«Τα παιδιά μας [size=10pt]ντρέπονται να πάνε στο σχολείο[/size] γιατί τους κοροϊδεύουν που είναι Παναθηναϊκοί…» [Πραγματική δήλωση]
«Αφού οι Τζέισον Πόλακ, Μπορέλι, Χούλιο Σέζαρ, Σόουζα, Ασάνοβιτς και Γιάρνι δεν τα κατάφεραν, τότε, βρήκαμε επιτέλους έναν μεγάλο ηγέτη. Το όνομά του ήταν Εκι.
Αργότερα ήρθαν κι άλλοι ηγέτες όπως οι Μπίσκαν, Κονσεϊσάο, Μπόβιο, Βίκτορ, Ενακαρίρε και το ελάφι της Σενεγάλης Εντόι....»
«Παρά τις μεγάλες μεταγραφές όμως, η διαιτησία και το Κράτος του τυράννου Κόκκαλη μας στέρησε 10 πρωταθλήματα τα τελευταία 11 χρόνια»
«... Είμαστε η πρώτη ομάδα που εφάρμοσε το περίφημο πενταετές πλάνο. Κατόπιν ξεκινήσαμε τα έργα για το πράσινο Ντραγκάο ώστε να παίζουμε εκεί το 2008...»
«... Οπως δήλωσε και ο μεγάλος αρχηγός μας έπρεπε να κερδίσουμε με 1-5 αλλά το κανονικό μας γκολ ισοφαρίστηκε από ένα φάουλ του Τοροσίδη ...»
«... Το 4-0 ήταν πλασματικό και τυχερό αφού ο αέρας ήταν παραπάνω από 5 μποφόρ στα σουτ του Ολυμπιακού...»
«... Τότε εμφανίστηκαν στον ορίζοντα οι Αμπράμοβιτς για να πείσουν τον ΑΧΡΗΣΤΟ πρόεδρο μας να φύγει. Οι Αμπράμοβιτς έφεραν μαζί τους και 200 εκατ. ευρώ...»
«... Ομως ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ πρόεδρος μας απέδειξε ότι μπορεί να βουλώνει ακόμα στόματα. Πήρε τον Σπυρόπουλο...»
«Μπαμπά........
Δε λέω, υπέροχα όλα αυτά τα παραμύθια που μου διαβάζεις για να κοιμηθώ. Τόσα χρόνια είχαν επιτυχία και «κοιμόμουν» άλλωστε....
Επειδή όμως έχω σχολείο αύριο,
δεν μου δίνεις εκείνο το ερυθρόλευκο κασκόλ
για να μην με κοροϊδεύουν τα παιδιά ;;;»