Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
εσενα μαλλον δεν σε συμπεριελαβε η ερευνα. η ποιοτητα σαυ θα ανεβαζε το μεσο ορο αρκετα.

παμε στην ποιοτητα τοτε...

αν το προχθεσινο ματς ηταν ευρωπαικο...

τι κυρωσεις θα υπηρχαν;;

επισης μου εκανε τεραστια εντυπωση..ποσο καλα παιδια  ηταν τα αγαπητα  παοκια  στο ματς

της πεμπτης με την  ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  ουτε φωτοβολιδες ουτε καπνογονα ουτε πεταγαν μπουκαλια

στους ρωσους  στην εκτελεση των κορνερ ουτε εβριζαν τον διαιτητη  ουτε μπηκαν στο γηπεδο ουτε στην φυσουνα...ουτε εσπασαν η χτυπησαν το πουλμαν  και τους ρωσους παικτες

εκκλησια ηταν η τουμπα.....ΑΡΑ ....ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;  (ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....)

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;;  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Δε θα ήταν κακή ιδέα.Με φιλάθλους όμως ή χωρίς?
φιλάθλους ναι
αλλά χωρίς να έχουνε καλάσνικοφ και κροτίδες
με πραγματικό έλεγχο
το ίδιο να γίνεται και στο μπάσκετ και στους μεν και τους δε

g(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο που με κανει και γελαω ειναι η μνημη των παναθηναικων που ειναι ποιο κοντη και απο χρυσοψαρου!
Εγω ξερω οτι ηταν ρεζιλικι αυτο που εγινε προχτες στο καραισκακη,ουτε ηθελα να κερδισω ετσι αυτους τους βλακες,λες και θα εχανα το πρωταθλημα αν εχανα προχτες...
Βγαινουν ολοι και καταδικαζουν τα επεισοδια μετα το ματς και καλως γινεται γιατι ητανε ντροπη,με τι μουτρα μιλανε οι βαζελοι δεν καταλαβαινω,περσι στο οακα δεν ηταν που εχασε το χερι της η κοπελιτσα,και αλλα τετοια ωραια?
Μηπως αν αυτο το ματς ηταν αναμεσα σε μια απο τις 2 ομαδες και μιας μικροτερης και γινοντουσαν τα ιδια διαιτητικα θα το συζηταγαμε ακομα και σε τετοιο τονο?
Η ο παναθηναικος που φωναζει ετσι ειναι παρθενα?Περσυ ο Πατερας εκανε και ελεγε οτι γουσταρε,και φετος εχουν παρει και αυτοι ενα καραβι σφυριγματα,ετσι στο μπαμ θα πω το πεναλτακι του Δαλουκα εκτος με τον Αρη και φυσικα το καθαρο πεναλτυ που δεν εδωσε στο Οακα παλι στον Αρη ,στον Μισελ στο 85 με το παιχνιδακι 1-0.Ειναι και αλλα πολλα απλα αυτα μου ηρθαν τωρα σε μια στιγμη ,6 ποντακια...
Δεν καταλαβαινω αυτοι με τι μουτρα φωναζουν,ολοι οι αλλοι μπορει καλα να κανουν...
Και κατι για τους βαζελους ,το φετινο σας ρεζιλικι στην ευρωπη δεν εχει προηγουμενο απο ελληνικη ομαδα,κατεχεται πλεον ολα τα αρνητικα ρεκορ ελληνικης ομαδας,εκτος απο την μεγαλυτερη ηττα την οποια εσεις ειχατε μεχρι εκεινο το ματς με την Γιουβεντους.
Εχετε πει μεχρι και εκεινη την εκτος εδρας νικη με την Ρειτζερς ευρωπαικη επιτυχια που ειχατε 1 βαθμο στον ομιλο τελευταια αγωνιστικη και Θελατε νικη με την Ρειτζερς να πατε 4  ισοβαθμια και να περασετε Ουεφα ,κατι 3αρες που εχετε φαει απο κατι Στουρμ γκρατς  και αλλες αμπαλες τυπου κοπενχαγη τα ξεχνανε....
Σας πηγε η χουντα στο Γουεμπλευ πριν απο 1 εκατομμυριο χρονια και το λετε ακομα,αλλοι να μιλανε,οχι εσεις ομως!!!

Τελικά μαθαίνεις πολλά όταν μιλάς για ευρωπαϊκά ματς με τη φυλή των γαύρων:) Κάποιο λάθος θα έκανε κάτι που λέγεται fifa και βαθμολόγησε πριν καμιά εβδομάδα τον ΠΑΟ 10 θέσεις πάνω από την επίσημη πουτάνα μιας και βρισκόμαστε και στο ανάλογο site. Περίεργα πράγματα ε? Τόσα ρεζιλίκια έχει κάνει ο Παναθηναικός και είναι 10 θέσεις πάνω από την πουτάνα?? Αλλά θα μου πείς τι είναι και η fifa.. Ξέρετε άραγε??:)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
παμε στην ποιοτητα τοτε...

αν το προχθεσινο ματς ηταν ευρωπαικο...

τι κυρωσεις θα υπηρχαν;;

επισης μου εκανε τεραστια εντυπωση..ποσο καλα παιδια  ηταν τα αγαπητα  παοκια  στο ματς

της πεμπτης με την  ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  ουτε φωτοβολιδες ουτε καπνογονα ουτε πεταγαν μπουκαλια

στους ρωσους  στην εκτελεση των κορνερ ουτε εβριζαν τον διαιτητη  ουτε μπηκαν στο γηπεδο ουτε στην φυσουνα...ουτε εσπασαν η χτυπησαν το πουλμαν  και τους ρωσους παικτες

εκκλησια ηταν η τουμπα.....ΑΡΑ ....ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;  (ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....)

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;;  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..
έχεις απόλυτο δίκηο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
φιλάθλους ναι
αλλά χωρίς να έχουνε καλάσνικοφ και κροτίδες
με πραγματικό έλεγχο
το ίδιο να γίνεται και στο μπάσκετ και στους μεν και τους δε
Φιλάθλους και των δύο.Με σοβαρή αστυνομία όχι σεκιουριτάδες μπράβους των ομάδων κι ελικόπτερα.

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Πηγαίνει ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού στην μπουτίκ. Ο πωλητής τον πλησιάζει και του λέει

Πωλητής : Καλημέρα. Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Πελάτης : Μία φανέλα του Ολυμπιακού θα ήθελα.

Πωλητής : Πολύ ωραία. Για πείτε μου Παίχτη ή Διαιτητή;
κορυφαιο,διαχρονικο επικαιρο οσο ποτε...!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όλες οι ομάδες αν βρισκόταν σε θέση ισχύος θα έκαναν τα ίδια.
Ερωτώ αν τα σαββατιάτικα γινόταν σε αγώνα Μαν Γιου-Λίβερπουλ-Άρσεναλ-Τσέλσυ τι θα γραφόταν στο νησί?
Δε λέω για τα επισόδια γιατί αυτά τα ξεπέταξαν με νομους που εφαρμόζονται προ πολλού.
Για τα διαιτητικά λέω.Γιατί κι εκεί γίνονται.

Στην Αγγλία αν γινόντουσαν του ευθυμιάδη, της ριζούπολης, τα 2 ντου των βάζελων στην ομάδα τους και τα σαββατιάτικα,
θα είχαν μπει μέσα τα άλογα και ακόμα θα έτρωγαν ξύλο οι επιστήμονες.

Εδώ βέβαια αυτά δε μπορούν να γίνουν. Εδώ μερίδα οπαδών ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ τα επεισόδια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πουτανα εδω παντως

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πηγαίνει ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού στην μπουτίκ. Ο πωλητής τον πλησιάζει και του λέει

Πωλητής : Καλημέρα. Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Πελάτης : Μία φανέλα του Ολυμπιακού θα ήθελα.

Πωλητής : Πολύ ωραία. Για πείτε μου Παίχτη ή Διαιτητή;

Η μπουτίκ των λαγών.

vazelabalet.jpg

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
πουτανα εδω παντως

Ο Ζαϊρί γιατί έχει τόσο άχτι τον καημένο τον Σπυρόπουλο;;;
Επειδή είναι παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων και δεν κάνει ούτε για παγκίτης στην εθνική, πρέπει να τον ξεφτιλίζει κάθε φορά;;

Να τιμωρηθεί ο προκλητικότατος Ζαϊρί! Να του δένουν με αλυσίδες τα πόδια όταν παίζει με το βάζελο,
μπας και καταφέρει να τον κόψει ο Σπυρόπουλος. Ή τουλάχιστον να καταφέρει να μείνει όρθιος...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδώ θα λέμε αλήθειες

δεν καταστρέφει ο ολυμπιακός την κοινωνία.
η κοινωνία κατέστρεψε τον ολυμπιακό.
μεγαλωμένος στα πέτρινα χρόνια του γάβρου ανάμεσα σε ολυμπιακάρες που άφηναν τα πάντα για την ομάδα και την αξιοπρέπεια, δεν πούλησαν ποτέ πρακτοριά τζάμπα μαγκιά και αλητεία έμαθα τι σημαίνει αγάπη για ιδανικά και ιδέες.

μικρός όλοι μου έλεγαν για τον παναθηναικο που κάνει ότι γουστάρει, είναι με την εξουσία και τα ζούσα όλα. αλλά πάντα μου έλεγαν ότι εσύ είσαι απο περήφανη πειραιώτικη κάστα δεν κάνεις τα ίδια. είσαι πειραιώτης εσύ. έχεις αξιοπρέπεια.

μια φορά στο παλιο καραισκάκη με είχε πάρει ο θειός μπάλλα δεν καταλάβαινα ακόμα απλά ξεχώριζα τις ομάδες και έβλεπα το σκορ στο μεγάλο πίνακα.

τέλειωσε το ματς και έχασε ο ολυμπιακός (νομίζω απο τον απόλλωνα τότε εντός)
λέω στο θείο που με παιρνε πάντα μαζί θείε χάσαμε; όχι αγόρι μου απλά οι άλλοι παίξαν καλύτερα και μας κέρδισαν.
μα ο ολυμπιακός είναι καλύτερος ελεγα μόνος τσαντισμένος.
δε πειράζει αγόρι μου θα κερδίσουμε την άλλη κυριακή μη στενοχωριέσαι.

οι παλιοί ολυμπιακοί ήταν πρώτ απ όλα άνθρωποι και ήξεραν να χάνουν όσο και εάν πληγώνονταν.
μετά ήρθαν οι σαλιαρελοκοσκωτάδες, χάθηκε το ηθικό πλεονέκτημα και μετά ήρθε και ο κόκκαλης να πάρει τη θέση του βαρδινογιάννη και χάθηκε και η ολυμπιακή ιδέα.
το αποτέλεσμά της ήταν να δημιουργούνται στρατιές ξιπασμένων ηπηρμένων γάβρων που το μονο που τους ενδιέφερε ήταν το πρωτάθλημα και η νίκη με κάθε τρόπο.
μ αυτά και μ αυτά ο γουλανδρής έγινε ανάμνηση και ο ολυμπιακός έπαψε να είναι ιδέα αλλά οικόσημο προς εκμετάλλευση.

καληνύχτα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο.Για το ηθικό και αγωνιστικό(συχνά)πλεονέκτημα γίναμε Ολυμπιακοί πριν πολλά χρόνια.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
κλασικη φιγουρα της ολυμπιακης αλητειας και καφριλας ειναι ο Μητροπουλος.

τσαμπουκαλικι, μαλακι λαδωμενο, αξεσια, βλεμμα που σκοτωνει. ανεπαγγελτος. απλα ειναι εκει και δηλωνει ολυμπιακοφροσυνη. φλυφει τον εκαστοτε προεδρο και βγαζει το ψωμι του. Ενιορε ειναι και εμψυχωτης - γαμηστε τους πουστηδες-  :2funny:

αψογη χρηση πειραιωτικης γλωσσας. ενα βημα μετα το μαρινακη παει. πχ, την λεξη ''δέστον''. ο μαρινακης θα ελεγε δέστονε. ο μητροπουλας θα ελεγε δέστονα.  :2funny: -για την αντιγραφη - πανουτσος-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom