Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
Γιανναρε είσαι φοβερός,  ένα και ένα τα ποστ σου, να μην τα κάνω παράθεση όλα, είσαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ παικταρά μου!
Δε μου λες, χθεσ το "βοδινό" "έβρασε" καλά;
Ξέρεις στο "βοδινό", το καλύτερο κρέας είναι το μεδούλι... τώρα τι ακριβώς εννοώ με αυτό και εγώ  μπερδεύτηκα!
Με έχει επηρρεάσει η μλκια του νήματος, δεν εξηγείτε αλλιώς

Ναι, το δείπνο ήταν πολύ καλό, σε απόλυτη αναλογία με το κόστος του. Πήρα ένα στανταράκι, δυστυχώς πρεζόνι, αυτό με το τατουάζ στο πόδι που έχω στο προφίλ μου. Ξέρεις τι με στεναχωρεί πραγματικά; ότι αυτή κάνει αυθεντικό squirting μαζί μου, το οποίο δεν πέτυχα εδώ και τέσσερις δεκαετίες με νεαρά κορίτσια που (έδειχναν να) ήταν ερωτευμένες μαζί μου. Που είδαμε ανατολές και ηλιοβασιλέματα μαζί κι άλλα πολλά. Ας μην επεκταθώ, δεν με πονά η μαχαιριά που μου έδωσε ο Μαγυάρος στην Κωστάντζα.  Αλλά δεν μπορείς να διαλέξεις με τι άτομο ταιριάζεις χημικά. Το ξεπερνάμε και προχωράμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
Ζήτω το ψέμα και η υποκρισία.  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Η μεγαλύτερη δύναμη στη φύση είναι η παραλλαγή Πίκερ. Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς. Αντί να είμαστε ενωμένοι ενάντια στον κοινό εχθρό, κατάφερε και μας έστρεψε τον ένα εναντίον του άλλου.  Δεν πρέπει να δείχνουμε τις αδυναμίες μας, γινόμαστε ευάλωτοι και κυρίως προβλέψιμοι. Το ίδιο φοβούνται κι όσοι μας πλησιάζουν. Κανένας μας δεν θα πλησίαζε μια έμπειρη γυναίκα στη σημερινή εποχή αν ήξερε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι είχε κάνει στη ζωή της. Ούτε αυτές θα με πλησίαζαν αν ήξεραν. Ακόμα κι αν ήθελαν να έχουν συμμετάσχει 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
Δηλαδή θες να ζεις σ'ένα φανταστικό... συριζέικο σύμπαν για να νοιώθεις άνετα και να μην έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα;Πώς το εννοείς δηλαδή; :think:

Τα φανταστικά σύμπαντα είναι συριζέικα; Πόσο περισσότερο φανατικός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος; Αν νομίζεις ότι θα μπορούσε να συνεχίσει να υφίσταται μια επιχείρηση αν ΟΛΟΙ γνωρίζαμε τα συναισθήματα που τρέφει ο καθένας ξεχωριστά για τους άλλους, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Οποιαδήποτε γυναίκα γνωρίζει μέσα της, όταν την πλησιάζουμε, ότι κατά βάθος θέλουμε να την πηδήξουμε. Αν της πούμε Μουνάρα μου, γουστάρω να σου δώσω τη μήτρα στο χέρι και να σε ξεσκίσω όλο το βράδυ, υποθέτεις ότι θα το πάρει σαν κοπλιμέντο; Αυτό εννοώ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
Αρχηγε ,δε μπορει να κατανοησει η πλεμπα τη σοφια σου. Ηδη ,κορυφαιοι εξελικτικοι βιολογοι ,οπως ο trivers ,σε επιβεβαιωνουν.

Σχετικο αποσπασμα

«Δεν πιστεύω πως πρέπει να χτίζουμε τη ζωή μας, μια σχέση μας ή την κοινωνία πάνω σε ψέμματα»

Προχωρα!!

ΠΙΠΕΣ. Αν γνώριζα τη ζωή του εν λόγω κυρίου, είμαι σίγουρος ότι θα αποδείκνυα ότι είναι μέγιστος υποκριτής. Για φαντάσου όταν ξεκίνησαν οι Σταυροφορίες να έλεγαν στον απλό κόσμο πάτε να σκοτωθείτε, να σφάξετε ανθρώπους οι οποίοι δεν σας έκαναν ποτέ τίποτα, για να αποκτήσουμε εμείς περισσότερη δύναμη, εξουσία και χρήμα. ΕΙΔΙΚΑ οι Κοινωνίες λένε τρομακτικά ψέματα προκειμένου να αποκτήσουν συνοχή και να πείσουν τους σκλάβους να θυσιαστούν για χάρη της Ελίτ που κυβερνά. ή νομίζεις ότι οι Φαραώ πίστευαν πραγματικά ότι ήταν Θεοί; ότι κάποιος άγγελος άφησε δίπλα στον Καρλομάγνο τη λόγχη που τρύπησε τον Ιησού; ότι ο Αττίλα βρήκε το σπαθί του θεού Άρη; Απόφυγε να γράφεις τέτοιες ανακρίβειες, δείχνεις την άγνοιά σου επί του πραγματικού

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ΠΙΠΕΣ. Αν γνώριζα τη ζωή του εν λόγω κυρίου, είμαι σίγουρος ότι θα αποδείκνυα ότι είναι μέγιστος υποκριτής. Για φαντάσου όταν ξεκίνησαν οι Σταυροφορίες να έλεγαν στον απλό κόσμο πάτε να σκοτωθείτε, να σφάξετε ανθρώπους οι οποίοι δεν σας έκαναν ποτέ τίποτα, για να αποκτήσουμε εμείς περισσότερη δύναμη, εξουσία και χρήμα. ΕΙΔΙΚΑ οι Κοινωνίες λένε τρομακτικά ψέματα προκειμένου να αποκτήσουν συνοχή και να πείσουν τους σκλάβους να θυσιαστούν για χάρη της Ελίτ που κυβερνά. ή νομίζεις ότι οι Φαραώ πίστευαν πραγματικά ότι ήταν Θεοί; ότι κάποιος άγγελος άφησε δίπλα στον Καρλομάγνο τη λόγχη που τρύπησε τον Ιησού; ότι ο Αττίλα βρήκε το σπαθί του θεού Άρη; Απόφυγε να γράφεις τέτοιες ανακρίβειες, δείχνεις την άγνοιά σου επί του πραγματικού

Κλασσικός ελληνας :) ξερολισμος,μονιμη αμφισβήτηση κορυφαιων επιστημόνων , αχ να σας πω με ποναει το αριστερο νεφρο ,καντε μου μια διαγνωση και για αυτο κυριε μποκολε. Ξερετε ,σαν τις κατινες της γειτονιας, που ξεκιναν διαγνωσεις με τη φραση " ενας φιλος του κουμπαρου του θειου μου... " . Τς τς beta ,beta

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.495
Πόντοι
4.096
Αυτο το νημα εχει παει πολυ μακρια!!!
Πρεπει να μεταφερθει σε σαιτ που παρακαλοθουν ψυχολογικα και παραψυχολογικα θεματα :respect:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κλασσικός ελληνας :) ξερολισμος,μονιμη αμφισβήτηση κορυφαιων επιστημόνων , αχ να σας πω με ποναει το αριστερο νεφρο ,καντε μου μια διαγνωση και για αυτο κυριε μποκολε. Ξερετε ,σαν τις κατινες της γειτονιας, που ξεκιναν διαγνωσεις με τη φραση " ενας φιλος του κουμπαρου του θειου μου... " . Τς τς beta ,beta
Γεια σου Δώρα!
Τι κάνεις;
Καλά είσαι;
Και εγώ καλά, ευχαριστώ.
Καλό ΣουΚου!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
δωρα εσυ κανεις squirt σαν το πρεζονι του μποκολου?
:2on1:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.495
Πόντοι
4.096
Ωπα πηγαμε σε πιο γηινα πραγματα!Ντολμαδακια???? :rose:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Το "κλασσικός", το γράφαμε παλιά με δύο σίγμα τώρα με ένα.
Να προσεχουμε Δωροθέα μου, να μη μας πουν και αγράμματους...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Που ειναι τα ντολμαδακια μου ,προδοτη;
Αχ τι ευτυχία!
Η Δώρα μου απευθύνει το λόγο!
Οποία τιμή δι' εμε, ευγενεστάτη Δεσποσύνη!
Τα ντολμαδάκια δεν τα εφτιαξα για σενα.
Ντιλερ.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Το "κλασσικός", το γράφαμε παλιά με δύο σίγμα τώρα με ένα.
Να προσεχουμε Δωροθέα μου, να μη μας πουν και αγράμματους...

Νομιζω κανεις λαθος. Παλια ,στα αρχαιοελληνικα γραφοταν με ενα ,το δανειστηκαν οι φιλοι μας οι λατινοι και πλεον γραφεται με 2

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αχ τι ευτυχία!
Η Δώρα μου απευθύνει το λόγο!
Οποία τιμή δι' εμε, ευγενεστάτη Δεσποσύνη!
Τα ντολμαδάκια δεν τα εφτιαξα για σενα.
Ντιλερ.

Αλλην ταιζεις ,αλλου το δινεις,εμενα ερχεσαι και καμακωνεις εδω μεσα!! Συμφωνα με το πικερονομο ,οφειλω να σε δωσω στεγνα στην φιλεναδα σου :cheesy:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Νομιζω κανεις λαθος. Παλια ,στα αρχαιοελληνικα γραφοταν με ενα ,το δανειστηκαν οι φιλοι μας οι λατινοι και πλεον γραφεται με 2
Μπλα, μπλα μπλα.
Τώρα το γράφουμε με ΄ΕΝΑ σίγμα.
Εκτός, να είσαι ...αρχαία, όποτε δικαιολογήσαι :)
[size=8pt](ωχ θα φαω ξύλο)[/size]

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αλλην ταιζεις ,αλλου το δινεις,εμενα ερχεσαι και καμακωνεις εδω μεσα!! Συμφωνα με το πικερονομο ,οφειλω να σε δωσω στεγνα στην φιλεναδα σου :cheesy:
Ώπα, ώπα.
Πότε σε καμάκωσα εγώ;
Κουβεντούλα κάνουμε, σαν πολιτισμένοι άνθρωποι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656

Μήπως να απαντούσε ευθέως για τα πραγματικά περιστατικά που ανάφερα πιο πάνω, των ψεμμάτων που λένε οι Κοινωνίες στα μέλη τους; Όταν τα καταρρίψεις, ευχαρίστως να συνεχίσουμε. ΟΧΙ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ. Θα μου πεις, τι άλλο έχεις να καταθέσεις σα γνήσια γυναίκα; στοιχεία; επιχειρήματα; Γράψε καλύτερα τι λένε τα γυναικεία περιοδικά που διαβάζετε όλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom