Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε συ για την αναγέννηση του με χρειάζεται ο πούστης τόσο καιρό .... όχι ρε παιδιά συγνώμη ....εγω νόμιζα ότι με χρειαζόταν όπως την προηγούμενη Τετάρτη .... για σπερματοδότη ....και πάλι συγνώμη σας παρεξήγησα .....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρέσουν .... αυτοί που με ακολουθούν σε κάθε ποστάρισμα μου ... Φέδρη αν ήθελα σκύλο θα αγόραζα ....

Δεν νομίζω να σε εκπλήσει το γεγονός, ότι ο Φέθρυ γελάει μαζί σου. Ολυμπιακός είσαι. Λογικά θα έπρεπε να το είχες συνηθίσει, να γίνεσαι περίγελος. 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Δεν νομίζω να σε εκπλήσει το γεγονός, ότι ο Φέθρυ γελάει μαζί σου. Ολυμπιακός είσαι. Λογικά θα έπρεπε να το είχες συνηθίσει, να γίνεσαι περίγελος. 
Μόνο ο τίτλος του θρεντ στο οποίο ποστάρισες αρκει ....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ για την αναγέννηση του με χρειάζεται ο πούστης τόσο καιρό .... όχι ρε παιδιά συγνώμη ....εγω νόμιζα ότι με χρειαζόταν όπως την προηγούμενη Τετάρτη .... για σπερματοδότη ....και πάλι συγνώμη σας παρεξήγησα .....
φιλε ζωγραφε στη σειρα μην χεστουμε ετσι,οχι να μας φας και την δουλεια? :dancing:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
«Τα παιδιά μας [size=10pt]ντρέπονται να πάνε στο σχολείο[/size] γιατί τους κοροϊδεύουν που είναι Παναθηναϊκοί…» [Πραγματική δήλωση]

«Αφού οι Τζέισον Πόλακ, Μπορέλι, Χούλιο Σέζαρ, Σόουζα, Ασάνοβιτς και Γιάρνι δεν τα κατάφεραν, τότε, βρήκαμε επιτέλους έναν μεγάλο ηγέτη. Το όνομά του ήταν Εκι.
Αργότερα ήρθαν κι άλλοι ηγέτες όπως οι Μπίσκαν, Κονσεϊσάο, Μπόβιο, Βίκτορ, Ενακαρίρε και το ελάφι της Σενεγάλης Εντόι....»

«Παρά τις μεγάλες μεταγραφές όμως, η διαιτησία και το Κράτος του τυράννου Κόκκαλη μας στέρησε 10 πρωταθλήματα τα τελευταία 11 χρόνια»

«... Είμαστε η πρώτη ομάδα που εφάρμοσε το περίφημο πενταετές πλάνο. Κατόπιν ξεκινήσαμε τα έργα για το πράσινο Ντραγκάο ώστε να παίζουμε εκεί το 2008...»

«... Οπως δήλωσε και ο μεγάλος αρχηγός μας έπρεπε να κερδίσουμε με 1-5 αλλά το κανονικό μας γκολ ισοφαρίστηκε από ένα φάουλ του Τοροσίδη ...»

«... Το 4-0 ήταν πλασματικό και τυχερό αφού ο αέρας ήταν παραπάνω από 5 μποφόρ στα σουτ του Ολυμπιακού...»

«... Τότε εμφανίστηκαν στον ορίζοντα οι Αμπράμοβιτς για να πείσουν τον ΑΧΡΗΣΤΟ πρόεδρο μας να φύγει. Οι Αμπράμοβιτς έφεραν μαζί τους και 200 εκατ. ευρώ...»

«... Ομως ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ πρόεδρος μας απέδειξε ότι μπορεί να βουλώνει ακόμα στόματα. Πήρε τον Σπυρόπουλο...»

«Μπαμπά........
Δε λέω, υπέροχα όλα αυτά τα παραμύθια που μου διαβάζεις για να κοιμηθώ. Τόσα χρόνια είχαν επιτυχία και «κοιμόμουν» άλλωστε....

Επειδή όμως έχω σχολείο αύριο,
δεν μου δίνεις εκείνο το ερυθρόλευκο κασκόλ
για να μην με κοροϊδεύουν τα παιδιά ;;;»

Συνημμένα

• cartoon00002.jpg
    cartoon00002.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Επιτέλους μάλλον σταμάτησε να με χρειάζεται ο βάζελος .....κλείστε το θρεντ !!!!!!
Στην επόμενη 4αρα το ξανανοίγετε !!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μια και το αφήσατε ανοιχτό ... με θέλετε ακόμα ή να τελειώσω κάτι δουλίτσες και μετα ?

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.606
Πόντοι
15.775
Που είναι ο Βγενόπουλος??Οεο

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Μας χρειαζεται ακομα???????????????

Συνημμένα

• 100logowhite_copy2.jpg
    100logowhite_copy2.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
τζιγκερ θεε,παρε την καε..
ποιος ποα μας χρειαζεται τελικα???
ο ποδοσφαιρικος???
ο μπασκετικος???
μηπως αυτοι με τα μπρατσακια του πολο???
ποιος ρε λαγοι???
που εχετε κρυφτει ρε κοτες???
παλι στην πρεζα εχετε πεσει???

Επισκέπτης
που εισαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???
παλι στο λαγονησι κρυβεστε???
παλι στα λαγουμια σας???
ποτε θα κανετε πορεια τελικα???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
τωρα λοιπουν οι admin?εμενα καποτε που ειπα δυο κουβεντες παραπανω μου την ειπαν....δεν λειπουν κοριτσια οι βαζελοι απλα δεν ασχολουμαστε με ανυπαρκτους....καποιος να βαλει φακες στο site...πολλοι αρρουραιοι ελευθεροι κυκλοφορουν ξαφνικα!

βλεπατε ολοι μπασκετακι σημερα ? σας τελειωσαν τα 50αρικα μαλλον για στουντιο?δεν σας καθονται οι γκομενιτσες σας που θελουν βαζελικες ψωλες?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τωρα λοιπουν οι admin?εμενα καποτε που ειπα δυο κουβεντες παραπανω μου την ειπαν....δεν λειπουν κοριτσια οι βαζελοι απλα δεν ασχολουμαστε με ανυπαρκτους....καποιος να βαλει φακες στο site...πολλοι αρρουραιοι ελευθεροι κυκλοφορουν ξαφνικα!

βλεπατε ολοι μπασκετακι σημερα ? σας τελειωσαν τα 50αρικα μαλλον για στουντιο?δεν σας καθονται οι γκομενιτσες σας που θελουν βαζελικες ψωλες?
ετσι χωσε και εσυ μπινελικια,λοιπουν οι γατες
εσυ γιατι μπηκες? για να γραψεις κριτικη για το σιτι τουρ του βελιγραδιου?

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
εσυ τουλαχιστον δε βγαινεις απ τα συνορα εισαι σαν ομαδα (ο θεος να σε κανει) πουτανακι του μεταξουργειου κακοεγχειρησμενο κιολας...γαυρος αλλωστε εστι...ενα αρχαιο τραβεστι! η ιστορια το λεει ...φιλακια ποντικακια...καληνυχτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom