Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Ακριβώς έτσιοτι η συγκεκριμενη διακοπη και επαναληψη του ματς ειχε τον παο κερδισμενο και οχι την ΑΕΚ...
ΔΕΝ ευννοηθηκε η ΑΕΚ!!!!!! ο παο κερδισε....
Ακριβώς έτσιοτι η συγκεκριμενη διακοπη και επαναληψη του ματς ειχε τον παο κερδισμενο και οχι την ΑΕΚ...
ΔΕΝ ευννοηθηκε η ΑΕΚ!!!!!! ο παο κερδισε....
Φίλε καλλιτέχνη σε διαβάζω αρκετό καιρό και οφείλω να πω ότι μου αρέσει το στυλ σου. Μιλάε με άνθρωπο που ξέρει μπάλλα; Σοβαρός. Μιλάς με καραγκιόζη; Μπινελίκια. Ετσι μ αρέσει και μένα. Το ότι ο βάζελος έχει κάνει απίστευτες λαμογιές στην ιστορία το γνωρίζουμε όσοι είμαστε μεγαλύτεροι. Το ότι ο γαύρος έχει επίσης κάνει απίστευτες λαμογιές το γνωρίζουμε και αυτό. Το ποδόσφαιρο έχει και πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις αυτό είναι γνωστό ιδιαίτερα στο εξωτερικό όπως λ.χ. στην Ισπανία και την Ιταλία. Από κει και πέρα το ποιος ευνοήθηκε σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή από μια λαμογιά δεν προσφέρει τίποτα για το ποδόσφαιρο παρά μόνο οπαδική τέρψη. Το να κάτσω να περιγράψω τι γινόταν επί Γουλανδρή π.χ., ή επί Κοσκωτά μιας και τα γνωρίζω από συυγγενικό πρόσωπο που ήταν μέλος διοικητικού ομάδας του λεκανοπεδίου τότε δεν έχει νόημα. Η σαπίλα υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Εμαθα λοιπόν και διαπίστωσα ότι τα πρωταθλήματα και οι κούπες έχουν ιστορική σημασία, αλλά δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική ποδοσφαιρική κατάασταση πάντα. Αυτό που πάντα κρατούσα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μικρό, είναι παικταράδες και ομάδες που άφησαν εποχή. Εχω τρίψει τα μάτια με μπάλλα από ομάδες Ελληνικές χωρίς Μπελούτσηδες και Πόστιγκες, χωρίς Γκονζάληδες και Ριβάλντους..... Ο Ολυμπιακός του Μπάγιεβιτς, η ΑΕΚ του Μπαγιεβιτς και ο Βάζελος του Κυράστα είναι ομάδες που καθόμουνα να δω, γιατί απλά φχαριστιόμουνα μπάλλα. Και πέραν της οπαδικής μαλακίας του καθενός, ακόμα και εάν τότε είχα σπάσει κουβάδες, η μπάλλα αυτών τον συνόλων έχει μείνει στην καρδιά μου.. Οχι η φανέλλα τους. Ο Τζιό είναι ότι ποιοτικότερο έχει περάσει από την Ελλάδα και πολύ θα ήθελα να ήταν βάζελας. Ακόμα όμως και με αυτή τη φανέλα εγώ χάζευα να βλέπω να κάνει να φαίνονται γελοία αυτά που εμείς δε μπορούμε να κάνουμε ου΄τε με 10 ώρες προπόνηση την ημέρα. ΚΑι μιαςε και μιλάτε για παλιές εποχές θυμόμουνα πιτσιρικάς που περίμενα μα πάω γήπεδο να δω τον Ζάετς. Ολα τα άλλα είναι για να τσακωνόμαστε αναμεταξύ μας χωρίς ποδοσφαιρική ουσία και κέρδος.Ακριβώς έτσι
Αρχισαν οι μαλακίες πάλι τύπου "1 Εκι = 2 Ριβάλντο"σήμερα ο βγενό τάπε 'ολα..ες αύριον η συνέχεια...
ε σε δυο-τρια χρονια μπορει & να ισχυει..βιαζεσαι???Αρχισαν οι μαλακίες πάλι τύπου "1 Εκι = 2 Ριβάλντο"
Ο Σπυρόπουλος ήταν κλεισμένος από την εποχή της μεταγραφής των Μάτζιου Τζιώλη. Απλά είχε πάρει πολύ μαγικό χόρτο και έπρεπε να περιμένει 3 χρόνια.......Ρε πήρατε τον Σπυρόπουλο από τα χέρια του Κοκκαλιάρη πάλι???? Κρίμα τα εξώφυλλα σήμερα!!
Ψωλή, παστελιά και Τζίγγερ βασιλιά..........Ου ρε.........Τζίγγερ κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ...
Τέλος.
απ το στόμα σου και στης σωφεράντζας το αυτί φίλε κάρλος.......μιλησε λοιπον ο Ανδρεας Βγενοπουλος....και ειπε πολλα....Καποιοι αρχιζουμε να καταλαβαινουμε πως τιποτα σ'αυτην την ζωη δεν ειναι τυχαιο...το σιγουρο ειναι οτι αγγιξε εκατομμυρια πρασινες καρδιες λεγοντας αυτα που λεει ο τελευταιος πρασινος οπαδος.
Μιλησε για απαραδεκτα αδεια Λεωφορο στα 100 χρονια της ιστοριας του , για τον Αποστολο Νικολαιδη , για το Wembley , για τους Δομαζο-Αντωνιαδη , για Αλαφουζο και Πατερα , για Θυρα 13....η ειδοποιος διαφορα με εμας , τους απλους οπαδους ειναι , οτι αυτος εχει την δυναμη να κανει τον ΠΑΟ ευρωπαικη ομαδα... ...σε ολα τα επιπεδα....μιλησε για shareholders-stakeholders και φυσικα ηρθε και στο ζουμι στα 30-40 εκ Ευρω που χρειαζεται η ομαδα....συναισθηματικος οταν ειπε οτι ο παππους του εφερε τον Δομαζο στον ΠΑΟ αλλα και ρεαλιστης τεχνοκρατης οταν απερριπτε το σημερινο αποτυχημενο μονοπροσωπο μοντελο....ευχομαι ο Τζιγγερ να δειξει αυτην την υστατη ωρα οτι αγαπαει τον ΠΑΟ και να αφησει αυτους τους ανθρωπους να βοηθησουν....διαφορετικα θα εχει κανει το μεγαλυτερο και πιο ιστορικο λαθος της ζωης του....
Λάμια η ΛαμίαΟ συμπαθής (λέμε τώρα) ζωγράφος χρειάζεται περισσότερο στο βόλλεϋ του Ολυμπιακού, το οποίο, όπως πληροφορούμαι, έχασε σήμερα -για δεύτερη φορά- απο τη ...Λαμία.
Ρε συ για την αναγέννηση του με χρειάζεται ο πούστης τόσο καιρό .... όχι ρε παιδιά συγνώμη ....εγω νόμιζα ότι με χρειαζόταν όπως την προηγούμενη Τετάρτη .... για σπερματοδότη ....και πάλι συγνώμη σας παρεξήγησα .....κρίμα φίλτατε ζωγράφε...και είχαμε στηριχθει επάνω σου για την αναγέννηση του ΠΑΟ..τώρα πρέπει να ψάξουμε για άλλον..και που να βρούμε τέτοιον με τα προσόντα σου...ωιμεεεεε...