Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Όσον αφορά τώρα τα της επιμελλούς εμφάνισης, η χαμηλότατου επιπέδου κοινωνικό οικονομική κατάσταση του, δεν του επιτρέπει να φέρεται και να άγεται ως γκέυ.  Συνεπώς δεν δύναται να είναι κάτι παραπάνω από κομπλεξικός φτωχοκρυφόπουστας.

Mια μέρα πηγαίνει ο γιος στον πατέρα και του λέει:
Ξέρεις πατέρα, είμαι gay.
Τι είσαι; του λέει ο πατέρας... gay;
Πως γίνεται αγόρι μου αυτό; Έχεις κάτω στο γκαράζ καμιά porche και δεν το ξέρω;
Τι λες ρε πατέρα. Δεν ξέρεις τι αυτοκίνητο έχω; ρωτά ο γιος.
Έχεις τίποτα καταθέσεις στην Ελβετία και μου το κρύβεις;
Όχι ρε πατέρα τι λες τώρα;
Έχεις καμιά βίλα στη Μύκονο και μου το κρύβεις; λέει ο πατέρας.
Τι είναι αυτά που μου λες ρε πατέρα. Εγώ ο γιος σου είμαι όπως με ξέρεις.
Και ο πατέρας τότε του λέει: Αμ τότε αγόρι μου δεν είσαι gay, αλλά βρωμόπουστας.

Επισκέπτης
Μπορεί να σε βοηθήσει και αυτό. Είναι η αγαπημένη μου ταινία:

Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον κεντρικό ήρωα. Θα έλεγα πως αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες θα ήμουν ακριβώς σαν αυτόν. Δεν είμαι καθόλου μα καθόλου οπορτουνιστής.  :sunglasses:
ποια ειναι η αγαπημενη ταινια του Δασκαλου;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656

Επισκέπτης
σε μνημόνευα φίλε picker γιατί και γώ τις αγαπώ τις πόρνες  :smitten:

τις χρησιμοποιείς για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου όποτε θές, και εξαφανίζονται με ένα χαμόγελο στα χείλη μόνες τους !

ε γαμώ το κερατό μου , αν αυτό δεν είναι έρωτας , τί είναι ? !  :smitten:

Ευγε μαθητα Ριγορ! Τι να μας πουν οι παντρεμενοι παντοφλακηδες για ερωτα!

Γιατί έψαξες και βρήκες μια δημοσίευση του Πίκερ, που την έκανε δεκαπέντε μήνες πριν εγγραφείς εσύ; ποιο είναι το κίνητρό σου;  
τα κινητρα μου ειναι παντα σκοτεινα

Επισκέπτης
Αυτη τυπε...

URL]]

Επισκέπτης
Ο περηφανος ρομαντικος νομος μας.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.800
Πόντοι
10.686

Νομίζω όμως ότι ο παραπάνω που παρέθεσες έχει κάνει ολική μεταστροφή στις απόψεις του...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656

Αν και δεν μου απάντησες, θα σε διαφωτίσω. Όμως ο Πίκερ έχει σχέση με τον ήρωα της ταινίας όσο ο πραγματικός Λεωνίδας με το καραγκιόζη που φωνάζει Thiw is Sparta. Η ταινία είναι ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ (The Remains of the Day, 1993)

Επισκέπτης

Αναλυση της 6ης Εντολης του Μεταξουργειου.
Αυτός που εφαρμόζει το νόμο του Picker δεν πάει στα μπουρδέλα για να το παίξει πορνοστάρ. Μοναδικός του σκοπός όταν μπαίνει στο δωμάτιο είναι να χύνει με επαφή. Δεν τον νοιάζει να αλλάζει 10 στάσεις ούτε να κάνει την πουτάνα να τελειώνει. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να γαμάει μέχρι να χύνει μέρα παρά μέρα και να μη μαλακίζεται ποτέ. Αν πηγαίνει στο μπουρδέλο με σκοπό να αλλάζει 10 στάσεις μέσα σε 10 λεπτά, το πιθανότερο είναι τις μισές φορές να φεύγει άχυστος και να τελειώνει μόνος του με μαλακία κατηγορώντας την πουτάνα ότι είναι φόλα και ξεπέτα. Αυτός που εφαρμόζει το νόμο του Picker κάνει μία στάση και τελειώνει. Η ικανοποίησή του είναι ότι γαμάει τακτικά και δεν μαλακίζεται ποτέ. Όταν στο τέλος κάθε χρόνου κάνει τον απολογισμό και διαπιστώνει ότι γάμησε και έχυσε 182-183 φορές και δεν μαλακίστηκε ούτε μία, αυτό είναι που τον γεμίζει υπερηφάνεια και τον κάνει να αισθάνεται πραγματικός άντρας και όχι μαλάκας.

Νομίζω όμως ότι ο παραπάνω που παρέθεσες έχει κάνει ολική μεταστροφή στις απόψεις του...
Δεν εχει σημασια. Ανηκει στους Πρωτους Πιστους και το Χρισμα δεν αιρεται.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656

Επισκέπτης
Αν και δεν μου απάντησες, θα σε διαφωτίσω. Όμως ο Πίκερ έχει σχέση με τον ήρωα της ταινίας όσο ο πραγματικός Λεωνίδας με το καραγκιόζη που φωνάζει Thiw is Sparta. Η ταινία είναι ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ (The Remains of the Day, 1993)
ευχαριστω Μποκολε. Αυτη ηταν η ταινια που εκανε το Δασκαλο να αλλαξει ζωη και να τα γαμησει ΟΛΑ! Πρεπει να τη δουμε ολοι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.444
Πόντοι
6.056
ευχαριστω Μποκολε. Αυτη ηταν η ταινια που εκανε το Δασκαλο να αλλαξει ζωη και να τα γαμησει ΟΛΑ! Πρεπει να τη δουμε ολοι.
την εβαλα να κατεβει

κανονιστε να ελεγε ο πικερ για κανενα τσακι τσαν
και τσαμπα να κατσω να δω το βαριδι

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.800
Πόντοι
10.686

Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ. Πάντα είχα μια θηλυκή πλευρά στην προσωπικότητά μου. Τα ινδάλματά μου ήταν κάποιοι φαινομενικά θηλυπρεπείς τραγουδιστές που όμως στην πραγματικότητα ήταν μεγάλοι γαμιάδες (βλ. Robert Plant, Paul Stanley, David Byron κτλ).

Το τραγούδι της ημέρας. Uriah Heep με David Byron:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566

Stories