :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
γενικά εγώ είμαι της θέσεις ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε σε θρεντ άλλων ομάδων και να προκαλούμε γιατί δεν μας αρέσει κάτι που λένε το οποίο είναι αντίθετο προς την ομάδα μας.
μερικοί εδώ μέσα το έχουν δει πασάδες και για αυτούς ισχύει αυτό που είπε ο Μωάμεθ ότι κάθε προφήτης μετά από εμένα είναι γάιδαρος.
δεν μπορεί μερικοί οπαδοί μιας ομάδας να θέλουν να επιβάλουν την δική τους άποψη, αν δεν συμφωνούν σε κάτι που σχολιάζεται σε ένα αντίπαλο ομαδικά θρέντ καλύτερα την άποψη τους να την συζητάνε στο δικό τους θρέντ.
Δεν μπήκα στο θρεντ του γάβρου για να προκαλέσω. Αλλά για να διαμαρτυρηθώ για το ποστ "αγαπάμε τις μανούλες των βάζελων". Εσένα μπορεί να μη σε πείραξε τόσο, και το σέβομαι, εμένα όμως με πείραξε και ζητώ να το σεβαστείς. Έτσι απλά.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
σας καλω σε γευμα ολους αυριο!

ΦΕΘΡΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΥΛΙΚΑ
Υλικά (για 4 άτομα)
• 4 στήθη πάπιας των 250-300 γρ., με το δέρμα τους
• 125 ml ζωμός βοδινού
• 125 ml κόκκινο κρασί
• 1 κουτ. του γλυκού πελτές ντομάτας
• 1 κουτ. του γλυκού χυμός λεμονιού
• 15 γρ. βούτυρο
• αλάτι και πιπέρι
• 1 κουτ. της σούπας χοντροκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο για γαρνίρισμα

Για τη μαρινάδα
• 5 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
• 2 κουτ. της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
• 1 κουτ. της σούπας χοντροκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Φτιάχνετε τη μαρινάδα ως εξής: σε ένα μπολ αναμειγνύετε το σκόρδο, το ξίδι και το δεντρολίβανο. Χαράζετε σταυρωτά τα στήθη πάπιας, τα αλατοπιπερώνετε και στις δύο πλευρές και τα βάζετε σε ένα δίσκο με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω, τα καλύπτετε με τη μαρινάδα και τα αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
• Βάζετε τα στήθη πάπιας με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω σε ένα τηγάνι και μαγειρεύετε για 5-7 λεπτά. Τα γυρίζετε και μαγειρεύετε για 5 λεπτά ακόμα. Τα βγάζετε από το τηγάνι και τα διατηρείτε ζεστά.
• Αφαιρείτε το λίπος από το τηγάνι, ρίχνετε το ζωμό και το κρασί και μαγειρεύετε σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι να γλασάρει το μείγμα. Ρίχνετε τον πελτέ ντομάτας και το χυμό λεμονιού. Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και ανακατεύετε το βούτυρο μέχρι να λιώσει. Δοκιμάζετε για αλάτι και πιπέρι.
• Τοποθετείτε το κρέας σε ζεστά πιάτα, ρίχνετε γύρω του τη σάλτσα, γαρνίρετε με δεντρολίβανο και σερβίρετε αμέσως.

Για κρασί προτείνουμε: ΠΑΛΙΟΚΑΛΙΑΣ ΔΑΛΑΜΑΡΑ

Επισκέπτης
  όταν είναι στον ενικό γράφεται έτσι παλικάρι  στον πληθυντικό γράφετε παλληκάρια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μάγκες...ηρεμία...ξεφεύγετε.......ο άνθρωπος τουλάχιστον δεν έχει βρίσει κανέναν.....μην τα ισοπεδώνεται όλα....άλλο η πλάκα και ο χαβαλές και άλλο οι προσωπικές αντιπαραθέσεις......
Ρε συ...την μία μου λές δεν είπα τίποτα..την άλλη ότι δεν επέμεινα...δεν μπορώ να το κάνω αυτό....όπως και ο καθένας...αν ήμουν mod θα το έκανα.....αλλά τώρα δεν μπορώ.....
ΥΓ--->Κερνάμε φαγητό...εγώ και ο Άλεξ..... :rockon: :rockon: :rockon:
Εγώ θα κεράσω. Το δικαιούμαι μετά απο όλη αυτή τη βαβούρα!    :)

Επισκέπτης
Δεν μπήκα στο θρεντ του γάβρου για να προκαλέσω. Αλλά για να διαμαρτυρηθώ για το ποστ "αγαπάμε τις μανούλες των βάζελων". Εσένα μπορεί να μη σε πείραξε τόσο, και το σέβομαι, εμένα όμως με πείραξε και ζητώ να το σεβαστείς. Έτσι απλά.
αν  δεις κάτι υβριστικό που σε θίγει μπορείς να απευθυνθείς στους μοντ και αυτοί να κάνουν αυτό που πρέπει, δυστυχώς εδώ ανάμεσα στα χλωρά υπάρχουν και ξερά, σε καταλαβαίνω γιατί και εμένα πριν ένα μήνα μερικοί άνανδροι εδώ μου έστελναν μηνύματα ότι θα μου πηδήξουν ακόμα και την μάνα την μάνα μου που την έχασα όμως πριν 11 ημέρες αυτοί είναι μερικοί εδώ οι ΑΝΤΡΕΣ του πληκτρολογίου. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αν  δεις κάτι υβριστικό που σε θίγει μπορείς να απευθυνθείς στους μοντ και αυτοί να κάνουν αυτό που πρέπει, δυστυχώς εδώ ανάμεσα στα χλωρά υπάρχουν και ξερά, σε καταλαβαίνω γιατί και εμένα πριν ένα μήνα μερικοί άνανδροι εδώ μου έστελναν μηνύματα ότι θα μου πηδήξουν ακόμα και την μάνα την μάνα μου που την έχασα όμως πριν 11 ημέρες αυτοί είναι μερικοί εδώ οι ΑΝΤΡΕΣ του πληκτρολογίου. 
Αυτό ακριβώς λέω.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε Αρίωνα πάει αυτός. Τελείωσε.
Είτε τον διέγραψαν οι μοντ είτε μόνος του, τον ξανάδες πουθενά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom