Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αφήστε!!! :)

Μην ξοδεύεστε...

Άλλωστε τι να πρωτοπληρώσετε με 70 Ευρώ τον μήνα. :)

Τοτε θα σας αφησω να την κερασετε εσεις :) θυμαστε που αφησατε το πορτοφολι σας ή προχωρησε κι αλλο το Αλτσχάιμερ ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.180
Πόντοι
25.467
Γραφω και μουσικη :) ξερετε ,υπαρχουν ανθρωποι που κανουν πολλα ταυτοχρονα. Μην κοιτατε ,που ειστε μονοδιαστατος εσεις :)

Προτιμώ το να είμαι ευκατάστατος μονοδιάστατος από πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Λιγο ακομη να συνεχισετε αυτο το πινγκ-πονγκ θα πειστώ οτι ειστε βαρια ερωτευμενοι ο ενας με τον αλλο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.180
Πόντοι
25.467
Τοτε θα σας αφησω να την κερασετε εσεις :) θυμαστε που αφησατε το πορτοφολι σας ή προχωρησε κι αλλο το Αλτσχάιμερ ?

Μην άγχεστε.

Εχω μεριμνήσει και έχω περάσει την πλατινένια Αμέρικαν Εξπρές, σε αλυσιδίτσα στον λαιμό μου. :)

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.732
Πόντοι
456
ειναι πραγματικα λυπηρο για καποιους να νομιζουν οτι το κοινωνικο στατους η η οικονομικη κατασταση ειναι κριτηριο χαρακτηρα......οπως επισης και η επαγγελματικη δραστηριοτητα του καθενος η καθεμιας......
ακομη χειροτερα που βρηκατε ενα σαιτ σαν κι αυτο για να απλωσετε τις γνωσεις σας και τα ψυχολογικα σας.....
μη σταματατε ομως ειστε τρομερα διασκεδαστικοι.......

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.180
Πόντοι
25.467
ειναι πραγματικα λυπηρο για καποιους να νομιζουν οτι το κοινωνικο στατους η η οικονομικη κατασταση ειναι κριτηριο χαρακτηρα......οπως επισης και η επαγγελματικη δραστηριοτητα του καθενος η καθεμιας......
ακομη χειροτερα που βρηκατε ενα σαιτ σαν κι αυτο για να απλωσετε τις γνωσεις σας και τα ψυχολογικα σας.....
μη σταματατε ομως ειστε τρομερα διασκεδαστικοι.......

Σωστά! :)

Είναι όμως εξ ίσου λυπηρό (αν όχι περισσότερο), το να παίρνει κανείς απολύτως τοις μετρητοίς αυτά που γράφονται σε ένα τρολονήμα, ενός ιστοτόπου για πουτάνες. :)

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.732
Πόντοι
456
αγαπητε saint 2500 σελιδες εχει το νημα.....νομιζω οτι αυτο απο μονο του λεει οτι το εχετε παρει πολυ σοβαρα......οχι προσωπικα μονο εσεις......

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μην άγχεστε.

Εχω μεριμνήσει και έχω περάσει την πλατινένια Αμέρικαν Εξπρές, σε αλυσιδίτσα στον λαιμό μου. :)

Μολις βρηκα μια καλη δικαιολογια για το δικαστήριο. Δεν ηθελα να τον αποκεφαλισω κυριε προεδρε ,εγω την καρτουλα ηθελα να παρω :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.174
Πόντοι
3.656
Ρε Γιάννη σε παιζει, δε θα απαντήσει, το διασκεδάζει όλο αυτό.
Μην ανησυχεις το κείμενο σου το έχει διαβάσει και είμαι σίγουρος ότι της άρεσε.
Είναι εξαιρετικά καλογραμμένο, ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ρε λακαμά να γουστάρει το φορουμ!

Μέχρι να συνθέσω μία, διάβασε αυτή τη σελίδα. Το καλύτερο κομμάτι έχει τίτλο ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΑΣΣΙΑΤΙΣΑ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Γραφω και μουσικη :) ξερετε ,υπαρχουν ανθρωποι που κανουν πολλα ταυτοχρονα. Μην κοιτατε ,που ειστε μονοδιαστατος εσεις :)

η μοναδική μουσική που γράφεις είναι οι θειούχες κλανιές που ξερνοβολάς διαρκώς από τη ζαρωμένη κωλοτρυπίδα του μυαλού σου :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
η μοναδική μουσική που γράφεις είναι οι θειούχες κλανιές που ξερνοβολάς διαρκώς από τη ζαρωμένη κωλοτρυπίδα του μυαλού σου :)

Τζιμυ καλε μου ,γιατι γκρινιαζεις; θες φρουτοκρεμα ή απλα να σου δωσω σημασια; :babycry:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Να να ποτισεις; γιατι κεκεδιζεις μωρο μου; εγκεφαλικουλι;;

όλο τα ίδια και τα ίδια
σαχλαμαράκι

αλήθεια, σε τι είσαι χρήσιμη;
ακόμα και το πιο σιχαμερό γήινο σκουλήκι είναι χρήσιμο σε κάτι.
εσύ; οικογένεια δεν έκανες, σαν εκδιδόμενη φαίνεται ότι απέτυχες...

δεν βλέπω να είσαι κάτι πέρα από μια γερασμένη πόρνη με λιγδιασμένο μαλλί η οποία, λόγω αναδουλειάς, κάθεται σαν φύτουλας όλη μέρα στο ίντερνετ απασχολώντας βλαμμένα νικ...  :)

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Μια ερώτηση για την Dora .... γεννήθηκες γυναίκα η έγινες στην πορεία ;;;;

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Προτιμω το αλογακι της παναγιτσας που αποκεφαλιζει το σύντροφό του κατα τη διαρκεια της συνουσιας :)

ενστικτωδώς, πάντως, σου βγαίνουν τα κόμπλεξ των σιχαμάτων που μισούν τον εαυτό τους και, μη έχοντας την αμείλικτη λογική να το παραδεχθούν, συγκαλύπτουν τη χαμηλή τους αυτοεκτίμηση με ρηχά ευφυολογήματα.
:P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom