Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αν μιλούσες και έγραφες σωστά ελληνικά, ίσως και να το συζητούσαμε.
Με ημι-αναλφάβητους, που αγνοούν ακόμα και την αιτιατική, τι να πω;
και κατι αλλο....παρατηρησα οτι μετα το (,) βαζεις το κενο...αυτη ειναι η μεθοδος για να μην σου βγαλει λαθος το word...
μηπως κανεις ορθογραφικο ελεγχο στα κειμενα σου για να την λες στους αλλους?
Ειδες παρατηρητικοτητα οι των θετικων επιστημων?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε μεγαλε πας καλα?επειδη δεν εγραψα τον αριωνα ειμαι ημιαναλφαβητος?
τοσο σου κοβει?
πιο καλα ημι αναλφαβητος παρα ημι αγαμητος...
και στην τελικη ειμαι των θετικων επιστημων...
θες να κανουμε μια κοντρα σε τριπλα ολοκληρωματα,εξισωσεις Maxwell κτλ κτλ?
Οκ, το παίρνω πίσω. Είσαι ημι-αναλφάβητος ...των θετικών επιστημών.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ποσο ηλιθιοι ανθρωποι υπαρχουν και πανε και σκοτωνονται για τον παναθηναικο και τον ολυμπιακο,πραγματικα ηλιθιοι ανθρωποι,τους πιασαν κοροιδα ο κοκαλης και ο βαρδινογιαννης και πανε και σκοτωνονται για παρτη τους και ο κοκαλης και ο βαρδινογιαννης κονομανε στην υγεια των κοροιδων.ευγε κοροιδα καθιστε να μαλωνετε για παρτη τους και να πεθαινετε για παρτη τους.
πες τα και εσύ βρε Χρυσόστομε.

Επισκέπτης
ξεκωλάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

άιντε όλοι στης παράγκες μας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤ.....
ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΣΕ:

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται,ημερομηνια αγνωστη...μεχρι νεοτερας!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μου τη λέτε και μου την ξαναλέτε επειδή σκάλωσα με κάτι τις προάλλες ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΙΚΙΟ.
Αν καταναλώνατε την ενέργειά σας ώστε να κοπεί εν τη γενέσει του το ζήτημα, θα είχα σταματήσει. (Εξαιρώ φυσικά όσους κατάλαβαν το αυτονόητο και το έκοψαν).
Όσο συνεχίζετε να με βρίζετε, μου επιβεβαιώνετε πόσο διασκεδαστικό είναι να τα βάζει κανείς μόνος του με τον όχλο που ουρλιάζει.
Συνεχίστε λοιπόν!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καλα...παρτο απο πισω...εισαι αξιος της μοιρας σου..καλα σου κανουν....
νουμερο!!!
Σε πόνεσε βλέπω. Ξυδάκι.
Και που τα πουλάς αυτά; Αφού ότι και να σου έγραφα, εσύ θα έλεγες "καλά να σου κάνουν".
Επιστήμονα ...των θετικών επιστημών!  :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Σε πόνεσε βλέπω. Ξυδάκι.
Και που τα πουλάς αυτά; Αφού ότι και να σου έγραφα, εσύ θα έλεγες "καλά να σου κάνουν".
Επιστήμονα ...των θετικών επιστημών!  :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ με πονεσε...με σακατεψες ρε φιλε....
δεν θα φαω σημερα.....με ισοπεδωσες...θα πιω ολο το ξυδι του κοσμου.....
Σοβαρα τωρα επειδη φαινεσαι ενταξει ατομο και ηρεμος παρα την αμορφωσια μου το συμπερανα....δες το βιντεο αυτο και πες μου την γνωμη σου....θα με ενδιεφερε...

[youtube=425,350]2593a6_u6mY[/youtube]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πολυ με πονεσε...με σακατεψες ρε φιλε....
δεν θα φαω σημερα.....με ισοπεδωσες...θα πιω ολο το ξυδι του κοσμου.....
Σοβαρα τωρα επειδη φαινεσαι ενταξει ατομο και ηρεμος παρα την αμορφωσια μου το συμπερανα....δες το βιντεο αυτο και πες μου την γνωμη σου....θα με ενδιεφερε...
Όλοι (εν τάξει, μη λέω και υπερβολές) οι γάβροι του σάϊτ μπήκατε σε ένα θρεντ που αφορά τον Παναθηναϊκό μόνο και μόνο για να μου την πείτε. Και μετά νομίζετε οτι δεν με διασκεδάζει κιόλας;
Ούτε έβρισα, ούτε προκάλεσα κανέναν, απλώς απάντησα καυστικά και με χιούμορ. Ούτε αυτό το αντέχετε;
Αλλά ξέχασα, εσείς γελάτε με βιντεάκια απο το Μονομάχο, όπου το πλήθος ουρλιάζει εναντίον των Παναθηναϊκών. και εσείς το βρίσκετε "αστείο" και "αποστομωτικό".
Εσείς οι των θετικών επιστημών έχετε τρομακτική γκάμα στην κουλτούρα σας τελικά!    :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
εβρισα εγω?
γιατι γενικευεις?εχεις προβλημα κατανοησης και δεν ξεχωριζεις ποιος βριζει και ποιος οχι?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
και κατι αλλο.....λες:
-->μπήκατε σε ένα θρεντ που αφορά τον Παναθηναϊκό μόνο και μόνο για να μου την πείτε...

χαλρωσε...δεν γυρναει ολος ο κοσμος γυρω σου...εμεις κανουμε χαβαλε στα θρεντ του βαζελου πολυ πριν πρωτομπεις στο σαιτ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εβρισα εγω?
γιατι γενικευεις?εχεις προβλημα κατανοησης και δεν ξεχωριζεις ποιος βριζει και ποιος οχι?
Φυσικά και ξεχωρίζω ποιος βρίζει. Αλλά δεν είδα κι εσάς που "δεν βρίζετε" να του πείτε σ' αυτόν που βρίζει να σταματήσει τις μαλακίες. Ξεχνάς μήπως τι άκουσα απο χτες; Οτι θα με γαμήσετε, οτι θα με ξεπουπουλιάσετε, οτι θα με χύσετε στη μάπα, και άλλα τέτοια, που, πίστεψέ με, πολύ με διασκεδάζουν.
Αν είσαι εντάξει και "των θετικών επιστημών", όπως λες, πάρε θέση για το τι πρέπει να γίνεται όταν κάποιος ποστάρει τη φράση "αγαπάμε τις μανούλες των βάζελων".
Για να σε δω λοιπόν!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και κατι αλλο.....λες:
-->...εμεις κανουμε χαβαλε στα θρεντ του βαζελου πολυ πριν πρωτομπεις στο σαιτ...
Αν μου βρεις σ' αυτό το θρεντ έστω και ένα σημερινό ποστ γάβρου που να μην ασχολείται μαζί μου, θα το δεχόμουνα. Έστω και του χαβαλέ, όπως λες.
Αλλά εσείς αρέσκεστε στο σπορ "ο όχλος εναντίον του ενός", με διαγωνισμό ύβρεων και προσβολών.
Θα πρότεινα πάντως να μην ξαναασχοληθούμε ο ένας με τον άλλο. Και όχι γιατί "κουράστηκα" φυσικά. Σκέψου το.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Φυσικά και ξεχωρίζω ποιος βρίζει. Αλλά δεν είδα κι εσάς που "δεν βρίζετε" να του πείτε σ' αυτόν που βρίζει να σταματήσει τις μαλακίες. Ξεχνάς μήπως τι άκουσα απο χτες; Οτι θα με γαμήσετε, οτι θα με ξεπουπουλιάσετε, οτι θα με χύσετε στη μάπα, και άλλα τέτοια, που, πίστεψέ με, πολύ με διασκεδάζουν.
Αν είσαι εντάξει και "των θετικών επιστημών", όπως λες, πάρε θέση για το τι πρέπει να γίνεται όταν κάποιος ποστάρει τη φράση "αγαπάμε τις μανούλες των βάζελων".
Για να σε δω λοιπόν!
1ον)τωρα γιατι βριζεις χρησιμοποιοντας την λεξη "μαλακιες"
2ον)δεν ημουν σ αυτους που λες οτι θα σε γαμουσαν,ξεπουπουλιαζαν τκλ...
3ον)στη φταση που λες ειλικρινα δεν βρισκω κατι το μεμπτο....ασχετα με το τι μπορει να υπονοει.....
θα εβρισκα μεμπτο αν εγραφε "γαμ@#!# τις μανουλες......

Σε καλυψε ενας αμορφωτος?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1ον)τωρα γιατι βριζεις χρησιμοποιοντας την λεξη "μαλακιες"
2ον)δεν ημουν σ αυτους που λες οτι θα σε γαμουσαν,ξεπουπουλιαζαν τκλ...
3ον)στη φταση που λες ειλικρινα δεν βρισκω κατι το μεμπτο....ασχετα με το τι μπορει να υπονοει.....

Σε καλυψε ενας αμορφωτος?
Αν δεν βρίσκεις κάτι το μεμπτό σ' αυτή τη φράση και είσαι και των "θετικών επιστημών", φασκελωκουκούλωστα!
Καληνύχτα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αν δεν βρίσκεις κάτι το μεμπτό σ' αυτή τη φράση και είσαι και των "θετικών επιστημών", φασκελωκουκούλωστα!
Καληνύχτα.
αν ειχες τη "γνωση" που επικαλεισαι οτι εχεις θα προσεχες τι ακριβως ειπα:
στη φταση που λες ειλικρινα δεν βρισκω κατι το μεμπτο....ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΕΙ.....

Αλλα αστο γιατι οπως φαινεται δεν εχεις τα κοτσια να κανεις διαλογο οταν σου απανταν λογικα!!!
καληνυχτα!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ετσι μπραβο....κανε την παπια!!!

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
γαματω το βιντεακι.αν και παναθηναικος γελασα πολλη. :2funny: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom