Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αν  δεις κάτι υβριστικό που σε θίγει μπορείς να απευθυνθείς στους μοντ και αυτοί να κάνουν αυτό που πρέπει, δυστυχώς εδώ ανάμεσα στα χλωρά υπάρχουν και ξερά, σε καταλαβαίνω γιατί και εμένα πριν ένα μήνα μερικοί άνανδροι εδώ μου έστελναν μηνύματα ότι θα μου πηδήξουν ακόμα και την μάνα την μάνα μου που την έχασα όμως πριν 11 ημέρες αυτοί είναι μερικοί εδώ οι ΑΝΤΡΕΣ του πληκτρολογίου. 
Αυτό είναι πραγματικά...ΝΤΡΟΠΗ......και......ΑΙΣΧΟΣ.....αν νομίζουν κάποιοι πως μέσω εδώ είναι μάγκες...μπράβο τους......και πάλι.....ΑΙΣΧΟΣ
ΥΓ--->Ζωή στην οικογενειά σου φίλε αρίων.....ειλικρινά λυπάμαι γι'άυτούς.....

Βρε Αρίωνα πάει αυτός. Τελείωσε.
Είτε τον διέγραψαν οι μοντ είτε μόνος του, τον ξανάδες πουθενά?

Ποιός ήταν φίλε???

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
νομιζα οτι κανεις πλακα, σοβαρα το γραψες? δεν θελω να σου κανω μαθημα γιατι ειμαι καθηγητης αλλα αυτο που ειπες δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα. παλιοτερα γραφοταν παλληκαρι και τωρα λεγεται και παλικαρι αλλα πιο σωστο ειναι το πρωτο. αν θες μπορεις να ρωτησεις και τον υπουργο που ειναι συναδελφος μου για μια δευτερη γνωμη.

Επισκέπτης
ανοιξε και λεξικο ο μαλακας να δει πως γραφεται το παλληκαρι. το θεμα δεν ειναι πως γραφεται αλλα να εισαι κιολας..αλλα εσυ παπια γεννηθηκες και παπια στο φουρνο με πατατες θα πεθανεις και θα σε κλαινε οι ρεγγες που θα σε συνοδευουν..αληθεια παπια με ρεγγα παει?για να ακουσω αποψεις..
εδώ τον αποκαλείς μαλάκα δεν κάνω τον δικηγόρο απλά εσύ δείχνεις την διαπαιδαγώγηση που έχεις από τους γονείς σου να σε χαίρονται.

Επισκέπτης
νομιζα οτι κανεις πλακα, σοβαρα το γραψες? δεν θελω να σου κανω μαθημα γιατι ειμαι καθηγητης αλλα αυτο που ειπες δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα. παλιοτερα γραφοταν παλληκαρι και τωρα λεγεται και παλικαρι αλλα πιο σωστο ειναι το πρωτο. αν θες μπορεις να ρωτησεις και τον υπουργο που ειναι συναδελφος μου για μια δευτερη γνωμη.
αν ήσουν καθηγητής θα είχες ένα πολύ καλύτερο  επίπεδο συμπεριφοράς από αυτό που δείχνεις εδώ.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
εδώ τον αποκαλείς μαλάκα δεν κάνω τον δικηγόρο απλά εσύ δείχνεις την διαπαιδαγώγηση που έχεις από τους γονείς σου να σε χαίρονται.

καταρχας δεν σου επιτρεπω να πιανεις στο στομα σου τους γονεις μου φιλε. κατα δευτερον συλλυπητηρια για αυτο που σου συνεβη και ντροπη σε οσους σε εβριζαν σε πμ.
οσο για το μαλακα νομιζω οτι μπορουμε να εκφραζομαστε ελευθερα σ αυτο το site, δεν ειναι εκκλησια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καταρχας δεν σου επιτρεπω να πιανεις στο στομα σου τους γονεις μου φιλε. κατα δευτερον συλλυπητηρια για αυτο που σου συνεβη και ντροπη σε οσους σε εβριζαν σε πμ.
οσο για το μαλακα νομιζω οτι μπορουμε να εκφραζομαστε ελευθερα σ αυτο το site, δεν ειναι εκκλησια.
...ενώ ο Υπουργός μπορεί να μιλάει για τη μάνα μου, έτσι; Κι εσύ να του χορεύεις ως γιουσουφάκι απο δίπλα.

Αρίωνα, μην ασχολείσαι. Ανίατες οι περιπτώσεις.

Επισκέπτης
Αυτό είναι πραγματικά...ΝΤΡΟΠΗ......και......ΑΙΣΧΟΣ.....αν νομίζουν κάποιοι πως μέσω εδώ είναι μάγκες...μπράβο τους......και πάλι.....ΑΙΣΧΟΣ
ΥΓ--->Ζωή στην οικογενειά σου φίλε αρίων.....ειλικρινά λυπάμαι γι'άυτούς.....

Ποιός ήταν φίλε???
τι σημασία έχει το ποιος ήταν απλά δεν είναι δυνατόν να φτάνουμε σε ένα επίπεδο να βριζόμαστε και ακόμα και να προκαλούμε για συνάντηση για λύσιμο λογαριασμών για της ομάδες μας λες και στην ζωή δεν έχουμε άλλα προβλήματα να λύσουμε η δεν υπάρχουν άλλα ενδιαφέροντα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε μαστορα,ποσα θες να μας τρελλανεις???1-4,3-0,4-0 σου θυμιζουν αυτες οι ψωλιες τιποτε η να σου βαλω τις φωτο να καυλωσει λιγο η τρυπουλα σου παλι???αντε τραβα πιασε θεση στο συνταγμα & δωσε & το τηλ της μαρινας γιατι μαλλον εχεις ξεκουτιανει τελειως & δεν το χρειαζεσαι πλεον..
με συγχωρείτε αλλά αν δεν με απατούν τα ελληνικά μου ο εν λόγω κύριος ομιλεί δια την καλαθόσφαιρα και ουχί δια το ποδόσφαιρον οπότε μετά το 1997 τι?  ..να διαβάζομεν προσεκτικώς πρωτού απαντήσομεν....και ασφαλώς γηράσκω και γίνομαι ξεκούτης με αυτά που αναγιγνώσκω εντός αυτού του θρέντ απο τους κυρίους αντιπάλους της λαοφιλούς μου ομάδος....ασχημονείτε και υβρίζετε ασυστόλως...ελυπήθην δια το κατάντημα αυτόν..τι κρίμα δια το επίπεδον των αγαπητών και νοστίμων ψαριών που ακούν στο όνομα γαύρος.....θέσετε παρακαλώ τον εαυτόν σας σε συγκράτηση.νηστεία και προσευχή ίνα συγχωρεθούν αι αμαρτίαι σας....

Επισκέπτης
όχι φίλε δεν έχεις και δεν έχει κανείς μας το δικαίωμα να αποκαλούμε μαλάκα τον άλλο η και διάφορους άλλους χαρακτηρισμούς.
ο κάθε ένας εδώ έχει την προσωπικότητα του και αν αρχίσουμε το να αποκαλούμε ο ένας τον άλλο με διάφορα κοσμητικά επίθετα στο τέλος θα έχουμε και παρατράγουδα εκτός site σε κανένα σκοτεινό στενό.

Επισκέπτης
με συγχωρείτε αλλά αν δεν με απατούν τα ελληνικά μου ο εν λόγω κύριος ομιλεί δια την καλαθόσφαιρα και ουχί δια το ποδόσφαιρον οπότε μετά το 1997 τι?  ..να διαβάζομεν προσεκτικώς πρωτού απαντήσομεν....και ασφαλώς γηράσκω και γίνομαι ξεκούτης με αυτά που αναγιγνώσκω εντός αυτού του θρέντ απο τους κυρίους αντιπάλους της λαοφιλούς μου ομάδος....ασχημονείτε και υβρίζετε ασυστόλως...ελυπήθην δια το κατάντημα αυτόν..τι κρίμα δια το επίπεδον των αγαπητών και νοστίμων ψαριών που ακούν στο όνομα γαύρος.....θέσετε παρακαλώ τον εαυτόν σας σε συγκράτηση.νηστεία και προσευχή ίνα συγχωρεθούν αι αμαρτίαι σας....
γερνάς και γίνεσαι ξεκούτης και μου θέλεις και Πολωνέζα μετά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γέρων και σοφός...γηράσκω αεί διδασκόμενος..όσο δια την πολωνή κυρία...ε και χράτσα χρούτσα με την μασέλα όλο και κάτι θα κάνομεν...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
όχι φίλε δεν έχεις και δεν έχει κανείς μας το δικαίωμα να αποκαλούμε μαλάκα τον άλλο η και διάφορους άλλους χαρακτηρισμούς.
ο κάθε ένας εδώ έχει την προσωπικότητα του και αν αρχίσουμε το να αποκαλούμε ο ένας τον άλλο με διάφορα κοσμητικά επίθετα στο τέλος θα έχουμε και παρατράγουδα εκτός site σε κανένα σκοτεινό στενό.
εχεις δικιο δεν θα ξανασχοληθω με τον κυριο γιατι και με το να βριζεις καποιον δινεις αξια στο τιποτα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αρίωνα, μην ασχολείσαι. Ανίατες οι περιπτώσεις.
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Μας δουλευεις?
Συμβουλευεις τον αριων να μην ασχολειται ενω εσενα ολη μερα σε εχουν εδω στο δουλεμα?
ακομα κι εγω που ειμαι γαυρος κουταστηκα με το δουλεμα που σου ριχνουν....

και για να το καλαμπουρισω λιγο...στο αβαταρ σου λες ειχες παει παλια σε ρδελο.....και ρωταω...
πολυ παλια?
αν ναι...πηγαινε τωρα βουυυυυυρρρρρρρρρ και ξεκολα απ το πληκτρολογιο!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Συμβουλευεις τον αριων να μην ασχολειται ενω εσενα ολη μερα σε εχουν εδω στο δουλεμα?

και για να το καλαμπουρισω λιγο...στο αβαταρ σου λες ειχες παει παλια σε ρδελο.....και ρωταω...
πολυ παλια?
1991?????????

Επισκέπτης

πολυ παλια?
φίλε άστα καλύτερα να ηρεμήσουμε ασχολούμαστε με μαλακίες, ας κάνουμε την πλάκα μας χωρίς να προσβάλουμε κανέναν προσωπικά και πάνω απ όλα να μην θίξουμε οικογένειες κλπ.
ας θεωρήσουμε το ζήτημα λήξαν εδώ.   

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συμβουλευεις τον αριων να μην ασχολείται...
Αν μιλούσες και έγραφες σωστά ελληνικά, ίσως και να το συζητούσαμε.
Με ημι-αναλφάβητους, που αγνοούν ακόμα και την αιτιατική, τι να πω;

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ποσο ηλιθιοι ανθρωποι υπαρχουν και πανε και σκοτωνονται για τον παναθηναικο και τον ολυμπιακο,πραγματικα ηλιθιοι ανθρωποι,τους πιασαν κοροιδα ο κοκαλης και ο βαρδινογιαννης και πανε και σκοτωνονται για παρτη τους και ο κοκαλης και ο βαρδινογιαννης κονομανε στην υγεια των κοροιδων.ευγε κοροιδα καθιστε να μαλωνετε για παρτη τους και να πεθαινετε για παρτη τους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αν μιλούσες και έγραφες σωστά ελληνικά, ίσως και να το συζητούσαμε.
Με ημι-αναλφάβητους, που αγνοούν ακόμα και την αιτιατική, τι να πω;
ρε μεγαλε πας καλα?επειδη δεν εγραψα τον αριωνα ειμαι ημιαναλφαβητος?
τοσο σου κοβει?
πιο καλα ημι αναλφαβητος παρα ημι αγαμητος...
και στην τελικη ειμαι των θετικων επιστημων...
θες να κανουμε μια κοντρα σε τριπλα ολοκληρωματα,εξισωσεις Maxwell κτλ κτλ?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ισως αλλα παει κι αλλου το μυαλο μου.....
Να μην πηγαίνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μόνο αυτός ήταν τόσο επίμονος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ο άλλος, με τόσα που έχουν γραφτεί δυο μέρες τώρα, θα είχε κατεβάσει πάλι καμιά χριστοπαναγία  ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom