ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.472
- Πόντοι
- 24.596
τυπε οταν την γαμουσε ο Πικερ δεν εδινε κωλοτρυπιδι.τωρα τελευταια εβαλε κωλαντερο στο μενου..θα κανω οτι μπορωΤυπε να το καθαρισεις καλα το κωλαντερο της Κορινας γιατι με τον Πικερογαριδακι δεν πρεπει να εχει δει χαρα η πουτανα.... :S :S :S
τυπε οταν την γαμουσε ο Πικερ δεν εδινε κωλοτρυπιδι.τωρα τελευταια εβαλε κωλαντερο στο μενου..θα κανω οτι μπορω:S :S :S
τυπε οταν την γαμουσε ο Πικερ δεν εδινε κωλοτρυπιδι.τωρα τελευταια εβαλε κωλαντερο στο μενου..θα κανω οτι μπορω:S :S :S
Τυπε να το καθαρισεις καλα το κωλαντερο της Κορινας γιατι με τον Πικερογαριδακι δεν πρεπει να εχει δει χαρα η πουτανα.... :S :S :S
Τυπε δεν προλαβαινε να δωσει τιποτα...ο Πικερ εχυνε στα 10 δευτερολεπτα. :S :S :S
man ξέρω πως δεν θα μας απογοητεύσεις, θα της δώσεις το κωλάντερο στο χέρι![]()
![]()
![]()
Τυπε ξερεις αν η Κορινα εχει βυζια;![]()
αδυνατουλα ειναι τυπε,οχι τιποτα σπουδαιο :S :S :SΤυπε ξερεις αν η Κορινα εχει βυζια;![]()
Η Κορινα εχει ωραια βυζια αλλα με παθητικες ρωγεςΤι είσαι εσύ ρεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο νάσος θα ξέρει να μας πει :S :S :S
αδυνατουλα ειναι τυπε,οχι τιποτα σπουδαιο :S :S :S
τωρα το πιασα τυπε .ριχτοΤυπε ξερεις αν εχει τατουαζ και παπαρι αραπη;![]()
![]()
![]()
Και εγω βαζω.και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πάντως έβαζε στον κόλο του πράγματα αλλά δεν είναι gay...
οπότε δεν σημαίνει ότι ο πίκερ ειναι κίναιδος επιδή αρπάζει κανένα δάσχτυλο που και που
Ναι, το είπε ο pussy wagon, που έπαιξε στο μικρό τελικό του Mr. Malakas 2016 και ηττήθηκε.Γαμιολάκο Στέκα εγώ όντως δεν είμαι δεξιός και σας τρολάρω.
Για πήγαινε όμως στον αρχηγό σου και πες του τι κότα είσαι να δούμε τι θα σου πει. Πες του μωρή λινάτσα ότι κρύβεσαι από τη γυναίκα σου σαν πούστρα. Αυτό που λέει ο pussy wagon είστε οι περισσότεροι δεξιοί: Υποκριτές.