Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.450
Πόντοι
6.056
Μάγκες, ο Πίκερ έγραφε τρολλαρίσματα,
ΔΕΝ είναι γκέϋ, ούτε μπαϊσέξουαλ.
Καψουρεύτηκα τη Κορίνα που τον έδιωχνε
και αυτός την παρακαλούσε να τον δεχτεί.
Δεν τα κάνουν αυτά οι γκέϋ.
Ντυμένος απλά ήταν πάντα, αντίθετα με τους γκέϋ που
προσέχουν την εμφάνισή τους.
Μόνο τις γυναίκες γουστάρει, και ψάχνει
να βρει τις καλύτερες στο Μετάξι.
Του αρέσει η ειλικρίνεια, ενώ οι γκέϋ και
οι μπαϊσέξουαλ λένε συνέχεια ψέματα.
Οι μπαϊσέξουαλ παντρεύονται και κρυφά
πάνε με άντρες.
επισης ξερουν ολα τα τραβελια της πιατσας απεξω και ανακατωτα
και στα τραβελοθρεντ σε εχουν για τη τραβελικηγουικιπεντια
(*τυχαιο παραδειγμα)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.781
Πόντοι
5.506

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.123
Πόντοι
25.467
Μάγκες, ο Πίκερ έγραφε τρολλαρίσματα,
ΔΕΝ είναι γκέϋ, ούτε μπαϊσέξουαλ.
Καψουρεύτηκα τη Κορίνα που τον έδιωχνε
και αυτός την παρακαλούσε να τον δεχτεί.
Δεν τα κάνουν αυτά οι γκέϋ.
Ντυμένος απλά ήταν πάντα, αντίθετα με τους γκέϋ που
προσέχουν την εμφάνισή τους.
Μόνο τις γυναίκες γουστάρει, και ψάχνει
να βρει τις καλύτερες στο Μετάξι.
Του αρέσει η ειλικρίνεια, ενώ οι γκέϋ και
οι μπαϊσέξουαλ λένε συνέχεια ψέματα.
Οι μπαϊσέξουαλ παντρεύονται και κρυφά
πάνε με άντρες.

Διαφωνώ κάθετα. Μετά την απόρριψη του ως άνδρα,  και μάλιστα από πουτάνα του μεταξιού που την ψωλοχύνουν ακόμα και πάκια, πέρασε μία φάση αυτογνωσίας και ειλικρίνειας με τον εαυτό του, στην οποία εξωτερίκευε αυθόρμητα τα σώψυχά του. Μετά βέβαια ξανάρχισε να γράφει τα γνωστά του ψεύδη.

Όσον αφορά τώρα τα της επιμελλούς εμφάνισης, η χαμηλότατου επιπέδου κοινωνικό οικονομική κατάσταση του, δεν του επιτρέπει να φέρεται και να άγεται ως γκέυ.  Συνεπώς δεν δύναται να είναι κάτι παραπάνω από κομπλεξικός φτωχοκρυφόπουστας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
η δωρα εφυγε  παιδια?

Πριν λίγους μήνες, πηγαίνοντας προς τη δουλειά, είχα δει συνεχόμενα κάποιες μέρες  ένα άδειο πακέτο τσιγάρα αφημένο πάνω σε μια εσοχή του τοίχου. Απορούσα γιατί οι καθαριστές δεν το μάζευαν. Ύστερα από καμιά βδομάδα το πακέτο εξαφανίστηκε, υποθέτω ότι κάποιος το πέταξε στα σκουπίδια. Η πρώτη σκέψη μου ήταν ...που να πήγε στο πακέτο;... Δεν μου έλειψε, απλά είχα συνηθίσει την παρουσία του κι αναρωτήθηκα αν πήγε για ανακύκλωση, ώστε να ξαναχρησιμοποιηθεί, ή στη χωματερή, για υγειονομική ταφή ώστε να σαπίσει. Μετά δεν το ξανασκέφτηκα, μέχρι σήμερα. Αναρωτιέμαι γιατί μου ήρθε αυτή η ανάμνηση τώρα  

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.450
Πόντοι
6.056
επρεπε να φερω το βαρυ πυροβολικο αλλα η δουλεια εγινε.

Ευχαριστω το φιλο μου nick07. Τα λεμε μεγαλε!
η δωρα κανει πεισματακια

νομιζει αν φυγει το θρεντ θα γινει κψμ
τοσο γκαου που δεν καταλαβε οτι αυτο θελουμε
:idiot:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.781
Πόντοι
5.506
Πριν λίγους μήνες, πηγαίνοντας προς τη δουλειά, είχα δει συνεχόμενα κάποιες μέρες  ένα άδειο πακέτο τσιγάρα αφημένο πάνω σε μια εσοχή του τοίχου. Απορούσα γιατί οι καθαριστές δεν το μάζευαν. Ύστερα από καμιά βδομάδα το πακέτο εξαφανίστηκε, υποθέτω ότι κάποιος το πέταξε στα σκουπίδια. Η πρώτη σκέψη μου ήταν ...που να πήγε στο πακέτο;... Δεν μου έλειψε, απλά είχα συνηθίσει την παρουσία του κι αναρωτήθηκα αν πήγε για ανακύκλωση, ώστε να ξαναχρησιμοποιηθεί, ή στη χωματερή, για υγειονομική ταφή ώστε να σαπίσει. Μετά δεν το ξανασκέφτηκα, μέχρι σήμερα. Αναρωτιέμαι γιατί μου ήρθε αυτή η ανάμνηση τώρα 
:woldman: :woldman: :woldman:
αψογος γιαννη μποκολε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.450
Πόντοι
6.056
Πριν λίγους μήνες, πηγαίνοντας προς τη δουλειά, είχα δει συνεχόμενα κάποιες μέρες  ένα άδειο πακέτο τσιγάρα αφημένο πάνω σε μια εσοχή του τοίχου. Απορούσα γιατί οι καθαριστές δεν το μάζευαν. Ύστερα από καμιά βδομάδα το πακέτο εξαφανίστηκε, υποθέτω ότι κάποιος το πέταξε στα σκουπίδια. Η πρώτη σκέψη μου ήταν ...που να πήγε στο πακέτο;... Δεν μου έλειψε, απλά είχα συνηθίσει την παρουσία του κι αναρωτήθηκα αν πήγε για ανακύκλωση, ώστε να ξαναχρησιμοποιηθεί, ή στη χωματερή, για υγειονομική ταφή ώστε να σαπίσει. Μετά δεν το ξανασκέφτηκα, μέχρι σήμερα. Αναρωτιέμαι γιατί μου ήρθε αυτή η ανάμνηση τώρα  
συμβαινει και με χρησιμοποιημενες καποτες
πεταμενες σερβιετες
κλπ...
κλπ..

Επισκέπτης
Εξαφανιστηκε το νικ Δωρα εξαφανιστηκε και το νικ-ναυαγιο Ανεστης.....ρε κατι συμπτωσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.781
Πόντοι
5.506
Εξαφανιστηκε το νικ Δωρα εξαφανιστηκε και το νικ-ναυαγιο Ανεστης.....ρε κατι συμπτωσεις.
εχουνε παει για μπανιο ρε μαλακα....κυριακη καλοκαιρι στην ελλαδα ειναι...τι δεν καταλαβαινεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom