Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Με σένα Νικ, μιλάμε πολιτισμένα.
Ο άλλος ήρθε απλώς να μας πει κωλοτούμπες. Δεν έχει διαφορά λες;
ναι αλλα εμενα φωτογραφησε μαλακα ο περσονα....

πολιτισμενα ε? το βλεπω....
Σαν το Χριστόδουλο ένα πράμα........ Στη χούντα δεν πήρε χαμπάρι γιατί μελετούσε.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα σου πω οχι θα με πιστεψεις..?
μονο στο δωματιο της ΑΕΚ γραφω και λιγο εδω(απο σημερα...) επειδη το θεμα(βγενοπουλου) εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον!!!
Στην Ελλάδα φίλε κάνουμε το τίποτα τα πάντα και τα πάντα τα μηδενίζουμε... Ενδιαφέρον θα αποκτήσει όταν βγάλει στη σέντρα 40 μύρια και πει, ή μου δίνεις πίττα, ή σε τρώνε οι βάζελοι. Μέχρι τότε άλλος ένας λακαμάς είναι που θέλει να αποκτήσει τζάμπα δημοσιότητα με οπαδικές κορώνες.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι αλλα εμενα φωτογραφησε μαλακα ο περσονα....

πολιτισμενα ε? το βλεπω....
ρε παλλικάρι ξεκόλλα. αμα χάσουμε και το χιούμορ μας Αντε γεια....
Εάν ήθελα να σε πω μαλάκα θα το έκανα όπως με τον πλεζουρ και θα τελειώνε η υπόθεση.
Σε ένα οπαδικό τόπικ θεωρώ ότι πρώτα απ όλα πρέπει να υπάρχει χιούμορ. Αλλιώς γίνεται της ταναςπού στο τέλος....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αλλο το χιουμορ αλλο η ειρωνια....
τες πα....χεστηκα αμα δεν γουσταρετε κουβεντα για την ομαδα σας....πειτε τα μονοι σας...και πολυ σας ενοχλησα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τες πα....χεστηκα αμα δεν γουσταρετε κουβεντα για την ομαδα σας....πειτε τα μονοι σας...και πολυ σας ενοχλησα...
Βρε ξεκόλλα λέμε!
Σε έδιωξε κανείς εσένα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μάγκα βρήκαμε κάποιον να μιλά χωρίς μπινελίκια και θα τον ειρωνευτούμε; Απλά νομίζω ότι εμείς οι βάζελοι δεν πολύ παίρνουμε στα σοβαρά κάτι εάν δεν γίνει πράξη.... Τόσα χρόνια ο  Γαιννακό δεν μπορεί να βάλει χέρι... ΘΑ βάλει ο μπούλης; Θα δούμε εάν θα δικαιωθείς εσύ ή εγω΄...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Ρε μάγκα βρήκαμε κάποιον να μιλά χωρίς μπινελίκια και θα τον ειρωνευτούμε; Απλά νομίζω ότι εμείς οι βάζελοι δεν πολύ παίρνουμε στα σοβαρά κάτι εάν δεν γίνει πράξη.... Τόσα χρόνια ο  Γαιννακό δεν μπορεί να βάλει χέρι... ΘΑ βάλει ο μπούλης; Θα δούμε εάν θα δικαιωθείς εσύ ή εγω΄...
Εσεις οι βαζελοι δεν πολυ περνετε στα σοβαρα κατι αν δεν γινει πραξη?
Εσυ μπορει...Αλλα οι περισσοτεροι Βαζελοι το χουν δεσει κομπο κι απο τωρα μας λενε να μην ξαναασχοληθουμε με το ποδοσφαιρο αν παρει ο βγενο κτλ κτλ.....κουνια που τους κουναγε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσεις οι βαζελοι δεν πολυ περνετε στα σοβαρα κατι αν δεν γινει πραξη?
Εσυ μπορει...Αλλα οι περισσοτεροι Βαζελοι το χουν δεσει κομπο κι απο τωρα μας λενε να μην ξαναασχοληθουμε με το ποδοσφαιρο αν παρει ο βγενο κτλ κτλ.....κουνια που τους κουναγε....
οι βάζελοι που έχουν μυαλό..... συγγνώμη που ξέχασα την επεξήγηση.....το αυτό ισχύει και για τους γαύρους που δεν έχουν μυαλό. Η βλακεία δεν έχει χρώμα ούτε ομάδα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Πω πω ευθιξία !!!....την ίδια στιγμή που εδω μέσα ποστάρετε εσεις οι βάζελοι ....περι απογόνων ... και πουτάνας της Ευρώπης.
Λυπάμαι φίλε μου αλλά θα παίρνετε και τις ανάλογες απαντήσεις
Επίσης πολύ αμφιβάλλω αν έχεις την δυνατότητα να ποστάρεις στο ίδιο στυλ με μένα .... το πολύ πολύ να εκνευριστείς και να γράφεις μόνο βρισιές ....
Αν ο πόνος και η πίκρα έχουν έκφραση ....εδω και μια βδομάδα είναι στα μούτρα σας .... δηλαδή τι θέλατε ... να σας περάσουμε και στο Ντούκου μετά την προκλητικότητα σας πριν την περασμένη Τετάρτη .... όχι μάγκες θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα ....είτε σκούζετε ...είτε όχι ... μόνο αυτό θα σας βάλει φρένο στην προκλητικότητα σας ..... και αν δεν σας βάλει .... κακό του κεφαλιού σας .
Μην ανοίγετε ποτε μια κόντρα ...οταν μετα δεν μπορείτε να την διαχειριστείτε .... επιστρέψατε άμεσα εις τας φωλεάς σας ... και μη μου τους ορχεις τάρατε !!! pls
αγαπητέ μου φίλε..εάν μπορούσα να εκφραστώ σαν και εσένα δεν θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου...ευτυχώς δεν μπορώ...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σήμερα ο βγενό τάπε 'ολα..ες αύριον η συνέχεια...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ο βρυκολακας θα δωσει τιποτα?Δεν βλεπω αντιδραση.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ιστοριούλα ..... Μια φορά κι έναν καιρό στην Νέα Φιλαδέλφεια παιζόταν ένας αγώνας ΑΕΚ - Ολυμπιακός
στο 81' και ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπερ των φιλοξενούμενων κάποιοι ανεγκέφαλοι από την "σκεπαστη" πέταξαν ένα καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του ...διέκοψε αμέσως τον αγώνα, παρά τις εκκλήσεις των παικτών και των παραγόντων της γηπεδούχου που δεν ήθελαν να τιμωρηθεί η ομάδα τους, αλλά και των φιλοξενούμενων που ήθελαν να τελειώσει το παιχνίδι ο διαιτητής ήταν ανένδοτος. Την επόμενη μέρα και ενώ όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα περίμενε την τιμωρία της ΑΕΚ, ο "Αθλητικός δικαστής" αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο εκτός λεκανοπεδίου.... Ο Ολυμπιακός αν και καλύτερος έχασε το παιχνίδι στο '90 ...1-0 Πολλοί θα πιστευαν ότι από αυτή την εξέλιξη ευνοήθηκε η ΑΕΚ ...όμως δεν έγινε έτσι ... το Πρωτάθλημα το πήρε ο Παναθηναϊκός ....
Αν αυτή η βρωμερή ομάδα .... με χρειάζεται για να αρχίσει πάλι το παρασκηνιακό της έργο ....πείτε της ότι λείπω ... το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι πίσσα και πούπουλα ....και τίμιες τεσσάρες

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ζωγραφε δακρυγονο ειχαν ριξει οι μπατσοι ...οχι καπνογονο...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ζωγραφε δακρυγονο ειχαν ριξει οι μπατσοι ...οχι καπνογονο...
Δακρυγόνο που ρίξανε οι μπάτσοι ...ισχυρίστηκαν ο διαιτητής και ο παρατηρητής για να δικαιολογηθεί η απόφαση ....
Και  ξέρω πολύ καλά ....ποιος πέταξε και τι .... λόγω του ότι αυτός που το πέταξε καθότανε δίπλα μου και είναι και φίλος μου.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αν ειναι ετσι...δεν το ξερω.....
αλλα οπως και να εχει ειπες μια αληθεια που ΔΕΝ περιμενα να ακουσω απο γαβρο....
εγω αρκετα χρονια το ελεγα αυτο αλλα δεν με πιστευαν...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έλεγες Νίκο τόσα χρόνια κ δεν σε πίστευαν;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οτι η συγκεκριμενη διακοπη και επαναληψη του ματς ειχε τον παο κερδισμενο και οχι την ΑΕΚ...
ΔΕΝ ευννοηθηκε η ΑΕΚ!!!!!! ο παο κερδισε....

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
αν ειναι ετσι...δεν το ξερω.....
αλλα οπως και να εχει ειπες μια αληθεια που ΔΕΝ περιμενα να ακουσω απο γαβρο....
εγω αρκετα χρονια το ελεγα αυτο αλλα δεν με πιστευαν...
Φίλε μου η αλήθεια .... είναι πάντοτε κατί κοινώς αποδεκτό από όλους ... όσοι δεν την παραδέχονται απλά το κανουν για λόγους σκοπιμότητας ....
Εν τέλει θα αλλάξει ο τίτλος αυτού του θρεντ ? .... ο Παναθηναϊκός να χρειάζεται μόνο ... βάζελους ...εμεις δεν δίνουμε !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom