Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
θελατε δεν θελατε το κανατε μπουρδελο και αυτο το τοπικ...οντως να αλλαχτει σε ο παναθηναικος σε χρειαζεται(αναμενονται εξελιξεις)..παρακαλω οι μοντ αν μπορουν να επεμβουν ευχαριστω

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
θελατε δεν θελατε το κανατε μπουρδελο και αυτο το τοπικ...οντως να αλλαχτει σε ο παναθηναικος σε χρειαζεται(αναμενονται εξελιξεις)..παρακαλω οι μοντ αν μπορουν να επεμβουν ευχαριστω
Ρε παιδια ήμαρτον !!! και σήμερα με χρειάζεται ο πούστης ο ΠΑναθηναϊκός ?
Τι ζητιανιά είναι αυτή ? .... Τι ανάγκες έχει πάλι ο γαμημένος ? ...
Λοιπόν για να λήξει εδω το θέμα
1. Κλείστε το θρεντ του Επαιτιακού
2. Πείτε του βάζελου ότι λείπω και δεν με ενδιαφέρει αν με χρειάζεται ή οχι ο κάθε ζητιάνος της πούτσας
3. Αφήστε ήσυχη την πάπια ..... τωρα είναι ακόμα η εποχή του λαγού
4. Να παρέμβει άμεσα ο Vasos της Βάσως που πήδαγε ο Τάσος ... αυτός μας χρειάζεται όλους περισσότερο !!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
φεθ που εισαι??? :'(

kalox

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
΄Εξω οι γαύροι από το site μας :uzi:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ρε παιδια ήμαρτον !!! και σήμερα με χρειάζεται ο πούστης ο ΠΑναθηναϊκός ?
Τι ζητιανιά είναι αυτή ? .... Τι ανάγκες έχει πάλι ο γαμημένος ? ...
Λοιπόν για να λήξει εδω το θέμα
1. Κλείστε το θρεντ του Επαιτιακού
2. Πείτε του βάζελου ότι λείπω και δεν με ενδιαφέρει αν με χρειάζεται ή οχι ο κάθε ζητιάνος της πούτσας
3. Αφήστε ήσυχη την πάπια ..... τωρα είναι ακόμα η εποχή του λαγού
4. Να παρέμβει άμεσα ο Vasos της Βάσως που πήδαγε ο Τάσος ... αυτός μας χρειάζεται όλους περισσότερο !!!!
ερώτηση.....αν αρχίσω και γράφω και εγώ σε αυτό το στύλ τι θα γίνει? επειδή παρατράβηξε το πράγμα με τα μπινελίκια και αρκετά το ανεχτήκαμε μέχρι τώρα,για να μην φτάσουμε στο σημείο να βρίζουμε μανάδες και οικογένειες , πράγμα που δεν νομίζω ότι θα το ήθελε κανείς καλώ...τους μόντς να μας συνετίσουν όλους και όποιος βρίζει να υφίσταται τις συνέπειες...αν δεν μπορούμε να μιλάμε πολιτισμένα ας μην λέμε τίποτα...άλλο η πλάκα και άλλο τα πουστηρλίκια..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...

gaudi72

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Vangog ξεθαψε εκεινο το ωραιο ποσταρισμα που ειχες κανει παραμονες του ντερμπυ & ελα τριψτο στην μαπα του πελατη μηπως & σταματησει την κλαψομουνιαση γιατι τωρα ξαφνικα εγινε αστερας & σε λιγο θα γινει τσελση κλπ..
  Αλλαξε νικ μεγαλε και καντο πορδη η κατι παρομοιο γιατι σαν αυτη πεταγεσαι...Οσο για τα τριψηματα στη μουρη και την κλαψομουνιαση αυτα μονο σε φαμιλυ συγκεντρωσεις σου οχι σε μενα...εγω αλλωστε πορδουλα δε σου μιλησα...υ.γ το αστερας τριπολης το γραψα για πλακα βλημα επειδη μας πεταλωσε ολους εκι μεσα....μη φοβασαι τσελση δε γινομαι ουτε εγω εκαιγα αυτοκινητα στο πασαλιμανι οταν ειχα φτασει ΠΑΛΙ στους 4 και συ γινοσουνα αγιαξ κομπλεξικε

gaudi72

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αργειτε ρουφιανακια...ακομα να τον ειδοποιησετε να απαντησει?? α θα σας μαλωσωω

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πιστευα οτι θα μπορουσαμε να ανταλλαξουμε αποψεις αλλα εχουν γινει πουτανα ολα τα thread . οι καφροι βασικα δεν παιζονται με τιποτα καντε κατι κλειδωστε τα  η συνετιστε τους δεν παει αλλο...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
γεια σου παλαιουρα με το ενα μηνυμα!!
μηπως εισαι αντικαταστατης του φεθρυ? για πες τιποτα να δουμε..
θελω τον φεθρυυυυυ  :headbang:
DIKY αυτος ειναι μελος απ το 2006....γι αυτο παραξενευτηκα κι εγω!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εσυ χαλαρωσε λιγο και προσεχ τι λες...
ο πλεζουρ ειναι muted!μην του την λες τωρα που λειπει...δεν ειναι αντρικιο...οταν επιστρεψει τα λετε η στειλτου πμ!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

Αυτή είναι φράση παλαιού μέλους...και όχι κάποιου με...12 μηνύματα....άντε...πές......βγάλε την μάσκα...μιάς και άρχισαν να πουλάνε εποχιακά είδη(απόκριες)...πές μας το παλιό σου nick.....να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε.....δεν είναι κακό.....

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
πεμπτη 24 ιανουαριου θα γινει κανονικα η συνεντευξη τυπου του βγενοπουλου και της παναθηναικης ενωτικης κινησης δεν εχει γινει γνωστη η ωρα και το μερος της συνεντευξης..για πληροφοριες μπειτε  στο
Θα υπαρξει και ζωντανη μεταδοση(webcasting)της συνεντευξης

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ερώτηση.....αν αρχίσω και γράφω και εγώ σε αυτό το στύλ τι θα γίνει? επειδή παρατράβηξε το πράγμα με τα μπινελίκια και αρκετά το ανεχτήκαμε μέχρι τώρα,για να μην φτάσουμε στο σημείο να βρίζουμε μανάδες και οικογένειες , πράγμα που δεν νομίζω ότι θα το ήθελε κανείς καλώ...τους μόντς να μας συνετίσουν όλους και όποιος βρίζει να υφίσταται τις συνέπειες...αν δεν μπορούμε να μιλάμε πολιτισμένα ας μην λέμε τίποτα...άλλο η πλάκα και άλλο τα πουστηρλίκια..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
Πω πω ευθιξία !!!....την ίδια στιγμή που εδω μέσα ποστάρετε εσεις οι βάζελοι ....περι απογόνων ... και πουτάνας της Ευρώπης.
Λυπάμαι φίλε μου αλλά θα παίρνετε και τις ανάλογες απαντήσεις
Επίσης πολύ αμφιβάλλω αν έχεις την δυνατότητα να ποστάρεις στο ίδιο στυλ με μένα .... το πολύ πολύ να εκνευριστείς και να γράφεις μόνο βρισιές ....
Αν ο πόνος και η πίκρα έχουν έκφραση ....εδω και μια βδομάδα είναι στα μούτρα σας .... δηλαδή τι θέλατε ... να σας περάσουμε και στο Ντούκου μετά την προκλητικότητα σας πριν την περασμένη Τετάρτη .... όχι μάγκες θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα ....είτε σκούζετε ...είτε όχι ... μόνο αυτό θα σας βάλει φρένο στην προκλητικότητα σας ..... και αν δεν σας βάλει .... κακό του κεφαλιού σας .
Μην ανοίγετε ποτε μια κόντρα ...οταν μετα δεν μπορείτε να την διαχειριστείτε .... επιστρέψατε άμεσα εις τας φωλεάς σας ... και μη μου τους ορχεις τάρατε !!! pls

Επισκέπτης
Πω πω ευθιξία !!!....την ίδια στιγμή που εδω μέσα ποστάρετε εσεις οι βάζελοι ....περι απογόνων ... και πουτάνας της Ευρώπης.
Επίσης πολύ αμφιβάλλω αν έχεις την δυνατότητα να ποστάρεις στο ίδιο στυλ με μένα .... το πολύ πολύ να εκνευριστείς και να γράφεις μόνο βρισιές ....
Αν ο πόνος και η πίκρα έχουν έκφραση ....εδω και μια βδομάδα είναι στα μούτρα σας .... δηλαδή τι θέλατε ... να σας περάσουμε και στο Ντούκου μετά την προκλητικότητα σας πριν την περασμένη Τετάρτη .... όχι μάγκες θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα ....είτε σκούζετε ...είτε όχι ... μόνο αυτό θα σας βάλει φρένο στην προκλητικότητα σας ..... και αν δεν σας βάλει .... κακό του κεφαλιού σας .
Μην ανοίγετε ποτε μια κόντρα ...οταν μετα δεν μπορείτε να την διαχειριστείτε .... επιστρέψατε άμεσα εις τας φωλεάς σας ... και μη μου τους ορχεις τάρατε !!! pls
κατ αρχήν σόρυ για την  παρέμβαση αλλά νομίζω ότι μπορούμε της απαντήσεις να της δίνουμε και από τα δικά μας θρέντ χωρίς να μπαίνουμε και στα αντίπαλα, ας δείξουμε λίγο χαρακτήρα και να μην τα κάνουμε στο τέλος όλα κώλο.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Εμείς τι φταίμε ρε μαγκάκο? Να διαβάζουμε για στόλους ,όρχεις, τις μάνές μας(ιερό αλλά που να καταλάβεις αν δεν έχεις στοιχειώδη ευαισθησία) και στην απάντησή μας πάνω να τρώμε ban και να κοιτάμε να μας κατηγορούν για διπλά νικ και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή? Πριν το πατήσεις το ρημαδοπληκτρολόγιο, επεξεργάζεσαι καθόλου τι θα γράψεις ή στο κουτουρού?
Υπάρχουν και τα pm,υπάρχουν και οι mods κ.ο.κ.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Εμείς τι φταίμε ρε μαγκάκο? Να διαβάζουμε για στόλους ,όρχεις, τις μάνές μας(ιερό αλλά που να καταλάβεις αν δεν έχεις στοιχειώδη ευαισθησία) και στην απάντησή μας πάνω να τρώμε ban και να κοιτάμε να μας κατηγορούν για διπλά νικ και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή? Πριν το πατήσεις το ρημαδοπληκτρολόγιο, επεξεργάζεσαι καθόλου τι θα γράψεις ή στο κουτουρού?
Υπάρχουν και τα pm,υπάρχουν και οι mods κ.ο.κ.
Δεν κατάλαβα .... μου απαντάς ?
Εγω βλέπω μόνο ερωτήσεις .... σου είπα που φταίτε .... προκαλέσατε υπέρμετρα ... και γι αυτό δέχεστε και την ανάλογη καζούρα .... με συγχωρείς αλλά εδω μέσα ούτε την απαραίτητη "πισινή" δεν κράτησαν ορισμένοι ...λες και παίζατε με τα Άνω Κουφάλια ..... Εγω πάντως αν είχα προκαλέσει έτσι και άρπαζα την 4αρα θα το βούλωνα για 2-3 χρονάκια ....
Σε παρακαλώ το που έχω και που δεν έχω ευαισθησία εγώ .... να μην ξανασχοληθείς επί προσωπικού ...
Το αν επεξεργάζομαι ή γράφω κουτουρού .... όταν "δουλεύω" βάζελίνες δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη !!!

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Αν θελατε μια τελειως τριτη ματια Yangog δικε μου σε βρίσκω λάθος
Τελειως αντικειμενικα!

Stories

Νέο!