Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
20 ετών
φρέσκο πράμα

Στα 23 είμαι..Όταν ακούω βλακείες με βλακείες θα απαντώ!!Πως να απαντήσω σε θέμα με τιτλο ότι ο Ολυμπαικός καταστρέφει το ποδόσφαιρο την κοινωνία και τη ζωή;;Ο ΠΑΟ δηλαδή είναι το φτωχό και τιμιο σωματείο;;Ο ΠΑΟ δηλαδή τι είναι ομάδα του στυλ η απόδραση των 11 που τους ρίχνουν μπυνιές και κλωτσιές και όμως εκείνοι στο ύψος τους;

Αφήστε τις μαλακίες και πείτε κάτι σοβαρό

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Στα 23 είμαι..Όταν ακούω βλακείες με βλακείες θα απαντώ!!Πως να απαντήσω σε θέμα με τιτλο ότι ο Ολυμπαικός καταστρέφει το ποδόσφαιρο την κοινωνία και τη ζωή;;Ο ΠΑΟ δηλαδή είναι το φτωχό και τιμιο σωματείο;;Ο ΠΑΟ δηλαδή τι είναι ομάδα του στυλ η απόδραση των 11 που τους ρίχνουν μπυνιές και κλωτσιές και όμως εκείνοι στο ύψος τους;

επειδή έχω τα διπλά σου χρόνια σου λέω
ότι αυτά που έγιναν σε ριζούπολη και προχτές δεν έχουν ξαναγίνει
παλιά πηγαίναμε με τους φίλους μας στο γήπεδο
και βλέπαμε όλοι μαζί μπάλα
από όποια πλευρά κι αν γίνονται τα καταδικάζω
τώρα έγιναν από τον μαρινάκη

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

ένας ηλίθιος δικο σας το ανοιξε το θεμα

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο που με κανει και γελαω ειναι η μνημη των παναθηναικων που ειναι ποιο κοντη και απο χρυσοψαρου!
Εγω ξερω οτι ηταν ρεζιλικι αυτο που εγινε προχτες στο καραισκακη,ουτε ηθελα να κερδισω ετσι αυτους τους βλακες,λες και θα εχανα το πρωταθλημα αν εχανα προχτες...
Βγαινουν ολοι και καταδικαζουν τα επεισοδια μετα το ματς και καλως γινεται γιατι ητανε ντροπη,με τι μουτρα μιλανε οι βαζελοι δεν καταλαβαινω,περσι στο οακα δεν ηταν που εχασε το χερι της η κοπελιτσα,και αλλα τετοια ωραια?
Μηπως αν αυτο το ματς ηταν αναμεσα σε μια απο τις 2 ομαδες και μιας μικροτερης και γινοντουσαν τα ιδια διαιτητικα θα το συζηταγαμε ακομα και σε τετοιο τονο?
Η ο παναθηναικος που φωναζει ετσι ειναι παρθενα?Περσυ ο Πατερας εκανε και ελεγε οτι γουσταρε,και φετος εχουν παρει και αυτοι ενα καραβι σφυριγματα,ετσι στο μπαμ θα πω το πεναλτακι του Δαλουκα εκτος με τον Αρη και φυσικα το καθαρο πεναλτυ που δεν εδωσε στο Οακα παλι στον Αρη ,στον Μισελ στο 85 με το παιχνιδακι 1-0.Ειναι και αλλα πολλα απλα αυτα μου ηρθαν τωρα σε μια στιγμη ,6 ποντακια...
Δεν καταλαβαινω αυτοι με τι μουτρα φωναζουν,ολοι οι αλλοι μπορει καλα να κανουν...
Και κατι για τους βαζελους ,το φετινο σας ρεζιλικι στην ευρωπη δεν εχει προηγουμενο απο ελληνικη ομαδα,κατεχεται πλεον ολα τα αρνητικα ρεκορ ελληνικης ομαδας,εκτος απο την μεγαλυτερη ηττα την οποια εσεις ειχατε μεχρι εκεινο το ματς με την Γιουβεντους.
Εχετε πει μεχρι και εκεινη την εκτος εδρας νικη με την Ρειτζερς ευρωπαικη επιτυχια που ειχατε 1 βαθμο στον ομιλο τελευταια αγωνιστικη και Θελατε νικη με την Ρειτζερς να πατε 4  ισοβαθμια και να περασετε Ουεφα ,κατι 3αρες που εχετε φαει απο κατι Στουρμ γκρατς  και αλλες αμπαλες τυπου κοπενχαγη τα ξεχνανε....
Σας πηγε η χουντα στο Γουεμπλευ πριν απο 1 εκατομμυριο χρονια και το λετε ακομα,αλλοι να μιλανε,οχι εσεις ομως!!!

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
παλιά πηγαίναμε με τους φίλους μας στο γήπεδο
και βλέπαμε όλοι μαζί μπάλα
από όποια πλευρά κι αν γίνονται τα καταδικάζω
τώρα έγιναν από τον μαρινάκη

Απ'αντησε μου κύριε στο εξής.Στη Ριζούπολη χτυπήθηκε παικτης του ΠΑΟ;;Σπάσαν το πούλμαν του ΠΑΟ;έπεσε ένας αναπτήρας σε προπονητικό τιμ;;Μιλάτε για τη Ριζούπολη και λέτε για τη φισούνα που σκίστηκε που την χτυπάγαν κάποιοι μαλάκες.Κατα τα άλλα καπνογόνα και κροτίδες είχε..Τι διαφορετικό είδες από τη δική σας υποδοχή πέρσυ;;Αλλά λέτε για τη Ριζούπολη γιατί δε μπορείτε να χωνέψετε πως φάγατε 3 γκολ ενώ είχατε το πρωτάθλημα σχεδόν στην τσέπη σας..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα...

την βρωμια που εχετε εσεις στην ευρωπη και εδω δεν την εχουμε εμεις...

εχουμε 39 πρωταθληματα οσο εχετ ολοι σας...

σας εχουμε χυσει απειρες φορες με 4αρες 3αρες και δυαρακια.....

σας τσουζει απιστευτα που το φαγατε στο 90.....

τα δικα σας οργια τα ξεχνατε δεν πειραζει, του χρονου τωρα, αλλα δυο γκολακια και εκει...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Απ'αντησε μου κύριε στο εξής.Στη Ριζούπολη χτυπήθηκε παικτης του ΠΑΟ;;Σπάσαν το πούλμαν του ΠΑΟ;έπεσε ένας αναπτήρας σε προπονητικό τιμ;;Μιλάτε για τη Ριζούπολη και λέτε για τη φισούνα που σκίστηκε που την χτυπάγαν κάποιοι μαλάκες.Κατα τα άλλα καπνογόνα και κροτίδες είχε..Τι διαφορετικό είδες από τη δική σας υποδοχή πέρσυ;;Αλλά λέτε για τη Ριζούπολη γιατί δε μπορείτε να χωνέψετε πως φάγατε 3 γκολ ενώ είχατε το πρωτάθλημα σχεδόν στην τσέπη σας..
κάνεις λάθος
δεν θα σου περιγράψω όλη την ιστορία
γιατί την ξέρω από μέσα
αν νομίζεις ότι δεν έγινε τίποτα στη ριζούπολη οκ
ότι πεις

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ο ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα...

την βρωμια που εχετε εσεις στην ευρωπη και εδω δεν την εχουμε εμεις...

εχουμε 39 πρωταθληματα οσο εχετ ολοι σας...

σας εχουμε χυσει απειρες φορες με 4αρες 3αρες και δυαρακια.....

σας τσουζει απιστευτα που το φαγατε στο 90.....

τα δικα σας οργια τα ξεχνατε δεν πειραζει, του χρονου τωρα, αλλα δυο γκολακια και εκει...
καλά χαλάρωσε λιγάκι

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ε μα... τοσο μενος για τον ολυμπιακο δλδ....

το γκολ του κατσουρανη ολοι το παραδεχτηκαμε....
φίλε κι ο παναθηναικός έχει κάνει τέρατα και το παραδεχόμαστε
και το καταδικάζουμε με το ίδιο μένος
τώρα κάνει ο ολυμπιακός
εμείς απ'τα πατήσια ξηγιόμαστε στα ίσια ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όλες οι ομάδες αν βρισκόταν σε θέση ισχύος θα έκαναν τα ίδια.
Ερωτώ αν τα σαββατιάτικα γινόταν σε αγώνα Μαν Γιου-Λίβερπουλ-Άρσεναλ-Τσέλσυ τι θα γραφόταν στο νησί?
Δε λέω για τα επισόδια γιατί αυτά τα ξεπέταξαν με νομους που εφαρμόζονται προ πολλού.
Για τα διαιτητικά λέω.Γιατί κι εκεί γίνονται.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Ήμουν μέσα στη Ριζούπολη (δεν πέταξα ούτε χαρτάκι προσωπικά) και στο ξύλο στον Ευθυμιάδη.
Αν εσύ πιστεύεις ότι η Ριζόπουλη και τα χθεσινά δεν έχουν ξαναγίνει τότε σε κάποιο δεν ήσουν μέσα.
Και τα πριν 1 μήνα κάνατε για 2η φορά ντου να δείρετε τους παίκτες σας όπως πριν κάτι χρόνια σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Να ξαναγινει το ντερμπυ.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε μαλακα μαρινακη ντροπιαζεις εμας τους ολυμπιακους με οσα λες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

κανε ανακοινωση βρε παπαρα να γαναγινει το ντερπυ συγκεκριμενα σε αλλο γηπεδο και χωρης οπαδους

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ήμουν μέσα στη Ριζούπολη (δεν πέταξα ούτε χαρτάκι προσωπικά) και στο ξύλο στον Ευθυμιάδη.
Αν εσύ πιστεύεις ότι η Ριζόπουλη και τα χθεσινά δεν έχουν ξαναγίνει τότε σε κάποιο δεν ήσουν μέσα.
Και τα πριν 1 μήνα κάνατε για 2η φορά ντου να δείρετε τους παίκτες σας όπως πριν κάτι χρόνια σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

δεν αντιλέγω για τον ευθυμιάδη
για τη ριζούπολη είναι μάλλον πολλά που δεν είδες
μέσα στα αποδυτήρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom