vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.611
- Πόντοι
- 5.060
Εσύ έχεις περισσότερους κλώνους και από το επεισόδιο "Η Επίθεση των Κλώνων" του Star Wars και τολμάς να μιλάς για τον Παράκμα, ρε νωντιτσίνα;ελα ρε παρακμα
Εσύ έχεις περισσότερους κλώνους και από το επεισόδιο "Η Επίθεση των Κλώνων" του Star Wars και τολμάς να μιλάς για τον Παράκμα, ρε νωντιτσίνα;ελα ρε παρακμα
Μην φοβάσθαι, τέκνα μου.
Απλώς, στοίχειωσε ο μαλάκας.
[size=11pt]Άντε βρε νούμερο που θα μας απειλήσεις κιόλας...Saint, Junis και λοιποί σας γαμάω το σπίτι και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Και αν θέλετε, ελάτε να με βρείτε. Θα φύγετε με κλωτσιές στον κώλο αφού πρώτα κρατηθεί η ταυτότητά σας. Και αν δεν δείξετε ταυτότητα θα καταλήξετε στο τμήμα για αναγνώριση στοιχείων.
Αντισθένη διάγραψέ με να σκάσουν όλες οι κουφάλες από το κακό τους. Θέλω να διαγραφώ ξανά. Μόνο εγώ πετυχαίνω διαγραφές.
Όλα αυτά που γράφονται από κάποιους για μένα σχετικά με την Κορίνα ή τα κωλοδάχτυλα είναι υπερβολές και μαλακίες. Ούτε πούστης είμαι βέβαια ούτε πυρφόρος. Κάνω το λιγότερο καμάκι από όλους εδώ μέσα. Και η Κορίνα με μισεί γιατί απλά την έχω ξεφτιλίσει.
Για το πουστης οι αποψεις διίστανταιΌλα αυτά που γράφονται από κάποιους για μένα σχετικά με την Κορίνα ή τα κωλοδάχτυλα είναι υπερβολές και μαλακίες. Ούτε πούστης είμαι βέβαια ούτε πυρφόρος. Κάνω το λιγότερο καμάκι από όλους εδώ μέσα. Και η Κορίνα με μισεί γιατί απλά την έχω ξεφτιλίσει.
[size=11pt]Ένα κλικ δρόμος είναι η διαγραφή σου...Αντισθένη διάγραψέ με να σκάσουν όλες οι κουφάλες από το κακό τους. Θέλω να διαγραφώ ξανά. Μόνο εγώ πετυχαίνω διαγραφές.
182 - 183 γαμήσια το χρόνο χωρίς ούτε μία μαλακία. Δεν είναι αυτός ένας λόγος για να σε μισούν οι μαλάκες; Σίγουρα είναι.