Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ώπα, ώπα.
Πότε σε καμάκωσα εγώ;
Κουβεντούλα κάνουμε, σαν πολιτισμένοι άνθρωποι.

Τη γατα σου εποφθαλμιω , ο πολιτισμενος ανθρωπος μου ειναι αντιπαθης. Τον αντρα τον θελω νεατερνταλ . Οποτε , θα παρω τη γατα σου που μου ειναι πιο χρησιμη

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως να απαντούσε ευθέως για τα πραγματικά περιστατικά που ανάφερα πιο πάνω, των ψεμμάτων που λένε οι Κοινωνίες στα μέλη τους; Όταν τα καταρρίψεις, ευχαρίστως να συνεχίσουμε. ΟΧΙ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ. Θα μου πεις, τι άλλο έχεις να καταθέσεις σα γνήσια γυναίκα; στοιχεία; επιχειρήματα; Γράψε καλύτερα τι λένε τα γυναικεία περιοδικά που διαβάζετε όλες

Μα ,πανω σε αυτο εχει βασιστει η μελετη του trivers , στους μηχανισμους απατης και αυτοεξαπατησης μεσα στην κοινωνια. Δε το αρνειται ,μαλιστα επισημαινει οτι ουτε ο ιδιος το καταφερνει τις περισσότερες φορες. Το ενδεχομενο να αλλαξει αυτο στο μελλον συζηταμε και εσεις μου λετε τι γινοταν πριν 1500 χρονια

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ουφ!
Πήγε η καρδιά μου στη θέση της!
Προς στιγμην νόμιζα ότι ποθούσες το καλοφτιαγμένο μου κορμί, το υυψηλό μου παράστημα μου, το ανδροπρεπές βλέμα μου, τα καστανόξανθα πυκνά μαλλιά μου, τα πρασινα μάτια μου, το θεληματικό μου πηγούνι, την εντυπωσιακά πολύπλευρη προσωπικότητα μου, το λογοτεχνικό μου ταλέντο, το χιούμο, την παιδεία, με μια κουβέντα την πρωτοφανή γοητεία και μαγνητισμό που ασκώ (σε όλες ) τις γυναίκες.
Αλλά εντάξει, μόνο τη γάτα μου θέλεις.
Οκ.

Brad pit εσυ;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Τη γατα σου εποφθαλμιω , ο πολιτισμενος ανθρωπος μου ειναι αντιπαθης. Τον αντρα τον θελω νεατερνταλ . Οποτε , θα παρω τη γατα σου που μου ειναι πιο χρησιμη
Ουφ!
Πήγε η καρδιά μου στη θέση της!
Προς στιγμην νόμιζα ότι ποθούσες το καλοφτιαγμένο μου κορμί, το υυψηλό μου παράστημα μου, το ανδροπρεπές βλέμα μου, τα καστανόξανθα πυκνά μαλλιά μου, τα πρασινα μάτια μου, το θεληματικό μου πηγούνι, την εντυπωσιακά πολύπλευρη προσωπικότητα μου, το λογοτεχνικό μου ταλέντο, το χιούμο, την παιδεία, με μια κουβέντα την πρωτοφανή γοητεία και μαγνητισμό που ασκώ (σε όλες ) τις γυναίκες.
Αλλά εντάξει, μόνο τη γάτα μου θέλεις.
Οκ.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μα ,πανω σε αυτο εχει βασιστει η μελετη του trivers , στους μηχανισμους απατης και αυτοεξαπατησης μεσα στην κοινωνια. Δε το αρνειται ,μαλιστα επισημαινει οτι ουτε ο ιδιος το καταφερνει τις περισσότερες φορες. Το ενδεχομενο να αλλαξει αυτο στο μελλον συζηταμε και εσεις μου λετε τι γινοταν πριν 1500 χρονια
Που τα ξέρεις αυτά κουμμουνιστικά, εσύ κορίτσι πράμα;
Ορίστε μας, αυτά γίνονται όταν αφήνουν τα κορίτσια να μάθουν γράμματα, τα πλευρίζουν κομμουνιστές και γίνονται άθεες!
Θέε μου, φύλαγε.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Πάντως Δώρα μου, επειδή βλέπω πως στον Πικερ έχεις μια ...ιδιάζουσα αδυναμία, κάποια στιγμή θεώρησα ότι-ξέρεις- μπορεί να έχετε και κάτι -τελος πάντων- οι δυο σας.
Μα κάθε φόρα που τον βρίζουν ή τον μπανάρουν να βγαίνεις να καθαρίσεις!
Και μόλις ξαναμπαίνει να εξαφανίζεσαι;
Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας -και ξέρεις και την εκτίμηση που τρέφω για το προσωπό σου- Δώροθέα μου.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
ανεστη γτπ πυροσβεστη γαμας καθολου h μονο σαλιαριζεις

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
ανεστη γτπ πυροσβεστη γαμας καθολου h μονο σαλιαριζεις
Φιλαράκι, να γράφεις και καμιά κριτική, μην είσαι μοναχοφάης, φόρουμ είμαστε εδω μέσα να ανταλλάζουμε πληροφορίες, δεν μπάινουμε για τα ένσημα, φιλικά πάντα
Πάρε λινκ τις δικές μου

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως Δώρα μου, επειδή βλέπω πως στον Πικερ έχεις μια ...ιδιάζουσα αδυναμία, κάποια στιγμή θεώρησα ότι-ξέρεις- μπορεί να έχετε και κάτι -τελος πάντων- οι δυο σας.
Μα κάθε φόρα που τον βρίζουν ή τον μπανάρουν να βγαίνεις να καθαρίσεις!
Και μόλις ξαναμπαίνει να εξαφανίζεσαι;
Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας -και ξέρεις και την εκτίμηση που τρέφω για το προσωπό σου- Δώροθέα μου.

Οχι ,δε εχουμε κανει κατι αλλα ειναι και γαμω τα παιδια κι οσοι τον.κατηγορουν απλα εμπαθεις

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.717
Πόντοι
736
σαββα δηλαδή μας λες ενας αντρας που περσι εφαγε 50 χυλοπιτες και εριξε 2 γκομενες δεν είναι επιτυχημένος.
και επιτυχημένος είναι ο πικερ που εφαγε 0 χυλοπιτες και εριξε 0 γκομενες.
για να καταλαβω σε τι βαση μιλαμε.

(ανεξάρτητα από το καμακι ο πικερ μπορει να γαμησε 80 πουτανες 200 φορες, και ο άλλος να γαμησε 80 πουτανες 100 φορες και τις υπολοιπες 265 μερες του χρονου, να γαμουσε τις 2 γκομενες που εριξε πχ)
Σιγουρα είναι επιτυχία το 2/50 απο κάποιον άλλον που μπορεί να είχε 0/50 , εγω προσωπικά δεν ασχολούμαι καθόλου με το φλέρτ , απλά ο τύπος που έγραψε το μηνυμα με τους γύπες (εγω όπως γράφω απλά το αντέγραψα) αναρωτιέται αν οι υπόλοιπες 48 που θα σου ρίξουν το άκυρο ψωνιστούν και αν αυτό είναι κακό για το σύνολο των αντρών.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
αυθαδιαζεις....μαζεψε τα σαλια σου και δειξε σεβασμο ψαρακα, πλην τοις αλλοις και γαμικε

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Οχι ,δε εχουμε κανει κατι αλλα ειναι και γαμω τα παιδια κι οσοι τον.κατηγορουν απλα εμπαθεις
Οκ Δώρα, εντάξει κομμένη η πλάκα.
Ψυχούλα είσαι.
Αλλά ρε παιδί μου, εσείς που τον ξερετε, πείτε του 5 πράγματα, έχει τραβήξει πολύ αυτή η δουλειά...
Εγώ τον Πικερ τον πάω, είναι πληγωμένο παιδί, καταλαβαίνω, τι να πω άλλο;
Τεσπα.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
εσυ καλυτερα να ρουφας παρα να μιλας...και οι εξυπναδες στα πελατακια σου

Κυριε stardust , χαλαρωστε λίγο. Οι διαδικτυακες κοινοτητες δε ειναι χωρος επιδειξης των κομπλεξ ,απωθημενων και διαταραχων του καθενος . Δεν οφειλουμε να το ανεχομαστε αυτο . Στον καναπε του ιατρου σας ,αυτα :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.900
Πόντοι
5.506
Κυριε [size=20pt]picker[/size] , χαλαρωστε λίγο. Οι διαδικτυακες κοινοτητες δε ειναι χωρος επιδειξης των κομπλεξ ,απωθημενων και διαταραχων του καθενος . Δεν οφειλουμε να το ανεχομαστε αυτο . Στον καναπε του ιατρου σας ,αυτα :)

Μικρή διόρθωσις, συνεχίστε.....

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Οκ Δώρα, εντάξει κομμένη η πλάκα.
Ψυχούλα είσαι.
Αλλά ρε παιδί μου, εσείς που τον ξερετε, πείτε του 5 πράγματα, έχει τραβήξει πολύ αυτή η δουλειά...
Εγώ τον Πικερ τον πάω, είναι πληγωμένο παιδί, καταλαβαίνω, τι να πω άλλο;
Τεσπα.

Οριστε ,για χαρη σου θα τσακωθω με τον stardust και νιωθω αβολα για αυτο γιατι ειναι τοσο ευθραστος ο κακομοιρος που νιωθω να τα βαζω με νηπιο. Ειδες ,τι κανουν τα πρασινα σου ματια;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μικρή διόρθωσις, συνεχίστε.....
Κυριε barock  , χαλαρωστε λίγο. Οι διαδικτυακες κοινοτητες δε ειναι χωρος επιδειξης των κομπλεξ ,απωθημενων και διαταραχων του καθενος . Δεν οφειλουμε να το ανεχομαστε αυτο . Στον καναπε του ιατρου σας ,αυτα :)

Το διορθωσα,συνεχιστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom