DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.800
- Πόντοι
- 41.129
Όσο δεξιός είμαι στα οικονομικά άλλο τόσο αριστερός είμαι στα κοινωνικά.
Παναθηναικος στο μπασκετ και ολυμπιακος στο ποδόσφαιρο να μαντεψω ?
Όσο δεξιός είμαι στα οικονομικά άλλο τόσο αριστερός είμαι στα κοινωνικά.
Αυτή την κοινωνία δεν τη διαλύσαμε εμείς αλλά ο φεμινισμός. Τώρα απλά εμείς ξυπνήσαμε και θέλουμε την ελευθερία μας!
Πολύ καλή ερώτηση Saint. Από τη στιγμή που δεν είναι δυνατόν οι γυναίκες να είναι πλέον υποταγμένες, από τη στιγμή που ενώ είναι παντρεμένες έχουν δικαίωμα να μην σου κάθονται για σεξ, από τη στιγμή που όποτε γουστάρουν ζητάνε διαζύγιο και ο νόμος τους δίνει τα παιδιά και εσύ ο μαλάκας πληρώνεις διατροφή... Ε λοιπόν, το μόνο πλέον που θέλω είναι να είμαι ελεύθερος και να γαμάω πουτάνες!
πιστευω ολυμπιακος στο μπασκετ αεκαρα στο ποδοσφαιροΠαναθηναικος στο μπασκετ και ολυμπιακος στο ποδόσφαιρο να μαντεψω ?
Duke Nukem πού είδες τη μεμψιμοιρία; Είμαι απλά ρεαλιστής, δεν κυνηγάω χίμαιρες όπως κάνουν οι άλλοι. Ξέρω που πατάω.
Φιλε με 500€ πώς να φυγει απο το πατρικο;ο πικερ βγαζει 500 ευρω και τρωει το 1/3 αυτων στο μεταξουργειο, νομιζει οτι κανει επανασταση και οτι δεν του τα τρωνε οι πουτανες.
περιττο να πουμε οτι κοντευει 40 χρονων και μενει ακομα με τους δικους του
λακαροςΔεν το παίζει ξύπνιος πάντως ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
Όποιος δεν είναι ΔΥ και δεν δουλεύει στο μαγαζί του ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,
είναι μάγκας.
Οι 2 παραπάνω κατηγορίες, είναι τα μεγαλύτερα σούργελα.
Για να εφαρμόσεις το νόμο του Picker πρέπει πάνω απ' όλα να είσαι ΕΓΚΡΑΤΗΣ και ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ. Ας πούμε, τη Ντορίνα στο Κολωνού 11 εγώ δεν τη γάμησα γιατί αρνούμαι να δώσω 15 ευρώ. Στόχος μου είναι πάντα να τελειώνω με 10 ευρώ και όσο πιο γρήγορα μπορώ.
Για να εφαρμόσεις το νόμο του Picker πρέπει πάνω απ' όλα να είσαι ΕΓΚΡΑΤΗΣ και ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ. Ας πούμε, τη Ντορίνα στο Κολωνού 11 εγώ δεν τη γάμησα γιατί αρνούμαι να δώσω 15 ευρώ. Στόχος μου είναι πάντα να τελειώνω με 10 ευρώ και όσο πιο γρήγορα μπορώ.
Οk, γύρω στα 400 βγάζω φέτος μέσο όρο το μήνα. Είναι αλήθεια ρε φίλε ότι μου περισσεύουν. Τα σταθερά έξοδά μου είναι 150 ευρώ για σεξ, 30 ευρώ για την κάρτα ΜΜΜ και 15 ευρώ για το ίντερνετ. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και μέρες που δεν χαλάω τίποτα.