Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bakalos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Αυτή την κοινωνία δεν τη διαλύσαμε εμείς αλλά ο φεμινισμός. Τώρα απλά εμείς ξυπνήσαμε και θέλουμε την ελευθερία μας!

Εδώ θα συμφωνήσω σχετικά με τον φεμινισμό. Βγηκανε τα τσοκαρα και γιναν καριερίστρες κτλ.
Οι αρχαίοι κάποιον λόγο θα ειχαν που δεν τις αφηναν να δουλευουν/ψηφίζουν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Πολύ καλή ερώτηση Saint. Από τη στιγμή που δεν είναι δυνατόν οι γυναίκες να είναι πλέον υποταγμένες, από τη στιγμή που ενώ είναι παντρεμένες έχουν δικαίωμα να μην σου κάθονται για σεξ, από τη στιγμή που όποτε γουστάρουν ζητάνε διαζύγιο και ο νόμος τους δίνει τα παιδιά και εσύ ο μαλάκας πληρώνεις διατροφή... Ε λοιπόν, το μόνο πλέον που θέλω είναι να είμαι ελεύθερος και να γαμάω πουτάνες!

Άρα παραδέχεστε σαφώς πως παραδίνεστε αμαχητί και ότι απεμπολείτε μεγάλο μέρος της πρότερης ιδεολογίας σας. Πράγμα που συνεπάγεται ότι προδίδετε και πάλι το νόμο σας.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem πού είδες τη μεμψιμοιρία; Είμαι απλά ρεαλιστής, δεν κυνηγάω χίμαιρες όπως κάνουν οι άλλοι. Ξέρω που πατάω.

Απολυτη μεμψιμοιρια ειναι αυτο. Προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου να παραμεινει στην απραξια γιατι φοβασαι και εισαι τεμπελης. Η ελπιδα σε ξεβολευει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ο πικερ βγαζει 500 ευρω και τρωει το 1/3 αυτων στο μεταξουργειο, νομιζει οτι κανει επανασταση και οτι δεν του τα τρωνε οι πουτανες.  :2funny:

περιττο να πουμε οτι κοντευει 40 χρονων και μενει ακομα με τους δικους του  :rockon:

α ρε πουστη μια στραβη να γινει και να κλεισουν τα 10ευρα μπουρδελα, θα τραβας μια περηφανη μαλακια μερα παρα μερα, και το θρεντ θα γινει απο νομος του πικερ, η σουφρα του πικερ  :kissass:

:birdman: καλησπερες  :birdman:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ θα ψηφιζα ελευθεριακο κομμα αρκει να ηταν αντιμεταναστευτικο.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
ο πικερ βγαζει 500 ευρω και τρωει το 1/3 αυτων στο μεταξουργειο, νομιζει οτι κανει επανασταση και οτι δεν του τα τρωνε οι πουτανες.  :2funny:

περιττο να πουμε οτι κοντευει 40 χρονων και μενει ακομα με τους δικους του  :rockon:
Φιλε με 500€ πώς να φυγει απο το πατρικο;
Ειναι πολλοι δυσκολοι οι καιροι και χρειαζεται προσοχη σε κατι τετοια θεματα.

Επισκέπτης
Δεν το παίζει ξύπνιος πάντως ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

Όποιος δεν είναι ΔΥ και δεν δουλεύει στο μαγαζί του ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,
είναι μάγκας.

Οι 2 παραπάνω κατηγορίες, είναι τα μεγαλύτερα σούργελα.
λακαρος :erection:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φέτος δεν βγάζω 500 ευρώ το μήνα, με το ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει πολύ η δουλειά. Γύρω στα 350-400 ευρώ βγάζω. Και πάλι όμως μου φαίνονται πάρα πολλά, δεν ξέρω τι να τα κάνω. Σκέψου ότι τον Αύγουστο πήγα Σαντορίνη και τον Δεκέμβριο θα πάω Λονδίνο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για να εφαρμόσεις το νόμο του Picker πρέπει πάνω απ' όλα να είσαι ΕΓΚΡΑΤΗΣ και ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ. Ας πούμε, τη Ντορίνα στο Κολωνού 11 εγώ δεν τη γάμησα γιατί αρνούμαι να δώσω 15 ευρώ. Στόχος μου είναι πάντα να τελειώνω με 10 ευρώ και όσο πιο γρήγορα μπορώ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Για να εφαρμόσεις το νόμο του Picker πρέπει πάνω απ' όλα να είσαι ΕΓΚΡΑΤΗΣ και ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ. Ας πούμε, τη Ντορίνα στο Κολωνού 11 εγώ δεν τη γάμησα γιατί αρνούμαι να δώσω 15 ευρώ. Στόχος μου είναι πάντα να τελειώνω με 10 ευρώ και όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Μόνο μετάξι παίζες ρε πίκερ ;
Ούτε καν φυλής ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φυλής παλιά zeljko, όταν δεν γαμούσα τόσο συχνά. Η Φυλής είναι πλέον μόνο για επιστήμονες, το Μετάξι είναι για το φτωχό λαό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τραβα να κλαψεις εγκρατεια και ολιγαρκια στην ποδια της κορινας παλι πιρφορε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οk, γύρω στα 400 βγάζω φέτος μέσο όρο το μήνα. Είναι αλήθεια ρε φίλε ότι μου περισσεύουν. Τα σταθερά έξοδά μου είναι 150 ευρώ για σεξ, 30 ευρώ για την κάρτα ΜΜΜ και 15 ευρώ για το ίντερνετ. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και μέρες που δεν χαλάω τίποτα.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Οk, γύρω στα 400 βγάζω φέτος μέσο όρο το μήνα. Είναι αλήθεια ρε φίλε ότι μου περισσεύουν. Τα σταθερά έξοδά μου είναι 150 ευρώ για σεξ, 30 ευρώ για την κάρτα ΜΜΜ και 15 ευρώ για το ίντερνετ. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και μέρες που δεν χαλάω τίποτα.

:wanker: :wanker: :wanker:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο κινητό βάζω 10 ευρώ κάθε τρίμηνο και δεν τα ξοδεύω. Δεν έχω αμάξι ή μηχανή, δεν καπνίζω, δεν βγαίνω ποτέ για καφέ ή ποτό. Πώς να τα ξοδέψω; Άντε να πάρω καμία οδοντόκρεμα ή κανένα σαμπουάν. Στη δουλειά, ok, αγοράζω κανένα Monster ή κανένα καφέ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν είναι μόνο ότι μένω με τους δικούς μου. Είμαι ολιγαρκής. Ξέρω άλλους που μένουν με τους δικούς τους και είναι πολύ σπάταλοι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν δεν είχα τους δικούς μου θα φιλοξενούσα κάποιον που δεν έχει σπίτι με την προϋπόθεση να πληρώνει τους λογαριασμούς. Γενικά πάλι το ίδιο θα μου ερχόταν πάνω-κάτω. Θα ήταν μία κατάσταση που θα συνέφερε και τους δύο. Έτσι θα γλίτωνα και τον κώλο μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είχα τρομοκρατηθεί με την ιδέα ότι έπρεπε να δώσω τον κώλο μου για να επιβιώσω. Τώρα όμως σκέφτηκα αυτό και ησύχασα.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom