Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τελικά τα χειρότερα δεν ήταν όσα έγιναν στο ντέρμπι, αλλά η λαίλαπα σχολίων που ακολούθησε και πρόκειται να ακολουθήσει. Ένα μικρό δείγμα έχουμε πάρει εδώ στο site. Προχειρότατες "πολιτιστικές" αναλύσεις γι' αυτά που έγιναν πασπαλισμένες με ανόητες προσωπικές αναμνήσεις "παλιών καλών εποχών", σύνδεση (πάντα χοντροκομμένη, χυδαία και αυθαίρετη) όλων αυτών με εξελικτικά φαινόμενα της ελληνικής κοινωνίας, προέδρους και "εποχές"/περιόδους, αφοριστικά σχήματα που φαίνονται "αληθινά" σε αγράμματους, λαϊκισμός, κριτική σκέψη νηπιαγωγείου (πρώτων ημερών) και βέβαια προβλέψεις και φόβοι για επικείμενα δεινότερα κλπ. κλπ. Μια πραγματική αποθέωση της βλακείας.

εβαλες αυτογκολ τωρα  ;)

Επισκέπτης
Μαλακια κανετε που ασχολειστε με οσα εγιναν,εστω και για να τα καταδικασετε.

Εστω και εαν ασχολειστε πισω απο το πισι.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τελικά τα χειρότερα δεν ήταν όσα έγιναν στο ντέρμπι, αλλά η λαίλαπα σχολίων που ακολούθησε και πρόκειται να ακολουθήσει. Ένα μικρό δείγμα έχουμε πάρει εδώ στο site. Προχειρότατες "πολιτιστικές" αναλύσεις γι' αυτά που έγιναν πασπαλισμένες με ανόητες προσωπικές αναμνήσεις "παλιών καλών εποχών", σύνδεση (πάντα χοντροκομμένη, χυδαία και αυθαίρετη) όλων αυτών με εξελικτικά φαινόμενα της ελληνικής κοινωνίας, προέδρους και "εποχές"/περιόδους, αφοριστικά σχήματα που φαίνονται "αληθινά" σε αγράμματους, λαϊκισμός, κριτική σκέψη νηπιαγωγείου (πρώτων ημερών) και βέβαια προβλέψεις και φόβοι για επικείμενα δεινότερα κλπ. κλπ. Μια πραγματική αποθέωση της βλακείας.

Συμφωνώ απολύτως,μπράβο Αντισθένη,τελικά είσαι έξυπνος :2funny:

Ιδίως αυτό το "προχειρότατες πολιτιστικές αναλύσεις" με εκφράζει απόλυτα,συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα μόλις συμβεί μια τραγωδία ή κάτι άσχημο τέλος πάντων

επιφανειακή προσέγγιση,ξερόλες που εκφράζουν με αφόρητα κλισέ την αγανάκτησή τους και φυσικά ποτέ δεν λείπουν οι προτροπές "ξυπνάτε πρόβατα,μας θέλουν υπνωτισμένους,οι Σιονιστές μας κυβερνάνε,μας θέλουν στον καναπέ,είναι σχέδιο αποβλάκωσης κλπ".......φυσικά δεν μας λένε ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ μας θέλουν έτσι....

το θυμάμαι έντονα στα γεγονότα της Μαρφίν

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
προσωπικα πιστευω οτι ο συγκεκριμενος αγωνας ηταν πολιτικα στημενος ετσι ωστε να τραβηξει την προσοχη του κοσμου. κανενας νοημων ανθρωπος δεν βγαινει να πει αυτα που ειπε ο Μαρινακης μετα τη ληξη του αγωνα...τα ειπε για να προκαλεσει...και το καταφεραν μεχρι ενα σημειο

Επισκέπτης
προσωπικα πιστευω οτι ο συγκεκριμενος αγωνας ηταν πολιτικα στημενος ετσι ωστε να τραβηξει την προσοχη του κοσμου. κανενας νοημων ανθρωπος δεν βγαινει να πει αυτα που ειπε ο Μαρινακης μετα τη ληξη του αγωνα...τα ειπε για να προκαλεσει...και το καταφεραν μεχρι ενα σημειο

Κανενας νοημον ανθρωπος, στην Ελλαδα με τα τοσα προβληματα, δεν θα καθοταν να ασχοληθει με την καφριλα που λεγετε ποδοσφαιρο. Να που ασχολουμαστε ομως. Τον Μαρινακη δεν τον ηξερα πριν γινει προεδρος του Ολυμπιακου. Σιγα σιγα, αρχιζει και μας δειχνει ποιος ειναι. Για τη δουλεια που ανελαβε να κανει φαινεται καλος. Οταν εχεις απεναντι σου, Βαρδινογιαννηδες, Βγενοπουλο, Μπεο, Κουγια και λοιπα καλοπαιδα, πρεπει να εισαι ιδιος ή χειροτερος για να τα βγαλεις περα..........

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Το μόνο που μπορεί να απαντηθεί σε αυτά που είπε ο 1personanongrata: το να μιλάς για πουτάνες ή για μπάλα ή γι' αυτά που έγιναν το Σάββατο μόνο νομίζω είναι απείρως σοφότερο απ' το να πιστεύεις ότι όλα συνδέονται με όλα και για κάθε συμβάν να επιχειρείς βαθυστόχαστη ανάλυση με λογικά άλματα. Γνώμη μου και sorry κιόλας που την εκφράζω.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Θα συμφωνησω οτι το ποδοσφαιρο πηγε πολυ πισω μετα τα τελευταια γεγονοτα και τις αποφασεις του διαιτητη στο καραισκακη. Μην ξεχνατε ομως οτι και ο παο εκανε τα ιδια καποτε επι βαρδινογιαννη. Ποιος ξεχναει τον διαιτητη σπανεα? η τον μπακα στον τελικο κυπελου με αεκ? Η κατρακυλα του ποδοσφαιρου ξεκινισε με τον τριβελα στην επο και τον καπετανιο να διαταζει και σημερα συνεχιζετε με τον μαρινακη... πως θα παει μπροστα το ποδοσφαιρο οταν εχουμε τετοιους παραγοντες? μαρινακη,μπεο,ψωμιαδη?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο περσόνας για ακόμη μια φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο...

στο καλό και μπαμπάκι ο δρόμος του...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το μόνο που μπορεί να απαντηθεί σε αυτά που είπε ο 1personanongrata: το να μιλάς για πουτάνες ή για μπάλα ή γι' αυτά που έγιναν το Σάββατο μόνο νομίζω είναι απείρως σοφότερο απ' το να πιστεύεις ότι όλα συνδέονται με όλα και για κάθε συμβάν να επιχειρείς βαθυστόχαστη ανάλυση με λογικά άλματα. Γνώμη μου και sorry κιόλας που την εκφράζω.
ενδεχομένως να έχεις δίκιο.
ο τρόπος που το εκφράζεις τώρα είναι καθαρός χωρίς ειρωνείες και υποννοούμενα.
όλοι κάνουμε λάθη και ενδεχομένως να συνδέω πράξεις παλαιοτερες με άλλα και δεν πρέπει.
απολογούμαι και ας μην είμαι ο πρώτος που πρέπει να το κάνει δημοσίως.
η σοφία δεν αγοράζεται. αποκτάται.
ακόμα και ένας να βρει κάτι καλό στις παπαριές που γράφω θα συνεχίσω να το κάνω.
μπορεί όχι εδώ μπορεί πουθενά.
αλλά το δικαίωμα το δικό μου να εκφράζομαι ελεύθερα (έστω και χαζά ή συναισθηματικά ή με μαλακισμένο τρόπο όταν βλέπω να γίνονται αυτά που γίνονται) θα πολεμήσω να το διατηρήσω στο ακέραιο.
οταν χαθεί από τον καθένα αυτό το δικαίωμα από κάποιον είτε γιατί είναι ο αντμίν ενός σάιτ είτε γιατί είναι ο μαρινάκης είτε γιατί είναι ο μπόμπολας η δεν ξερωγωποιός άλλος έχει εξουσία μπαναρίσματος φυλάκισης απομόνωσης κλπ τότε θα είναι δεδομένο ανεξαρτήτως αμπελοφιλοσοφιών ότι έχουμε πιάσει πάτο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο περσόνας για ακόμη μια φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο...

στο καλό και μπαμπάκι ο δρόμος του...

ο περσονας ξερει το ποδοσφαιρο και το μιλαει και αντικειμενικα. οσον αφορα το θεμα των αναλυσεων, εδω μεσα πεφτει αναλυση και στο ποσο αφρο εχει ο φραπες, τουτο μας μαρανε? κακη η εμπαθεια στο ποδοσφαιρο αλλα και στα νικ λεω εγω  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο περσονας ξερει το ποδοσφαιρο και το μιλαει και αντικειμενικα. οσον αφορα το θεμα των αναλυσεων, εδω μεσα πεφτει αναλυση και στο ποσο αφρο εχει ο φραπες, τουτο μας μαρανε? κακη η εμπαθεια στο ποδοσφαιρο αλλα και στα νικ λεω εγω  ;)

καθόλου.. ο καθένας έχι δικαίωμα να λέει την γνώμη του.. δεν μπορεί όμως να στερεί το δικαίωμα αυτό στους άλλους...

εγώ δεν κατέχω πράμα από ποδόσφαιρο οπότε δεν ομιλώ επί του θέματος αλλά μόνο παρακολουθώ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η καλυτερη λυση ειναι μια.και μην γελασετε.Να μετακομισει ο οσφπ στο γειτονικο πρωταθλημα αλβανιας,η βουλγαριας,να παιζει εκει,να παιρνει τα πρωταθληματα ανετα,και χωρις την διαιτησια,να παιζει και καθε χρονο τσαμπιονς λιγκ και να αφησει εμας τους υπολοιπους,τους αντιολυμπιακους που φωναζουμε αδικα,να παιζουμε μονοι μας.να μας τιμωρησει ρε αδελφε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο περσονας ξερει το ποδοσφαιρο και το μιλαει και αντικειμενικα. οσον αφορα το θεμα των αναλυσεων, εδω μεσα πεφτει αναλυση και στο ποσο αφρο εχει ο φραπες, τουτο μας μαρανε? κακη η εμπαθεια στο ποδοσφαιρο αλλα και στα νικ λεω εγω  ;)
όλα καλά καλή καρδιά.
πάμε παρακάτω.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
αλλά το δικαίωμα το δικό μου να εκφράζομαι ελεύθερα...
Στο έχει στερήσει κανείς; Σου είπα ότι δε μ' αρέσουν αυτά που λες γι' αυτό θα γίνεις banned; Tί μανία καταδίωξης είναι αυτή; :grin: Απλά έχουν και άλλοι δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους έστω και με ειρωνία ή καυστικότητα. Τες πα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στο έχει στερήσει κανείς; Σου είπα ότι δε μ' αρέσουν αυτά που λες γι' αυτό θα γίνεις banned; Tί μανία καταδίωξης είναι αυτή; :grin: Απλά έχουν και άλλοι δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους έστω και με ειρωνία ή καυστικότητα. Τες πα.

οχι ρε.. δεν είπα αυτό.. και ούτε αναφερόμουν σε σένα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η καλυτερη λυση ειναι μια.και μην γελασετε.Να μετακομισει ο οσφπ στο γειτονικο πρωταθλημα αλβανιας,η βουλγαριας,να παιζει εκει,να παιρνει τα πρωταθληματα ανετα,και χωρις την διαιτησια,να παιζει και καθε χρονο τσαμπιονς λιγκ και να αφησει εμας τους υπολοιπους,τους αντιολυμπιακους που φωναζουμε αδικα,να παιζουμε μονοι μας.να μας τιμωρησει ρε αδελφε.
τοτε η αεκ τουρκια και ο παοκ βουλγαρια,            :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καθόλου.. ο καθένας έχι δικαίωμα να λέει την γνώμη του.. δεν μπορεί όμως να στερεί το δικαίωμα αυτό στους άλλους...

εγώ δεν κατέχω πράμα από ποδόσφαιρο οπότε δεν ομιλώ επί του θέματος αλλά μόνο παρακολουθώ...

ενας αντμιν δεν εχει δικαιωμα να κρινει συλλογικα αν γραφουν σοφα ή ηλιθια τα μελη του φορουμ που διαχειριζεται. εχει δικαιωμα να κρινει ατομικα καθε νικ ξεχωριστα και συμφωνα με τους κανονες που εχει αναρτησει. λεω εγω τωρα  :sunglasses:

υ.γ. εχω δωσει τα ευσημα στο παρελθον για τη διακριτικοτητα του αντισθενη, συγκριτικα κιολας με αλλους αντμινορες και δε θελω να το παρω πισω ετσι ευκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom