Αυτά είναι πολύ συγκινητικά πράγματα. Και μετά βλέπεις την κάθε ψηλομύτα καριόλα να καυχιέται ότι αυτή γαμιέται μόνο με έναν. Τι έχεις προσφέρει εσύ στην κοινωνία μωρή χαμούρα; Μόνο να προκαλείς και να μοιράζεις χυλόπιτες ξέρεις. Παλιοκαριόλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξαναλέω ότι αυτή η χώρα έχει καταστραφεί προ πολλού. Την κατέστρεψαν ο φεμινισμός, η υποκρισία, ο ξιπασμός και η αλαζονεία. Χρειαζόταν και χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να συνέλθει. Με τα μνημόνια έχει γίνει η αρχή αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.350
- Πόντοι
- 14.615
Σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι πάκηδες είναι νυμφευμένοι στο πακιστάν από μικρή ηλικία και έχουν και παιδιά.Οι Πακιστανοί είναι φίλοι μου, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί τους. Το πρόβλημα το έχω με τα λαμόγια τους παντρεμένους.
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.923
- Πόντοι
- 4.655
Δεν νιώθουμε την παραμικρή ενοχή για τον τρόπο ζωής μας. Τον διαλαλούμε παντού και καλούμε όλες τις γκόμενες να γίνουν πουτάνες. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσπαθήσουμε στο ελάχιστο για να μας κάτσει ένα μουνί. Έφτασε η ώρα που το μουνί θα παρακαλάει.
Ρε φιλε Πικερ το μουνι ηδη παρακαλαει, γιατι δεν το βλεπεις?
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.923
- Πόντοι
- 4.655
Φέτος δεν βγάζω 500 ευρώ το μήνα, με το ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει πολύ η δουλειά. Γύρω στα 350-400 ευρώ βγάζω. Και πάλι όμως μου φαίνονται πάρα πολλά, δεν ξέρω τι να τα κάνω. Σκέψου ότι τον Αύγουστο πήγα Σαντορίνη και τον Δεκέμβριο θα πάω Λονδίνο.
Με τους γονεις σου πας διακοπες?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.450
- Πόντοι
- 41.129
Το είχα διαβάσει αυτό dmtrsxxx. Κι εμένα με συγκινεί όταν ωραίες νέες γυναίκες δίνουν το κορμί τους σε φτωχούς, άσχημους ή γέρους άντρες. Ονειρεύομαι να είμαι 70-80 χρονών, να πηγαίνω ακόμα στο Μετάξι και να μου δίνονται 20-χρονες. Δεν είναι συγκινητικό;
οι 20χρονες ειναι δωρο ζωης για εμας, απο ολες τις πιτσιρικες 18-20χ στα μπουρδελα εχω στραγγιξει τα μουνοζουμα τους, αναγενιεσαι και δυναμωνεις ρουφωντας τα μουνακια τους.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.641
- Πόντοι
- 6.056
αποκλειεται ρε φιλε...Με τους γονεις σου πας διακοπες?
ο πικερ φαινεται ανθρωπος γλεντζες και εξω καρδια...
Στο κινητό βάζω 10 ευρώ κάθε τρίμηνο και δεν τα ξοδεύω. Δεν έχω αμάξι ή μηχανή, δεν καπνίζω, δεν βγαίνω ποτέ για καφέ ή ποτό. Πώς να τα ξοδέψω; Άντε να πάρω καμία οδοντόκρεμα ή κανένα σαμπουάν. Στη δουλειά, ok, αγοράζω κανένα Monster ή κανένα καφέ.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ξαναλέω ότι αυτή η χώρα έχει καταστραφεί προ πολλού. Την κατέστρεψαν ο φεμινισμός, η υποκρισία, ο ξιπασμός και η αλαζονεία. Χρειαζόταν και χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να συνέλθει. Με τα μνημόνια έχει γίνει η αρχή αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα.
Mε τα μνημονια θα φυγουν ολοι νεοι και θα απομεινουν οι γεροι με τους Αλβανους και τους προσφυγες. Δεν το βλεπεις οτι εκει παει το πραγμα; Να δουμε ποσο θα καλοπερασουν οι σκατογεροι. Στα λεωφορεια τους εχουν ορθιους οι Αλβανιδες. 450 καθαρα ο νεος για 10 ωρες δουλεια. Με το κοστος ζωης εκει που ειναι.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Μουνοβαμπιρ :oοι 20χρονες ειναι δωρο ζωης για εμας, απο ολες τις πιτσιρικες 18-20χ στα μπουρδελα εχω στραγγιξει τα μουνοζουμα τους, αναγενιεσαι και δυναμωνεις ρουφωντας τα μουνακια τους.
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπουρδελιαρης και ... πρεστιζ ; ; ;Αυτό που θέλω είναι η διατήρηση του μνημονίου. Το χειρότερο θα ήταν να μας διώξουν από το ευρώ. Αυτό θα ήταν καταστροφή. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο Λονδίνο και να έχω ένα πρεστίζ, ειδικά τώρα που η στερλίνα κατρακυλάει σε επίπεδο 1 προς 1 με το ευρώ.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
με αυτη την φατσα και με 500 ευρωΔεν μας θέλουν οι γκόμενες, δεν τις θέλουμε κι εμείς. Το μόνο που θέλουμε είναι φτηνά μπουρδέλα για την αξιοπρέπειά μας.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
παπαριες καμαρωτες!!!ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
καταληγουμε για αλλη μια φορα στο οτι ο νηματοθετης οχι μονο διαρκως αντιφασκει αλλα τεινει να αυτοκαταργησει το "νομο" του
διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες, διαπιστωνουμε οτι δινει μια αμιγως οικονομιστικη διασταση στο "ιδεολογημα" του
τελικα ολα ειναι θεμα χρηματων, κι αν υπηρχαν τα χρηματα, το "ψυχαναγκαστικο ιδεολογημα" του δεν θα ειχε καμια αξια για τον ιδιο
μαλιστα, ειπωθηκε οτι στα 1000 ευρω θα εκανε και παιδια, μ' οτι αυτο συνεπαγεται (κι οτι χρειαζεται γι να φτασει κανεις σ' αυτο...εμφυλη σχεση και τα συναφη)
μετα το αγριο καλοκαιρινο του ξεβρακωμα, το ξεγυμνωμα του μπροστα σε πολλους πιστους οπαδους του, συνεχιζει απο μονος του την κατρακυλα του ψευδο-νομου του...
ενα ατομο που με το παραμικρο κουνημα οποιασδηποτε "θηλυκιας ουριτσας" θα ετρεχε απο πισω της σα σκυλακι...τωρα δε, διαπιστωνουμε οτι με την ιδια ευκολια θα πουλουσε το "νομο" του και για λιγα κατοσταρικα...(ο ιδεολογος του κωλου)
ενα ατομο αδυναμο, φοβισμενο και ΜΙΖΕΡΟ...
που εχει αναγαγει τη μιζερια του σε ιδανικο για νιωθει καλα...
Δεν μας καίγεται καρφί για τους νέους - και ειδικά για τις νέες - της χώρας. Όποιος φεύγει στο εξωτερικό είναι προδότης. Αν οι νέες αγαπάνε τη χώρα τους, να μείνουν εδώ και να πουλήσουν το κορμί τους. Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξέ το μωρή παλιοκαριόλα.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Σε ποιον να το πουλησει?Δεν μας καίγεται καρφί για τους νέους - και ειδικά για τις νέες - της χώρας. Όποιος φεύγει στο εξωτερικό είναι προδότης. Αν οι νέες αγαπάνε τη χώρα τους, να μείνουν εδώ και να πουλήσουν το κορμί τους. Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξέ το μωρή παλιοκαριόλα.
σε εσενα που βγαζεις 500 ευρω και διαθετεις μεχρι 10 ευρω?
Ό,τι και να λέτε, το καράβι πίσω δεν γυρνά. Οι γυναίκες αυτής της χώρας θα ξεφτιλιστούν όσο δεν πάει. Ή θα φύγουν στο εξωτερικό ή θα αναγκαστούν να γίνουν πουτάνες ή θα μπούνε οι Τούρκοι και θα τους κάνουν αυτό που απαγορεύεται να τους κάνουμε εμείς.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Γιατι να μην γινουν πουτανες στο εξωτερικοΌ,τι και να λέτε, το καράβι πίσω δεν γυρνά. Οι γυναίκες αυτής της χώρας θα ξεφτιλιστούν όσο δεν πάει. Ή θα φύγουν στο εξωτερικό ή θα αναγκαστούν να γίνουν πουτάνες ή θα μπούνε οι Τούρκοι και θα τους κάνουν αυτό που απαγορεύεται να τους κάνουμε εμείς.
να βγαζουν και περισσοτερα
Και οντας ματσωμενες θα μας βλεπουν εντελως σκουπιδια
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Δεν μας καίγεται καρφί για τους νέους - και ειδικά για τις νέες - της χώρας. Όποιος φεύγει στο εξωτερικό είναι προδότης. Αν οι νέες αγαπάνε τη χώρα τους, να μείνουν εδώ και να πουλήσουν το κορμί τους. Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξέ το μωρή παλιοκαριόλα.
Και οι αντρες τι να κανουν ρε Πικερ αν δε φυγουν; Απο τη μια μας λες φιλελευθερος καπιταλιστης, απο την αλλη προδοτες οσοι φευγουν. Διαλεξε μια ιδεολογια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις