Αυτο που με κανει και γελαω ειναι η μνημη των παναθηναικων που ειναι ποιο κοντη και απο χρυσοψαρου!
Εγω ξερω οτι ηταν ρεζιλικι αυτο που εγινε προχτες στο καραισκακη,ουτε ηθελα να κερδισω ετσι αυτους τους βλακες,λες και θα εχανα το πρωταθλημα αν εχανα προχτες...
Βγαινουν ολοι και καταδικαζουν τα επεισοδια μετα το ματς και καλως γινεται γιατι ητανε ντροπη,με τι μουτρα μιλανε οι βαζελοι δεν καταλαβαινω,περσι στο οακα δεν ηταν που εχασε το χερι της η κοπελιτσα,και αλλα τετοια ωραια?
Μηπως αν αυτο το ματς ηταν αναμεσα σε μια απο τις 2 ομαδες και μιας μικροτερης και γινοντουσαν τα ιδια διαιτητικα θα το συζηταγαμε ακομα και σε τετοιο τονο?
Η ο παναθηναικος που φωναζει ετσι ειναι παρθενα?Περσυ ο Πατερας εκανε και ελεγε οτι γουσταρε,και φετος εχουν παρει και αυτοι ενα καραβι σφυριγματα,ετσι στο μπαμ θα πω το πεναλτακι του Δαλουκα εκτος με τον Αρη και φυσικα το καθαρο πεναλτυ που δεν εδωσε στο Οακα παλι στον Αρη ,στον Μισελ στο 85 με το παιχνιδακι 1-0.Ειναι και αλλα πολλα απλα αυτα μου ηρθαν τωρα σε μια στιγμη ,6 ποντακια...
Δεν καταλαβαινω αυτοι με τι μουτρα φωναζουν,ολοι οι αλλοι μπορει καλα να κανουν...
Και κατι για τους βαζελους ,το φετινο σας ρεζιλικι στην ευρωπη δεν εχει προηγουμενο απο ελληνικη ομαδα,κατεχεται πλεον ολα τα αρνητικα ρεκορ ελληνικης ομαδας,εκτος απο την μεγαλυτερη ηττα την οποια εσεις ειχατε μεχρι εκεινο το ματς με την Γιουβεντους.
Εχετε πει μεχρι και εκεινη την εκτος εδρας νικη με την Ρειτζερς ευρωπαικη επιτυχια που ειχατε 1 βαθμο στον ομιλο τελευταια αγωνιστικη και Θελατε νικη με την Ρειτζερς να πατε 4 ισοβαθμια και να περασετε Ουεφα ,κατι 3αρες που εχετε φαει απο κατι Στουρμ γκρατς και αλλες αμπαλες τυπου κοπενχαγη τα ξεχνανε....
Σας πηγε η χουντα στο Γουεμπλευ πριν απο 1 εκατομμυριο χρονια και το λετε ακομα,αλλοι να μιλανε,οχι εσεις ομως!!!
Τελικά μαθαίνεις πολλά όταν μιλάς για ευρωπαϊκά ματς με τη φυλή των γαύρων
Κάποιο λάθος θα έκανε κάτι που λέγεται fifa και βαθμολόγησε πριν καμιά εβδομάδα τον ΠΑΟ 10 θέσεις πάνω από την επίσημη πουτάνα μιας και βρισκόμαστε και στο ανάλογο site. Περίεργα πράγματα ε? Τόσα ρεζιλίκια έχει κάνει ο Παναθηναικός και είναι 10 θέσεις πάνω από την πουτάνα?? Αλλά θα μου πείς τι είναι και η fifa.. Ξέρετε άραγε??