Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τα Πάκια στα μπουρδέλα τα βλέπω όπως ακριβώς βλέπω τους Έλληνες. Έχω δώσει ακόμα και τη σειρά μου σε Πάκι που βιαζόταν.
Για ποιον λογο να πας σε μπουρδελο οταν βιαζεσαι :think:
Εγω παω οταν βαριέμαι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να το ρίξω στο ΠΑΣΟΚ αν δω ότι βγαίνει σίγουρα πρώτη η ΝΔ. Θα δείξει.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα Πάκια στα μπουρδέλα τα βλέπω όπως ακριβώς βλέπω τους Έλληνες. Έχω δώσει ακόμα και τη σειρά μου σε Πάκι που βιαζόταν.

Και μετα εβαλες το καβλί σου εκεί που το έβαλε πακι?  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να το ρίξω στο ΠΑΣΟΚ αν δω ότι βγαίνει σίγουρα πρώτη η ΝΔ. Θα δείξει.
Τι φιλελευθερος μας λες τοτε ρε απατεώνα :headbang: :headbang:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό που θέλω είναι η διατήρηση του μνημονίου. Το χειρότερο θα ήταν να μας διώξουν από το ευρώ. Αυτό θα ήταν καταστροφή. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο Λονδίνο και να έχω ένα πρεστίζ, ειδικά τώρα που η στερλίνα κατρακυλάει σε επίπεδο 1 προς 1 με το ευρώ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγω πιστυεω οτι στην χωρα μας πρεπει να θεσπιστει νομος οπου να λεει οτι 'ΟΣΟΙ ΨΙΦΗΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.'
Επισης να αφαιρειται το δικαιωμα ψηφου στους ΔΥ
ειναι προιον συνδιαλαγης

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο φιλελευθερισμός εκτείνεται από το ΠΑΣΟΚ ως τη ΝΔ. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και όλα τα ενδιάμεσα θεωρούνται φιλελεύθερα κόμματα. Θα ψήφιζα κάτι ενδιάμεσο αλλά δεν υπάρχει δυναμική. Βλέπεις ότι όλα τα φιλελεύθερα κόμματα έρχονται στο προσκήνιο για λίγο και χάνονται.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βασικά μου τη σπάει να βλέπω το ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά. Είναι γελοίο. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιστρέψει στο 4%.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο φιλελευθερισμός εκτείνεται από το ΠΑΣΟΚ ως τη ΝΔ. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και όλα τα ενδιάμεσα θεωρούνται φιλελεύθερα κόμματα. Θα ψήφιζα κάτι ενδιάμεσο αλλά δεν υπάρχει δυναμική. Βλέπεις ότι όλα τα φιλελεύθερα κόμματα έρχονται στο προσκήνιο για λίγο και χάνονται.
Τυπε μου εγω στις τελευταιες εκλογες την εριξα Τζημερο
Αν εκαναν το ιδιο ολοι οι φιλελευθεροι τωρα θα ζουσαμε σε κανονικη χωρα
Τώρα εχει μπουρδελεψει τοσο το πραγμα που μονο με ΧΑ σωζεται

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ναι αλλά δεν το κάνουν. Επειδή δουλεύω σε εταιρίες δημοσκοπήσεων, βλέπω πάντα εκ των έσω τη δυναμική πριν από τις εκλογές και αποφασίζω. Αποφεύγω να ψηφίζω κόμματα που είμαι σίγουρος ότι δεν θα πιάσουν το 3%, γι' αυτό και συνήθως ψηφίζω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ναι αλλά δεν το κάνουν. Επειδή δουλεύω σε εταιρίες δημοσκοπήσεων, βλέπω πάντα εκ των έσω τη δυναμική πριν από τις εκλογές και αποφασίζω. Αποφεύγω να ψηφίζω κόμματα που είμαι σίγουρος ότι δεν θα πιάσουν το 3%, γι' αυτό και συνήθως ψηφίζω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.
Τοτε ΧΑ  ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία μου επιλογή μαζί με το ΚΚΕ. Είναι τα μόνα κόμματα που δεν θα μπορούσα Π-Ο-Τ-Ε να ψηφίσω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν πληρώνω ΟΑΕΕ τύπε, έχω ασφάλιση ΙΚΑ. Είμαι σε μία ιδιότυπη κατηγορία επαγγελματιών που έχουν ασφάλιση ΙΚΑ γιατί, αν και δουλεύω με συμβάσεις έργου, θεωρείται ότι κάνω εξαρτημένη εργασία. Είμαι γενικά κάτι ανάμεσα σε επαγγελματία και μισθωτό.

Εξαρτημενη εργασια θεωρειται οταν εχεις εναν εργοδοτη. Καποια λαμογια κανεις Πικερ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εξαρτημένη εργασία θεωρείται όταν ο εργοδότης επιβάλλει τους δικούς του όρους στην εργασία που κάνεις. Η εργασία του ερευνητή θεωρείται εξαρτημένη, γι' αυτό και ασφαλίζεται στο ΙΚΑ. Επειδή όμως δουλεύεις με το κομμάτι δεν μπορείς να είσαι τυπικά μισθωτός.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσον αφορά τους Πακιστανούς και τους μετανάστες γενικά, συμφωνώ ότι δεν μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει ανεξέλεγκτα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σιχαθώ να γαμήσω μετά από έναν Πακιστανό. Hello? Όποιος έχει λεφτά, γαμάει. Τέλος. Γι' αυτό μάλιστα αγαπώ τις πουτάνες του Μεταξουργείου, επειδή γαμιούνται με όλους. Μου έρχεται να κλαίω από συγκίνηση με την αυταπάρνησή τους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
Όσον αφορά τους Πακιστανούς και τους μετανάστες γενικά, συμφωνώ ότι δεν μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει ανεξέλεγκτα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σιχαθώ να γαμήσω μετά από έναν Πακιστανό. Hello? Όποιος έχει λεφτά, γαμάει. Τέλος. Γι' αυτό μάλιστα αγαπώ τις πουτάνες του Μεταξουργείου, επειδή γαμιούνται με όλους. Μου έρχεται να κλαίω από συγκίνηση με την αυταπάρνησή τους.

και εγω πικερ ενιωθα μεγαλη συγκινηση οταν επαιρνα ματι στο λεων 28 την ρωξανη να την γαμαει ενας πακιστανος μαυρος σαν τον ατετοκουμπο, η αντιθεση που το εκανε το σκατοχρωμα του πακιστανου που ηταν χωμενος αναμεσα στην λευκη σαρκα της ρωξανης με αναψε..

καμμια φορα βλεπω και βιντεο στο γιουπορν με δουλοπαροικους  να γαμανε λευκες συζυγους ο αντρας να κοιτα και εγω να βαραω μαλακια.  :wanker:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
και εγω πικερ ενιωθα μεγαλη συγκινηση οταν επαιρνα ματι στο λεων 28 την ρωξανη να την γαμαει ενας πακιστανος μαυρος σαν τον ατετοκουμπο, η αντιθεση που το εκανε το σκατοχρωμα του πακιστανου που ηταν χωμενος αναμεσα στην λευκη σαρκα της ρωξανης με αναψε..

καμμια φορα βλεπω και βιντεο στο γιουπορν με δουλοπαροικους  να γαμανε λευκες συζυγους ο αντρας να κοιτα και εγω να βαραω μαλακια.  :wanker:

oua oua

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το είχα διαβάσει αυτό dmtrsxxx. Κι εμένα με συγκινεί όταν ωραίες νέες γυναίκες δίνουν το κορμί τους σε φτωχούς, άσχημους ή γέρους άντρες. Ονειρεύομαι να είμαι 70-80 χρονών, να πηγαίνω ακόμα στο Μετάξι και να μου δίνονται 20-χρονες. Δεν είναι συγκινητικό;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ένα 20-χρονο στανταράκι μου στο Μετάξι τις προάλλες μου είπε πως μετά τη λήξη της βάρδιας θα ερχόταν ένας καλός κύριος 72 ετών να την πάρει και να πάνε σε ξενοδοχείο. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι αυτός είναι πολύ καλός κύριος και ότι θα της έδινε 100 ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom