Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.049
Πόντοι
3.656
Ο Γκλέτσος και ο Θεοδωράκης δεν είναι gay. Απλά είναι πραγματικοί φιλελεύθεροι που δεν τους νοιάζει να αυτοσαρκάζονται και να τους λένε gay. To αντίθετο δηλαδή από τους ομοφοβικούς ΣΤΟΚΟΥΣ εδώ μέσα - nik1410, acapoeira κτλ.

Αλίμονο. Με δύο φορές δεν γίνεσαι πούστης, όπως λέει και το ανέκδοτο.
Συνέχεια στις «πιπεράτες» αποκαλύψεις για την σεξουαλική του ζωή έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Χθες ήταν καλεσμένος στη τηλεοπτική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και ρωτήθηκε για την επίμαχη δήλωσή του ότι στο παρελθόν έχει πάει με άντρα. «Ήταν μία η εμπειρία; Μία κι έξω;» θέλησε να μάθει ο παρουσιαστής. «Είναι σαν το μαντού, δεν γίνεται μία κι έξω, θέλει επαναληπτικό! Έτσι με μία μπορείς να καταλάβεις» απάντησε ο Απ. Γκλέτσος.

Πηγή: Γκλέτσος: Δεν έχω πάει μόνο μία φορά με άντρα - Είναι σαν το μαντού, θέλει και επαναληπτικό [βίντεο] | iefimerida.gr

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Jimmy Jim έχεις κάνει ερευνητής; Ξέρεις καλά το αντικείμενο βλέπω.  :hi:

Πίκερμαν δούλεψα ένα φεγγάρι και τα παράτησα για να ζήσω την περιπέτεια. Έκτοτε εργάζομαι ως μισθοφόρος- δήμιος σε φόρουμ. Δηλαδή, συμμαχώ με συγκεκριμένα νικς προκειμένου να σπάσουμε και στη συνέχεια να ελεεινολογήσουμε άλλα νικς.  

Μια συμμαχία μαζί μου θα σου εξασφαλίσει καθημερινό γλωσσικό τσάκισμα των λαμόγιων και γενικά των εχθρών σου.

Με θες κοντά σου, όχι εναντίον σου.

Ως αντάλλαγμα ζητώ το 25% των πηδημάτων σου στο Μετάξι. Θα σε συνοδεύω στην είσοδο, θα γίνεται το σαλονάρισμα και αντί να μπαίνεις εσύ θα μπαίνω και θα γαμάω εγώ.

Διάλεξε πλευρά. Ο Στέκας έχει ήδη καταθέσει μια πολύ σοβαρή πρόταση.  

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Και επίσης τράβα ρώτα ένα σεξολόγο μαλάκα ποιος είναι πούστης: Κάποιος που έχει δεχτεί 10 φορές δάχτυλο από γυναίκα ή κάποιος που ξερογλείφεται με τα αρρενωπά τραβέλια και φοβάται να το παραδεχτεί; Παλιόπουστα nik.

10 φορές ;;; Κατάλαβα όπως όταν ρωτάμε τις γκόμενες με πόσους έχετε πάει ;;; Η απάντηση είναι με 3... αλλά * 10 άρα και εσυ έχεις πάρει πολλά δακτυλακια

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Γιατί η πραγματικότητα δεν ενώνει τους ανθρώπους, τους χωρίζει
Γιανναρε είσαι φοβερός,  ένα και ένα τα ποστ σου, να μην τα κάνω παράθεση όλα, είσαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ παικταρά μου!
Δε μου λες, χθεσ το "βοδινό" "έβρασε" καλά;
Ξέρεις στο "βοδινό", το καλύτερο κρέας είναι το μεδούλι... τώρα τι ακριβώς εννοώ με αυτό και εγώ  μπερδεύτηκα!
Με έχει επηρρεάσει η μλκια του νήματος, δεν εξηγείτε αλλιώς

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λοιπόν, ακού, αν πεις σε μια γυναίκα ότι πας στο Μετάξι και στη Φυλής ξέρεις τι απόκριση θα λάβεις (αν καταδεχτεί να σου απαντήσει);
"Οι σωστοί άντρες ΔΕΝ πάνε με πόρνες".
Αυτό θα σου πουν γιατί ετσί αισθάνονται και καλώς το αισθάνονται.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
10 φορές ;;; Κατάλαβα όπως όταν ρωτάμε τις γκόμενες με πόσους έχετε πάει ;;; Η απάντηση είναι με 3... αλλά * 10 άρα και εσυ έχεις πάρει πολλά δακτυλακια

Εγώ δεν είμαι γκόμενα. Είμαι ο Picker. Και αν έτρωγα κωλοδάχτυλα θα το έλεγα πρώτος. Οι πουτάνες που γαμάω εγώ όχι απλά δεν βάζουν κωλοδάχτυλο αλλά σιχαίνονται να πιάσουν και την πούτσα. Τις πουτάνες που γουστάρω εγώ οι περισσότεροι εδώ μέσα τις θεωρούν φόλες γιατί είναι τελείως παθητικές.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=70pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]  :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.950
Πόντοι
10.686
Γιατί η πραγματικότητα δεν ενώνει τους ανθρώπους, τους χωρίζει
Δηλαδή θες να ζεις σ'ένα φανταστικό... συριζέικο σύμπαν για να νοιώθεις άνετα και να μην έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα;Πώς το εννοείς δηλαδή; :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο βαλλιανατος ο φιλος σου και γκλετσος είναι δηλωμένοι πουστιδες σαν εσενα.
εγω ΔΕΝ ξερογλυφομαι με αρρενωπα τραβελια.
μονο με γυναικεια κορμια την βρισκω.
και η φιονα, η νινα κλπ στο δρομο τις βλέπεις αρρενωπες οσο εβλεπες την τζενη χειλουδακη στα νειατα της.
πονας κωλογαμημενε πονας . σκουξε και άλλο . σε λιγο που θα αρχισεις να βιζιταρεις για να σε γαμνε παππουδια όπως ΔΗΛΩΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ θα εισαι ακομη πιο ευτυχισμενη και γαμημενη

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ο βαλλιανατος ο φιλος σου και γκλετσος είναι δηλωμένοι πουστιδες σαν εσενα.
εγω ΔΕΝ ξερογλυφομαι με αρρενωπα τραβελια.
μονο με γυναικεια κορμια την βρισκω.
και η φιονα, η νινα κλπ στο δρομο τις βλέπεις αρρενωπες ο[size=10pt][/size]σο εβλεπες την τζενη χειλουδακη στα νειατα της.
πονας κωλογαμημενε πονας . σκουξε και άλλο . σε λιγο που θα αρχισεις να βιζιταρεις για να σε γαμνε παππουδια όπως ΔΗΛΩΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ θα εισαι ακομη πιο ευτυχισμενη και γαμημενη

αν δεν χαράμιζες τη ζωή σου μπροστά σε ένα κομπιούτερ γράφοντας παπαριές περί ανέμων και υδάτων ίσως:

-η σκέψη σου να ήταν πιο συγκροτημένη
-να μάθαινες να χρησιμοποιείς σωστά το τελικό -ν στα άρθρα

[move][size=40pt]ίσως πουστράκο
ίσως  
[/size][/move]

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αρχηγε ,δε μπορει να κατανοησει η πλεμπα τη σοφια σου. Ηδη ,κορυφαιοι εξελικτικοι βιολογοι ,οπως ο trivers ,σε επιβεβαιωνουν.

Σχετικο αποσπασμα

«Δεν πιστεύω πως πρέπει να χτίζουμε τη ζωή μας, μια σχέση μας ή την κοινωνία πάνω σε ψέμματα»

Προχωρα!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.716
Πόντοι
736
Γιατί θα πρέπει να παίζουμε κρυφτούλι με τις γκόμενες και να πηγαίνουμε με τα νερά τους μήπως γαμήσουμε;
Καλή ερώτηση , στην τελική έχουμε και τα μπουρδέλα .. εδω εχω κάνει αντιγραφή απο ένα μηνυμα ενος τυπου στο ιντερνετ που εξηγεί κάπως την κατάσταση.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.890
Πόντοι
5.975
Picker, μας έχεις αφήσει τόσο καιρό χωρίς αφιερώσεις από τις καταθέσεις σου στο Μετάξι... Τις έχουμε πελώρια ανάγκη!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αρχηγε ,δε μπορει να κατανοησει η πλεμπα τη σοφια σου. Ηδη ,κορυφαιοι εξελικτικοι βιολογοι ,οπως ο trivers ,σε επιβεβαιωνουν.

Σχετικο αποσπασμα

«Δεν πιστεύω πως πρέπει να χτίζουμε τη ζωή μας, μια σχέση μας ή την κοινωνία πάνω σε ψέμματα»

Προχωρα!!
Πλέμπα, σοφια, βιολόγοι "..πανω σε ψέμματα".
Ρϊχνεις, λοιπόν, βενζίνη στη φωτια.
Μάλιστα.
Δώροθέα μου, δύο πραγματάκια να σου πω:

1ον.
Κοτ, κοτ, κοτ, κοτ

2ον.
Μάλλον σου διέφυγε ότι έχω υποβάλλει επίσημη ένσταση για σένα στην BOUEFA.

Παρακαλώ την Εκτελεστική Επιτροπή, να λάβει σοβαρά υπ' όψιν, ότι η Δωρα λειτουργούσε στο νήμα ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του Picker, συνεπώς ό,τι μαλακία έκανε ή είπε, θα πρέπει αθροιστικά να μεταφερθεί στο νικ του Picker.
Θεωρήστε την τοποθέτηση μου αυτή, επίσημη καταγγελία.

Καλησπέρα Δώροθέα, καλό ΣουΚου :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σαββα δηλαδή μας λες ενας αντρας που περσι εφαγε 50 χυλοπιτες και εριξε 2 γκομενες δεν είναι επιτυχημένος.
και επιτυχημένος είναι ο πικερ που εφαγε 0 χυλοπιτες και εριξε 0 γκομενες.
για να καταλαβω σε τι βαση μιλαμε.

(ανεξάρτητα από το καμακι ο πικερ μπορει να γαμησε 80 πουτανες 200 φορες, και ο άλλος να γαμησε 80 πουτανες 100 φορες και τις υπολοιπες 265 μερες του χρονου, να γαμουσε τις 2 γκομενες που εριξε πχ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom