Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτά είναι πολύ συγκινητικά πράγματα. Και μετά βλέπεις την κάθε ψηλομύτα καριόλα να καυχιέται ότι αυτή γαμιέται μόνο με έναν. Τι έχεις προσφέρει εσύ στην κοινωνία μωρή χαμούρα; Μόνο να προκαλείς και να μοιράζεις χυλόπιτες ξέρεις. Παλιοκαριόλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξαναλέω ότι αυτή η χώρα έχει καταστραφεί προ πολλού. Την κατέστρεψαν ο φεμινισμός, η υποκρισία, ο ξιπασμός και η αλαζονεία. Χρειαζόταν και χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να συνέλθει. Με τα μνημόνια έχει γίνει η αρχή αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.350
Πόντοι
14.615
Οι Πακιστανοί είναι φίλοι μου, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί τους. Το πρόβλημα το έχω με τα λαμόγια τους παντρεμένους.
Σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι πάκηδες είναι νυμφευμένοι στο πακιστάν από μικρή ηλικία και έχουν και παιδιά.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Δεν νιώθουμε την παραμικρή ενοχή για τον τρόπο ζωής μας. Τον διαλαλούμε παντού και καλούμε όλες τις γκόμενες να γίνουν πουτάνες. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσπαθήσουμε στο ελάχιστο για να μας κάτσει ένα μουνί. Έφτασε η ώρα που το μουνί θα παρακαλάει.

Ρε φιλε Πικερ το μουνι ηδη παρακαλαει, γιατι δεν το βλεπεις?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Φέτος δεν βγάζω 500 ευρώ το μήνα, με το ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει πολύ η δουλειά. Γύρω στα 350-400 ευρώ βγάζω. Και πάλι όμως μου φαίνονται πάρα πολλά, δεν ξέρω τι να τα κάνω. Σκέψου ότι τον Αύγουστο πήγα Σαντορίνη και τον Δεκέμβριο θα πάω Λονδίνο.

Με τους γονεις σου πας διακοπες?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.450
Πόντοι
41.129
Το είχα διαβάσει αυτό dmtrsxxx. Κι εμένα με συγκινεί όταν ωραίες νέες γυναίκες δίνουν το κορμί τους σε φτωχούς, άσχημους ή γέρους άντρες. Ονειρεύομαι να είμαι 70-80 χρονών, να πηγαίνω ακόμα στο Μετάξι και να μου δίνονται 20-χρονες. Δεν είναι συγκινητικό;

οι 20χρονες ειναι δωρο ζωης για εμας, απο ολες τις πιτσιρικες 18-20χ στα μπουρδελα εχω στραγγιξει τα μουνοζουμα τους, αναγενιεσαι και δυναμωνεις ρουφωντας τα μουνακια τους.  :rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
Με τους γονεις σου πας διακοπες?
αποκλειεται ρε φιλε...
ο πικερ φαινεται ανθρωπος γλεντζες και εξω καρδια...

Στο κινητό βάζω 10 ευρώ κάθε τρίμηνο και δεν τα ξοδεύω. Δεν έχω αμάξι ή μηχανή, δεν καπνίζω, δεν βγαίνω ποτέ για καφέ ή ποτό. Πώς να τα ξοδέψω; Άντε να πάρω καμία οδοντόκρεμα ή κανένα σαμπουάν. Στη δουλειά, ok, αγοράζω κανένα Monster ή κανένα καφέ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ξαναλέω ότι αυτή η χώρα έχει καταστραφεί προ πολλού. Την κατέστρεψαν ο φεμινισμός, η υποκρισία, ο ξιπασμός και η αλαζονεία. Χρειαζόταν και χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να συνέλθει. Με τα μνημόνια έχει γίνει η αρχή αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα.

Mε τα μνημονια θα φυγουν ολοι νεοι και θα απομεινουν οι γεροι με τους Αλβανους και τους προσφυγες. Δεν το βλεπεις οτι εκει παει το πραγμα; Να δουμε ποσο θα καλοπερασουν οι σκατογεροι. Στα λεωφορεια τους εχουν ορθιους οι Αλβανιδες. 450 καθαρα ο νεος για 10 ωρες δουλεια. :2funny: Με το κοστος ζωης εκει που ειναι.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
οι 20χρονες ειναι δωρο ζωης για εμας, απο ολες τις πιτσιρικες 18-20χ στα μπουρδελα εχω στραγγιξει τα μουνοζουμα τους, αναγενιεσαι και δυναμωνεις ρουφωντας τα μουνακια τους.  :rockon:
Μουνοβαμπιρ :o

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που θέλω είναι η διατήρηση του μνημονίου. Το χειρότερο θα ήταν να μας διώξουν από το ευρώ. Αυτό θα ήταν καταστροφή. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο Λονδίνο και να έχω ένα πρεστίζ, ειδικά τώρα που η στερλίνα κατρακυλάει σε επίπεδο 1 προς 1 με το ευρώ.
μπουρδελιαρης και ... πρεστιζ ; ; ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μας θέλουν οι γκόμενες, δεν τις θέλουμε κι εμείς. Το μόνο που θέλουμε είναι φτηνά μπουρδέλα για την αξιοπρέπειά μας.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν μας θέλουν οι γκόμενες, δεν τις θέλουμε κι εμείς. Το μόνο που θέλουμε είναι φτηνά μπουρδέλα για την αξιοπρέπειά μας.
με αυτη την φατσα και με 500 ευρω :dunno:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
παπαριες καμαρωτες!!!

καταληγουμε για αλλη μια φορα στο οτι ο νηματοθετης οχι μονο διαρκως αντιφασκει αλλα τεινει να αυτοκαταργησει το "νομο" του

διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες, διαπιστωνουμε οτι δινει μια αμιγως οικονομιστικη διασταση στο "ιδεολογημα" του

τελικα ολα ειναι θεμα χρηματων, κι αν υπηρχαν τα χρηματα, το "ψυχαναγκαστικο ιδεολογημα" του δεν θα ειχε καμια αξια για τον ιδιο

μαλιστα, ειπωθηκε οτι στα 1000 ευρω θα εκανε και παιδια, μ' οτι αυτο συνεπαγεται (κι οτι χρειαζεται γι να φτασει κανεις σ' αυτο...εμφυλη σχεση και τα συναφη)

μετα το αγριο καλοκαιρινο του ξεβρακωμα, το ξεγυμνωμα του μπροστα σε πολλους πιστους οπαδους του, συνεχιζει απο μονος του την κατρακυλα του ψευδο-νομου του...

ενα ατομο που με το παραμικρο κουνημα οποιασδηποτε "θηλυκιας ουριτσας" θα ετρεχε απο πισω της σα σκυλακι...τωρα δε, διαπιστωνουμε οτι με την ιδια ευκολια θα πουλουσε το "νομο" του και για λιγα κατοσταρικα...(ο ιδεολογος του κωλου)

ενα ατομο αδυναμο, φοβισμενο και ΜΙΖΕΡΟ...

που εχει αναγαγει τη μιζερια του σε ιδανικο για νιωθει καλα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μας καίγεται καρφί για τους νέους - και ειδικά για τις νέες - της χώρας. Όποιος φεύγει στο εξωτερικό είναι προδότης. Αν οι νέες αγαπάνε τη χώρα τους, να μείνουν εδώ και να πουλήσουν το κορμί τους. Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξέ το μωρή παλιοκαριόλα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν μας καίγεται καρφί για τους νέους - και ειδικά για τις νέες - της χώρας. Όποιος φεύγει στο εξωτερικό είναι προδότης. Αν οι νέες αγαπάνε τη χώρα τους, να μείνουν εδώ και να πουλήσουν το κορμί τους. Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξέ το μωρή παλιοκαριόλα.
Σε ποιον να το πουλησει?
σε εσενα που βγαζεις 500 ευρω και διαθετεις μεχρι 10 ευρω?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ό,τι και να λέτε, το καράβι πίσω δεν γυρνά. Οι γυναίκες αυτής της χώρας θα ξεφτιλιστούν όσο δεν πάει. Ή θα φύγουν στο εξωτερικό ή θα αναγκαστούν να γίνουν πουτάνες ή θα μπούνε οι Τούρκοι και θα τους κάνουν αυτό που απαγορεύεται να τους κάνουμε εμείς.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ό,τι και να λέτε, το καράβι πίσω δεν γυρνά. Οι γυναίκες αυτής της χώρας θα ξεφτιλιστούν όσο δεν πάει. Ή θα φύγουν στο εξωτερικό ή θα αναγκαστούν να γίνουν πουτάνες ή θα μπούνε οι Τούρκοι και θα τους κάνουν αυτό που απαγορεύεται να τους κάνουμε εμείς.
Γιατι να μην γινουν πουτανες στο εξωτερικο
να βγαζουν και περισσοτερα :think:
Και οντας ματσωμενες θα μας βλεπουν εντελως σκουπιδια

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Και οι αντρες τι να κανουν ρε Πικερ αν δε φυγουν; Απο τη μια μας λες φιλελευθερος καπιταλιστης, απο την αλλη προδοτες οσοι φευγουν. Διαλεξε μια ιδεολογια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η αλαζονεία και η υπεροψία είναι σίγουρο ότι θα γυρίσουν πάνω τους. Θα βιάζονται και θα πουλάνε το κορμί τους για λίγα ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom