Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μήπως μετά από χρόνια εμφανιστούν μελετητές του Νόμου με αντικρουόμενες απόψεις για την ορθή ερμηνεία;όπως συνέβη με τον Μωυσή και τις Γραφές από τους ραββίνους. :cheesy:
γκουγλαρε peter van norden και θα πειστεις γιατι ειμαι ο ιδανικος ερμηνευτης

Αλλη καλη πικερικη ταινια που πρεπει να δειτε ειναι το taxi driver

Επισκέπτης
Προς nick07 και rigormortis: Για την επιτυχία στα μπουρδέλα παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία και η προσήλωση στο στόχο. Εγώ πλέον έχω φτάσει σε ένα σημείο που ξέρω απόλυτα τι πρέπει να κάνω από τη στιγμή που μπαίνει η πουτάνα στο δωμάτιο. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω για να καυλώσω και να χύσω. Κάθε μου κίνηση και κάθε κουβέντα μου είναι υπολογισμένη.

Η αποχή δεν κάνει καλό, έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Πρέπει να γαμάς τακτικά με σταθερή συχνότητα χωρίς να μαλακίζεσαι ποτέ. Και όταν πηγαίνεις στο μπουρδέλο να νιώθεις σαν τον ποδοσφαιριστή που χτυπάει πέναλτι. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις, να ξέρεις τι ακριβώς σε διεγείρει και ο στόχος σου να είναι πάντα να χύνεις.
Δωστε προσοχη.

Επισκέπτης
Αναλυση της 5ης Εντολης.
Εκτός από το να κόψεις μαχαίρι τη μαλακία, πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που σε καυλώνει σε μια γυναίκα και να αρχίζεις πάντα μαζί της από εκεί. Εγώ, ας πούμε, έχω τεράστιο φετίχ με τα πόδια. Μου αρκεί ένα χάδι κι ένα φιλί σε ένα όμορφο και καθαρό πατουσάκι για να με κάνει πύραυλο. Τα υπόλοιπα μετά είναι απλά.

Επισκέπτης
Ρομποτακι κουρτισμενο που πρεπει μεσα σε 5 λεπτα να χυσει....

Αποτυχια ελαττωματικού ανδρός

O σκοπός του νόμου του Picker είναι η εκδίκηση των μοναχικών τύπων. Πρέπει να προτείνω μία συχνότητα που να είναι πάνω από το μέσο όρο των δεσμευμένων. Οι δεσμευμένοι κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 2-3 φορές τη βδομάδα. Εμείς τα μπακούρια θέλουμε να τους ρίχνουμε στα αυτιά. Αν εφαρμόσεις τη συχνότητα που προτείνω, όποιος σου λέει ότι έχει γκόμενα εσύ θα του λες: "Στα αρχίδια μου, εγώ γαμάω μέρα παρά μέρα" και αμέσως θα το βουλώνει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.123
Πόντοι
25.467
γκουγλαρε peter van norden και θα πειστεις γιατι ειμαι ο ιδανικος ερμηνευτης

Αλλη καλη πικερικη ταινια που πρεπει να δειτε ειναι το taxi driver

Σιγά μην ασχοληθώ να ψάχνω στον γκογκλι για πούστηδες.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566

Συγκρινουμε τωρα 20 λεπτα αγχωμενων γαμησιων την εβδομαδα σε ψωλοχυμενα σεντονια από πακια με το να γαμαμε οση ωρα θελουμε μια γκομενα στο κρεβάτι μας ή στο κρεβατι της....

Καθε ποτε γαμαει πικεριστης γκομενα?

Επισκέπτης
Καλή ερώτηση. Για μένα είναι σημαντικότερο το να μη μαλακίζεσαι ποτέ από το να γαμάς συχνά. Δηλαδή πρώτα κόβεις μαχαίρι τη μαλακία και μετά βάζεις στόχο για τη συχνότητα. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό το να έχεις στόχο. Ο στόχος είναι αυτός που θα σε κάνει να δουλέψεις για να έχεις λεφτά να γαμάς, ο στόχος είναι αυτός που ακόμα και τις πιο μαύρες μέρες σου θα σε σηκώσει και θα σε πάει στο μπουρδέλο να γαμήσεις. Όσο down και αν είσαι, η προσήλωση στο στόχο θα σε κάνει να γαμάς. Το σεξ είναι "use it or lose it". Αν το αφήσεις, σε αφήνει και αυτό. Άρα ναι, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου μερικές φορές για να είσαι μέσα στο στόχο. Εξάλλου αν το αφήσεις μία-δύο-τρεις, τελικά το πιθανότερο είναι ότι θα ενδώσεις στην εύκολη λύση που είναι η μαλακία. Όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ο νόμος του Picker θεωρεί επιτυχημένο σεξ οποιαδήποτε επαφή με γυναίκα οδηγεί σε οργασμό. Δηλαδή σεξ είναι και το γαμήσι και η πίπα και το handjob - ο,τιδήποτε, αρκεί να μην το κάνεις μόνος σου!

Καμία εμπειρία δεν μπορεί να είναι κακή όταν τελειώνει με εκσπερμάτιση και οργασμό! Όσο μούφα και να είναι η παρτενέρ, όταν χύνεις μέσα στο μουνί της σφίγγεις δυνατά τη γροθιά σου και λες "τα κατάφερα και γάμησα ξανά"!

Επισκέπτης
Στεκα χεσε μας με τη γυναικα σου. Χεζουμε καθε ιερο και οσιο της βρωμοκοινωνιας σας, βεβηλωνουμε το θεσμο της οικογενειας. Επι των ημερων μας οποια γυναικα θελει να γαμηθει θα πηγαινει σε μπουρδελο και θα γαμιεται δωρεαν με οποιον περασει την πορτα. Δε θα υπαρχουν πια γκομενες και σχεσεις δηλαδη γαμος χωρις στεφανι που θα νομιμοποιει ηθικα το σεξ.

Ίσως δεν έχεις παρακολουθήσει παλιότερες σκέψεις μου, όταν είχα τους παλιούς μου λογαριασμούς. Έχω κατά καιρούς εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της αιμομιξίας (θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό το να γαμηθείς με την αδερφή σου με την οποία κάθε μέρα κοιμάστε και ξυπνάτε μαζί, το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι βγαίνουν προβληματικά παιδιά αν δεν προσέξεις) και έχω άπειρες φορές πει ότι όλες οι γυναίκες (με πρώτες τη μάνα μου και την κόρη μου) θα έπρεπε να γίνονταν πουτάνες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.171
Πόντοι
1.686
Στέκα72 έκανες μπούλινγκ στον Πικεράκο
τον έφτασες στα άκρα και τον εξώθησες
σε ύβρεις και διεγράφη.

Στέκα 72 είσαι υπεύθυνος διότι
χάσαμε το γέλιο και την ώρα του παιδιού ! :tickedoff:

Ο Πικεράκος δεν είναι γκέϋ, του αρέσουν μόνο
οι γυναίκες, και τις καψουρεύεται.
Διώξατε από το σάη την πηγή του γέλιου  :tickedoff:

Επισκέπτης
Και το τελευταιο ποστ για σημερα αφιερωμενο στον Αγιο. ;)
Κάνεις λάθος, δεν φοβάμαι τη μοναξιά. Έχω πλήρη επίγνωση της ματαιότητας αυτής της ζωής και θεωρώ γελοίο το να πρέπει να βρω σύντροφο για να γεράσω με παρέα. Τραγικά γελοίο! Εγώ θα πεθάνω "στο σανίδι" όπως πέθανε ο Dio, ο Μουστάκας και γενικά αυτοί που δεν δέχτηκαν να γεράσουν ποτέ. Μέχρι το τέλος θα γαμάω μέρα παρά μέρα όπως τώρα. Και άμα δεν μπορώ να το κάνω δεν το έχω και για πολύ να δώσω τέλος στη ζωή μου. Έχω άλλωστε ιστορικό στην οικογένειά μου, ο παππούς μου όταν πλέον βαρέθηκε κατέβασε ένα λίτρο φυτοφάρμακο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Στέκα72 έκανες μπούλινγκ στον Πικεράκο
τον έφτασες στα άκρα και τον εξώθησες
σε ύβρεις και διεγράφη.

Στέκα 72 είσαι υπεύθυνος διότι
χάσαμε το γέλιο και την ώρα του παιδιού ! :tickedoff:

οι γυναίκες, και τις καψουρεύεται.
Διώξατε από το σάη την πηγή του γέλιου  :tickedoff:

Γκρεμισα τον Πικερισμο λαδαδη μεσα στην εδρα του.... Αυτή είναι η αληθεια!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.123
Πόντοι
25.467
Και το τελευταιο ποστ για σημερα αφιερωμενο στον Αγιο. ;)

Δειλός, παρίας της κοινωνίας,  δεν έχει ούτε την παραμικρή δύναμη να ορθώσει ανάστημα, και να διεκδικήσει ζωή. Μοναδική λύτρωση, η αυτοκτονία, αλλά κι αυτή θέλει κάτι που ο δύστυχος Πίκης δεν διαθέτει εκ προοιμίου, κι αυτό είναι το θάρρος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
O σκοπός του νόμου του Picker είναι η εκδίκηση των μοναχικών τύπων. Πρέπει να προτείνω μία συχνότητα που να είναι πάνω από το μέσο όρο των δεσμευμένων. Οι δεσμευμένοι κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 2-3 φορές τη βδομάδα. Εμείς τα μπακούρια θέλουμε να τους ρίχνουμε στα αυτιά. Αν εφαρμόσεις τη συχνότητα που προτείνω, όποιος σου λέει ότι έχει γκόμενα εσύ θα του λες: "Στα αρχίδια μου, εγώ γαμάω μέρα παρά μέρα" και αμέσως θα το βουλώνει.
άλλη μια παπαρια του πικερ.

διοτι πολύ απλα ο 30ρης, ο 20ρης, ο 40ρης δεν είναι κατω από το μεσο ορο που γραφουν οι στατιστικες που επικαλείται. μπορει να καυλωσει μια μερα και να γαμησει 3-4 φορες την γκομενα, ή να γαμαει κάθε μερα πχ κάθε απογευμα.

εκει τι θα του πει ο υπερήφανος πισωγλεντης? αχ συγγνωμη εγω παω με τις βρεττανικες στατιστικες του 2004 ???

και αριθμητικα και ποσοτικα σε χρονο και σε ευχαριστηση και σε εναλλαγή στασεων δηλαδή ποιοτητα ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ο νομος του πικερ χανει.

στερησε 15 λεπτα γλωσσοφιλα, πιπες κλπ και γαμας 40 διαφορετικες πουτανες???

ε μπορεις να γαμας 40 διαφορετικες πουτανες το χρονο κα ταυτόχρονα να γαμας άλλες 200 φορες και να σε γλυφει πατοκορφ η γκομενα - συζυγος.

μερα με την νυχτα, μαυρη νυχτα και αραχνη ο νομος του υπερηφανου κωλοδακτυλιασμενου

χαχαχαχα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
την εβαλα να κατεβει
κανονιστε να ελεγε ο πικερ για κανενα τσακι τσαν
και τσαμπα να κατσω να δω το βαριδι

Όχι. Είναι συγκινητική ταινία με δύο πραγματικούς γίγαντες της ηθοποιίας, αλλά ουσιαστικά έχει μια αφοσίωση του υπηρέτη προς τον κύριό του όμοια με Σαμουράι προς τον Άρχοντα. Γιαπωνέζος έγραψε το βιβλίο. Εγώ δεν είμαι φτιαγμένος από αυτή την πάστα του πολεμοτεχνίτη. Δεν οφείλω πίστη και υποταγή σε κανένα άρχοντα. Μόνο στους συμπολεμιστές μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και για να επανέλθουμε τωρα που και οι γιαπωνέζοι και λοιποι ακολουθοι του υπερηφανου κωλοδακτυλιασμενου ειδαν τα περιβόητα ποστ που αμφισβητουσαν.

ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΚΕΗ?????!!!!?????

μαζι με τις άλλες δημιουργιες του λεγκολα, του ιπποτη, του λιλα, του ποδολαγνου, του τεντυ και αλλων αδελφων ψυχων του πικερ που διαδηλωνουν μαζι στα γκεη πραηντ και δε συμμαζευεται???

αντε τζαμπα αποδειξαμε την ομοφυλοφιλικη πλευρα του πικερ?

κανενας λογικος μοντερατορας θα κανει το καθήκον του????

Επισκέπτης
και για να επανέλθουμε τωρα που και οι γιαπωνέζοι και λοιποι ακολουθοι του υπερηφανου κωλοδακτυλιασμενου ειδαν τα περιβόητα ποστ που αμφισβητουσαν.

ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΚΕΗ?????!!!!?????

μαζι με τις άλλες δημιουργιες του λεγκολα, του ιπποτη, του λιλα, του ποδολαγνου, του τεντυ και αλλων αδελφων ψυχων του πικερ που διαδηλωνουν μαζι στα γκεη πραηντ και δε συμμαζευεται???

αντε τζαμπα αποδειξαμε την ομοφυλοφιλικη πλευρα του πικερ?

κανενας λογικος μοντερατορας θα κανει το καθήκον του????

Τυπε εχεις νευρα γιατι δεν εχει η Θεσσαλονικη λεηντιμπου ή γιατι οταν γαμουσες τον τραβελο αυτος δεν ανταπεδωσε γιατι δεν καβλωσε;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.171
Πόντοι
1.686
ΔΕΝ είναι γκέϋ ο Πικεράκος, και οι μοντ ξέρουν απο
τα στατιστικά του λογαριασμού του , ότι ΔΕΝ έμπαινε
σε θρεντ για γκέϋ.

Μάγκες μη διαδίδετε αναλήθειες.

οι γυναίκες και έχει καψουρευτεί την Κορίνα
που είναι ωραία κάβλα, και την έχω πάρει και εγώ
και άλλοι συναγωνιστές.
Μετά από 100 φορές που πήρε την Κορίνα, την καψουρέυτηκε
αυτή έκανε το λάθος να του δώσει το τηλ. της και τη δ/ση
στο facebook και την πίεσε πολύ, και αυτή θύμωσε και
τον έδιωξε.
Ο Πικεράκος σοκαρίστηκε και άρχισε να γράφει διάφορα
τρολλαρίσματα.

Εκεί που είχαμε την ώρα του παιδιού,
και διασκέδαζαν πολλά μέλη και επισκέπτες,
τον προγκήξατε πολύ, και τον διώξατε  :tickedoff:

Επισκέπτης
Ο νικ του εκανε αναφορες γιατι εχει ερωτικη μανια μαζι του και θα ηθελε να ζει στην πολυκατοικια του. Τον συνετριψε γιατι τον χρειαζεται.

Ειμαι στο καραβι παιδια. Υπεροχη η νυχτερινη θαλασσα.

Επισκέπτης
Δειλός, παρίας της κοινωνίας,  δεν έχει ούτε την παραμικρή δύναμη να ορθώσει ανάστημα, και να διεκδικήσει ζωή. Μοναδική λύτρωση, η αυτοκτονία, αλλά κι αυτή θέλει κάτι που ο δύστυχος Πίκης δεν διαθέτει εκ προοιμίου, κι αυτό είναι το θάρρος.

Καποιοι τελειωμενοι βρωμογεροι ομως μπορει να εχουν το απαιτουμενο θαρρος. wink wink  ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom