Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
ειστε ολοι θυματα της προπαγανδας του αισχρου και παναθηναικου μεγκα.....σιγα τα ωα και τα σπουδαια γεγονοτα του σαββατου... :birdman:

ο θρυλος νικησε δικαια και παει για ενα ακομα .....οι υπολοιποι κλαααααααααααααααψτε.... :2funny: :2funny:και ψαξτε δικαιολογιες....το βρωμικο πρωταθλημα το ξερατε και απο παλια....παρτε τα @@ μας....περυσι ηταν καλο το πρωταθλημα και φετος σας ξινησε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ενας αντμιν δεν εχει δικαιωμα να κρινει συλλογικα αν γραφουν σοφα ή ηλιθια τα μελη του φορουμ που διαχειριζεται. εχει δικαιωμα να κρινει ατομικα καθε νικ ξεχωριστα και συμφωνα με τους κανονες που εχει αναρτησει. λεω εγω τωρα  :sunglasses:

υ.γ. εχω δωσει τα ευσημα στο παρελθον για τη διακριτικοτητα του αντισθενη, συγκριτικα κιολας με αλλους αντμινορες και δε θελω να το παρω πισω ετσι ευκολα.

καλά.. αφήστε με στην ησυχία μου.. γαμημένη Δευτέρα σήμερα και έχω π΄ήξει ήδη στο γραφείο...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
ειστε ολοι θυματα της προπαγανδας του αισχρου και παναθηναικου μεγκα.....σιγα τα ωα και τα σπουδαια γεγονοτα του σαββατου... :birdman:

ο θρυλος νικησε δικαια και παει για ενα ακομα .....οι υπολοιποι κλαααααααααααααααψτε.... :2funny: :2funny:και ψαξτε δικαιολογιες....το βρωμικο πρωταθλημα το ξερατε και απο παλια....παρτε τα @@ μας....περυσι ηταν καλο το πρωταθλημα και φετος σας ξινησε;
πες τα μωρη γλιτσα που μιλανε ολοι οι αμπαλοι :grin:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Μαρινάκης-Τζιμπρίλ διάλογος
τέτοιοι τύποι διώχνουν τζιμπρίλ με ξύλο
και μιραλάδες με ποτήρια
να πάνε στον διάολο όλοι οι παράγοντες αυτοί

......κι  απο διπλα  ο   μπασταρδος  της  ΝΔ  ο  Καραχαλιος  το  τσιρακι  του  χοντρομπαλα  Καραμανλη  που  εφτασε  την Ελλαδα  οικονομικα  σε  αυτα  τα  χαλια......τα  ιδια  σκουπιδια  σε  καθε  επιπεδο  της  ζωης  , σε  κοινωνικο ,  σε  αθλητικο, σε πολιτικο.......

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φίλε κι ο παναθηναικός έχει κάνει τέρατα και το παραδεχόμαστε
και το καταδικάζουμε με το ίδιο μένος
τώρα κάνει ο ολυμπιακός
εμείς απ'τα πατήσια ξηγιόμαστε στα ίσια ;)
δεν βλεπω ομως φιλτατε ..αντικειμενικε ,να εχει ανοιξει κανενα thread  που να λεει οτι ο ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, καταστρεφουν την κοινωνια και το ποδοσφαιρο!!!!
Για ολα φταιει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...α ρε κομπλεξικοι  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: που σα ς χρειαζεται!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο έχει στερήσει κανείς; Σου είπα ότι δε μ' αρέσουν αυτά που λες γι' αυτό θα γίνεις banned; Tί μανία καταδίωξης είναι αυτή; :grin: Απλά έχουν και άλλοι δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους έστω και με ειρωνία ή καυστικότητα. Τες πα.
δεν αναφερόμουν σε μένα.
γενικά έχω ένα κακό.
υπερασπίζομαι περισσότερο τους άλλους παρά τον εαυτό μου πολλές φορές με προσωπικό κόστος.
μπορεί να να παρεξηγούνται οι τρόποι γραφής ο δικός μου ο δικός σου ή και άλλων.
μπορεί όπως είπα να είμαι και προκατηλειμμενος μαλάκας επειδή λχ έχω αδυναμία στον πλέζουρα κι ας με έχει γραμμένο στ αρχίδια του και μένα και όλους τους άλλους.
αλλά όπως είπα παραπάνω γενικά έχω αυτή τη μαλακία να υπερασπίζομαι περισσότερο από τον εαυτό μου άλλους.

όλα καλά. μπορεί και να φταίει ότι με πείραξαν πολύ περισσότερο αυτά που έγιναν το σάββατο και έχω φόρτιση. όχι γιατί πληγώθηκα ως βάζελας ή ως γάβρος ή ως φίλαθλος αλλά γιατί περίμενα πολύ περισσότερα από τον μαρινάκη ως άνθρωπο και όχι ως ολυμπιακό. οι ηγέτες πρέπει να είναι η κορυφή της ποιότητας αυτών που καθοδηγούν και όχι χειρότεροι απ αυτούς.

και δυστυχώς αυτό σήμερα δεν υπάρχει πλέον ούτε για δείγμα.
καποδίστριας ;
γουλανδρής ;
πλαστήρας ;

όπου πλέον και να κοιτάξεις βρίσκεις έλλειψη ηγέτη που είναι πρώτ απ όλα δίκαιος με τον αντίπαλο και αυστηρός με τους δικούς του.

το ήθος δεν είναι λόγια. είναι πράξεις.

scorpiomba

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
10
Πόντοι
0
:headbang: :headbang:Ο Μαρινάκης Θυμίζει Μπεο με μούσι. Τυχαίο? Δεν νομίζω!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν βλεπω ομως φιλτατε ..αντικειμενικε ,να εχει ανοιξει κανενα thread  που να λεει οτι ο ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, καταστρεφουν την κοινωνια και το ποδοσφαιρο!!!!
Για ολα φταιει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...α ρε κομπλεξικοι  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: που σα ς χρειαζεται!!!!
σορυ ρε φιλε,κομπλεξικος ειναι αυτος που δεν παραδεχεται καποια πραγματα,και δεν βλεπει μπροστα του.αν εσας σας ικανοποιει αυτο που γινεται στο ποδοσφαιρο,τι να πω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν αναφερόμουν σε μένα.
γενικά έχω ένα κακό.
υπερασπίζομαι περισσότερο τους άλλους παρά τον εαυτό μου πολλές φορές με προσωπικό κόστος.
μπορεί να να παρεξηγούνται οι τρόποι γραφής ο δικός μου ο δικός σου ή και άλλων.
μπορεί όπως είπα να είμαι και προκατηλειμμενος μαλάκας επειδή λχ έχω αδυναμία στον πλέζουρα κι ας με έχει γραμμένο στ αρχίδια του και μένα και όλους τους άλλους.
αλλά όπως είπα παραπάνω γενικά έχω αυτή τη μαλακία να υπερασπίζομαι περισσότερο από τον εαυτό μου άλλους.

όλα καλά. μπορεί και να φταίει ότι με πείραξαν πολύ περισσότερο αυτά που έγιναν το σάββατο και έχω φόρτιση. όχι γιατί πληγώθηκα ως βάζελας ή ως γάβρος ή ως φίλαθλος αλλά γιατί περίμενα πολύ περισσότερα από τον μαρινάκη ως άνθρωπο και όχι ως ολυμπιακό. οι ηγέτες πρέπει να είναι η κορυφή της ποιότητας αυτών που καθοδηγούν και όχι χειρότεροι απ αυτούς.

και δυστυχώς αυτό σήμερα δεν υπάρχει πλέον ούτε για δείγμα.
καποδίστριας ;
γουλανδρής ;
πλαστήρας ;

όπου πλέον και να κοιτάξεις βρίσκεις έλλειψη ηγέτη που είναι πρώτ απ όλα δίκαιος με τον αντίπαλο και αυστηρός με τους δικούς του.

το ήθος δεν είναι λόγια. είναι πράξεις.
αδυναμια πρεπει να εχεις μονο στον εαυτο σου.δεν μπορω να ακουω απο μεγαλους ανθρωπους,εχω αδυναμια στον ταδε.ποιος ειναι ρε ο σουπερμαν;ξεκωλα λιγο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
υποκριτες....φαρισαιοι...μιασματα....αυτοι ειστε ....και οσο θα ειστε τετοιοι θα ειμαστε και εμεις αυτοι που ειμαστε....ο εφιαλτης σας...αυτοι που καταστρεφουν τη ζωη σας ''ηθικα''....θα ακουτε ολυμπιακος και θα πεταγεστε.....
μολοτωφ στο σπιτι του τοροσιδη....γιατι;;;γιατι φυσικα εγινε στοχος του απο ''συμπαικτες του'' στην εθνικη....και απο ''λειτουργους΄΄ της δημοσιογραφιας...τι εκανε ;;;μανουριασε με τον λετο;;;ναι ε;;;μονος του;;;ο λετο δεν μανουριασε μαζι του;;;στο πρωτο ματς ο σπυροπουλος και ο βυντρα τι εκαναν;;;ο σπυροπουλος δεν επιασε απο το λασιμο τον φουστερ και ο βυντρα δεν εβριζε και εσπρωχνε συνεχεια τον ριερα;;;αλλο ματς εβλεπα;;;
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.....
κραξατε ολοι τον μαρινακη επειδη μιλησε για ''εγκλημα κατα της ελλαδας'''καλα κανατε...μαζι σας...ειπε μαλακια...
τωρα ρε γαμημενοι που ΟΛΟΙ λειτουργουν (και οχι απλα δηλωνουν) σαν να ΕΓΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;;ολα καλα τωρα ετσι;;;
ο μαρινακης χαλαει το ιματζ του ποδοσφαιρου επειδη ειπε του σισσε οτι τον γαμησε ετσι;;;;και ο αδμισης εκανε προταση στον μπιτσαξη να διακοπει το πρωταθλημα και να μη βγουν οι ομαδε ςτσαμπιονς λιγκ γιατι για τα λεφτα γινονται ολα ...
μαλιστα...ο αδαμιδης που στο ματς στο οακα φωναζε ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ στους παιχτες του θρυλου οτι ''σας γαμησα''
αυτος που εβαλε μπραβους να τραβανε απο τα μαλλια τον φουστερ...τοτε ηταν ολα καλα ετσι;;;;δεν ασχολουνταν ολοι 24-7 με αυτο το θεμα...τωρα εγινε ''εγκλημα κατα της ελλαδας''
εβηξε ο βαζελος και τσακιστηκαν τα γιουσουφακια -λειτουργοι της δημοσιογραφιας να υποβαλλουν σεβη και να παρεχουν τις υπηρεσιες τους...
ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.....
οταν μπαινανε οι βαζελοι στο γηπεδο να κυνηγησουν τον υπερηλικα προπονητη τους αλλα και τους συμπαικτες ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ σισσε
δεν θιχτηκε με το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν προσβληθηκε ετσι...
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ...
οταν εμπαιναν οι ''φιλαθλοι'' της αεκ στο οακα και προπηλακιζαν τους παιχτες του ολυμπιακου (που ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΝΤΕ ΣΙΣΕ ΤΖΟΡΒΑΣ και γιαυτο δεν ειχαμε γενικευμενη συραξη) και χτυπησαν και εφτυσαν τον παντελιτς ηταν ολα καλα ετσι;;;;
παρτε χμπαρι καλα αυτο ρε κακομοιρηδες κομπλεξικοι ανυπαρκτοι....
δεν ξερω αν κατα τον ιδρυτη του θρεντ φταιει ο θρυλος για τα κακα της2 ελληνικης κοινωνιας ...και δεν με ενδιαφερει και να το μαθω....
αυτο που ξερω ρε καριολια ειναι οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ...
ανθρωπακια αναρχιδα και υποκριτες.....

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ -ΔΙΕΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΕΙΓΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΙΛΙΣΕ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣΑΣ-ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ------

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν μας ειπες ρε σταμ,εσενα σε τιμαει σαν γαυρο,αυτο που εγινε προχθες;ετσι ονειρευεσαι να κερδας;
νικη μπορει να μην αξιζα, για ηττα παλι δεν ειμουν....

........     

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΥΩ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...Αυτό είναι και το επίπεδο του μέσου Έλληνα "επιχειρηματία-προέδρου" πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ανύπαρκτη μόρφωση, αδυναμία σύνταξης μίας σωστής πρότασης στα Ελληνικά, απουσία ηθικής (Μακιαβελισμός), ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΑ λεφτά και αδυναμία προσδιορισμού ΑΞΙΩΝ. Ακολουθούν οι οπαδοί. "Το της όλης πόλεως ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν" έλεγε ο Ισοκράτης....

....οταν   ο  Γιαννης  Βαρδηνογιαννης  ειχε  την  διοικηση  ολοι  τον  βριζαμε.....μεταξυ αυτων κι εγω.......επειδη  ηταν  ανθρωπος  χαμηλων τονων  και  δεν ασχολιοταν  με  παρασκηνια  τον κατηγορουσαμε  με  χαρακτηρισμους  χαλβα ,  soft.......και   θεωρουσαμε  μαγκα - ολη η κοινωνια -  τον  ανθρωπο  που εδινε  κρατικα μυστικα στην Σταζι   επειδη  εφερνε  αποτελεσματα  ανεξαρτητως  μεσου και ηθικης............και  πιστευαμε   τον  αεριτζη  Βγενοπουλο.......αυτο  ειναι  το  επιπεδο του  λαου.......βεβαια  το  οτι  ο  αποτυχημενος  επικοινωνιακα  και  αρεστος στους Τσουκαλαδες Μαρινακης  αποδοκιμαζεται για τα καφριλικια απο  νοημονες   Ολυμπιακους  ειναι ενας  καλος   οιωνος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αδυναμια πρεπει να εχεις μονο στον εαυτο σου.δεν μπορω να ακουω απο μεγαλους ανθρωπους,εχω αδυναμια στον ταδε.ποιος ειναι ρε ο σουπερμαν;ξεκωλα λιγο.

ακου μικρέ.

στη ζωή γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους που ή τους σιχαίνεσαι ή τους σέβεσαι.
εγώ έχω μάθει να τα δείχνω και τα δύο. ακόμα και αν ο άλλος είναι εχθρός μου όταν κάνει κάτι που είναι σωστό ( και που εσείς όι άλλοι μπορεί να μη γνωρίζετε ) θα του το αναγνωρίζω δημοσίως.

τίποτα περισσότερο. η διευκρίνηση αφορά στο έχω αδυναμία στον άνθρωπο και όχι το νικ που πιθανώς να είναι σίχαμα για πολλούς.

τέλος θέματος. 

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...Τι να πείτε μεταξύ σας ρε?? Ότι εδώ και 2 δεκαετίες (τουλάχιστον)ΒΙΑΖΕΤΕ συστηματικά κάθε έννοια δικαίου, διαφάνειας, εντιμότητας, επαγγελματισμού και ηθικής στο ποδόσφαιρο? Ότι πρόεδροί σας υπήρξαν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ολκής (Κοσκωτάς), πρώην πράκτορες της ΣΤΑΖΙ και κρατικοδίαιτοι "επιχειρηματίες" (Κόκκαλης),και νυν μέλη της γνωστής ΑΛΗΤΑΡΙΑΣ του Πειραιά - δήθεν εφοπλιστές??
Ότι ακόμη και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας σας τις πληρώνει με το στανιό ο Έλληνας φορολογούμενος?
Ότι στην Ευρώπη το καφενείο σας δεν πιάνει μία ούτε καν απέναντι στις τριτοκλασάτες ομάδες της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας ή της Γερμανίας??
Ότι έχετε μεταφέρει το ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ της ΤΡΟΥΜΠΑΣ στον αθλητισμό??
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ κι εσύ κι όλοι σας :birdman: .ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ. :jerking:
+1

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
......κι  απο διπλα  ο   μπασταρδος  της  ΝΔ  ο  Καραχαλιος  το  τσιρακι  του  χοντρομπαλα  Καραμανλη  που  εφτασε  την Ελλαδα  οικονομικα  σε  αυτα  τα  χαλια......τα  ιδια  σκουπιδια  σε  καθε  επιπεδο  της  ζωης  , σε  κοινωνικο ,  σε  αθλητικο, σε πολιτικο.......
ΕΛΑ ΓΕΛΟΙΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕς ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕς ΚΑΙ ΜΟΛΙς ΣΑς ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙς ΡΟΥΦΙΑΝΙΕς ΚΑΙ ΤΙς ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕς....ΜΑς ΕΙΧΑΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤς ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ (τα ειχα ποσταρει τοτε και ειχα βαρεσει καμπανακι ποσο προκλητικα ειναι)  με φωτο της σισε με γλωσσες εξω και συνεχεια δηλωσεις ειμαστε καλυτεροι θα κερδισουμε σιγουρα και μαλακιες τετοιες...
αντε μαλακες τζαμπα μαγκες....και μετα κλαμα και μαμα μαμα με εδειρε ο κυριος μαρινακης...
αιντε με το αλβαμνακι που μαρτυραει και αυτα που δεν εκανε...που αμα το κλεισουνε το αρχιδι σε ενα δωματιο με τον ραου μπραβο θα ψαχνει να σκαψει τρυπα να την κανει...
αιντε νουμερα κλαψομουνηδες ...εχετε τα μμε στα ποδια σας...το ξερουμε ....αλλα θα ξερετε οτι οσο θα ζειτε θα υπαρχει μια εδρα που ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom