Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αφήστε!!!
Μην ξοδεύεστε...
Άλλωστε τι να πρωτοπληρώσετε με 70 Ευρώ τον μήνα.![]()
Τοτε θα σας αφησω να την κερασετε εσεις
Αφήστε!!!
Μην ξοδεύεστε...
Άλλωστε τι να πρωτοπληρώσετε με 70 Ευρώ τον μήνα.![]()
Γραφω και μουσικηξερετε ,υπαρχουν ανθρωποι που κανουν πολλα ταυτοχρονα. Μην κοιτατε ,που ειστε μονοδιαστατος εσεις
![]()
Τοτε θα σας αφησω να την κερασετε εσειςθυμαστε που αφησατε το πορτοφολι σας ή προχωρησε κι αλλο το Αλτσχάιμερ ?
Λιγο ακομη να συνεχισετε αυτο το πινγκ-πονγκ θα πειστώ οτι ειστε βαρια ερωτευμενοι ο ενας με τον αλλο.
ειναι πραγματικα λυπηρο για καποιους να νομιζουν οτι το κοινωνικο στατους η η οικονομικη κατασταση ειναι κριτηριο χαρακτηρα......οπως επισης και η επαγγελματικη δραστηριοτητα του καθενος η καθεμιας......
ακομη χειροτερα που βρηκατε ενα σαιτ σαν κι αυτο για να απλωσετε τις γνωσεις σας και τα ψυχολογικα σας.....
μη σταματατε ομως ειστε τρομερα διασκεδαστικοι.......
Λιγο ακομη να συνεχισετε αυτο το πινγκ-πονγκ θα πειστώ οτι ειστε βαρια ερωτευμενοι ο ενας με τον αλλο.
Μην άγχεστε.
Εχω μεριμνήσει και έχω περάσει την πλατινένια Αμέρικαν Εξπρές, σε αλυσιδίτσα στον λαιμό μου.![]()
Ρε Γιάννη σε παιζει, δε θα απαντήσει, το διασκεδάζει όλο αυτό.
Μην ανησυχεις το κείμενο σου το έχει διαβάσει και είμαι σίγουρος ότι της άρεσε.
Είναι εξαιρετικά καλογραμμένο, ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ρε λακαμά να γουστάρει το φορουμ!
Γραφω και μουσικηξερετε ,υπαρχουν ανθρωποι που κανουν πολλα ταυτοχρονα. Μην κοιτατε ,που ειστε μονοδιαστατος εσεις
![]()
η μοναδική μουσική που γράφεις είναι οι θειούχες κλανιές που ξερνοβολάς διαρκώς από τη ζαρωμένη κωλοτρυπίδα του μυαλού σου![]()
Τζιμυ καλε μου ,γιατι γκρινιαζεις; θες φρουτοκρεμα ή απλα να σου δωσω σημασια;![]()
Να να ποτισεις; γιατι κεκεδιζεις μωρο μου; εγκεφαλικουλι;;ναι
άκουσα ότι κάπου εδώ τριγυρνά μια μπριζόλα με στεγνωμένο λαρύγγι και ήρθα να να ποτίσω![]()
Να να ποτισεις; γιατι κεκεδιζεις μωρο μου; εγκεφαλικουλι;;
Προτιμω το αλογακι της παναγιτσας που αποκεφαλιζει το σύντροφό του κατα τη διαρκεια της συνουσιας![]()