Επισκέπτης
συμφωνώ μαζί σου στην ορθογραφία,Παλικαράκι
Μικρό ορθογραφικό λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη, έκδοση 1995, σελίδα 685
Άλλη απορία;
συμφωνώ μαζί σου στην ορθογραφία,Παλικαράκι
Άλλη απορία;
Μόνο στην ορθογραφία;συμφωνώ μαζί σου στην ορθογραφία,
Συ ειπας - συ ξειπας
Ανακαλεσε DIKY / θα με βγαλουν και πουτανα στη Συγγρου ....
συμφωνώ μαζί σου στην ορθογραφία,
Παλικαράκι
Άλλη απορία;
γενικά εγώ είμαι της θέσεις ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε σε θρεντ άλλων ομάδων και να προκαλούμε γιατί δεν μας αρέσει κάτι που λένε το οποίο είναι αντίθετο προς την ομάδα μας.Μόνο στην ορθογραφία;
Είδες που έχεις κάνει λάθος???Και πήγα μόνο 3 σελίδες πίσω....αν πάω και πάρα πολύ πίσω θα έβλεπες...αλλά βαριέμαι να το κάνω τώρα.....και δεν το κάνω για να το παίξω καλός...απλά αυτό πιστεύω....
Ρε συ...την μία μου λές δεν είπα τίποτα..την άλλη ότι δεν επέμεινα...δεν μπορώ να το κάνω αυτό....όπως και ο καθένας...αν ήμουν mod θα το έκανα.....αλλά τώρα δεν μπορώ.....Πολύ απλά, θα περίμενα απο κάποιον έντιμο άνθρωπο να επιμείνει περισσότερο όταν κάποιος επιμένει και έχει δίκιο γι' αυτό που επιμένει. Και όχι να εναρμονίζεται με τη γενική γαβροφροσύνη, βαζελοφροσύνη κλπ.
Εν πάση περιπτώσει, το ζήτημα με σένα ποδολάγνε, όπως και με τον alexandros32 θεωρείται πια λήξαν απο μένα. (Για τους υπόλοιπους όμως πυροβολημένους που λες, νίπτω τας χείρας μου).
Φίλοι.
Δεν μπήκα στο θρεντ του γάβρου για να προκαλέσω. Αλλά για να διαμαρτυρηθώ για το ποστ "αγαπάμε τις μανούλες των βάζελων". Εσένα μπορεί να μη σε πείραξε τόσο, και το σέβομαι, εμένα όμως με πείραξε και ζητώ να το σεβαστείς. Έτσι απλά.γενικά εγώ είμαι της θέσεις ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε σε θρεντ άλλων ομάδων και να προκαλούμε γιατί δεν μας αρέσει κάτι που λένε το οποίο είναι αντίθετο προς την ομάδα μας.
μερικοί εδώ μέσα το έχουν δει πασάδες και για αυτούς ισχύει αυτό που είπε ο Μωάμεθ ότι κάθε προφήτης μετά από εμένα είναι γάιδαρος.
δεν μπορεί μερικοί οπαδοί μιας ομάδας να θέλουν να επιβάλουν την δική τους άποψη, αν δεν συμφωνούν σε κάτι που σχολιάζεται σε ένα αντίπαλο ομαδικά θρέντ καλύτερα την άποψη τους να την συζητάνε στο δικό τους θρέντ.
Εγώ θα κεράσω. Το δικαιούμαι μετά απο όλη αυτή τη βαβούρα!Μάγκες...ηρεμία...ξεφεύγετε.......ο άνθρωπος τουλάχιστον δεν έχει βρίσει κανέναν.....μην τα ισοπεδώνεται όλα....άλλο η πλάκα και ο χαβαλές και άλλο οι προσωπικές αντιπαραθέσεις......
Ρε συ...την μία μου λές δεν είπα τίποτα..την άλλη ότι δεν επέμεινα...δεν μπορώ να το κάνω αυτό....όπως και ο καθένας...αν ήμουν mod θα το έκανα.....αλλά τώρα δεν μπορώ.....
ΥΓ--->Κερνάμε φαγητό...εγώ και ο Άλεξ.....
όταν είναι στον ενικό γράφεται έτσι παλικάρι στον πληθυντικό γράφετε παλληκάρια.
Εγώ θα κεράσω. Το δικαιούμαι μετά απο όλη αυτή τη βαβούρα!
αν δεις κάτι υβριστικό που σε θίγει μπορείς να απευθυνθείς στους μοντ και αυτοί να κάνουν αυτό που πρέπει, δυστυχώς εδώ ανάμεσα στα χλωρά υπάρχουν και ξερά, σε καταλαβαίνω γιατί και εμένα πριν ένα μήνα μερικοί άνανδροι εδώ μου έστελναν μηνύματα ότι θα μου πηδήξουν ακόμα και την μάνα την μάνα μου που την έχασα όμως πριν 11 ημέρες αυτοί είναι μερικοί εδώ οι ΑΝΤΡΕΣ του πληκτρολογίου.Δεν μπήκα στο θρεντ του γάβρου για να προκαλέσω. Αλλά για να διαμαρτυρηθώ για το ποστ "αγαπάμε τις μανούλες των βάζελων". Εσένα μπορεί να μη σε πείραξε τόσο, και το σέβομαι, εμένα όμως με πείραξε και ζητώ να το σεβαστείς. Έτσι απλά.
αμφιβάλεις?καλοοο
Το "αμφιβάλλεις" γράφεται με δύο λάμδα πάντως, εφόσον μιλάμε για ενεστώτα.αμφιβάλεις?
Αυτό ακριβώς λέω.αν δεις κάτι υβριστικό που σε θίγει μπορείς να απευθυνθείς στους μοντ και αυτοί να κάνουν αυτό που πρέπει, δυστυχώς εδώ ανάμεσα στα χλωρά υπάρχουν και ξερά, σε καταλαβαίνω γιατί και εμένα πριν ένα μήνα μερικοί άνανδροι εδώ μου έστελναν μηνύματα ότι θα μου πηδήξουν ακόμα και την μάνα την μάνα μου που την έχασα όμως πριν 11 ημέρες αυτοί είναι μερικοί εδώ οι ΑΝΤΡΕΣ του πληκτρολογίου.
Βρε Αρίωνα πάει αυτός. Τελείωσε.αν δεις κάτι υβριστικό που σε θίγει μπορείς να απευθυνθείς στους μοντ και αυτοί να κάνουν αυτό που πρέπει, δυστυχώς εδώ ανάμεσα στα χλωρά υπάρχουν και ξερά, σε καταλαβαίνω γιατί και εμένα πριν ένα μήνα μερικοί άνανδροι εδώ μου έστελναν μηνύματα ότι θα μου πηδήξουν ακόμα και την μάνα την μάνα μου που την έχασα όμως πριν 11 ημέρες αυτοί είναι μερικοί εδώ οι ΑΝΤΡΕΣ του πληκτρολογίου.