Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Αν θελατε μια τελειως τριτη ματια Yangog δικε μου σε βρίσκω λάθος
Τελειως αντικειμενικα!
Ρε μεγάλε που με "βρίσκεις" ...εδώ η γυναίκα μου με την Νικολούλη με ψάχνουν μια 5ετία και δεν τα κατάφεραν  .....
Και μην ¨"ρίχνεις" ματιές ...έστω και τρίτες .... μπορει να σε παρεξηγήσουν ....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
πεμπτη 24 ιανουαριου θα γινει κανονικα η συνεντευξη τυπου του βγενοπουλου και της παναθηναικης ενωτικης κινησης δεν εχει γινει γνωστη η ωρα και το μερος της συνεντευξης..για πληροφοριες μπειτε  στο
Θα υπαρξει και ζωντανη μεταδοση(webcasting)της συνεντευξης

Τι διαφημήζουν το live webcasting όταν δεν δουλεύει καν το λινκ?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σοοοοοοοοοοοοοοοονυ........ :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
Μια χαρά δουλεύει.
Και λέει κάτι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Γι'αυτό λέω
μόλις πατήσεις στο κουτάκι που λεέι
Δείτε σήμερα Πέμπτη σε απευθείας μετάδοση στις 13:30
στο panathinaikosmas.com τη συνέντευξη της Π.Ε.Κ. σε web casting
Για να δείτε τη συνέντευξη κάντε "κλίκ" εδώ
Μετά το τέλος της ζωντανής μετάδοσης η συνέντευξη θα υπάρχει μαγνητοσκοπημένη στην ιστοσελίδα μας

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι βρε και εγώ αυτό άνοιξα.
Τι διάολο μόνο για τους γαύρους δουλεύει?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Γαμώ την ACN και τω κωλονησί εδώ κάτω!!!! Που να φτάσει τόσο μακριά!!!! :)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
και εγώ βλέπω και ακούω αλλά αυτός αντί να λέει για την ομάδα περισσότερο θυμίζει Νίκο Ξανθόπουλο που του έφυγε η Μάρθα Βούρτση.
Πολύ παρέα με τον pleasure κάνεις μου φαίνεται
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Φίλοι βάζελοι, καλή σας τύχη.

Επισκέπτης
θυμίζουν την δική μας  ( ένωση 1924 ) παρά άτομα που θέλουν να βάλουν μπικικίνια στον ΠΑΟ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω ρε παιδια καλοπροερετα να κανω μια ερωτηση. πως γινεται ο βγενοπουλος να λεει οτι δεν θελουμε να αγορασουμε μετοχες της ομαδας αλλα μετα να λεει οτι μπορουμε να βαλουμε αρκετα πολλα λεφτα για την ομαδα. δηλαδη ? τι θελει να πει ο ποιητης?θα δανεισει ? θα τα χαρισει?

bozoras

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
"Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανοίξει τις πόρτες του για να εγγραφούν δεκάδες χιλιάδες μέλη που αγαπούν τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να δεχτούν ευρύτατη συμμετοχή στα διοικητικά τους συμβούλια, που θα αποφασίζουν για λειτουργία και επάνδρωση των τμημάτων τους. Οι ανώνυμες εταιρίες έχουν shareholders και stakeholders. Ειδικά στις αθλητικές εταιρίες οι stakeholders έχουν τον αποφασιστικό ρόλο. Εδώ είναι 2.000.000 φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που δεν είναι δυνατόν να αγνοούνται από τους shareholders.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έχει μία τεχνική επιτροπή από ανθρώπους της ομάδας. Όλες οι θέσεις, πλην ίσως του προπονητή, πρέπει να επανδρώνονται από παλαιούς παίκτες ή φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Πιστεύουμε όλοι στην ΠΕΚ ότι χρειάζεται μία ομάδα από τεχνικούς συμβούλους που να αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Αν κάνουν πέντε μεταγραφές και αποδειχτούν οι τέσσερις λάθος και η μία μέτρια, θα πρέπει να τους απολύσουμε.

Αν υπάρχει υστέρηση των εσόδων έναντι των απαραίτητων εξόδων, πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα μέσω αντίστοιχης αύξησης των μετοχικών τους κεφαλαίων συμμετοχής και από άλλους ισχυρά οικονομικούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αν για να έχουμε μία πρωταγωνίστρια ομάδα στην Ευρώπη, θα πρέπει να μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε χρήματα και εμείς οι άλλοι Παναθηναϊκοί. Όλοι μαζί οι Παναθηναϊκοί είμαστε πιο ισχυροί από τον Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με εκτιμήσεις που υπάρχουν, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεταγραφές τις τάξεως των 30-40 εκατ. ευρώ για να έχουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να γίνει, πρέπει να το κάνουμε.

Η ιστορία και η παράδοση επιβάλουν τη συσπείρωση των οργανωμένων φιλάθλων με επίκεντρο τη Θύρα 13. Παναθηναϊκός χωρίς Θύρα 13 δεν υπάρχει. Παναθηναϊκός να παίζει στη Λεωφόρο με άδεια τη Θύρα 13 δεν υπάρχει. Με την ίδια λογική δεν υπάρχει και Παναθηναϊκός με Θύρα 13 που να βρίζει και να μην είναι στο πλευρό της ομάδας στις χαρές και τις λύπες.

Θέλω να διαψεύσω το ότι έχω κάνει εγώ κρούση προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη για να μας πουλήσουν τις μετοχές της. Ουδέποτε έχει γίνει πρόταση. Εγώ έχω κάνει πρόταση για πολυμετοχικότητα.

Να διευκρινίσω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξια να αναλαβω κάποια θέση είτε εις την ΠΑΕ, είτε εις τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Ομιλο. Η ΠΕΚ απαρτίζεται μόνο από φιλάθλους. Σαν φίλαθλοι θέλουμε μόνο να βοηθήσουμε και τίποτα περρισότερο".

“Στην Παναθηναϊκή οικογένεια σημαντικό ρόλο θα έχουν οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου. Εκατομμύρια πράσινες καρδιές απαιτούν συνεργασία.
Επτά χιλιάδες φίλοι του Άρη πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον Αμορόζο και εμείς παίζαμε σε άδεια Λεωφόρο. Χάσαμε 4-0 φορώντας κάποιες φανέλες, που τις φορούσαν οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων, όπως ο Ανδρέου που αγωνιζόταν ματωμένος.

Θα ήταν άδικο για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που για 30 χρόνια στήριξε το σύλλογο, να εμφανιζόταν κάποιος από το πουθενά και να ήθελε την ΠΑΕ. Κανείς σωστός άνθρωπος δεν θα το έκανε αυτό και δεν το κάνουμε κι εμείς.

Έχουμε κάνει μια πρόταση που είναι αδιανόητο να μην έχει ανταπόκριση. Να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό. Δεν νομίζουμε ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη θέλει να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλουμε να πάρουμε τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιχειρηματική σκοπιμότητα. Αντίθετα το κόστος γι' αυτό που κάνουμε είναι μεγάλο.

Θα πρέπει να γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να βάλουν και άλλοι άνθρωποι χρήματα. Σίγουρα είναι δύσκολο να λειτουργήσει ένα τέτοιο μοντέλο. Δεν λέμε πως η πρόταση που κάνουμε είναι απαραιτήτως σωστή. Αυτό είναι που μπορούμε να κάνουμε τώρα.

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει. Πάρτε για παράδειγμα την ΑΕΚ. Έκανε το ίδιο πράγμα πριν από τρία χρόνια και τις δύο χρονιές τερμάτισε πάνω από τον Παναθηναϊκό και τώρα είναι πρώτη. Πως δούλεψε αυτό στην ΑΕΚ και δεν θα μπορεί να δουλέψει στον Παναθηναϊκό.

Τον Παναθηναϊκός τον βλέπω σαν ιδέα. Όχι σαν μαγαζί. Αν βγει η οικογένεια και πει ότι πουλάει τότε να είσαστε σίγουροι ότι θα βρεθούν πολλοί αγοραστές. Η ιστορία έχει δείξει ότι δεν μας ενδιαφέρει το κέρδος".

--------------------------------------------------------------------------------
Παύλος Γιαννακόπουλος: "Είναι απαράδεκτο για όλους να είναι ο ΠΑΟ σ’ αυτή την κατάσταση, να είναι ουραγός και όχι πρωταθλητής. Δεν μπορεί να είσαι Παναθηναϊκος και να ντρέπεσαι να το πεις, δεν μπορεί τα παιδάκια στο σχολείο να ντρέπονται. Εμείς θα βοηθήσουμε και Οικονομικά και ηθικά. Αυτό που χρειάζεται είναι αγάπη και συσπείρωση. Δεν είναι δυνατόν να είναι ο ΠΑΟ σ' αυτή την κατάσταση. Θα τους συμπαρασταθούμε είτε είναι η ΠΕΚ είτε είναι η ΠΑΕ, για να γίνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος και τρανός όπως ήταν παλιά".
Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Βγενόπουλο για αυτή την κίνηση και τις προτάσεις που έκανε. Έπρεπε κάποιος να κάνει την κίνηση και ο Βγενόπουλος την έκανε . Δέκα χρόνια δεν έχει καμία επιτυχία. Ήρθε ο Ανδρέας και δύο εκατ. καρδιές που συμπαραστέκονται σε αυτή την κίνηση για να βοηθήσουμε ο Παναθηναϊκός να ξαναβρεί το δρόμο του για να είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα και πρωταγωνιστής στην Ευρώπη".

παμε ολοι μαζι για εναν νεο ΠΑΟ.

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εγω ρε παιδια καλοπροερετα να κανω μια ερωτηση. πως γινεται ο βγενοπουλος να λεει οτι δεν θελουμε να αγορασουμε μετοχες της ομαδας αλλα μετα να λεει οτι μπορουμε να βαλουμε αρκετα πολλα λεφτα για την ομαδα. δηλαδη ? τι θελει να πει ο ποιητης?θα δανεισει ? θα τα χαρισει?
φιλε μου πολυμετοχικοτητα σημαινει πολλοι μετοχοι ενας εξ αυτων ο βγενοπουλος +21 αλλοι επιχειρηματιες θα παρουν μετοχες αλλα κανεις απο αυτους δεν θα εχει το 51% απλα πραγματα μην ψαχνεται για λαμογιες....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
το καλυτερο ηταν τα μελη...αυτα που κοροιδευαν τοσα χρονια οι παναθηναικοι τους λενε να τα κανουνε και χοροπηδανε τωρα απ τη χαρα τους...ε ρε κωλοτουμπες...και περιμενετε τωρα να απαντησει ο τζιγγερ ε?καλα περιμενετε.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβα .... μου απαντάς ?
Εγω βλέπω μόνο ερωτήσεις .... σου είπα που φταίτε .... προκαλέσατε υπέρμετρα ... και γι αυτό δέχεστε και την ανάλογη καζούρα .... με συγχωρείς αλλά εδω μέσα ούτε την απαραίτητη "πισινή" δεν κράτησαν ορισμένοι ...λες και παίζατε με τα Άνω Κουφάλια ..... Εγω πάντως αν είχα προκαλέσει έτσι και άρπαζα την 4αρα θα το βούλωνα για 2-3 χρονάκια ....
Σε παρακαλώ το που έχω και που δεν έχω ευαισθησία εγώ .... να μην ξανασχοληθείς επί προσωπικού ...
Το αν επεξεργάζομαι ή γράφω κουτουρού .... όταν "δουλεύω" βάζελίνες δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη !!!
Αλλά παίρνει η μπάλα εμένα, μαζί με τα ξερά και τα χλωρά? Πολύ μανιχαϊστική αντίληψη των πραγμάτων, δεν βρίσκεις?
Προκάλεσα? Όχι.
Έχεις πρόβλημα με συγκεκριμένους? Λύσ'το μαζί τους. Εμένα βγάλε με απ'έξω, όπως έχω δικαίωμα να στο ζητήσω. Η μάνά μου δεν σου φταίει σε τίποτα να την περνάς γενεές 14. Ούτως ή αλλιώς εγώ απευθύνομαι σε εσένα, γιατί εμένα με εντάσσεις σε πλήθος?
Και συνεχίζεις την προβοκατόρικη συμπεριφορά σου απέναντί μου άνευ λόγου και αιτίας προφανούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom