Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι. δεν κρινω αυτο. κρινω την εικονα που παρουσιαζει στο γηπεδο και τον ρολο (που δεν εχει) στην ομαδα.
συμφωνάμε.
ξεχνάς ότι στο γάβρο του γουλανδρή θα ήταν σπίτι του και όχι στον πάγκο.

είναι αδικαιολόγητος και ΟΥΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ δε φτάνει να αναιρεθεί η είσοδός του και ο τσαμπουκάς στο λέτο.

οι παίκτες δικαιολογούνται. ανδρεναλίνη, πίεση, κόσμος.
ο τεχνικός διευθυντής δεν είναι εκεί για να ρίχνει πυρίτιδα αλλά νερό.

αποκλεισμός για πολλά χρόνια από τον αγωνιστικό χώρο.
μπορεί να είναι αυθεντικός, να είναι παρορμητικός αλλά εδώ που φτάσαμε τέτοιοι χαρακτήρες είναι στο χορτάρι επικίνδυνοι. θεωρώ ότι σε μεγάλο μέρος είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος που αποθρέσυνε με τη συμπεριφορά του τα καμμένα που εισέβαλαν στο χώρο και την έπεφταν σε παίκτες.
αφού το έκανε ο τάσσαρος γιατί να μην το κάνουμε και μεις;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μπαγλαμα
νομιζεις οτι το προβλημα που εχει ολη η Ελλαδα μαζι σας ειναι οι δυο σφαλιαρες που εφαγε ο Σισε;
σας εκτιμώ και τους δύο.
από τις διαρκείς κόντρες ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτή η κατάσταση είναι να μπει μια τελεία και να ξεκινήσουν όλα από το μηδεν χωρίς χρεωστούμενα και ακρότητες

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
αιντε με το παραμυθι σας
Μόνο 11εκ χρωστάτε ακόμα στην εφορία. Τα προηγούμενα τα πληρώσατε;;

ρε μπαγλαμα
νομιζεις οτι το προβλημα που εχει ολη η Ελλαδα μαζι σας ειναι οι δυο σφαλιαρες που εφαγε ο Σισε;
Το πρόβλημα κατ'αρχήν είναι ότι είστε κομπλεξικοί μαλάκες.
Για το ντου στους παίκτες του βάζελου στο ΟΑΚΑ δε μιλάει κανένας.
Για τη μολότοφ που πέταξαν οι ίδιοι οι Αρειανοί στο πούλμαν τους κανένας.
Για το ποτήρι στον Μιραλλάς σε ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ των θυρών,
ο καημός σας είναι που για λίγο απέτυχαν να του βγάλουν το μάτι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διαβάστε τα και όλοι αναλάβετε τις ευθύνες σας.
μπράβο στον κάρα που παρόλο που τον βρίζουν, παρόλο που είχε τη ρετσινιά του λούζερ και της κότας γράφει αυτά που γράφει τώρα.
τώρα φαινεται η ποιότητα του κάθε ανθρώπου.
συγχαρητήρια και σοτν τοροσίδη που ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Καραγκούνης: "Η κατάσταση έχει ξεφύγει"
Contra.gr -
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Γιώργος Καραγκούνης αναφορικά με όσα ακολούθησαν του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. "Θα θρηνήσουμε θύματα αθλητές" τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη

-Για το αν έχει ηρεμήσει μετά τα όσα έγιναν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":
"Δυστυχώς, τώρα που ξύπνησα το πρωί και διάβασα κάποια πράγματα, φοβάμαι ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει πάρα πολύ. Έγινε μια επίθεση στο σπίτι ενός συναδέλφου μας, προχθές που γυρίσαμε στην Παιανία μετά το παιχνίδι πρώτη φορά είδα τους οπαδούς μας σε τέτοια κατάσταση. Πρέπει όλοι να κάνουμε κάτι, διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον. Μιλάμε για πράγματα που ακόμη κι εγώ τα βλέπω πρώτη φορά πλέον. Από τη μία οι οπαδοί να μας αποθεώνουν για το παιχνίδι και από την άλλη να μας απειλούν να μην ξαναπαίξουμε στην εθνική ομάδα.

Πράγματα που και την κοινωνία και τον αθλητισμό τα φέρνουν πολλά χρόνια πίσω. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι, εσείς από την πλευρά σας, οι αθλητές, οι παράγοντες. Αλλά κάθε φορά τα ίδια λέμε και πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει πάρα πολύ και δεν ξέρω τι πρέπει να σκεφθούμε αυτές τις στιγμές. Κάνουμε αυτή τη στιγμή μια προσπάθεια να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εμένα δεν μου μένουν πολλά χρόνια και θέλω να συνεχίσουμε να παίζουμε αυτό που αγαπάμε. Αυτό είναι η δουλειά μας. Αλλά βλέπουμε ότι όλο αυτό που βιώνουμε είναι εκτός του αθλητισμού και δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει πραγματικά, τι πρέπει να γίνει για να παίξουμε ποδόσφαιρο".

-Για το αν έγινε επίθεση κατά των παικτών και της αποστολής των "πρασίνων":
"Υπήρχε μια συνοδεία σαν να πήγαινε ο Ομπάμα, σαν να είχε έρθει στην Ελλάδα. Ήταν 40 μηχανές της Αστυνομίας μπροστά και άλλες τόσες πίσω και αυτό φαντάζομαι ότι γίνεται και όταν έρχεται η αποστολή του Ολυμπιακού στο δικό μας γήπεδο. Η αποστολή όταν έφτασε στο γήπεδο δεν έγινε το παραμικρό. Αλλά αυτό, το κανονικό, το προφανές, έγινε θέμα συζήτησης. Καταλαβαίνετε λοιπόν πού έχουμε φτάσει. Αυτό που δεν έπρεπε να γίνει, ήταν αυτό που έγινε στο τέλος. Δηλαδή, αυτές οι σκηνές που κάνουν το γύρο του κόσμου, δεν είναι για κανέναν καλό, ούτε για τον Ολυμπιακό. Με ποιο σεβασμό θα μας αντιμετωπίζουν μετά; Πώς θα αντιμετωπίζουν την εθνική ομάδα; Είμαστε αυτή τη στιγμή 10η ομάδα στον κόσμο, έχουμε πάρει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχουμε γίνει μια οικογένεια ανάμεσά μας οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και βλέπουμε τώρα ότι πάμε να γυρίσουμε πάλι πίσω στα ίδια. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά σε καμία περίπτωση. Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και μέσα στο γήπεδο βλέπουμε ότι, ενώ σε παιχνίδι Champions League και στο γήπεδό μας δεν επιτρέπεται να πετάξεις ούτε ένα καπνογόνο, για δέκα λεπτά το παιχνίδι καθυστέρησε διότι η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Θα θρηνήσουμε και σε εμάς τους αθλητές κάποια στιγμή θύματα".

-Για το γεγονός ότι σε ευρωπαϊκούς αγώνες οι φίλαθλοι έχουν άλλη συμπεριφορά:
"Έχετε δίκιο. Έτσι είναι. Πραγματικά θα πρέπει όλοι να κάνουμε κάτι. Και εμείς δεν ξέρουμε τώρα πού να αποτανθούμε. Ίσως και εγώ τώρα να μην είμαι αρεστός στους οπαδούς της ομάδας μου, αλλά ο συμπαίκτης μου στην εθνική ομάδα, ο Τοροσίδης, έκανε λάθος στη συμπεριφορά του και το παραδέχθηκε. Αλλά με τι πίεση ζούμε, είναι ένα ντέρμπι, είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Μερικές φορές στην Ελλάδα φθάνει παραπάνω από τα όρια του κάθε αθλητή. Είναι δυσβάστακτο μερικές φορές αυτό το πράγμα".

-Για το επεισόδιο με τον Βασίλη Τοροσίδη:
"Έγινε μεγάλη παραπληροφόρηση. Άκουσα χθες τον κ. Μώραλη, τον οποίο όσες φορές τον έχω ακούσει, θεωρώ ότι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, να λέει ότι πήγαμε οι τέσσερις διεθνείς του Παναθηναϊκού – ευτυχώς που βγήκε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και τα λέει σωστά – να βρούμε δυόμιση ώρες μετά το παιχνίδι τον συμπαίκτη μας να τον χτυπήσουμε. Αν είναι δυνατόν. Και ο συμπαίκτης μας ο Λέτο που ήταν έξαλλος μετά το παιχνίδι, μετά την αψιμαχία που είχαν, και εμείς πήγαμε να τον συγκρατήσουμε να μη γίνει αυτό το πράγμα, γιατί είναι επαγγελματίες παίκτες. Και τελικά έγινε αυτό το πράγμα. Κατεβήκαμε από το λεωφορείο για να σταματήσει ό,τι έγινε και ευτυχώς τελικά δεν έγινε τίποτε. Είχε φύγει ο Τοροσίδης και ζήτησε βέβαια συγγνώμη προς τιμήν του, αλλά σας είπα ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει".

-Για το αν συμφωνεί με τις φήμες περί διακοπής του πρωταθλήματος:
"Ακούγονται διάφορα πράγματα και εγώ, βέβαια, καταλαβαίνω τους οπαδούς μας, αλλά δεν είναι λύσεις όλες αυτές εν βρασμώ. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά και να λέμε ότι έγιναν αυτά ή εκείνα. Και στο τέλος του παιχνιδιού δεν έπρεπε να γίνουν όλα αυτά... Το ζητάμε σαν χάρη και εμείς οι αθλητές. Οι συνάδελφοί μας του Ολυμπιακού θα πάνε να παίξουν σε δυο βδομάδες στη Θεσσαλονίκη και όλη αυτή η έχθρα που δημιουργείται θα βγει πάνω τους. Γιατί να γίνεται όλο αυτό; Και μετά αυτό θα γίνει βεντέτα και θα βγει στο μπάσκετ, δεν έχει τέλος αυτό. Έχουμε φτάσει στο «Καραϊσκάκης» με την εθνική ομάδα να μην έρχονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚκαι να έρχονται μεμονωμένοι, ευτυχώς, οπαδοί του Ολυμπιακού και να βρίζουν τους παίκτες της εθνικής ομάδας που είναι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ".

-Για το αν έπρεπε να έχει διαφορετική στάση η ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Θα έπρεπε να καταλάβουν και εκείνοι ότι δεν μπορεί να κερδίζει μόνο μία ομάδα και να μη γίνονται τελικά όλα αυτά..."

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αλλο χρωσταμε
και αλλο μας χαριστηκαν λεφτα
Όταν σου χρωστάει κάποιος και ούτε τα εισπράτεις ούτε τον ρίχνεις Δ' Εθνική τι είναι;;
Εκτός κ'αν σκοπεύετε να τα πληρώσετε. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;

Μόλις είδα την υπογραφή σου. Δηλώνεις Βούλγαρος;; :jerking: :jerking:
Και πριν πετάξεις μαλακία, έχω γράψει αρκετές φορές ότι είμαι κατά τέτοιων συνθημάτων.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ποιο ελληνικο ποδοσφαιρο και ευρωπες......
οι προεδροι των πρασσινοκοκκινων το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τα φραγκα απο τους ομιλους//και τιποτα αλλο στην ευρωπη...αντε με καμια τυχη να πανε στους 16 ,δεν επενδυουν εξου και το σουτι που ειχε δωσει ο σοκρατες στον κατανετς εχοντας μονο με μια ηττα απο τον βαζελο «Δεν καταλαβαίνω την ψύχωση όλων για το πρωτάθλημα. Αν το πάρουμε καλώς, διαφορετικά...»,
για ευρωπη στα αρχιδια τους,η lyon ξεκινησε περιπου την ανοδο της την ιδια περιοδο με τον ολυμπιακο αλλα επενδησε.

τωρα οσοι περνουν στα σοβαρα τις ομαδες και βλεπουν φαντασματα και εχθρους και τσακονονται σαν τους μαλακες απειλοντας ζωες κανοντας καφριλες..ειναι χειροτεροι και απο θρησκολυπτα πρεζακια... πηγαν οι αλλοι 2.500 κοσμος στα γραφεια της ετ1 να διαμαρτυρηθουν για την αντιπαναθηναικη μεταδοση... :jerking: :jerking:και οχι πχ για τα τσαμπα λεφτα που πληρωνουν για ερτ στους λογαριασμους....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μαρινάκης-Τζιμπρίλ διάλογος
τέτοιοι τύποι διώχνουν τζιμπρίλ με ξύλο
και μιραλάδες με ποτήρια
να πάνε στον διάολο όλοι οι παράγοντες αυτοί

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες τι αμπελοφιλοσοφιες ειναι αυτες που λετε για ολυμπιακο πνευμα και αθλητικο πνευμα και δεν συμμαζευεται?
Αυτα εχουν παει περιπατο σε ολη την ευρωπη απο τοτε που πουλιουνται κι αγοραζωνται παιχτες για δεκαδες εκατομμυρια ευρω και πληρωνονται χρυσαφι για να παιζουν μπαλα!

Περισυ ο Πατερας εκανε και ελεγε οτι γουσταρε,ο Κοκκαλης ειχε κανει στην ακρη και το πακετο απο το champions league το πηρε ολο ο βαζελος και εβγαζε τα σπασμενα του Σισσε και εφερνε τον Johny Cola (Γκοβου) και εκλεινε τρυπες που εχουν ανοιξει απο καιρο!
Αν δεν ειχε εμφανιστει ο Μαρινακης να ριξει ενα καραβι λεφτα,τωρα το πιθανοτερο ειναι να ειχαμε ακομα τον Λινεν και να βολοδερναμε για μια θεση στα play off οσο και αν ο παναθηναικος φετος ηταν για κλωτσες!

Ολα αυτα γινονται για τα φραγκα και οι μαλακιες που καθεται και λεει ο Μαρινακης ειναι απλη επιδειξη δυναμης προφανως.
Το παιχνιδι δεν ηταν στημενο,η τουλαχιστον δεν ηταν στημενο με την εννοια που λενε ολοι!
Ο Μαρινακης απο την αρχη της χρονιας ακομα και με την χοντρομαλακια που ειπε τοτε με το πεναλτυ του Δαλουκα και με ολα τα υπολοιπα εχει καταφερει απλα οι διαιτητες φοβουνται να αδικησουν τον ολυμπιακο,οποτε φαση που εχει μια αμφιβολια για αυτη ο διαιτητης παει στον ολυμπιακο!

Ναι ο γαυρος εχει παρει φετος τα σφυριγματα του,οπως και σε ολα τα πρωταθληματα η μεγαλες ομαδες συνηθως εχουν και μια περισσοτερη ευνοια και μην μου κανουν οι βαζελοι τις παρθενες γιατι δεν εχουν παρει και λιγα φετος!

Εγω ξενερωσα που τους κερδισαμε ετσι,απλα δωσαμε πατημα σε μια ομαδα που ηταν για τα μπαζα φετος κατι να εχει να λεει,και ακομα περισσοτερο ξενερωσα με τους μαλακες που μπουκαρανε μεσα μετα τον αγωνα να κανουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι!!

Ειναι απλο μαγκες,ολα γινονται για τα φραγκα!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Τελικά τα χειρότερα δεν ήταν όσα έγιναν στο ντέρμπι, αλλά η λαίλαπα σχολίων που ακολούθησε και πρόκειται να ακολουθήσει. Ένα μικρό δείγμα έχουμε πάρει εδώ στο site. Προχειρότατες "πολιτιστικές" αναλύσεις γι' αυτά που έγιναν πασπαλισμένες με ανόητες προσωπικές αναμνήσεις "παλιών καλών εποχών", σύνδεση (πάντα χοντροκομμένη, χυδαία και αυθαίρετη) όλων αυτών με εξελικτικά φαινόμενα της ελληνικής κοινωνίας, προέδρους και "εποχές"/περιόδους, αφοριστικά σχήματα που φαίνονται "αληθινά" σε αγράμματους, λαϊκισμός, κριτική σκέψη νηπιαγωγείου (πρώτων ημερών) και βέβαια προβλέψεις και φόβοι για επικείμενα δεινότερα κλπ. κλπ. Μια πραγματική αποθέωση της βλακείας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαρινάκης-Τζιμπρίλ διάλογος
τέτοιοι τύποι διώχνουν τζιμπρίλ με ξύλο
και μιραλάδες με ποτήρια
να πάνε στον διάολο όλοι οι παράγοντες αυτοί

τραγικός.
τίποτα άλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελικά τα χειρότερα δεν ήταν όσα έγιναν στο ντέρμπι, αλλά η λαίλαπα σχολίων που ακολούθησε και πρόκειται να ακολουθήσει. Ένα μικρό δείγμα έχουμε πάρει εδώ στο site. Προχειρότατες "πολιτιστικές" αναλύσεις γι' αυτά που έγιναν πασπαλισμένες με ανόητες προσωπικές αναμνήσεις "παλιών καλών εποχών", σύνδεση (πάντα χοντροκομμένη, χυδαία και αυθαίρετη) όλων αυτών με εξελικτικά φαινόμενα της ελληνικής κοινωνίας, προέδρους και "εποχές"/περιόδους, αφοριστικά σχήματα που φαίνονται "αληθινά" σε αγράμματους, λαϊκισμός, κριτική σκέψη νηπιαγωγείου (πρώτων ημερών) και βέβαια προβλέψεις και φόβοι για επικείμενα δεινότερα κλπ. κλπ. Μια πραγματική αποθέωση της βλακείας.

είσαι και συ υπέρ του ήθους και της παιδείας του μαρινάκη.
το έχουν αποδείξει οι πράξεις σου εδώ μέσα.
όλοι γνωρίζουν.
αντί να ειρωνεύεσαι έμμεσα, να να έχεις τ αρχίδια να τα λες φόρα παρτίδα σε άντρες με παπάρια όχι παπάρια άντρες σαν και σένα.

μείνε τώρα με τους κλώνους σου και μην περιμένεις αφορμές για παιδεραστίες να με κάνεις μπάν.

έχω κανει και φίλους εδώ μέσα και υπάρχουν και καλά παιδιά.
έτυχε να εκμεταλλεύεσαι εσύ το σάιτ και όχι καποιος αλλος όπως και ο μαρινάκης.

τι ειρωνεία πράγματι να μιλάει για λαικισμούς και αγραμματοσύνη ο αντμίν ενός σάιτ για πουτάνες με κριτικές που τυγχάνουν αντίστοιχης συμπεριφοράς με αυτές που έτυχε το γκολ του κατσουράνη στο καραισκάκη.

να σαι καλά και να διασκεδάζεις με τους κλώνους και τα λοιπά σκουπίδια της παιδείας και της μόρφωσής σου.
απ το νηπιαγωγείο έμαθα να είμαι ο ίδιος παντού. εσείς οι ενήλικες παίζετε ρολάκια και πουστίτσες.
με γειά και χαρά σας.
γειά και χαρά σας.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αν σε ενα διαστημα 6 μηνων (!) κανει αυτα,τι θα κανει οταν στρογγυλοκαθισει στον -υπερδιπλο- θρονο του για καμια 5ετια;

panutsi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
δεν αντιλέγω για τον ευθυμιάδη
για τη ριζούπολη είναι μάλλον πολλά που δεν είδες
μέσα στα αποδυτήρια
Φιλε γινονται παρα πολλα στα αποδυτηρια και σε ολους τους αγωνες αλλα λιγα βγαινουν στην φορα ...δεν λεει τιποτα αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom