Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πικερ ξερεις τι σκεφτομουν...

Εισαι 1.75 με 45.5 νουμερο παπουτσι. Δυσαναλογο. Δυστυχως δεν ειναι 'αναλογα δυσανολογος' κι ο πουτσος σου και ειναι απλα μετριος...

Σιγουρα θα σκεφτεσαι συχνα "γαμωτο, δε μπορουσα να χα γεννηθει με δυσαναλογα μεγαλο πουτσο και οχι πατουσα" ...

Επισης, οπως ευστοχα ειχε παρατηρησει ο λαδακης εχεις μικρο σαγονι/ κατω γναθο.

Αρκετες παραφωνιες γενικα...

Ισως λοιπον να ειναι κι αυτος ενας λογος που δε θελεις να αναπαραγεις το δνα σου. Επειδη δεν ειναι καλης ποιοτητας.

Αναγνωριζεις οτι πρεπει να μην συνεχιστει αυτη η παραφωνια και πραττεις αναλογα. Αυτο το κανεις επειδη υπακους παντα σε κανονες και δε μπορεις να δρασεις αυτοβούλως ποτε. Καταλαβαινεις το σωστο και το υπηρετεις.

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό ονομάζεται ερευνητής αγοράς και είναι ελεύθερο επάγγελμα. Κόβω τιμολόγια σε κάθε εταιρία που δουλεύω, συμπληρώνω Ε3 και συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών και πληρώνω τέλος επιτηδεύματος κάθε χρόνο. Μπορώ να δουλέψω σε όσες εταιρίες θέλω.

με 400  ευρω το μηνα  απλα δε βγαινεις γιατι θα εχεις και  τον ΟΑΕΕ καθε διμηνο το λιγοτερο 500 ευρω ....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν πληρώνω ΟΑΕΕ τύπε, έχω ασφάλιση ΙΚΑ. Είμαι σε μία ιδιότυπη κατηγορία επαγγελματιών που έχουν ασφάλιση ΙΚΑ γιατί, αν και δουλεύω με συμβάσεις έργου, θεωρείται ότι κάνω εξαρτημένη εργασία. Είμαι γενικά κάτι ανάμεσα σε επαγγελματία και μισθωτό.

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πληρώνω ΟΑΕΕ τύπε, έχω ασφάλιση ΙΚΑ. Είμαι σε μία ιδιότυπη κατηγορία επαγγελματιών που έχουν ασφάλιση ΙΚΑ γιατί, αν και δουλεύω με συμβάσεις έργου, θεωρείται ότι κάνω εξαρτημένη εργασία. Είμαι γενικά κάτι ανάμεσα σε επαγγελματία και μισθωτό.

πληρωνεις φπα και οχι  ΟΑΕΕ ;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ειχα καιρό να μπω στο σαιτ, βλεπω οτι ο πικερ επεστρεψε και συνεχιζει .... :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι, δεν έχω ΦΠΑ. Τηρώ βιβλία Β' κατηγορίας, κόβω τιμολόγια παροχής υπηρεσιών αλλά έχω ασφάλιση ΙΚΑ και δεν υπάγομαι σε ΦΠΑ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Φυλής παλιά zeljko, όταν δεν γαμούσα τόσο συχνά. Η Φυλής είναι πλέον μόνο για επιστήμονες, το Μετάξι είναι για το φτωχό λαό.

Ρε μάγκες ...... όταν πρωτοξεκίνησε το ευρώ ...

ίδια δεν ήταν φυλής και μετάξι ;
με εξαίρεση κάτι λίγα στο μετάξι που ήταν φθηνότερα ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το Μετάξι ήταν στα 15-20 ευρώ και με τα μνημόνια πήγε στα 10. Να είναι καλά ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, σπουδαίος πολιτικός.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το Μετάξι ήταν στα 15-20 ευρώ και με τα μνημόνια πήγε στα 10. Να είναι καλά ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, σπουδαίος πολιτικός.
Αν θα πεσουν και αλλο οι τιμες δεν θα μεινει μουνοτριχα
Μονο τιποτα πρεζούδες θα ξεμεινουν εδω :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το σκέφτομαι και λίγο για ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, αν και με χαλάει που έχει γυναίκα για αρχηγό. Και ο Μητσοτάκης πάντως με χαλάει αρκετά, έχει ένα τουπέ στο ύφος του. Δεν θα μπορούσα να τον φανταστώ να γαμάει στο Μετάξι παρέα με τους Πακιστανούς.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το σκέφτομαι και λίγο για ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, αν και με χαλάει που έχει γυναίκα για αρχηγό. Και ο Μητσοτάκης πάντως με χαλάει αρκετά, έχει ένα τουπέ στο ύφος του. Δεν θα μπορούσα να τον φανταστώ να γαμάει στο Μετάξι παρέα με τους Πακιστανούς.
Τζημερο?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι Πακιστανοί είναι φίλοι μου, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί τους. Το πρόβλημα το έχω με τα λαμόγια τους παντρεμένους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Τζήμερος είναι ωραίος, όπως και ο Θεοδωράκης. Εκεί ανήκω ιδεολογικά, αν και ο Θεοδωράκης ντρέπεται να πει ότι είναι φιλελεύθερος. Κάνει παρέα με τον Φερχόφσταντ αλλά κάθεται στο ευρωκοινοβούλιο με τους Σοσιαλιστές, σαν το ΠΑΣΟΚ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οι Πακιστανοί είναι φίλοι μου, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί τους. Το πρόβλημα το έχω με τα λαμόγια τους παντρεμένους.
Να σε δω οταν γινουν πλειοψηφια
και επιβαλλουν σαρια :priest:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Οι Πακιστανοί είναι φίλοι μου, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί τους.

Καθεσαι στην ουρα στο μπουρδελο μαζι με πακια για να  :fuck2: και δεν σε πειράζει?  :jerking: :jerking: :jerking:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο Τζήμερος είναι ωραίος, όπως και ο Θεοδωράκης. Εκεί ανήκω ιδεολογικά, αν και ο Θεοδωράκης ντρέπεται να πει ότι είναι φιλελεύθερος. Κάνει παρέα με τον Φερχόφσταντ αλλά κάθεται στο ευρωκοινοβούλιο με τους Σοσιαλιστές, σαν το ΠΑΣΟΚ.
Δυο ειναι οι επιλογες
Τζημερος και ΧΑ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα Πάκια στα μπουρδέλα τα βλέπω όπως ακριβώς βλέπω τους Έλληνες. Έχω δώσει ακόμα και τη σειρά μου σε Πάκι που βιαζόταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom