Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.179
Πόντοι
3.656
Μποκολεεεεεεεεεεε

Ακούω, γράψε τι ακριβώς θέλεις. Το να κραυγάζεις το όνομά μου, είναι κάτι ασαφές, υποθέτω ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να ζητήσεις ΕΥΘΕΩΣ ότι επιθυμείς. Θα προσπαθήσω να σε ικανοποιήσω 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.179
Πόντοι
3.656
εμετικά σκουπίδια δώρα, μπόκολο-πουτσοφιλόσοφο, ανέστη-παραδαλό τσουτσέκι, μεταξά-μπούφο σταματήστε να ρυπαίνετε το συγκεκριμένο νήμα με την παλαβομάρα σας.
οι βδελυρές, μυσαρές και ελεεινές παρεμβάσεις σας δημιουργούν αποστροφή και επιβεβαιώνουν την κοινή πεποίθηση ότι αποτελείτε ειδεχθή, εξαμβλωματικά, σιχαμένα και αναγουλιαστικά υποκείμενα.
σας δίνεται διορία λίγων ωρών για να διαλύσετε τη φρικτή και αποκρουστική παράσταση που έχετε στήσει.
φιλική συμβουλή: μην προκαλείτε τα λιοντάρια καθώς χωνεύουν το φαΐ τους.
ευχαριστώ

1ον. Κανένα Λιοντάρι δεν έχει την ανάγκη να φωνάξει ότι είναι λιοντάρι, το βλέπουν όλοι. 2ον. Γιατί συνεχίζεις να διαβάζεις όσα γράφουμε, αν δεν σου αρέσουν; Τι τραύμα σέρνεις και προσπαθείς να γιατρέψεις βρίζοντας κείμενα που δεν σου αρέσουν, χωρίς να τα αποδομήσεις;  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.179
Πόντοι
3.656
Παραδέχομαι οτι ο ορος υλιστικός Πλατωνισμός δεν είναι δόκιμος, αλλά ελα όμως που ο Μαρωνιτης τον χρησιμοποιήσε για τον Νιτσε.
Κατα τ' άλλα πολύ καλά τα γράφεις.
Η απόψη που έχω ΕΓΩ για τον Ορθοδοξο Χριστιανισμό δεν έχει να κάνει με τις ανωμαλίες κτλ αλλά με το ατελείωτο Μαρτυρολόγιο του.
Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία ή δογμα με τόσους μάρτυρες ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ εως κα σήμερα.

Στον πρώτο που ζήτησα να τοποθετηθείς αν θεωρείς ότι είναι αληθινή η ιστορία του, αναγκάστηκες να παραδεχτείς ότι δεν τη θεωρείς αληθινή. Θέλεις να συνεχίσω; Αντέχεις τη συνέχεια; Αν απαντήσεις ναι, ΙΣΩΣ αναγκαστείς να παραδεχτείς ότι είναι μπαρούφες και οι υπόλοιπες ιστορίες μαρτύρων ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Αγίων που θα ποστάρω   

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Και με 18,6 έγινες πουτάνα;

Καλά λένε ότι δεν υφίσταται κρίση επαγγελματικού προσανατολισμού στην νεοελληνική παιδεία. :)

Εσεις παλι ανηκετε στην κατηγορια "ημουν παντελως ανικανος ,ευτυχως μου αφησαν κατι ακινητα οι γεροι μου και το παιζω σπουδαιος" ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.186
Πόντοι
25.467
Εσεις παλι ανηκετε στην κατηγορια "ημουν παντελως ανικανος ,ευτυχως μου αφησαν κατι ακινητα οι γεροι μου και το παιζω σπουδαιος" ?

Εδώ κάνετε λάθος, αγαπητή μου. :)

Τα ακίνητα τα απέκτησα κατά την γερμανική κατοχή, όπου και διέπρεψα ως μαυραγορίτης. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Την δικηγορία την συνεχιζεις ή την εχεις εγκαταλειψει?

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Φευ!!
Πού πηγαν οι καλοι σας τροποι?
Μα "πουτάνα"??

Εχει λυσσαξει ο γλυκος μου ,δε μπορει να αποδεχθει οτι μια κοκοτα των 70 ,οπως την αποκαλει ,δε του καθεται :) αφρους θα βγαλει σε λιγο απο την ηττα του. Πλεον δε του καθονται ουτε οι "πουτανες " :cheesy:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Να προσφέρω ένα κατοστάρικο, να πας σε κομμωτήριο για να σου περιποιηθούν λίγο την αφάνα σου, που έχει καταντήσει σαν χελιδονοφωλιά από την απλυσιά; :)

Ευχαριστώ :)  δε θελω να τη χαλάσω , ο μπομπ μαρλευ εκανε καριερα με τετοιο μαλλι.

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Να προσφέρω ένα κατοστάρικο, να πας σε κομμωτήριο για να σου περιποιηθούν λίγο την αφάνα σου, που έχει καταντήσει σαν χελιδονοφωλιά από την απλυσιά; :)
Και τα νύχια των ποδιών της θέλουν κόψιμο.Σα φτυάρια έχουν γίνει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.186
Πόντοι
25.467
Nα κερασω σοδιτσα να χωνεψετε την απορριψη; :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom