Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.618
- Πόντοι
- 6.056
τοση ωρα αυτο παλευες?όποιος έχει τη μύγα.....να τη φέρει πίσω
κατα τα αλλα ναι με περιγραφεις τελεια..
τοση ωρα αυτο παλευες?όποιος έχει τη μύγα.....να τη φέρει πίσω
Κυριε μποκολε;
Μποκολεεεεεεεεεεε
εμετικά σκουπίδια δώρα, μπόκολο-πουτσοφιλόσοφο, ανέστη-παραδαλό τσουτσέκι, μεταξά-μπούφο σταματήστε να ρυπαίνετε το συγκεκριμένο νήμα με την παλαβομάρα σας.
οι βδελυρές, μυσαρές και ελεεινές παρεμβάσεις σας δημιουργούν αποστροφή και επιβεβαιώνουν την κοινή πεποίθηση ότι αποτελείτε ειδεχθή, εξαμβλωματικά, σιχαμένα και αναγουλιαστικά υποκείμενα.
σας δίνεται διορία λίγων ωρών για να διαλύσετε τη φρικτή και αποκρουστική παράσταση που έχετε στήσει.
φιλική συμβουλή: μην προκαλείτε τα λιοντάρια καθώς χωνεύουν το φαΐ τους.
ευχαριστώ
18,6 αγαπητε ,μη με ριχνετε
Παραδέχομαι οτι ο ορος υλιστικός Πλατωνισμός δεν είναι δόκιμος, αλλά ελα όμως που ο Μαρωνιτης τον χρησιμοποιήσε για τον Νιτσε.
Κατα τ' άλλα πολύ καλά τα γράφεις.
Η απόψη που έχω ΕΓΩ για τον Ορθοδοξο Χριστιανισμό δεν έχει να κάνει με τις ανωμαλίες κτλ αλλά με το ατελείωτο Μαρτυρολόγιο του.
Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία ή δογμα με τόσους μάρτυρες ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ εως κα σήμερα.
διάλογος ανάμεσα σε μπόκολο και ανέστη:
Ανέστης: Τι σκεφτόσουν;
Μπόκολο: Τον ουρανό.
Και με 18,6 έγινες πουτάνα;
Καλά λένε ότι δεν υφίσταται κρίση επαγγελματικού προσανατολισμού στην νεοελληνική παιδεία.
Κρακ.Εσεις παλι ανηκετε στην κατηγορια "ημουν παντελως ανικανος ,ευτυχως μου αφησαν κατι ακινητα οι γεροι μου και το παιζω σπουδαιος" ?
Εσεις παλι ανηκετε στην κατηγορια "ημουν παντελως ανικανος ,ευτυχως μου αφησαν κατι ακινητα οι γεροι μου και το παιζω σπουδαιος" ?
Φευ!!Και με 18,6 έγινες πουτάνα;
Την δικηγορία την συνεχιζεις ή την εχεις εγκαταλειψει?Εσεις παλι ανηκετε στην κατηγορια "ημουν παντελως ανικανος ,ευτυχως μου αφησαν κατι ακινητα οι γεροι μου και το παιζω σπουδαιος" ?
Φευ!!
Πού πηγαν οι καλοι σας τροποι?
Μα "πουτάνα"??
Εδώ κάνετε λάθος, αγαπητή μου.
Τα ακίνητα τα απέκτησα κατά την γερμανική κατοχή, όπου και διέπρεψα ως μαυραγορίτης.
Να προσφέρω ένα κατοστάρικο, να πας σε κομμωτήριο για να σου περιποιηθούν λίγο την αφάνα σου, που έχει καταντήσει σαν χελιδονοφωλιά από την απλυσιά;
Και τα νύχια των ποδιών της θέλουν κόψιμο.Σα φτυάρια έχουν γίνει.Να προσφέρω ένα κατοστάρικο, να πας σε κομμωτήριο για να σου περιποιηθούν λίγο την αφάνα σου, που έχει καταντήσει σαν χελιδονοφωλιά από την απλυσιά;
Nα κερασω σοδιτσα να χωνεψετε την απορριψη;
Ναι.
Αλλά έγραφε μουσική, δεν έκανε πίπες.
Ευχαριστώ δε θελω να τη χαλάσω , ο μπομπ μαρλευ εκανε καριερα με τετοιο μαλλι.
Nα κερασω σοδιτσα να χωνεψετε την απορριψη;