Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε μου πολυμετοχικοτητα σημαινει πολλοι μετοχοι ενας εξ αυτων ο βγενοπουλος +21 αλλοι επιχειρηματιες θα παρουν μετοχες αλλα κανεις απο αυτους δεν θα εχει το 51% απλα πραγματα μην ψαχνεται για λαμογιες....
οχι φιλε. αυτο τουλαχιστον που καταλαβα εγω ειναι οτι ναι μεν δεν θελουν να αγορασουν μειοψιφικο ή πλειοψηφικο πακετο μετοχων αλλα απο την αλλη λενε οτι θα δοσουν λεφτα. ε και πως θα δοσουν λεφτα χωρις να αγορασουν. αυτη την ερωτηση την εκανε ενας δημοσιογραφος αλλα ειχα δουλεια και δεν προλαβα να ακουσω

Range

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0

....δεν βαρεθηκες ρε καραγκιοζακο να καθεσαι μπροστα σε ενα pc και να γραφεις μαλακιες μονο και μονο για να αυξησεις τα post που εχεις κανει ??
Ενταξει καταλαβαμε το στυλακι σου , μπαινεις εδω μεσα για να ειρωνευτεις την κινηση Βγενοπουλου αλλα δεν σου βγαινει....αντιθετως καλωσοριζουμε καθε γαβρο που εχει επιχειρηματα και χιουμορ...και ευτυχως αυτοι ειναι αρκετοι...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μετα την συνεντευξη βγενοπουλου αυτα που περιμενω ειναι......

1.απιστευτα επισοδεια στο ματς της τεταρτης...
2.να παρει πρωταθλημα ο παο(αν ειναι εξυπνος ο σωκρατης θα του το δωσει..)
3.μια μεγαλη μεταγραφη...

αν συμβει το απιθανο(να παρει ο βγενοπουλος και η παρεα του τον παο η εστω το μανατζμεντ..)τοτε απλα ΨΑΞΤΕ τον δευτερο....μια νεα εποχη ερχετε...

υ.γ. καλα μονο εγω ειδα τον μητροπουλο στην συνεντευξη..?

gaudi72

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι φράση παλαιού μέλους...και όχι κάποιου με...12 μηνύματα....άντε...πές......βγάλε την μάσκα...μιάς και άρχισαν να πουλάνε εποχιακά είδη(απόκριες)...πές μας το παλιό σου nick.....να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε.....δεν είναι κακό.....
  Σε βλεπω ανησυχο ποδαρολατρη ( ανωμαλος εισαι? τι νουμερα ποδια γλυφεις?) ...που καταλαβες ρε πουαρω απο μια φραση οτι ειμαι παλιοτερο μελος ...στο ρεντ μπιλιβερς τα γραφουν αυτα?? τραβα στον κροκους να σου πει πως να ξετρυπωνεις αντικαθεστωτικους...η κανελλη ειμαι  :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
2.να παρει πρωταθλημα ο παο(αν ειναι εξυπνος ο σωκρατης θα του το δωσει..)
αν δεν αστειευεσαι και μιλας σοβαρα γιατι να το δωσεις αν ειναι εξυπνος ο κοκκαλης γιατι δεν καταλαβα τον υρμο σου

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αν δεν αστειευεσαι και μιλας σοβαρα γιατι να το δωσεις αν ειναι εξυπνος ο κοκκαλης γιατι δεν καταλαβα τον υρμο σου
ελα ρε νικ!!!σε εχω για τσακαλι!!!
δινει τον τιτλο ο σωκρατης..γιορταζουν τα 100 χρονια με πρωταθλημα σε ποδοσφαιρο(ξερεις  ολοι μαζι παμε για τον τιτλο οεοοοο) και μπασκετ(μπορει και το ευρωπαικο..) και σε.................. 5 χρονια παλι ξαναβγαινει ο "βγενοπουλος " για αλλη μια απο τα ιδια...αυτη η τακτικη λεγετε "τυρακι".....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δινει τον τιτλο ο σωκρατης..γιορταζουν τα 100 χρονια με πρωταθλημα σε ποδοσφαιρο και μπασκετ(μπορει και το ευρωπαικο..) και σε.................. 5 χρονια παλι ξαναβγαινει ο "βγενοπουλος " για αλλη μια απο τα ιδια...αυτη η τακτικη λεγετε "τυρακι".....
ωραια .εγω ομως 2 ερωτηματα
1. τι κερδος εχει ο σωκρατης να το κανει αυτο σε μια περιοδο βεβαια που και στο παιχνιδι ειναι και η αεκ ?
2. τι διαφορες βλεπεις στον βγενο με τον ντεμη?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
1, να ΜΗΝ αναλαβει ο βγενοπουλος!!!!αν αναλαβει αυτος και η παρεα του οι υπολοιποι απλα ..τελειωσανε....πολλα λεφτα και γνωση..
2, τι διαφορες βλεπω..? ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ εκατομμυρια ευρω........

και ξαναρωταω...μονο εγω ειδα τον βικτωρα μητροπουλο..?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δινει τον τιτλο ο σωκρατης..γιορταζουν τα 100 χρονια με πρωταθλημα σε ποδοσφαιρο(ξερεις  ολοι μαζι παμε για τον τιτλο οεοοοο) και μπασκετ(μπορει και το ευρωπαικο..) και σε.................. 5 χρονια παλι ξαναβγαινει ο "βγενοπουλος " για αλλη μια απο τα ιδια...αυτη η τακτικη λεγετε "τυρακι".....
Αν ισχύει αυτό που λες (και είμαι πάντα επιφυλακτικός στις θεωρίες της συνωμοσίας), τότε προς τι η τεσσάρα που φάγαμε την περασμένη Τετάρτη; Δεν θα χάλαγε το κλίμα του εορτασμού;
Η μήπως η συμφωνία έγινε μετά το Καραϊσκάκη; Πολλά κενά, φιλαράκι!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αν ισχύει αυτό που λες (και είμαι πάντα επιφυλακτικός στις θεωρίες της συνωμοσίας), τότε προς τι η τεσσάρα που φάγαμε την περασμένη Τετάρτη; Δεν θα χάλαγε το κλίμα του εορτασμού;
Η μήπως η συμφωνία έγινε μετά το Καραϊσκάκη; Πολλά κενά, φιλαράκι!
χμ......κυπελλο ο γαυρος(μαζι με την ευρωπη μια χαρα η σεζον..)...πρωταθλημα ο βαζελος(ζητω τα 100 χρονια + δεν παιρνει την ομαδα ο βεροπουλος...)
απλη σκεψη ειναι αδελφια....
ο καιρος γαρ εγγυς...

φεθ και νικ δηλαδη πιστευετε οτι ο σωκρατης θελει να αναλαβει ο βγενο μαζι με τον παυλο το ποδοσφαιρο..?

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Ο ΠΑΟ θα ξαναβρει τον δρομο του , και καποιοι που τωρα το παιζουν πονηροι ας θυμηθουν , οτι απο το 1993 εως το 1997 μιλουσαν μονο για μπασκετ, και φυσικα οι ιδιοι απο το 1984 μεχρι το 1997 ειχαν ξεχασει το ποδοσφαιρο. Ευτυχως που ηταν και ο ΚΟυκουλας και πηρανε ενα κυπελλο. Δεν πρεπει να ξεχναμε ευκολα. Τωρα το μπασκετ αν και εχετε καλη ομαδιτσα ειναι περα απο τις ενασχολησεις σας. Σε λιγο και το ποδοσφαιρο θα ειναι περα απο τις ενασχολησεις σας. Οσο για τις πορειες κλπ θυμηθειτε τον πλημμυρα, τα κορνε, και ολα τα αλλα καλα της ιστοριας σας

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Ακομα και καποια παιχνιδια που εχουν στηθει δεν καθονται γιατι υπαρχουν παντα ασταθμητοι παραγοντες

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
χμ......κυπελλο ο γαυρος(μαζι με την ευρωπη μια χαρα η σεζον..)...πρωταθλημα ο βαζελος(ζητω τα 100 χρονια + δεν παιρνει την ομαδα ο βεροπουλος...)
απλη σκεψη ειναι αδελφια....
ο καιρος γαρ εγγυς...

φεθ και νικ δηλαδη πιστευετε οτι ο σωκρατης θελει να αναλαβει ο βγενο μαζι με τον παυλο το ποδοσφαιρο..?
Νικ είδες την συνέντευξη?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Σωκράτης μάγκα τον έκανε τον κύκλο του. στ αρχίδια του ο βάζελος. Το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η ευρώπη.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οχι ακριβος....
βγενοπουλος:η ομαδα χρειαζετε 30-40οοοοοο ευρω...ή τα βαζει ο τζιγγερ ή τα βαζουμε εμεις....
αν δεν τα βαλει ο τζιγγερ και δεν μας αφησει εμας να τα βαλουμε....θα εχουμε γλεντια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι ακριβος....
αν δεν τα βαλει ο τζιγγερ και δεν μας αφησει εμας να τα βαλουμε....θα εχουμε γλεντια...
Σου απαντάω με Γεωργίου.....
Αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάχτυλο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Kοροιδευατε τα μελη και τωρα χειροκροτειε ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Βγενο μολις μυριστηκε γηπεδο ηλθε,τα ερασιτεχνικα που φυτοζουν τα χει γραμμενα....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Kοροιδευατε τα μελη και τωρα χειροκροτειε ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Βγενο μολις μυριστηκε γηπεδο ηλθε,τα ερασιτεχνικα που φυτοζουν τα χει γραμμενα....
Τα μέλη ακόμα τα κοροϊδεύουμε, αγαπητέ.
Δόξα τω Θεώ, ο Παναθηναϊκός δεν είναι ιδιωτικός στρατός κανενός κερατά.
Και καλό θα ήταν να πήγαινες στο θρεντ σου και να μας αφήσεις ήσυχους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom